پرسش و پاسخ ps3 (مشکل های نرم افزاری و سخت افزاری و رفع و رجوع آنها)

دوستان وسیله ی خوب برای خنک کردن PS3 فت چی درنظر دارید ؟ 65 نانومتریه . (40 گیگ) (مثلا سر U3 بعد 20 دقیقه صدای خیلی کمی میده . بعد 1 ساعت و نیم هم شروع میکنه به سروصدا به مدت 10 دقیقه)
همچنین استفاده از کابل لن رو توصیه میکنید یا Wireless ?

آقا حامد شرمندتونم ولی این سوال هم جواب میدین.

در این مورد که گفتید اگر این چراغ هی شروع کنه به چشمک یعنی همون YLOD ؟! یا فرق داره.؟! بعد بهم گفتید از فن لپتابی استفاده کنم همون کول پد میشه استفاده کرد و کنسول رو بزارم روش؟! چون یدونه 2 موته صفحه 19 اینچی دارم. خوبه؟!

دشمنتون شرمنده
نه فرق میکنه چراغ چشمک زن یعنی دستگاه داغ کرده و باید سریعا خاموش بشه وبه سرعت خنک بشه
ولی YLOD که مخفف شده Yellow Light Of Death هستش در اصل چراغ کنسولتون از قرمز/آبی./سبز به زرد تغییر رنگ میده و به اصطلاح YLOD میشه
از کول پد هم میشه استفاده کرد مشکلی پیش نمیاد کلا هر چیزی که زیر کنسول قرار بگیره و باعث بشه یه مقدار از اون گرما کم بشه مفیده برای کنسول
دوستان وسیله ی خوب برای خنک کردن PS3 فت چی درنظر دارید ؟ 65 نانومتریه . (40 گیگ) (مثلا سر U3 بعد 20 دقیقه صدای خیلی کمی میده . بعد 1 ساعت و نیم هم شروع میکنه به سروصدا به مدت 10 دقیقه)
همچنین استفاده از کابل لن رو توصیه میکنید یا Wireless ?

از فن های لپتاپی استفاده کنید برای قرار دادن زیر کنسول به نسبت تاثیر خوبی رو خنک شدنش میزاره ولی این کنسولتون که بعد از 1 و نیم ساعت داغ میکنه و صداش بالا میره ممکنه یه ایرادی تو قسمتی که خمیر سیلیکون میزنن روش براش پیش اومده باشه (به احتمال قویخمیرش خشک شده) که به این زودی صداش بالا میره
من توصیه میکنم از سیم لن استفاده کنید چون وایرلس گرمای زیادی تولید میکنه و اگه فاصله مودم تا کنسولتون زیاد وایرلس به همراه فن لپتاپی استفاده کنید بهتر هستش

سلام دوستان من اسلیم 320 دارم . از همون اوایل یه Clicking Noise داشت که میدونستم طبیعیه ولی یه صدای بلند دیگه هم داره بعضی وقتها فقط وقتی روشنه این صدای تیک رو میده که 90% حدسم اینه که از هاردش هست . وقتی صدا میده یه جورایی یه لود کوچیک میکنه . امروز هم گذاشته بودم بازی دانلود بشه وسط دانلود دستگاه قفل کرده بود پدرم در اومد تا ریست کردم و درست شد . چند بار دستگاه رو چک کرد ولی صفحه سیاه میومد وقتی ریست میشد تا یه بار بالاخره درست اومد بالا ( از چراغ زرد هارد معلوم بود داشت زور میزد ) ....
الان درسته و مشکلی هم نداره . فقط من کلی بازیه دانلودی و اینا دارم اگه یک دفعه هارد Failure بشه و مجبور بشم دستگاه رو ریست فکتوری کنم بد بخت میشم .
1- اول نطرتون چیه ؟ به نظر شما هارد مشکل داره ؟
2- بعد این بک آپ گرفتن خیلی دردسر داره . یه هارد اکسترنال 500 گیگ دارم ولی سر قضیه Fat 32 و اینا سردرگرم شدم بیخیالش شدم چند وقت پیش . چطوری هارد رو فرمت کنم واسه بک آپ گرفتن ؟
3- بعد این بک آپ گرفتن چقدر طول میکشه ؟
4- اگر بر فرض بک آپ گرفتم و بعدا کلا هارد به فنا رفت باید چه هاردی بزارم روش و قیمتش چنده تقریبا ؟ خوب ست میشه با ps3 و تمام اطلاعاتم مثل روز اولش بر میگرده ؟
مرسی

سلام دوستان من اسلیم 320 دارم . از همون اوایل یه Clicking Noise داشت که میدونستم طبیعیه ولی یه صدای بلند دیگه هم داره بعضی وقتها فقط وقتی روشنه این صدای تیک رو میده که 90% حدسم اینه که از هاردش هست . وقتی صدا میده یه جورایی یه لود کوچیک میکنه . امروز هم گذاشته بودم بازی دانلود بشه وسط دانلود دستگاه قفل کرده بود پدرم در اومد تا ریست کردم و درست شد . چند بار دستگاه رو چک کرد ولی صفحه سیاه میومد وقتی ریست میشد تا یه بار بالاخره درست اومد بالا ( از چراغ زرد هارد معلوم بود داشت زور میزد ) ....
الان درسته و مشکلی هم نداره . فقط من کلی بازیه دانلودی و اینا دارم اگه یک دفعه هارد Failure بشه و مجبور بشم دستگاه رو ریست فکتوری کنم بد بخت میشم .
1- اول نطرتون چیه ؟ به نظر شما هارد مشکل داره ؟
2- بعد این بک آپ گرفتن خیلی دردسر داره . یه هارد اکسترنال 500 گیگ دارم ولی سر قضیه Fat 32 و اینا سردرگرم شدم بیخیالش شدم چند وقت پیش . چطوری هارد رو فرمت کنم واسه بک آپ گرفتن ؟
3- بعد این بک آپ گرفتن چقدر طول میکشه ؟
4- اگر بر فرض بک آپ گرفتم و بعدا کلا هارد به فنا رفت باید چه هاردی بزارم روش و قیمتش چنده تقریبا ؟ خوب ست میشه با ps3 و تمام اطلاعاتم مثل روز اولش بر میگرده ؟
مرسی
سلام داش محمد
1 - 100% هاردت مشکل داره به نظرم باید عوضش کنی و اگه برات مقدوره یه ssd تو ظرفیت بالا بگیر خودتو خلاص کن
2 - تو ظرفیت های بالا عملا بلا استفاده میشه و بعد از بکاپ گرفتن corrupted data بهت میده پس اگه فایل های دانلود شدت زیاده بیخیال بکاپ شو و از این لینک و آموزشش با pc دوباره بگیرشون و فالیشو تو کامپیوترت نگه دار خیلی مطمئنتره
اگه هاردت وسترن دیجیتال یا سیگیت هستش برو تو گوگل این برنامه رو بگیر seagate disk wizard مجانیه و خیلی راحت هر ظرفیت هاردیو برات به هر فرمتی که بخوای فرمت میکنه (اگه گرفتی بگو بهت بگم چجوری فرمت کنی)
3 - اگه هاردت خیلی پر باشه ممکنه تا چند روز بره ولی همونطور که گفتم 100% فایل بکاپت خراب میشه چون طبق تجربه ای که دارم ظرفیت از 30-40 گیگ بالا میره به مراتب احتمال خراب شدن فایل بکاپت هست
4 - هارد های مختلفی هستن از برند WD بگیر خیلی خوبه blue caviar مناسبه چون نزدیک ترین مدل به هارد خود کنسوله ولی اگه خدا میخوای و شاهکار باشه برو SSD بگیر یکم گرونه ولی ارزششو به نظرمن داره

---------- نوشته در 10:53 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:51 PM ارسال شده بود ----------

یک سوال چرا وقتی من مولتی میزنم بقیه پلیر های تو مپ من صحبت میکنن من صداشونو نمیشنوم

شاید تنظیمات بازیتون درست نیست؟

نه درسته چون من یک دوست دارم که همون بازی رو میزنه و تنظیماتمون دقیق مثل همه ولی اون صدا داره و من نه
من میگم تو ps3 گزینه ای هست که مال من ممکنه off باشه

تو تنظیما که باید بری تو sound و audio ببینی فرقی داره بال مال دوستت فرق داره یا نه

شما باید یه کابل HDMI To DVI تهیه کنید!

من یک کابل دو سر DVI دارم و یک تبدیل HDMI به DVI که به صورت سیم نیست .به این طریق به مانیتور زدم و هیچی صفحه نشون نداد . مشکل از چیه؟

حتما باید کابل تبدیل HDMI به DVI بگیرم؟
رزولوشن بازی تو این مانیتورها چقدره؟
شما تا به حال امتحان کردید؟

من یک کابل دو سر DVI دارم و یک تبدیل HDMI به DVI که به صورت سیم نیست .به این طریق به مانیتور زدم و هیچی صفحه نشون نداد . مشکل از چیه؟

حتما باید کابل تبدیل HDMI به DVI بگیرم؟
رزولوشن بازی تو این مانیتورها چقدره؟
شما تا به حال امتحان کردید؟

والا مانیتور من HDMI داره و راحت وصل میکنم واسه اینم شما تبدیلتونو به کنسول میزدید یا مانیتور؟؟
سعی کنید هر دو حالت رو تست کنید.
ولی به هر هر حال باز پیشنهاد من HDMI To DVI هست چون تبدیل در تبدیل فک نکنم کیفیت جالبی بده.
در ضمن مانیتور شما قابلیت HDCP رو داره و قانونا با تبدیل بالا باید تصویر بگیرید.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or