دوست عزیز پست تکراری نده نیازی نیست یه سوال رو تو هر تاپیک مطرح کنی !سلام
چند وقته که دکمه هایه دایره و مثلث و R1 خود به خود وسط بازی عمل میکنند
مشکل از کجاست؟؟![]()
دوست عزیز پست تکراری نده نیازی نیست یه سوال رو تو هر تاپیک مطرح کنی !سلام
چند وقته که دکمه هایه دایره و مثلث و R1 خود به خود وسط بازی عمل میکنند
مشکل از کجاست؟؟![]()
لنزش تعمیر نمیشه تعویض میشه با یه لنز نو
سلام
میخواستم بدونم شبیه سازی برای ps3 هست که بشه باهاش بازیهای ps2 رو انجام داد ؟
ببخشید ولی منظور من از دوستان دوستان بازی سنتری نبود دوستان تو ps3 یا psn بود!:dبله psn تو ایران با پینگ بالا وصل میشه
همين الانم حامد جان بهم وصل ميشن
من فعلا منظورم 2تا دستگاه هست
اينو ميدونم كه بيش از 2تا بخاي شبكه كني مودم يا هاب ميخاد
اما سوال من اينه چرا تو مولتي 4نفره ميشه اما تو زامبي نميشه همين!
اينه سوال اساسي و اينكه نميدونم شايد باگي هست كه نميشه حلش كرد
ممنون از جوابتون.
ولی این صدای کم فشار رو کنسول از لحاظ حرارتی نمیاره!؟
کلا کنسول داغ نمیکنه؟!!. چون یه X360 دارم خودش 2تا فن داره و نه صدا میده ونه داغ میکنه.
تعمیر کار های زیادی تو لباف هستن خیلیاشونم کارشون خوبهتو پاساژ لباف کجا تعویض میکنند؟
ببخشید ولی منظور من از دوستان دوستان بازی سنتری نبود دوستان تو ps3 یا psn بود!:d
همین دیگه فقط میخواستم بدونم اگر دوستان تو psn زیاد باشن تاثیری رو اینترنت داره یا نه
در این مورد که گفتید اگر این چراغ هی شروع کنه به چشمک یهنی همون YLOD ؟! یا فرق داره.؟! بعد بهم گفتید از فن لپتابی استفاده کنم همون کول پد میشه استفاده کرد و کنسول رو بزارم روش؟! چون یدونه 2 موته صفحه 19 اینچی دارم. خوبه؟!داغ که میکنه ولی حرارتش طبیعی هست و اگه بش از حد داغ کنه چراغش شروع میکنه به چشمک زدن و خاموش میشه
بعد یه چیز دیگه شرمنده من خیلی سوال میکنم.
رجیون دستگاه ها چه فرقی میکنه؟! مثلا PAL با NTSC چه فرقی داره کدوم بهتره؟!
سلام دوستان من دو تا سوال دارم اول اینکه نمیتونم بازی آنلاین انجام بدم در صورتی که میتونم تو اینترنت برم ولی لاگ این نمیشه؟
آیا مرورگری میشه روی این دستگاه نصب کرد که فارسی رو درست نشون بده و اگه میشه روش نصبش رو هم به من بگید و برای یه تازه کار چه مطالبی مفیده اگه لینک بگذارید ممنون میشم.

PS3 از MKV پشتیبانی نمیکنه ! (کلا تولیدات SONY از این Container پشتیبانی نمیکنن)واسه پخش كردن فيلمهاي mkv در ps3 اريج چيكار بايد بكنيم غير از تغيير فورمت فيلم ايا راهي هست؟
تغيير فرمت طول ميكشه
اين بتمن جديدو رو با زيرنويس گرفتم ولي ps3 نمايشش نميده رو pc هم نميخوام نگاهش كنم![]()
یه سوال داشتم کسانی که PS3 دارن راستشو جواب بدن.!
کیفیت بازی تو PS3 چه طوریه؟! یه تلوزیون F-HD داریم و براویا سونی هست میخوام ببینم کیفیت تصویرش چه طوریه! ؟!
مصطفی جان سریعترین برنامه ای که تغییر فرمت میده (ماکسیمم 5 دقیقه) اسمش tsmuxer هستش که راحت تو گوگل پیدا میتونی بکنیواسه پخش كردن فيلمهاي mkv در ps3 اريج چيكار بايد بكنيم غير از تغيير فورمت فيلم ايا راهي هست؟
تغيير فرمت طول ميكشه
اين بتمن جديدو رو با زيرنويس گرفتم ولي ps3 نمايشش نميده رو pc هم نميخوام نگاهش كنم![]()
در این مورد که گفتید اگر این چراغ هی شروع کنه به چشمک یعنی همون YLOD ؟! یا فرق داره.؟! بعد بهم گفتید از فن لپتابی استفاده کنم همون کول پد میشه استفاده کرد و کنسول رو بزارم روش؟! چون یدونه 2 موته صفحه 19 اینچی دارم. خوبه؟!داغ که میکنه ولی حرارتش طبیعی هست و اگه بش از حد داغ کنه چراغش شروع میکنه به چشمک زدن و خاموش میشه