پرسش و پاسخ ps3 (مشکل های نرم افزاری و سخت افزاری و رفع و رجوع آنها)

همين الانم حامد جان بهم وصل ميشن
من فعلا منظورم 2تا دستگاه هست
اينو ميدونم كه بيش از 2تا بخاي شبكه كني مودم يا هاب ميخاد
اما سوال من اينه چرا تو مولتي 4نفره ميشه اما تو زامبي نميشه همين!
اينه سوال اساسي و اينكه نميدونم شايد باگي هست كه نميشه حلش كرد

خب من دقیق نمبیدونم چطور باید بازی رو کانفیگ کنی ولی تو تاپیک بازیش بپرس بهت میگن یا تو گوگل سرچ کن
ممنون از جوابتون.
ولی این صدای کم فشار رو کنسول از لحاظ حرارتی نمیاره!؟
کلا کنسول داغ نمیکنه؟!!:-/. چون یه X360 دارم خودش 2تا فن داره و نه صدا میده ونه داغ میکنه.

نه فشار نمیاره اتفاقا صدای کمش به این دلیل نیست که فن کم کار میکنه چون فن کنسول طوری طراحی شده که نویز خیلی کمی داشته باشه اکثرا فکر میکنن کم میچرخه ولی همین صدای کم نشونه ی سالم بودن فن هستش
داغ که میکنه ولی حرارتش طبیعی هست و اگه بش از حد داغ کنه چراغش شروع میکنه به چشمک زدن و خاموش میشه که تو این موارد باید سریع خنکش کنید (حالا با خاموش نگه داشتن یا گطاشتنش تو جای خنک یا...)
اون ایکس باکستون هم داغ میکنه چون قاب 360 جوری هستش که چفت میشه روی بدنه و به قسمت های حرارتی برخورد نمیکنه به خاطر همین شما گرماشو حس نمیکنید ولی ps3 چون هیت سینکش به قاب متصله به خاطر همین گرماشو حس میکنید
خیالتونو راحت کنم کنسولتون از هر لحاظ سالمه

توصیه : از فن لپتاپی استفاده کنید چون تو همون یه مقدار گرما هم تاثیر داره و کمترش میکنه که این کار باعث میشه بیشتربتونید با کنسولتون به طور ممتد بازی کنید

تو پاساژ لباف کجا تعویض میکنند؟
تعمیر کار های زیادی تو لباف هستن خیلیاشونم کارشون خوبه
میتونید ببرید اونجا
به دلیل مسائل تبلیغاتی نمیشه نام فروشگاه رو گفت

---------- نوشته در 01:37 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:35 PM ارسال شده بود ----------

ببخشید ولی منظور من از دوستان دوستان بازی سنتری نبود دوستان تو ps3 یا psn بود!:d
همین دیگه فقط میخواستم بدونم اگر دوستان تو psn زیاد باشن تاثیری رو اینترنت داره یا نه

نه دوست من تاثیری نداره فقط موقع لود کردن آواتارشون یکم ممکنه زمان ببره که اونم نهایت چند دقیقه هستش
چون هر کسی با نت خودش وصل میشه به شما که وصل نمیشن سرعتتون باید پایین :d

بعد یه چیز دیگه شرمنده من خیلی سوال میکنم.
رجیون دستگاه ها چه فرقی میکنه؟! مثلا PAL با NTSC چه فرقی داره کدوم بهتره؟!
داغ که میکنه ولی حرارتش طبیعی هست و اگه بش از حد داغ کنه چراغش شروع میکنه به چشمک زدن و خاموش میشه
در این مورد که گفتید اگر این چراغ هی شروع کنه به چشمک یهنی همون YLOD ؟! یا فرق داره.؟! بعد بهم گفتید از فن لپتابی استفاده کنم همون کول پد میشه استفاده کرد و کنسول رو بزارم روش؟! چون یدونه 2 موته صفحه 19 اینچی دارم. خوبه؟!

بعد یه چیز دیگه شرمنده من خیلی سوال میکنم.
رجیون دستگاه ها چه فرقی میکنه؟! مثلا PAL با NTSC چه فرقی داره کدوم بهتره؟!

بله فرق میکنه ! ولی تاثیر در بازی کردن نداره ! فقط موقع خرید DLC و... از استور و اجرای فیلم های بلوری رجیُن مهمه !
هیچ کدوم فرقی ندارن ،ولی تو ایران رجیُن 2 بیشتر گیر میاد ! و رجیُن 3 از همه کمتر !

سلام دوستان من دو تا سوال دارم اول اینکه نمیتونم بازی آنلاین انجام بدم در صورتی که میتونم تو اینترنت برم ولی لاگ این نمیشه؟
آیا مرورگری میشه روی این دستگاه نصب کرد که فارسی رو درست نشون بده و اگه میشه روش نصبش رو هم به من بگید و برای یه تازه کار چه مطالبی مفیده اگه لینک بگذارید ممنون میشم.

سلام دوستان من دو تا سوال دارم اول اینکه نمیتونم بازی آنلاین انجام بدم در صورتی که میتونم تو اینترنت برم ولی لاگ این نمیشه؟
آیا مرورگری میشه روی این دستگاه نصب کرد که فارسی رو درست نشون بده و اگه میشه روش نصبش رو هم به من بگید و برای یه تازه کار چه مطالبی مفیده اگه لینک بگذارید ممنون میشم.

شما به احتمال زیاد کنسولت کپیخوره نمیتونی بری انلاین بزنی
نه مرور گری نداره که بشه فارسیو خوب اجرا کنه

یه سوال داشتم کسانی که PS3 دارن راستشو جواب بدن.!
کیفیت بازی تو PS3 چه طوریه؟! یه تلوزیون F-HD داریم و براویا سونی هست میخوام ببینم کیفیت تصویرش چه طوریه! ؟!

واسه پخش كردن فيلمهاي mkv در ps3 اريج چيكار بايد بكنيم غير از تغيير فورمت فيلم ايا راهي هست؟:(
تغيير فرمت طول ميكشه
اين بتمن جديدو رو با زيرنويس گرفتم ولي ps3 نمايشش نميده رو pc هم نميخوام نگاهش كنم:(

واسه پخش كردن فيلمهاي mkv در ps3 اريج چيكار بايد بكنيم غير از تغيير فورمت فيلم ايا راهي هست؟:(
تغيير فرمت طول ميكشه
اين بتمن جديدو رو با زيرنويس گرفتم ولي ps3 نمايشش نميده رو pc هم نميخوام نگاهش كنم:(
PS3 از MKV پشتیبانی نمیکنه ! (کلا تولیدات SONY از این Container پشتیبانی نمیکنن)
شما 2 راه داری یا تبدیلش کنی (راه پیشنهادی هم همین هستش و به کمک برنامه ی MKV2VOB خیلی راحت میشه این کار رو بدون افت کیفیت انجام داد) یا با برنامه ی PS3 Media Server بین کنسول و PC (یا لبتاب) حالت شبکه ایجاد کنی و از طریق این برنامه فایل های با پسوند MKV رو اجرا کنی !

آخرین ویرایش:
یه سوال داشتم کسانی که PS3 دارن راستشو جواب بدن.!
کیفیت بازی تو PS3 چه طوریه؟! یه تلوزیون F-HD داریم و براویا سونی هست میخوام ببینم کیفیت تصویرش چه طوریه! ؟!

کیفیت تو اون تلویزیون و یه کابل خیلی خوب واقعا خیره کننده میشه
تغيير فرمت طول ميكشه
مصطفی جان سریعترین برنامه ای که تغییر فرمت میده (ماکسیمم 5 دقیقه) اسمش tsmuxer هستش که راحت تو گوگل پیدا میتونی بکنی
وقتی گرفتیش اجراش کن بعد فایلتو به فرمت m2ts تغییر بده کنسول این فرمت رو میشناسه ولی تنها ایرادی که پیدا میکنه اینه که زیرنویس نمیتونی ببینی چون کنسول فارسی ساپورت نمیکنه و این بارنامه نمیتونه فایل زیرنویس رو بندازه تو فایل تصویری
ولی با این حال ارزششو داره چون تو کنسول میتونی فیلمتو ببینی

آقا حامد شرمندتونم ولی این سوال هم جواب میدین.
داغ که میکنه ولی حرارتش طبیعی هست و اگه بش از حد داغ کنه چراغش شروع میکنه به چشمک زدن و خاموش میشه
در این مورد که گفتید اگر این چراغ هی شروع کنه به چشمک یعنی همون YLOD ؟! یا فرق داره.؟! بعد بهم گفتید از فن لپتابی استفاده کنم همون کول پد میشه استفاده کرد و کنسول رو بزارم روش؟! چون یدونه 2 موته صفحه 19 اینچی دارم. خوبه؟!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or