سلام دسته توسک pc شناخته میشه ولی راهی برای بازی کردن نیست یعنی درایور هایی ساخته شده براش ولی من تست کردم جواب نگرفتمسلام
ممکنه که از دسته ی PS3 به عنوان کنترلر برای PC استفاده کنیم و بتونیم باهاش با PC بازی کنیم
اگه آره ممنون میشم بهم جواب بدید چه جوری
خواهش میکنمحامد جان مدل TV من که به PS3 وصل کردم اینه :
SONY Bravia 32EX710
که Full HD هم هست. تا حالا فقط باهاش گرن توریسمو پرولوگ بازی کردم که کیفیتش محشره.
ممنون
کابل های درجه یک هم هست اگه بخوای میتونی عکساشو تو آلبومم ببینی و اگه بازم بخوای میتونم تهیه کنم برات
سلام به شماسلام خدمت همگی....
درایو پلی 3 من یه چند وقتی بازی داره در میاره به این صورت که دیسک بازی رو بیشتر اوقات بدون مشکل میخونه ولی در برخی مواقع وقتی دیسک رو میزارم دیسک رو اصلا نشون نمیده ولی با زدن یه تقه رو سر کنسول دیسک رو شناسایی میکنه.....
حالا میخوام از کسایی که از سخت افزار کنسول سر در میارن بپرسم این مشکل چقدر حاده و چه جوری میشه این مشکل رو از بین برد.......
احتمالا درایوتون به قول خودمون سکته ای شده در اصل موتورهایی که دیسک رُ میچرخونن یا نمیچرخونن یا سرعتشون پاییه با ضربه ای که میزنید یه تکونی میخورن و درست کار میکنن این وضعیت نهایتا 1-2 ماه دووم بیاره بعد از اون دیگه درایو دستگاهتون غیرقابل استفاده میشه اگه میخواید تعمیرش کنم یه بکاپ از کل اطلاعاتش بگیرید بدیدش ببرم واسه تعمیر