فروشگاه های توپخونه رُ باید بگردید ولی بعید میدونم با 500 آکبند گیرتون بیاد باز اگه خواستین من بازار بودم براتون آمارشو میگیرمدوستان کسی فروشگاهی منصف سراغ نداره بشه با قیمت مناسب 160 گیگ تهیه کرد؟
500 تومان هم بیشتر ندارم.اگه هست معرفی کنید.
همونطور که گفتن یه تبدیل هست برای وصل کردن دسته های ps2 به کامپیوتر و ps3 قیمتش فکر کنم 15 تومنهاقا يه سوال داشتم دسته ps2 به ps3 ميخوره؟
تو پروفایل بهتون توضیح دادم اگه جواب نداد بیا هر کمکی از دستم بربیاد دریغ نمیکنمآقا ما امروز یه x.vission led خریدیم 22 اینچ یه سرچی که من درموردش کرده بودم هرکی خریده بود ازش راضی بود من دستگاه رو با کابل vga به مانیتور زدم قشنگ وصل شده دارم حالشو میبرم >:d<
ولی این hdmi مال ps3 چیزی نشون نمیده کابل و ps3 درستن رو تلوزیون دیگه تست شدن همین هفته پیش لطفا کمک کنید
در ضمن من روش های نگه داشتن پاور و تغییر از av به hdmi از منو رو هم امتحان کردم نشد tvهم تا فول 1080 رو ساپورت میکنه
شما این مسر رُ برو settings>sound settings>audio multi-output>on این کارُ بکنی فکر کنم مشکلت حل بشه.سلا
یدونه HDMI اصل SONY دارم HIGH SPEED هست .
ولی هرکاری میکنم نمیتونم ازش صدا بگیرم .
با HDMI های دیگه هم تست کردم صدا نمیده .
فقط با اپتیکال صدا میده .
چطوری باید با همون HDMI صدا بگیرم ؟
با تمام تنظیمات PS3 هم ور رفتم .
---------- نوشته در 10:00 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:58 PM ارسال شده بود ----------
سلام به شماسلام به همه عزیزان PS3 باز
یه راهنمایی میخواستم در مورد استفاده ی مولتی مانیتور در بازی GT5 .
آیا نیاز به چند دستگاه PS3 داره ؟
به نظرم بری تو تاپیک بازیش بهتر کمکت میکنن چون من خودم اینی که میگیو تست نکردم