پرسش و پاسخ ps3 (مشکل های نرم افزاری و سخت افزاری و رفع و رجوع آنها)

دوستان کسی فروشگاهی منصف سراغ نداره بشه با قیمت مناسب 160 گیگ تهیه کرد؟
500 تومان هم بیشتر ندارم.اگه هست معرفی کنید.
فروشگاه های توپخونه رُ باید بگردید ولی بعید میدونم با 500 آکبند گیرتون بیاد باز اگه خواستین من بازار بودم براتون آمارشو میگیرم
اقا يه سوال داشتم دسته ps2 به ps3 ميخوره؟
همونطور که گفتن یه تبدیل هست برای وصل کردن دسته های ps2 به کامپیوتر و ps3 قیمتش فکر کنم 15 تومنه
آقا ما امروز یه x.vission led خریدیم 22 اینچ یه سرچی که من درموردش کرده بودم هرکی خریده بود ازش راضی بود من دستگاه رو با کابل vga به مانیتور زدم قشنگ وصل شده دارم حالشو میبرم >:d<
ولی این hdmi مال ps3 چیزی نشون نمیده کابل و ps3 درستن رو تلوزیون دیگه تست شدن همین هفته پیش لطفا کمک کنید:(
در ضمن من روش های نگه داشتن پاور و تغییر از av به hdmi از منو رو هم امتحان کردم نشد tvهم تا فول 1080 رو ساپورت میکنه
تو پروفایل بهتون توضیح دادم اگه جواب نداد بیا هر کمکی از دستم بربیاد دریغ نمیکنم
سلا
یدونه HDMI اصل SONY دارم HIGH SPEED هست .
ولی هرکاری میکنم نمیتونم ازش صدا بگیرم .
با HDMI های دیگه هم تست کردم صدا نمیده .
فقط با اپتیکال صدا میده .
چطوری باید با همون HDMI صدا بگیرم ؟
با تمام تنظیمات PS3 هم ور رفتم .
شما این مسر رُ برو settings>sound settings>audio multi-output>on این کارُ بکنی فکر کنم مشکلت حل بشه.

---------- نوشته در 10:00 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:58 PM ارسال شده بود ----------

سلام به همه عزیزان PS3 باز
یه راهنمایی میخواستم در مورد استفاده ی مولتی مانیتور در بازی GT5 .
آیا نیاز به چند دستگاه PS3 داره ؟
سلام به شما
به نظرم بری تو تاپیک بازیش بهتر کمکت میکنن چون من خودم اینی که میگیو تست نکردم

دوستان اهل فن سلام مخصوصا اون که همش داره راهنمایی میکنه ( حامد خودمون ).
PS3 من بصورت 1080P داره تصویر میده. یعنی تنظیمش Full HD هست. منتها من جایی خوندم که چون 99% بازیها 720P هستن واسه همین وقتی PS3 بصورت 1080P هست تصویر توی بازی ها به جای اینکه خوب بشه بدتر هم میشه. حالا میخوام بدونم که کلا این حرف درسته یا نه؟ البته دلایلی که واسه این حرف آورده بودن منطقی به نظر میرسید . و اگه درسته من چطوری میتونم دستگاه رو بصورت 720P تنظیم کنم؟ خودم چند تا جا رو دیدم ولی اون ها حالات قابل ساپورت رو نشون میدن.
ممنونم

دوستان اهل فن سلام مخصوصا اون که همش داره راهنمایی میکنه ( حامد خودمون ).
PS3 من بصورت 1080P داره تصویر میده. یعنی تنظیمش Full HD هست. منتها من جایی خوندم که چون 99% بازیها 720P هستن واسه همین وقتی PS3 بصورت 1080P هست تصویر توی بازی ها به جای اینکه خوب بشه بدتر هم میشه. حالا میخوام بدونم که کلا این حرف درسته یا نه؟ البته دلایلی که واسه این حرف آورده بودن منطقی به نظر میرسید . و اگه درسته من چطوری میتونم دستگاه رو بصورت 720P تنظیم کنم؟ خودم چند تا جا رو دیدم ولی اون ها حالات قابل ساپورت رو نشون میدن.
ممنونم
سلام بر مرد بزرگ علی آقای گل
علی آقا اون وقتی که داره رو 1080 بهت تصویر میده تو منو ها وبازی هایی هست که ساپورت میکنن ولی وقتی بره رو 720 خودش اتوماتیک تغییر رزولوشن میده و میاره پایین تا تصویر بهم نریزه ولی برای اینکه تصویر عالی بشه بهت میگم تنظیمات دستی رُ که هم شما و هم دوستان بتونید بهترین تصویر ممکنه رُ روی تلویزیون های فول اچ دی بگیرید دقت کنید رو فول میگم ها نه چیزای دیگه
اول برید این مسیر
settings>display settings اونجا این موارد رو به ترتیب از بالا به پایین انجام بدید
Cross Color Reduction fil+ter : enable
RGB Full Range (HDMI) : full
Y Pb / Cb Pr / Cr Super-White (HDMI) : on
Deep Color/Colour Output (HDMI) : automatic
این کار ها رُ انجام بدین تصویر خیلی خیلی بهتر میشه بعضی جا ها ممکنه ازتون سوال بپپرسه شما yes کنید

حامد جان دستت درد نکنه. تنظیمات رو انجام دادم. الان وقتی بازی 720p باشه اتوماتیک میره رو 720P و هر وقت 1080p یا 1080i باشه خودش اتوماتیک تنظیم میشه ؟
ممنون

حامد جان دستت درد نکنه. تنظیمات رو انجام دادم. الان وقتی بازی 720p باشه اتوماتیک میره رو 720P و هر وقت 1080p یا 1080i باشه خودش اتوماتیک تنظیم میشه ؟
ممنون
آره علی آقا همینیه که میگی
فقط محض احطیاط :d (میدونم غلط نوشتم)
مدل تلویزیونتو بگو تا مطمئنت کنم 100%

سلام بر مرد بزرگ علی آقای گل
علی آقا اون وقتی که داره رو 1080 بهت تصویر میده تو منو ها وبازی هایی هست که ساپورت میکنن ولی وقتی بره رو 720 خودش اتوماتیک تغییر رزولوشن میده و میاره پایین تا تصویر بهم نریزه ولی برای اینکه تصویر عالی بشه بهت میگم تنظیمات دستی رُ که هم شما و هم دوستان بتونید بهترین تصویر ممکنه رُ روی تلویزیون های فول اچ دی بگیرید دقت کنید رو فول میگم ها نه چیزای دیگه
اول برید این مسیر
settings>display settings اونجا این موارد رو به ترتیب از بالا به پایین انجام بدید
Cross Color Reduction fil+ter : enable
RGB Full Range (HDMI) : full
Y Pb / Cb Pr / Cr Super-White (HDMI) : on
Deep Color/Colour Output (HDMI) : automatic
این کار ها رُ انجام بدین تصویر خیلی خیلی بهتر میشه بعضی جا ها ممکنه ازتون سوال بپپرسه شما yes کنید

-----------------
سلام من این کارارو کردم همش off بود
واقعا تاثیر مثبتی داره؟ من که زیاد تفاوتی حس نکردم البته تو منو.........(samsung 40 full hd led.)

آخرین ویرایش:
سلام
میخواستم بدونم اگه یه بازی رو که کد میخواد بی کد میخریم چجوری اون طرف اکانت میده تا دانلود کنیم.
این کدها رو هر چند بار بخوایم میتونیم به افراد بدیم ؟ تاریخ انقضا نداره؟
این سوالو قبلا پرسیده بودم ولی خوب ملتفت نشدم.

سلام
میخواستم بدونم اگه یه بازی رو که کد میخواد بی کد میخریم چجوری اون طرف اکانت میده تا دانلود کنیم.
این کدها رو هر چند بار بخوایم میتونیم به افراد بدیم ؟ تاریخ انقضا نداره؟
این سوالو قبلا پرسیده بودم ولی خوب ملتفت نشدم.
وقتی بازی را از کسی که کد را زده خریدی اکانتی که اون کد را زده باید بگیری که ایمیل و پسورد هست بعد میری یه پروفایل دیگه میسازی و وقتی میری ثبت نام psn انجام بدی دو گزینه میاد شما باید گزینه 2 را انتخاب میکنی بعد اونجا ایمیل و پسورد را وارد میکنی بعد میری تو قسمت دنلود ها اون کد را دانلود میکنی و بعد میری تو اکانت خودت اون را کد را اینستال میکنی بعد میتونی به راحتی انلاین بازی کنی.اکانتها فقط میشه 2 نفر دانلود کرد و بیشتر نمیشه .تاریخ انتضا نداره .امیدوارم کمکت کرده باشم دوست عزیز.

وقتی بازی را از کسی که کد را زده خریدی اکانتی که اون کد را زده باید بگیری که ایمیل و پسورد هست بعد میری یه پروفایل دیگه میسازی و وقتی میری ثبت نام psn انجام بدی دو گزینه میاد شما باید گزینه 2 را انتخاب میکنی بعد اونجا ایمیل و پسورد را وارد میکنی بعد میری تو قسمت دنلود ها اون کد را دانلود میکنی و بعد میری تو اکانت خودت اون را کد را اینستال میکنی بعد میتونی به راحتی انلاین بازی کنی.اکانتها فقط میشه 2 نفر دانلود کرد و بیشتر نمیشه .تاریخ انتضا نداره .امیدوارم کمکت کرده باشم دوست عزیز.
------------
من خودم یه اکانت بی استفاده اضافی دارم برم تو اون پرو فایل بعد با ایمیل اون طرف sign in بشم....خوب بعد از اینکه تو سیستم خودم دان کردم از کجا بفهمم که این کد بیشتر از دو بار استفاده نشده؟
(قبل از خرید بازی)

سلام خدمت همگی....
درایو پلی 3 من یه چند وقتی بازی داره در میاره به این صورت که دیسک بازی رو بیشتر اوقات بدون مشکل میخونه ولی در برخی مواقع وقتی دیسک رو میزارم دیسک رو اصلا نشون نمیده ولی با زدن یه تقه رو سر کنسول دیسک رو شناسایی میکنه.....
حالا میخوام از کسایی که از سخت افزار کنسول سر در میارن بپرسم این مشکل چقدر حاده و چه جوری میشه این مشکل رو از بین برد.......

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or