BLACK.HAWK
کاربر سایت
باهاش بازی میکنم...شما مگه منظورت این نیست که دسته رُ با کابلش وصل کنی به pc بعد شارژش کنی؟
باهاش بازی میکنم...شما مگه منظورت این نیست که دسته رُ با کابلش وصل کنی به pc بعد شارژش کنی؟
ببخشید ها چرا تلگرافی جواب میدین خب کامل توضیح بده الان باهاش چیکار میکنی خب این شارژ بشه بکشیش میتونه بیسیم وصل بشه به کنسول دیگه!!باهاش بازی میکنم...
شرمنده بد توضیح دادمببخشید ها چرا تلگرافی جواب میدین خب کامل توضیح بده الان باهاش چیکار میکنی خب این شارژ بشه بکشیش میتونه بیسیم وصل بشه به کنسول دیگه!!
دشمنت شرمندهشرمنده بد توضیح دادم
restore؟ کابل که کشیده شد دستگاه ضربه نخورد؟ تکون شدید؟آقا دوباره مشکل داره!
روشن که میشهمیگه هارد خرابه باید RESORE بشه بعد که میخواد این کار رو بکنه رو 22% گیر میکنه!
تو اون منو یه قسمت هست به اسم restore ps3 system اونجا باید بزنی سیستمشو ریستور کنه و برگردونه به حالت کارخونه ولی قبلشآقا دوباره مشکل داره!
وقتی روشن میشه میگه باید هارد رو RESTORE کنه وقتی تموم شد ریاستارت میشه دوباره همون پیام رو میده دوباره ری استور می کنه بعد ری استارت بعد دوباره همون پیام
دستگاه رُ خامش کن بعد وقتی روشن کردی دستتو نگه دار رو دکمه پاور بزار بوق بزنه و خاموش بشه دستتو بردار (مطمئن شو چراغ قرمز شد بعد بردارش) 2-3 ثانیه صبر کن باز روشنش کن دستتو همینجور نگه دار تا بوق بزنه دوباره بعد از اون بوغ 2 تا بوق دیگه پشت هم میشنوی بعد اگه یکم بگذره منو میاد و ازت میخواد که دسته رس وصل کنی بهشآقا یه بار دیگه میگی اون منو رو چجوری بیارم
اون روشی که گفته بودی دیگه اون منو چند گزینه ای رو نمیاره
خدا رُ شکر درست شدآقا کلا ری استور شد دستت درد نکنه فینام جان درست شد.>:d
اقا يه سوال داشتم دسته ps2 به ps3 ميخوره؟