پرسش و پاسخ ps3 (مشکل های نرم افزاری و سخت افزاری و رفع و رجوع آنها)

آقا دوباره مشکل داره!
وقتی روشن میشه میگه باید هارد رو RESTORE کنه وقتی تموم شد ریاستارت میشه دوباره همون پیام رو میده دوباره ری استور می کنه بعد ری استارت بعد دوباره همون پیام

شرمنده بد توضیح دادم:)
دشمنت شرمنده
آقا دوباره مشکل داره!
روشن که میشهمیگه هارد خرابه باید RESORE بشه بعد که میخواد این کار رو بکنه رو 22% گیر میکنه!:((
restore؟ کابل که کشیده شد دستگاه ضربه نخورد؟ تکون شدید؟
چراغ هارد زرد رنگه موقع ریستور چشمک میزنه؟
اگه چیزی تو هاردت نداری میتونی فرمتش کنی ولی سیوهات میپره
چراغش اگه چشمک میزنه سر اون 22 درصد بزار به کارش ادامه بده

آقا دوباره مشکل داره!
وقتی روشن میشه میگه باید هارد رو RESTORE کنه وقتی تموم شد ریاستارت میشه دوباره همون پیام رو میده دوباره ری استور می کنه بعد ری استارت بعد دوباره همون پیام
تو اون منو یه قسمت هست به اسم restore ps3 system اونجا باید بزنی سیستمشو ریستور کنه و برگردونه به حالت کارخونه ولی قبلش
فرمت میکنه و همه چیو پاک میکنه اکانتت هم باید پسور و ایمیلشو بدونی اگه میتونی فرمت کنی و برات مشکلی پیش نمیاد برو همون کارو بکن و اون گزینه رُ بزن
====
منظورم همون منو بود که اولش آوردیش با نگه داشتن دکمه پاور

آقا یه بار دیگه میگی اون منو رو چجوری بیارم
اون روشی که گفته بودی دیگه اون منو چند گزینه ای رو نمیاره:((
دستگاه رُ خامش کن بعد وقتی روشن کردی دستتو نگه دار رو دکمه پاور بزار بوق بزنه و خاموش بشه دستتو بردار (مطمئن شو چراغ قرمز شد بعد بردارش) 2-3 ثانیه صبر کن باز روشنش کن دستتو همینجور نگه دار تا بوق بزنه دوباره بعد از اون بوغ 2 تا بوق دیگه پشت هم میشنوی بعد اگه یکم بگذره منو میاد و ازت میخواد که دسته رس وصل کنی بهش

---------- نوشته در 02:38 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:37 AM ارسال شده بود ----------

آقا کلا ری استور شد دستت درد نکنه فینام جان درست شد.>:d
خدا رُ شکر درست شد
ببین محض اطمینان یه بار به صورت عادی خاموشش کن ببین قشنگ خاموش روشن میشه یا نه؟
چون من میخوام برم بخوابم اگه موردی باشه بتونم قبل از خواب کمکت کنم

آقا ما امروز یه x.vission led خریدیم 22 اینچ یه سرچی که من درموردش کرده بودم هرکی خریده بود ازش راضی بود من دستگاه رو با کابل vga به مانیتور زدم قشنگ وصل شده دارم حالشو میبرم >:d
ولی این hdmi مال ps3 چیزی نشون نمیده کابل و ps3 درستن رو تلوزیون دیگه تست شدن همین هفته پیش لطفا کمک کنید:(
در ضمن من روش های نگه داشتن پاور و تغییر از av به hdmi از منو رو هم امتحان کردم نشد tvهم تا فول 1080 رو ساپورت میکنه

سلا
یدونه HDMI اصل SONY دارم HIGH SPEED هست .
ولی هرکاری میکنم نمیتونم ازش صدا بگیرم .
با HDMI های دیگه هم تست کردم صدا نمیده .
فقط با اپتیکال صدا میده .
چطوری باید با همون HDMI صدا بگیرم ؟
با تمام تنظیمات PS3 هم ور رفتم .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or