پرسش و پاسخ ps3 (مشکل های نرم افزاری و سخت افزاری و رفع و رجوع آنها)

سلام
ممکنه که از دسته ی PS3 به عنوان کنترلر برای PC استفاده کنیم و بتونیم باهاش با PC بازی کنیم
اگه آره ممنون میشم بهم جواب بدید چه جوری
سلام دسته توسک pc شناخته میشه ولی راهی برای بازی کردن نیست یعنی درایور هایی ساخته شده براش ولی من تست کردم جواب نگرفتم
حامد جان مدل TV من که به PS3 وصل کردم اینه :
SONY Bravia 32EX710
که Full HD هم هست. تا حالا فقط باهاش گرن توریسمو پرولوگ بازی کردم که کیفیتش محشره.
ممنون
خواهش میکنم
کابل های درجه یک هم هست اگه بخوای میتونی عکساشو تو آلبومم ببینی و اگه بازم بخوای میتونم تهیه کنم برات
سلام خدمت همگی....
درایو پلی 3 من یه چند وقتی بازی داره در میاره به این صورت که دیسک بازی رو بیشتر اوقات بدون مشکل میخونه ولی در برخی مواقع وقتی دیسک رو میزارم دیسک رو اصلا نشون نمیده ولی با زدن یه تقه رو سر کنسول دیسک رو شناسایی میکنه.....
حالا میخوام از کسایی که از سخت افزار کنسول سر در میارن بپرسم این مشکل چقدر حاده و چه جوری میشه این مشکل رو از بین برد.......
سلام به شما
احتمالا درایوتون به قول خودمون سکته ای شده در اصل موتورهایی که دیسک رُ میچرخونن یا نمیچرخونن یا سرعتشون پاییه با ضربه ای که میزنید یه تکونی میخورن و درست کار میکنن این وضعیت نهایتا 1-2 ماه دووم بیاره بعد از اون دیگه درایو دستگاهتون غیرقابل استفاده میشه اگه میخواید تعمیرش کنم یه بکاپ از کل اطلاعاتش بگیرید بدیدش ببرم واسه تعمیر

سلام
ممکنه که از دسته ی PS3 به عنوان کنترلر برای PC استفاده کنیم و بتونیم باهاش با PC بازی کنیم
اگه آره ممنون میشم بهم جواب بدید چه جوری

البته من با یه درایور تونستم به سختی ردیفش کنم رو PC ولی زیاد حال نکردم بی خیال شدم . شما تو گوگل سرچ بده احتمالا پیدا میکنی !

علی جان تلوزیونت به صورت اتوماتیک تنظیم میکنه. .
ورژن کابلت 1.3 هستش؟

بله حمید جان 1.3 اصل سونی هستش.

---------- نوشته در 07:05 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:58 PM ارسال شده بود ----------

خواهش میکنم
کابل های درجه یک هم هست اگه بخوای میتونی عکساشو تو آلبومم ببینی و اگه بازم بخوای میتونم تهیه کنم برات

سلام. ممنونم. کابل خودم فابریک سونیه. در ضمن حامد جان فاصله ps3 تا تلویزیون زیاده. این کابل شما برا فواصل نزدیکه.

من هیچ ایرادی تو تصویر نمی بینم. منتها سایتهای خارجی میگن وقتی گیم ها 720p هستن دیگه لازم نیست ps3 رو مجبور کنیم upscale کنه. بهتره دستگاه رو هم بزاریم همون 720p رو نمایش بده و نه بیشتر.

دوستان سوال من در مورد پخش فیلم بلوری روی ps3 هست.میخواستم بدونم ps3 قادر هست فیلم بلوری رو از روی هارد اکسترنال پخش کنه ؟و در کل فیلم های بلوری رو به طور کامل و درست ساپورت میکنه؟ممنون میشم راهنمایی کنید.

دوستان سوال من در مورد پخش فیلم بلوری روی ps3 هست.میخواستم بدونم ps3 قادر هست فیلم بلوری رو از روی هارد اکسترنال پخش کنه ؟و در کل فیلم های بلوری رو به طور کامل و درست ساپورت میکنه؟ممنون میشم راهنمایی کنید.
هارد رونمیدونم ولی بلوری رو پخش میکنه به شرطی که هم ریجن کنسولت باشه یا دیسکت ریجن فری .

سلام
من این دسته 3ریم هرچه قدر میزنم دکمه پلی اسیشن رو که بشناسه کنسول رو نمیشناسه..!! چی کار کنم؟؟ وقتی با سیم مزنم کار میکنه ولی بی سیم نه.!
یه بار به این برنامه DS3 Tool زدم که بتونم تا با PC بازی کنم ..بعد از اونم دیگه کنسول رو نشناخت!

سلام
من این دسته 3ریم هرچه قدر میزنم دکمه پلی اسیشن رو که بشناسه کنسول رو نمیشناسه..!! چی کار کنم؟؟ وقتی با سیم مزنم کار میکنه ولی بی سیم نه.!
یه بار به این برنامه DS3 Tool زدم که بتونم تا با PC بازی کنم ..بعد از اونم دیگه کنسول رو نشناخت!

پشت دسته PS3 یه سوراخ کوچیک کناره پیچ وسطی داره با یه سوزنی چیزی بزن داخلش که ریست بشه (حالت دکمه ای داره)

وقتی بازی را از کسی که کد را زده خریدی اکانتی که اون کد را زده باید بگیری که ایمیل و پسورد هست بعد میری یه پروفایل دیگه میسازی و وقتی میری ثبت نام psn انجام بدی دو گزینه میاد شما باید گزینه 2 را انتخاب میکنی بعد اونجا ایمیل و پسورد را وارد میکنی بعد میری تو قسمت دنلود ها اون کد را دانلود میکنی و بعد میری تو اکانت خودت اون را کد را اینستال میکنی بعد میتونی به راحتی انلاین بازی کنی.اکانتها فقط میشه 2 نفر دانلود کرد و بیشتر نمیشه .تاریخ انتضا نداره .امیدوارم کمکت کرده باشم دوست عزیز.
----------------
سونی خدا بگم چی کارت کنه بازی اوریج که میفروختی این کد دیگه چیه آخه چرا یکمی هم به فکر ما نیستی.
فک کنم بعد از یه مدتی همه کدهای بازی ها استفاده میشه و دیگه نمیشه online زد .
این فکر مسخره اعصاب خورد کن به فکر کدوم مسِءول سونی رسید.

بله حمید جان 1.3 اصل سونی هستش.

---------- نوشته در 07:05 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:58 PM ارسال شده بود ----------

سلام. ممنونم. کابل خودم فابریک سونیه. در ضمن حامد جان فاصله ps3 تا تلویزیون زیاده. این کابل شما برا فواصل نزدیکه.

من هیچ ایرادی تو تصویر نمی بینم. منتها سایتهای خارجی میگن وقتی گیم ها 720p هستن دیگه لازم نیست ps3 رو مجبور کنیم upscale کنه. بهتره دستگاه رو هم بزاریم همون 720p رو نمایش بده و نه بیشتر.
علی جان خود تلویزیون تغییر میده رزولوشنشو میاد رو 720 بعد کنسول تصویر رُ میفرسته بدون کم و کاستی نگران نباش تنها تغییر اصلی موقعیه که یه tv 32 اینچ با یه 40 اینچ کنار هم باشن اونموقع 32 اینچه خودشو بهتر نشون میده چون پیکسل ها ریزتر شدن ولی تو 40 اینچ اگه 2 یا 3 متر فاصله بگیرید از تلویزیون بهترین تصویر رُ میگیرید فاصله هم مهمه و از من میشنوید کنسول رُ نزدیک تلویزیون کنید
راستی علی آقا کابل فابریکو چند خریدی؟ چون فابریک ها بالاس قیمتش
اون تنظیماتی هم که در مورد scale کردن تو قسمت تنظیمات game بود برای بازی های ps1 و ps2 هست برای بازی های ps3 جواب نمیده
فیلم بلوری فقط و فقط از روی دیسک بلوری قابل پخشه نه از رو هارد داخلی یا اکسترنال!
فیلم های بلوری کامل ساپورت میشن به شرطی که به صورت اوریجینال از روی دیسک بلوری اجرا بشن
اگه شما فایلی دارید که از فیلم بلوری ریپ شده با برنامه mkv2vob یا tsmuxer میتونید به فرمت m2ts تبدیلش کنید و تو کنسول اجراشون کنید
سلام
سلام
دسته رُ با سیم وصل کن و روشن کن با دسته کنسولُ بعد با دسته خاموش کن کابلو بکش احتمالا این سری روشن بشه اگه نشد
وقتی کابل وصله و کنسول روشنه و تو منو هستید و دسته هم روشنه کابل برق کنسولُ از برق بکشید چند ثانیه صبر کنید بعد روشنش کنید ازتون میخواد صبر کنید تا عملیات چک کردن کنسول تموم بشه بعد دسته به احتمال زیاد راه بیوفته
(این روش دوم کار ریسکی هستش همینجوری انجامش ندید باید با اون حرکت یه شوک کوچولو به کنسول بدید تا بتونه شناسایی کنه توصیه نمیکنم هر بار این حرکتو بزنید)

سلام موجود هست آک نیست و باشه سری اوله دسته 2 هست یا ریفر الان هم بیشتر ریفر هستش خب چون قدیمیه ریفره و زیاد نیست ازش ارزونتره ولی اسلیم فروشش خوبه خب طبعا گرونتره

دوست من صفحات 1 تا 50 هم میخونی به سال پست دادنشون هم نگاه کن قربونت برم پستای 4 سال پیشُ خوندی خب معلومه سکته میکنی در ضمن اسم اون تاپیک مشخص کننده همه چیه وقتی شما بری به یه مکان که توش ماشین های تصادفی رُ اوراق میکنن چه انتظاری داری بتونی دستت نلرزه یه ماشین برا خودت بخری؟

ببینید بستگی به خودتون داره که چجوری ازش کار بکشید اگه فشار زیادی بهش بیارید ممکنه 6 ماه هم عمر نکنه (روزی 10-12 ساعت یه کله آنلاین بزنید بقیشم بزارید دانلود کنه!) به نظر من اگه هر 1 ساعت 1 ربع یا 20 دقیقه خاموش باشه بهتره اینجوری بهش فشار نمیاد و حالا حالا ها کار میکنه براتون

اگه اونطوری کار کنم که خودم چند روز بیشتر عمر نمیکنم!

ولی هر یک ساعت هم کمه
اگه مثلا روزی حداکثر 3-4 ساعت بازی کنم
و حدود یک ونیم تا 2 ساعت پشت سر هم
چقدر عمر میکنه؟

اگه اونطوری کار کنم که خودم چند روز بیشتر عمر نمیکنم! ولی هر یک ساعت هم کمه اگه مثلا روزی حداکثر 3-4 ساعت بازی کنم و حدود یک ونیم تا 2 ساعت پشت سر هم چقدر عمر میکنه؟
شما اسلیم بگیر خیالت راحت باشه هیچیش نمیشه من برای اینکه DLC یا بازی دانلود کنم از PSN کنسولم رو شب تا صبح روشن میزارم ظهر که داداشم از مدرسه میاد یه بند میشنه باهاش بازی میکنه عصر هم خودم 2 3 ساعت باهاش بازی میکنم تو این 2 ساله کنسول اخ نگفته. شما کنسولت رو یه جای درست حسابی بزاری گرد و خاک گیری کنی دیسک تمیز بزاری توش کلا مراقبش باشی هیچیش نمیشه .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or