پرسش و پاسخ ps3 (مشکل های نرم افزاری و سخت افزاری و رفع و رجوع آنها)

اقا من اصلا غلط کردم

شما مولتی من رو در نظر نگیر.خب؟

حالا ترا به هر کی دوست داری جواب بده

نمیدونم چرا هر جا میرم میپیچونن
خوب دوسته عزیز شما تازه اینجا عضو شدی چرا نارحت میشی اینجا قوانین خاص خودشو داره
شما میگید سوال من ربطی به هک نداره پس شما میگید من وقتی میرم توی مولتی پلیر صفحه سیاه میشه و هیچی نمیاد خوب ما هیچ کدام ما دستگاهامون رو هک نکردیم و نمیدونم که وقتی میرم توی مولتی پلیر و اصلا مولتی پلیر چی هست برای راحتی کار خودت میگم برو توی این بخش دوستان خیلی خوب کمک میکنند
PS3 Jailbreak
اگر بلد بوذیم صدردصد کمک میکردیم

آقایون خسته نباشید ! :d دیروز دستگاه رو که روشن کردم پیغام داد که کمتر از 500 MB جای خالی تو هارد و هست و اینا ! منم از دیروز هرچی Save و Data پاک میکنم کافی نیست بازم میگه جا کمه ... الان مشکل چیه ؟

آقایون خسته نباشید ! :d دیروز دستگاه رو که روشن کردم پیغام داد که کمتر از 500 MB جای خالی تو هارد و هست و اینا ! منم از دیروز هرچی Save و Data پاک میکنم کافی نیست بازم میگه جا کمه ... الان مشکل چیه ؟
بازی ها اینستال میشن تو کنسول بعد توی قسمت Game Data ذخیره میشن بازی هایی که کمتر استفاده میکنید رُ از اونجا پاک کن جا باز میشه نهایتش هر وقت خواستین دوباره برید نصبشون میکنید

ورژن کابلت 1.3 هست؟
گفتم سر و ته کن کابلو انجام دادی؟
با یه کابل دیگه میتونی تست کنی؟
احتمالا تنظیمات صدا فقط رو دالبی یا DTS هست که تلویزیون نمیتونه صدا بهت بده
نمایندگی سونی که خریدم گفتش 1.4 هست .
سر و ته هم کردم .
با 3 تا کابل تست کردم .
میخوام از سینما خانگی صداش بیاد .

نمایندگی سونی که خریدم گفتش 1.4 هست .
سر و ته هم کردم .
با 3 تا کابل تست کردم .
میخوام از سینما خانگی صداش بیاد .
شما سینمات چیه؟
ورودی hdmi داره یا خروجی؟ اگه ورودی داره از کنسول کابل hdmi بگیر وصل کن به سینمات و از سینمات خروجی بگیر بزن به تلویزیون
اگه نداره باید صدا رُ از طریق کبل اپتیکال برسونی به سینمات اونم اینج.ریه که کابل hdmi رُ وصل میکنی به تلویزیون اون سرشم میزنی به کنسول (این میشه برای تصویر) بعد کابل اپتیکال رُ وصل میکنی به کنسول اون سرشم میزنی به سینما خونگیت
میری به این مسیر settings>sound settings>audio output settings
اونجا به جای hdmi تنظیم کن صدا از optical بیاد بیرون دالبی ها رو تیک بزن و 2 چنل channel هم تیک بزن بقیشو بزار همونجوری که خودش گفته باشه (تیک ها)
و کار آخری که میمونه اینه که سینما خونگنگیت روی remoteش یه دکمه داره نوشته aux اونو بزن تا روی دستگاهت بنویسه D'in اونوقت صدا میاد (تو بعضی سیستما به جای aux نوشته port)
اقا سوال اصلی ما رو که جواب ندادین پس بریم سراغ دومی:

این game data ها قضیش چیه و باید چجوری پاک کنیم.؟؟؟؟
شما برو این مسیر
Game>Game Data Utility
شما میتونی از اینجا بازی های اینستال شده رُ پاک کنی (برای مدل های ااوریجیناله ها نه کپی خور بهدا خراب بشه من مسئولیت گردن نمیگیرم)

سلام دوستان یک سولی برام پیش اومده خواتم بپرسممن یک کابل hdmi داشتم ورژن 1.3 بود رفتم ورژن 1.4 خریدم برای 3d بازی کردن وقتی میخوام بازی کنم بازی که3dنیستند حس میکنم کیفیت کابل قبلیم بهتر این کابل جدیدس ایا همچنین چیزی وجود داره یا نه یا مربوط به تنظیمات راهنمایی کنید

سلام دوستان یک سولی برام پیش اومده خواتم بپرسممن یک کابل hdmi داشتم ورژن 1.3 بود رفتم ورژن 1.4 خریدم برای 3d بازی کردن وقتی میخوام بازی کنم بازی که3dنیستند حس میکنم کیفیت کابل قبلیم بهتر این کابل جدیدس ایا همچنین چیزی وجود داره یا نه یا مربوط به تنظیمات راهنمایی کنید
سلام کنسولت به مانیتور وصله یا تلویزیون؟
احتمالا خودش میره رو حالت 3d باید دستی از اون حالت درش بیاری

سلام دوستان من در به در دنبال پکای کال اف دیوتی میگرذم تو ایکس باکس یه روش بود که البته نت میخواست من تازه پی اس 3 گرفتم میخواستم ببینم راهی هست که دی ال سی بازی ها رو گرفت البته بدون وصل کردن کنسول به نت ممنون میشم اگه کسی میدونه راهنماییم کنه

سلام دوستان من در به در دنبال پکای کال اف دیوتی میگرذم تو ایکس باکس یه روش بود که البته نت میخواست من تازه پی اس 3 گرفتم میخواستم ببینم راهی هست که دی ال سی بازی ها رو گرفت البته بدون وصل کردن کنسول به نت ممنون میشم اگه کسی میدونه راهنماییم کنه
خوب عزیز جان باید حتما وصل شید به اینترنت تا بتونید اون پکها را بگیرید تنها راهش همینه به غیر از این راهی نداره عزیز جان

سلام کنسول رو hd tv کیفیتش بهتره یا مانیتور؟ من یه مانیتور دارم ولی تا حالا وصلش نکردم چون tv بد نیس .40 led sam
راستی اون جای کابل که پشت کنسوله و روش نوشته optical digital out . کابلشو از کجا میتونم بگیرم ؟ میشه عکسشو بزارین؟
من با hdmi کنسولو وصل کردم به tv و با کابل 3 فیش وصلش کردم به سیستم صوتی..میخواستم بدونم اگه با اون کابل optical وصل کنم کیفیت صدا بهتر میشه؟

راستی یه سوال؟
چرا ما میگیم کنسول؟ یعنی چیییییی؟ واقعا مسخره اس : کنسول بازی:horse:

آخرین ویرایش:
بچه ها این درسته که توی ایران برای دیدن فیلم 3بعدی روی ps3 رجین دستگاه باید 2 باشه دیگه؟
میخوام مطمئن بشم.:d

نه ربطی نداره وقتی ریجن فیلم با ریجن دستگاه یکی باشه مشکلی وجود نداره البته چون بیشتر فیلمای واردی ریجن 2 هستن پس بهتر کنسول ریجن 2 باشه .

سلام کنسول رو hd tv کیفیتش بهتره یا مانیتور؟ من یه مانیتور دارم ولی تا حالا وصلش نکردم چون tv بد نیس .40 led sam
راستی اون جای کابل که پشت کنسوله و روش نوشته optical digital out . کابلشو از کجا میتونم بگیرم ؟ میشه عکسشو بزارین؟
من با hdmi کنسولو وصل کردم به tv و با کابل 3 فیش وصلش کردم به سیستم صوتی..میخواستم بدونم اگه با اون کابل optical وصل کنم کیفیت صدا بهتر میشه؟
----------------
چی شد این سوال ما عزیزان?

آخرین ویرایش:

راستی یه سوال؟
چرا ما میگیم کنسول؟ یعنی چیییییی؟ واقعا مسخره اس : کنسول بازی:horse:
سلام کلا هرچی تو رزولوشن 720 یا 1080 اینچ تصویر مورد نظر پایینتر باشه تصاویر وضوح بهتری پیدا میکنن ملا تو تلویزیون فول اچ دی LED 32 اینچ تصویر به مراتب شفاف تره تا همون مدل تو سایز 40 اینچ چون تراکم پیکسل بالاس تو مدل 32 و خب به طبع ترکیب رنگ بهتری میده ولی این قضیه تو مانیتور فرق میکنه چون تکنولوژی هایی که تو تلویزیون به کار میره تو اکثر مانیتور ها به کار نمیره به خاطر همین تصویر افت کیفیت پیدا میکنه توصیه میشه اگه قصد تهیه مانیتور دارید ولی بودجتون میرسه یه تلویزیون بگیرید برید سراغ تلویزیون LCD یا LED سی و دو اینچ که هم به عنوان مانیتور ازش استفاده کنید و هم به عنوان تلویزیون که کنسولتون بهش وصل بشه (به شخصه یکی از اهدافم تا تابستون این قضیس که مانیتورو با تلویزیون عوض کنم یا یکی تهیه کنم)
کلا کنسول تو معنی لغوی به رابط میگن که تو اشخاص بیشتر به دیپلمات ها و رابط هایی از دولـت ها که تو اون کشور هستن گفته میشه و تو دستگاه های بازی هم به رابط بازی بدون نیاز به کامپیوتر گفته میشه به نظرم باز بهتر از هر کلمه دیگه ای هستش!!
شما یه زحمتی بکش برو تو گوگل تایپ کن optical cable بهت انواع و اقسامشو نشون میده و من خودم تو بازار بهترین مدلش که مدل دایو ژاپن هستو خریدم خیلی خیلی هم ازش راضیم میتونم برات تهیه کنم
تو تنظیمات کنسول میزنید تصویر از HDMI بره و صدا از اپتیکال اینجوری میتونید به سینما خونگی هم وصلش کنید و از صدای بسیار زیبای دالبی لذت ببرید
کیفیت صدا هم مسلمه 100% بهتر میشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or