سلام!!
فت ها بزرگتر ولی زیباتر هستن اسلیم ها کوچیکتر ولی مقاومتر هستن
مدل فت دیگه تولید نمیشه ولی اسلیم چرا تولید میشه اما مدل 2011ش هنوز تو ایران نیمده همشون الان 2010 هستن
کلا از لحاظ کارایی شبیه هم هستن ولی ظاهری نه و فقط تفاوت عمدشون تو تراکتوری:d بودن اسلیمه توصیه میشه برای خرید سراغ اسلیم برید چون فت های موجود تو بازار الان همه ریفر شده هستن (یعنی یه بار رفتن شرکت تعمیر شدن بعد برگشتن)
حالت ایستاده باعث میشه یک مقدار گرما کمتری توسط کنسول تولید بشه چون از 2 طرفش هوا جریان داره
حالت ایستاده باعث میشه گرد و خاک به کف برن و روی برد نشینن
حالت ایستاده زیبایی بیشتری به کنسولتون میده
حالت ایستاده از نطر من توصیه میشه ولی برای اسلیم حتما و حتما پایه تهیه کنید!! (میتونم تهیه کنم!)
لازم نیست بزارید ولی خب کمک میکنه هوای بهتری جریان داشته باشه توصیم اینه که اگه فن میزارید حتما و حتما تراز باشه و شیبشو بگیرید و برق فن رُ از طریق آداپتور بگیرید نه usb خود کنسول چون مداوم برق مصرف میکنه به usb فشار میاره
نه مشکلی نیست صدای فن خیلی بالا نرفت؟ یعنی تا حدی که انگار جاروبرقی روشنه!:d
نگرانی نداره برای خودمم صدا میده در اثر گرما چون بیشتر قطعات پلاستیکی هستن باعث میشه صدایی تولید بشه که طبیعیه!
شما یه مداد نوکی یا سوزن بردار وقتی دستت روشنه پشتش یه سوراخ ریز هست ببر توش و یه کلید ریز هست یه بار فشار بده دسته ریست میشه بعد با کابل وصل کن ببین بازم درست میشه یا نه در ضمن وقتی با کابل وصله روشن کن کنسولو (با دسته) بعد بزار کابل وصل بمونه بعد برو خاموشش کن بعد سیمو بکش دوباره تست بزن ببین روشن میکنه؟دوستان دسته ام فقط با سیم به کنسول وصل میشه!یعنی تا سیم رو میکشم چراغش خاموش میشه.روشنشم بکنم دستگاه رو نمیشناسی و همینجوری چند ساعت چراغ میده واسه خودش.کسی نمیدونه چه مرگشه؟
نبایدم با گوشی پیدا کنه بلوتوثش کد گزاری شدس و با این معمولی ها فرق میکنهالان با گوشیمم تست کردم دیدم بولوتوثش پیدا نمیکنه گوشی رو.
آخه چشمک زدن هم تموم نمیشه که بگی بلوتوث خراب شده.انگاری قاطی کرده کلا!
همونطور که حمید گفتبا سلام اگه ممکنه تفاوت اسلیم و فت رو به طور کامل بگید
با تشکر
فت ها بزرگتر ولی زیباتر هستن اسلیم ها کوچیکتر ولی مقاومتر هستن
مدل فت دیگه تولید نمیشه ولی اسلیم چرا تولید میشه اما مدل 2011ش هنوز تو ایران نیمده همشون الان 2010 هستن
کلا از لحاظ کارایی شبیه هم هستن ولی ظاهری نه و فقط تفاوت عمدشون تو تراکتوری:d بودن اسلیمه توصیه میشه برای خرید سراغ اسلیم برید چون فت های موجود تو بازار الان همه ریفر شده هستن (یعنی یه بار رفتن شرکت تعمیر شدن بعد برگشتن)
چند بار تا الان توضیح دادم این مساله رُ ولی بازم میگم:dدوستان یه سوال خز![]()
این اسلیم رو ایستاده بذارم یا خوابیده یا شناور:d یا.........
یه دوستی داشتم زیر اسلیمش یه فن لبتاب میذاشت مگه لازمه:d
ممنون
حالت ایستاده باعث میشه یک مقدار گرما کمتری توسط کنسول تولید بشه چون از 2 طرفش هوا جریان داره
حالت ایستاده باعث میشه گرد و خاک به کف برن و روی برد نشینن
حالت ایستاده زیبایی بیشتری به کنسولتون میده
حالت ایستاده از نطر من توصیه میشه ولی برای اسلیم حتما و حتما پایه تهیه کنید!! (میتونم تهیه کنم!)
لازم نیست بزارید ولی خب کمک میکنه هوای بهتری جریان داشته باشه توصیم اینه که اگه فن میزارید حتما و حتما تراز باشه و شیبشو بگیرید و برق فن رُ از طریق آداپتور بگیرید نه usb خود کنسول چون مداوم برق مصرف میکنه به usb فشار میاره
بله طبیعیهسلام
من یکم بازی کردم . کنسول شروع به یکم صدا کردن کرد . طبیعی ؟
یکم هم داغ شد ، مشکلی نیست ؟
کنسول اسلیم می باشد .
TNX
نه مشکلی نیست صدای فن خیلی بالا نرفت؟ یعنی تا حدی که انگار جاروبرقی روشنه!:d
نگرانی نداره برای خودمم صدا میده در اثر گرما چون بیشتر قطعات پلاستیکی هستن باعث میشه صدایی تولید بشه که طبیعیه!