پرسش و پاسخ ps3 (مشکل های نرم افزاری و سخت افزاری و رفع و رجوع آنها)

سلام
ببخشید میشه بگید ریجن دستگاهو از کجا میشه فهمید و چه نوع و چه فرقهایی با هم دارن؟اینکه میگن ریجن فت یعنی چی؟
الان من اگه بازی جدید مثل pes2012 va uncharted3 رو بخرم باید اپدیت کنم ؟ورژنش 55 هیتش و اگه کپی خور باشه این بازیا اجرا نمیشه؟

سلام
ببخشید میشه بگید ریجن دستگاهو از کجا میشه فهمید و چه نوع و چه فرقهایی با هم دارن؟اینکه میگن ریجن فت یعنی چی؟
الان من اگه بازی جدید مثل pes2012 va uncharted3 رو بخرم باید اپدیت کنم ؟ورژنش 55 هیتش و اگه کپی خور باشه این بازیا اجرا نمیشه؟
ریجن کنسول رو روی سر جعبه ی دستگاه زده ( داخل یه کره زمین مثلا نوشته 3 )
همچنین بازی uncharted3 رو میشه به صورت کپی روی هک 3.55 بازی کرد که اگه شما کنسولت هک شدس میتونی بازی کنی اما pes2012 رو نمیشه کپی بازی کرد اما fifa12 رو میشه.

بازم سوالاتتون رو تو بخش ps jailbreak بپرسید.

سلام ببخشید نمیدونم جای سوالم اینجا هست با نه
لینک فریمور 4.00 اصلی خود سونی رو برای پلی استیشن 3 میخواستم هر جایی گشتم لینک برا دانلود نداشت،میشه راهنماییم کنین

سلام.ببخشید میشه یه توضیحی راجع به اینکه رجین های مختلف یک بازی چه فرقی با هم دارند!؟ مثلا بعضی دوستان همش دنبال رجین 2 یه بازی هستند یا رجین یک !
بعد Pes2012 که کد آنلاین نداره؟!چرا بعضی بازیهای PS3 دارند بعضی ها ندارند!کدوم رجین بازیها بهتر هست؟مثلا همین PES2012 که گفتم؟آخه دوستم داره یه PS3 دست دو میگیره
فت 40 گیگ ریفر نیست!رجین دستگاه هم j هست.در ضمن الان این دوست من برای آنلاین بازی کردن PES2012 با PS3 چکار باید بکنه؟آیا باید اکانت PSN داشته باشه؟و اکانت PSn رو چجوری باید ساخت؟چی میخواد؟آیا PSN Card واجبه!؟

سلام.ببخشید میشه یه توضیحی راجع به اینکه رجین های مختلف یک بازی چه فرقی با هم دارند!؟ مثلا بعضی دوستان همش دنبال رجین 2 یه بازی هستند یا رجین یک !
بعد Pes2012 که کد آنلاین نداره؟!چرا بعضی بازیهای PS3 دارند بعضی ها ندارند!کدوم رجین بازیها بهتر هست؟مثلا همین PES2012 که گفتم؟آخه دوستم داره یه PS3 دست دو میگیره
فت 40 گیگ ریفر نیست!رجین دستگاه هم j هست.
تو یه یسری از بازی ها اونم تعداد انگشت شماری محتوا داخل بازی باهم فرق داره .
این که چرا بعضی ها فقط دنبال ریجن 1 یا 2 میگردن بخاطر اینه که میخوان ریجن بازی شون با ریجن اکانتشون یکی باشه که اگه خواستن DLC یا هر محتوای اضافه ای بخرن به مشکل نخورن. معمولا PSN Card های ریجن 1 و 2 خیلی راحت تر از ریجن 3 پیدا میشن.

تو یه یسری از بازی ها اونم تعداد انگشت شماری محتوا داخل بازی باهم فرق داره .
این که چرا بعضی ها فقط دنبال ریجن 1 یا 2 میگردن بخاطر اینه که میخوان ریجن بازی شون با ریجن اکانتشون یکی باشه که اگه خواستن DLC یا هر محتوای اضافه ای بخرن به مشکل نخورن. معمولا PSN Card های ریجن 1 و 2 خیلی راحت تر از ریجن 3 پیدا میشن.

خیلی ممنون از جوابی که دادی.حالا کدوم اکانت برای ایران بهتر هست؟آیا اکانت به رجین کنسول هم بستگی داره؟

سریالو براتون پی ام کردم
ارزون ترین قیمت بدنه Ps3 اسلیم چنده؟
ارزون الان باید برید سراغ دسته 2 خریدن از یه فرد مطمئن (خودم) بعد تمیزی دستگاه و جعبه و وسایل هم مهمه که اونم موقع خرید چک میکنید
هر دو تا ورودی رو امتحان کردم، هر دو مثل همند مشکل نقطه ها ی سفید رو دارن!
کابل من مارک SONY هستش از اونایی که سیمش لوله ای نیست بلکه نواری هستش(فکر کنم به هم انداختن 35000 خریدمش! اول می خواستم دایو بگیرم)، تصویر با نقطه سفید داره پخش می کنه. یه کابل DAIYO 1.4 بهش زدم که همین مشکل و داشت. کابل vga این مشکل رو نداره.
شما خودت چه کابلی پیشنهاد می کنی؟ می تونه مشکل بخاطر این باشه که کابل هایی که بش وصل کردم از 3D پشتیبانی می کنند در صورتی که تی ویم سه بعدی نیست؟

---------- نوشته در 11:42 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:04 AM ارسال شده بود ----------

میشه هارد دستگاه رو ارتقا داد؟
من یه slim 120 به نظر شما با توجه به بالا رفتن حجم بازی هایی که از روی اینترنال اجرا میشن تا چه اندازه ارتقاش بدم( وقتی می خواستم بخرم اشتباه کردم سر 50 تومن کمتر دادن 160 نگرفتم!)؟ قیمت هم داری؟

اگه ورژن کابلتون 1.4 هست که 3d هستن و بهتره برای tv های خود 3d استفاده بشه ولی اگه 1.3 هست مشکلی نداره میتونید استفاده کنید
ولی به نظرم مشکل از tv باشه چون منم همین مشکلو دارم ولی با کابل مختلف تست نکردم ببینم برطرف میشه یا نه معمولا کانال که عوض کنم برگردم رو HDMI درست میشه یا پورتشو عوض میکنم بهتر میشه
کابل هم خوبش هست بدشم هست از 10 تومن هست تا 200 تومن ولی مدل خوبش یه چیزی حدود 80-100 تومن خوبه ولی اول مطمئن شو از تلویزیون نیست بعد بیا هزینه کن (من خودم پیشنهاد خاصی ندارم ولی یه مدلی هست مخصوی خود سونیه 35 تومنه خواستی بگو برات ردیف کنم)
بله هاردُ میشه ارتقا داد تا 750 گیگ
اونقدری نیاز نمیشه شما بازی رُ نصب میکنی بعد اگه جا کم آوردی فقط سیو ها رُ نگه دار بعد اون فایل های سنگینو پاک کن چون هرچی اندازه ظرفیت هارد بیشتر بشه سرعت پایینتر میاد
قیمت هم از 200 به بالا هستش مدل های خوبش و اونایی که به ps3 بخوره
ایشون گفتن رو کنسول اوریجینال نه هک شده
دو تا بدنه می خوام 1اسلیم 1 فت
قیمتهاش حدوداً چنده؟
اصفهان کسی سراغ نداره؟ ارزششو داره بگم از تهران بفرستند؟
قیمت ندارم (دقیقشو)
ولی فکر نکنم زیاد بشه باید فردا سراغشو براتون بگیرم
از تهران هم با تیپاکس میفرستم براتون نهایتش 8 تومن میشه
سلام
شرمنده دیشب خونه یکی از فامیلا رُ دزد زدش همون موقع که داشتم بهتون جواب میدادم خبر دادن مجبور شدم برم
همونطور که دوستمون هم اشاره کردن
ریجن به منطقه یا محدوده ای از کره زمین میگن که بنا به اون محدوده کنسول ها مدل های مختلفی دارند مثلا برای چین ژاپن میشه 3 و کشور های هم جوار اونا هم 3 هست برایاروپا و خاور میانه 2 هست برای آمریکا شمالی و جنوبی هم 1 هست این ریجن بندی تو بازی ها تاثیری نداره ولی براد دیدن فیلم و دانلود کردن محتوای DLC باید هم ریجن کنسول و اکانت اقدام بشه فرق عمده ای با هم ندارن فقط برای مشخص کردن اینه که فلان کنسول با فلان ریجن مختص کدوم نقطه از جهانه. ریجن فری به بازی ها اصطلاحا گفته میشه چون بازی های هر ریجنی روی کنسول های ریجن متفاوت اجرا میشن
در مورد این سوالتون هم بری تو بخش ps3 jailbreak بهتر کمکت میکنن
سلام ببخشید نمیدونم جای سوالم اینجا هست با نه
لینک فریمور 4.00 اصلی خود سونی رو برای پلی استیشن 3 میخواستم هر جایی گشتم لینک برا دانلود نداشت،میشه راهنماییم کنین
الان 4.11 اومده ولی من همشو میزارم براتون
4.00
US EU JP
3 2 1
4.10
US EU JP
3 2 1
4.11
US EU JP
3 2 1
فت 40 گیگ ریفر نیست!رجین دستگاه هم j هست.در ضمن الان این دوست من برای آنلاین بازی کردن PES2012 با PS3 چکار باید بکنه؟آیا باید اکانت PSN داشته باشه؟و اکانت PSn رو چجوری باید ساخت؟چی میخواد؟آیا PSN Card واجبه!؟
سلام
همونطور که گفتن
خب به صورت تخصصی کاور ها و نوشته های دفترچه ها فرقی میکنن و از نظر معمولی هیچ فرقی ندارن فقط اینایی که دنبال 2 یا 1 هستن بیشت رجنبه کلکسیونشو میخوان وگرنه برای من یکی پلات بودن یا ریجن 3 بودن فرقی نداره (تو حالت آفلاین) ولی اگه شما میخوای DLC دانلود کنی باید ریجن بازی با ریجن اکانتی که ساختی یکی باشه تا DLC بشینه رو بازی الانم چون کارت psn ریجن 1 یا 2 راحت گیر میاد همه دنبال اونا هستن
ببینید بهتر یا بد تر نداره شما اگه میخوای به طور مثال بازی Twisted Metal رُ خریداری کنی اگه میبینی تهیه کردن کارت psn ریجن 1 برات بهتر و راحتتره برو ریجن یکشو بخر اگه 2 راحتتره 2 بخر اینا همش یا سلیقه ایه یا بستگی به نیاز تهیه میشه
برای ساخت اکانت برو تو بخش playstation network همین سایت بازیسنتر اونجا تاپیک نحوه ساختش هست کارت psn هم فقط برای خرید محتویات تم های پولی آهنگ و فیلم و بازی نیازه برای آنلاین زدن نیاز نیست
خیلی ممنون از جوابی که دادی.حالا کدوم اکانت برای ایران بهتر هست؟آیا اکانت به رجین کنسول هم بستگی داره؟
شما 1 اکانت ریجن 2 بساز یه اکانت ریجن 1 و ریجن به کنسول بستگی نداره

شرمنده دیشب خونه یکی از فامیلا رُ دزد زدش همون موقع که داشتم بهتون جواب میدادم خبر دادن مجبور شدم برم
همونطور که دوستمون هم اشاره کردن
ریجن به منطقه یا محدوده ای از کره زمین میگن که بنا به اون محدوده کنسول ها مدل های مختلفی دارند مثلا برای چین ژاپن میشه 3 و کشور های هم جوار اونا هم 3 هست برایاروپا و خاور میانه 2 هست برای آمریکا شمالی و جنوبی هم 1 هست این ریجن بندی تو بازی ها تاثیری نداره ولی براد دیدن فیلم و دانلود کردن محتوای DLC باید هم ریجن کنسول و اکانت اقدام بشه فرق عمده ای با هم ندارن فقط برای مشخص کردن اینه که فلان کنسول با فلان ریجن مختص کدوم نقطه از جهانه. ریجن فری به بازی ها اصطلاحا گفته میشه چون بازی های هر ریجنی روی کنسول های ریجن متفاوت اجرا میشن

خدا خیرت بده عزیز
در مورد این DLC هم اگه وقت داشتی یه توضیح کوچولو بده چیه چرا دانلود میشه
من برادرزادم میخواد انلاین بازی کنه کلا چه چیزایی نیاز داره با وای فای به ای دی اس ال کانکت میشه اما انلاینشو بلد نیست.

اگه ورژن کابلتون 1.4 هست که 3d هستن و بهتره برای tv های خود 3d استفاده بشه ولی اگه 1.3 هست مشکلی نداره میتونید استفاده کنید
ولی به نظرم مشکل از tv باشه چون منم همین مشکلو دارم ولی با کابل مختلف تست نکردم ببینم برطرف میشه یا نه معمولا کانال که عوض کنم برگردم رو HDMI درست میشه یا پورتشو عوض میکنم بهتر میشه

اون نقطه های سفید که گفتم تو بازی های pes11 - fifa12-uncharted 1- little big planet 2 وجود نداره! ولی تو بازی هایی مثل crisis 2 ,... و همین منونی اصلی دستگاه و بقیه جا هستش! موضوع از چه قراره؟ براشما هم اینجوری بود؟

الان 4.11 اومده ولی من همشو میزارم براتون
4.00
US EU JP
3 2 1
4.10
US EU JP
3 2 1
4.11
US EU JP
3 2 1
سلام آقا ممنون که آپدیتا رو گذاشتین من ورژن 4 میخواستم چون میخام باهاش PS3 رو دانگرید کنم،ولی تمام لینکا خرابن،لینک آپدیت 4 شما هم کار نمیکنه.
درضمن کدوم رجیونش بهتره بگیرم برا PS3

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or