پرسش و پاسخ ps3 (مشکل های نرم افزاری و سخت افزاری و رفع و رجوع آنها)

سلام
چجوری میشه بلوتوث PS3 Slim رو راه انداخت؟
وقتی تو تنظیمات سرچ دیوایس می کنم هیچ دستگاهی رو تشخیص نمیده، موبایل و لپ تاپم هم اونو تشخیص نمی دن؟
اصلاً با بلوتوثش چیکار میشه کرد؟

---------- نوشته در 10:30 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:21 AM ارسال شده بود ----------

من وقتی PS3 slim با کابل HDMI به تی وی وصل می کنم تو صفحه یکسری دون دون سفید میاد و تو تمام قسمت های که رنگ صفحه تیره باشه دیده میشه حتی تو بازی ها!
با VGA این مشکل رو ندارم، جای دیگه هم تست کردم با همون HDMI خودم مشکلی نبود!
به نظر تون درگاه HDMI تی وی خرابه یا تنضیماتی وجود داره که من نمی دونم؟
تلویزون ما LG plasma 42 هسش و روش زده 1080p رو ساپورت می کنه.

---------- نوشته در 10:35 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:30 AM ارسال شده بود ----------

منم 3 WD 1TB USBدارم و راحت وصلش میکنم و باهاش فیلم می بینم بدون افت سرعت در پخش، ولی هنوز چیزی باهاش کپی نکردم
به نظر شما نیاز به هاب پیدا می کنم؟
سلام بلوتوثش کد گزاری شدس و همینطوری به گوشی و یا لپتاپ وصل نمیشه
فقط و فقط برای شناسایی دسته و هدست و وسایل مخصوص به خودشه
شما بزن به یه پورت دیگه کابل HD<I تون رُ بعد ببین باز همین اتفاق میوفته یا نه؟ اگه تکرار شد مشکل از کابلته با کنسول و تلویزیون هماهنگ نیست
نه نیازی به هاب نداری
چجوری یه فیلم رو با زیرنویس در PS دید.منظورم چسبیده به فیلم نیستا
از سابتایتل های STR پشتیبانی میکنه؟
آقا شهاب اینایی که شما میگی برای هک شده هست و ما اینجا رو این قضیه صحبت نمیکنیم (یعنی در کل بلد نیستیم)
ولی شما که میگی زیرنویس رُ میخوای ببینی باید به این پستم تو صفحه فکر کنم 352 بود بری لینکشو میزارم اگه باز نکرد برو صفحه 352

سلام به همه بزرگان.

آقا من بعد 6 ماه دوباره ps3 گرفتم فقط یه مشکلی دارم اونم اینکه قبلاً اگه دستگاه خاموش بود(به برق وصل بود) وقتی دسته ها رو بهش وصل میکردی دسته ها شارژ میشد ولی الان نه، باید حتماً کنسول روشن باشه.میخوام بدونم مشکل از دسته ست ؟یا کنسول ؟یا چیزه دیگه؟

ممنون

سلام به همه بزرگان.

آقا من بعد 6 ماه دوباره ps3 گرفتم فقط یه مشکلی دارم اونم اینکه قبلاً اگه دستگاه خاموش بود(به برق وصل بود) وقتی دسته ها رو بهش وصل میکردی دسته ها شارژ میشد ولی الان نه، باید حتماً کنسول روشن باشه.میخوام بدونم مشکل از دسته ست ؟یا کنسول ؟یا چیزه دیگه؟

ممنون
سلام به شما
تا اونجایی که من میدونم و کار میکردم همچین قضیه ای نبوده به هر حال...
الان باید کنسول روشن باشه تا شارژش کنه

سلام یه سوال داشتم خدمت دوستم :دی

الان چرا Ps3 بعضی از Usb ها رو نمیشناسه ؟

میشه از طریق اینترنت وایرلس همینجوری از لپتاپ به Ps3 انتقال داده بدی ؟
سلام
چیو از usb ها نمیشناسه؟
منظورت از داده اگه فیلم و عکس و آهنگ و اینجور چیزاس که باید برنامه ps3 media server رُ نصب کنی اون هم به صورت سیمی هم به صورت بیسیم انتقال میده (الیته سرعتش پایینه ولی برای فایل های حجیم خیلی خوبه)

آقا یه مشکل :دی من قبلا PS3 رو با کابل HDMI وصل میکردم به مانتیور، امشب میخوام با کابل AV وصلش کنم به تلویزیون. قربونش برم خودش نمیفهمه که کابل ها عوض شده و باید به صورت دستی بهش حالی کرد، یادمه قبلا یه چند تا کلید رو با هم می گرفتیم که تنظیمات دستیش فعال میشد، اگه میشه یکی بگه کدوم کلیدها هست :دی

آقا یه مشکل :دی من قبلا PS3 رو با کابل HDMI وصل میکردم به مانتیور، امشب میخوام با کابل AV وصلش کنم به تلویزیون. قربونش برم خودش نمیفهمه که کابل ها عوض شده و باید به صورت دستی بهش حالی کرد، یادمه قبلا یه چند تا کلید رو با هم می گرفتیم که تنظیمات دستیش فعال میشد، اگه میشه یکی بگه کدوم کلیدها هست :دی
شما روشن که کردی دستت رُ روی دکمه پاور نگه دار تا بوغ دوم رُ بزنه خاموش بشه بعد روشن کن دستت رُ این دفعه نگه ندار روشن بشه باید تصویر بده

ريجن١و٢و٣يعني چي چه فرقي با هم دارن؟ این که میگن ریجن فیری یعنی چی؟ کد بازی ها چه معنی داره؟ ما نمیتونیم هر بازیه اوریجینالی رو برای پی اس 3 بخریم؟

بدنه اسلیمم ضربه شدید خورده ولی مین برد سالمه
می شه بدنه را عوض کرد؟ جایی هست بدنه داشته باشند؟
بله میشه عوض کرد اگه میخواید براتون از بازار تهیه کنم؟ باید برم سراغ تعمیرکار ها شماره سریال دستگاهتون که به این صورت هستو بدید CECH-25xx برم دقیقا مدل خودشو گیر بیارم
ريجن١و٢و٣يعني چي چه فرقي با هم دارن؟ این که میگن ریجن فیری یعنی چی؟ کد بازی ها چه معنی داره؟ ما نمیتونیم هر بازیه اوریجینالی رو برای پی اس 3 بخریم؟
ریجن به منطقه یا محدوده ای از کره زمین میگن که بنا به اون محدوده کنسول ها مدل های مختلفی دارند
شرمنده من باید برم بعدا میام کامل توضیح میدم

شما بزن به یه پورت دیگه کابل HD<I تون رُ بعد ببین باز همین اتفاق میوفته یا نه؟ اگه تکرار شد مشکل از کابلته با کنسول و تلویزیون هماهنگ نیست

هر دو تا ورودی رو امتحان کردم، هر دو مثل همند مشکل نقطه ها ی سفید رو دارن!
کابل من مارک SONY هستش از اونایی که سیمش لوله ای نیست بلکه نواری هستش(فکر کنم به هم انداختن 35000 خریدمش! اول می خواستم دایو بگیرم)، تصویر با نقطه سفید داره پخش می کنه. یه کابل DAIYO 1.4 بهش زدم که همین مشکل و داشت. کابل vga این مشکل رو نداره.
شما خودت چه کابلی پیشنهاد می کنی؟ می تونه مشکل بخاطر این باشه که کابل هایی که بش وصل کردم از 3D پشتیبانی می کنند در صورتی که تی ویم سه بعدی نیست؟

---------- نوشته در 11:42 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:04 AM ارسال شده بود ----------

میشه هارد دستگاه رو ارتقا داد؟
من یه slim 120 به نظر شما با توجه به بالا رفتن حجم بازی هایی که از روی اینترنال اجرا میشن تا چه اندازه ارتقاش بدم( وقتی می خواستم بخرم اشتباه کردم سر 50 تومن کمتر دادن 160 نگرفتم!)؟ قیمت هم داری؟

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or