پرسش و پاسخ ps3 (مشکل های نرم افزاری و سخت افزاری و رفع و رجوع آنها)

سلام دوستان
خواستم بدونم از usb یا هارد اکسترنال، PS3 چه فرمت هایی از فیلم هارو میخونه و چه فرمت هایی رو نمیخونه، زیر نویس هم نشون میده یا نه(بخصوص فارسی)، میخوام ببینم کارایی یه دستگاه بلوری رو داره که من بجای دستگاه بلوری این کنسول رو بخرم؟هم برای بازی و هم برای مولتی مدیا؟

مرسی

سلام دوستان
خواستم بدونم از usb یا هارد اکسترنال، PS3 چه فرمت هایی از فیلم هارو میخونه و چه فرمت هایی رو نمیخونه، زیر نویس هم نشون میده یا نه(بخصوص فارسی)، میخوام ببینم کارایی یه دستگاه بلوری رو داره که من بجای دستگاه بلوری این کنسول رو بخرم؟هم برای بازی و هم برای مولتی مدیا؟

مرسی
سلا به شما
از داخل هارد فایل های avi ts m2ts vob divx mp4 رُ پخش میکنه
از زیرنویس فارسی پشتیبانی نمیکنه مگه اینکه بری به این لینک کارهایی که گفتم رُ انجام بدی
کلا ارزششو داره چون همه چی یه جا هست به شرطی که هکش نکنی چون اونجوری پایداری دستگاه میاد پایین
-----------
درمورد اون دوستمون هم که در مورد فایل ورژن 4 میگفتن که پاک شده
متاسفانه سونی چون فهمیده باگ داره این نسخه از رو سرورش پاکش کرده

سلا به شما
از داخل هارد فایل های avi ts m2ts vob divx mp4 رُ پخش میکنه
از زیرنویس فارسی پشتیبانی نمیکنه مگه اینکه بری به این لینک کارهایی که گفتم رُ انجام بدی
کلا ارزششو داره چون همه چی یه جا هست به شرطی که هکش نکنی چون اونجوری پایداری دستگاه میاد پایین
-----------
درمورد اون دوستمون هم که در مورد فایل ورژن 4 میگفتن که پاک شده
متاسفانه سونی چون فهمیده باگ داره این نسخه از رو سرورش پاکش کرده

ممنونم،
تو لینکی که گذاشتین نتونستم مطلب رو پیدا کنم

سلام به دوستان اهل گیم
اگه امکان داره کمکم کنید خواهشا
امرزو دستگاه ps3 خودم رو روشن کردم و وارد محیط منو شد ولی بعد از مدتی بلافاصله خاموش شد دستگاه
و حالا هم دستگاه رو روشن میکنم چراغ سبز میشه و بعد از 1 ثانیه چراغ زرد میشه همراه با یک بوق میزنه
و بعد دوباره چراغ قرمز میشه و پشت سر هم چراغ قرمز چشمک میزنه و دستگاه روشن نمیشه
لطفا بگید مشکل دستگاهم چیه و باید چه کار کنم تا خوب بشه...
مدل دستگاهم هم ps3 40 gigi fat هست با cfw 3.55 کپی شده...
اگه زودتر بتونین کمکم کنید از همتون ممنون میشم ...بازم سپاسگزارم از همه شما.
اگه جایی یا شرکتی رو میشناسید که بتونه خوب درستش کنه بهم معرفی کنید چون من مازندران هستم اگه بشه تهران باشه خیلی بهتره تا بتونم سیستم رو براشون بفرستم تا تعمیرش کنن...
بازم شرمنده که اینجا مطرح کردم ..

سلام به دوستان اهل گیم
امرزو دستگاه ps3 خودم رو روشن کردم و وارد محیط منو شد ولی بعد از مدتی بلافاصله خاموش شد دستگاه
و حالا هم دستگاه رو روشن میکنم چراغ سبز میشه و بعد از 1 ثانیه چراغ زرد میشه همراه با یک بوق میزنه
و بعد دوباره چراغ قرمز میشه و پشت سر هم چراغ قرمز چشمک میزنه و دستگاه روشن نمیشه
اگه جایی یا شرکتی رو میشناسید که بتونه خوب درستش کنه بهم معرفی کنید چون منمازندران هستم اگه بشه تهران باشه خیلی بهتره تا بتونم سیستم روب راشون بفرستم تا تعمیرش کنن...
من تو خیلی از دستگاها یی که جیلبرک شدن این مشگلو دیدم....

سلام به دوستان اهل گیم
اگه جایی یا شرکتی رو میشناسید که بتونه خوب درستش کنه بهم معرفی کنید چون من مازندران هستم اگه بشه تهران باشه خیلی بهتره تا بتونم سیستم رو براشون بفرستم تا تعمیرش کنن...

متاسفانه دستگاه شما دچار مشکله چراغ زرد شده
من هم همین مدل رو داشتم و ۲بار اینجوری شد و دیگه به درد نخور شد مجبور شدم مدل اسلیم بخرم
ببخشید خبر بدی بهت دادم:(

سعی‌ کن اصلا برای تعمیرش اقدام نکنی‌، چون فقط پول ازت می‌گیرن و آخرش هم بی‌ نتیجه می‌مونی، بد از ۱ ماه دوباره دستگاهت چراغ زرد می‌شه
اگه میتونی اسلیم بخر
من تقریبا ۱۳۰-۴۰ هزار تومن رفت تو پاچم به خاطره این قضیه چراغ زرد

متاسفانه دستگاه شما دچار مشکله چراغ زرد شده
من هم همین مدل رو داشتم و ۲بار اینجوری شد و دیگه به درد نخور شد مجبور شدم مدل اسلیم بخرم
ببخشید خبر بدی بهت دادم:(

اقا قربونت برم دیگه عادت کردم هر چی بخرم بعد از مدتی خراب شه...دیگه امری هادی شده برام...هر چی سنگه واسه پای لنگه
یه کمکی بکنید که چطور میشه درستش کنم و یا جایی رو میشناسی که بشه درست کنم...

ممنونم،
تو لینکی که گذاشتین نتونستم مطلب رو پیدا کنم
پُست خودمه برو همون صفحه ببین پیداش میکنی
سلام ببخشید ps3مو چه طوری بزارم بهتره تا داغ کمتر کنه:d
سلام ایستاده بزار اگه برات مقدور نیست زیرش فن بزار فقط اگه فنت شیب داره یه چیزی بزار زیرش تراز بشه ولی عمودی از همش بهتره هم گرد و خاک کمتری رو برد میشینه هم تهویش بهتر انجام میشه
سلام به دوستان اهل گیم
همونطور که دوستمون گفت شما کنسول چراغ زرد معروف رُ داده
کار شما نیست برای تعمیرش اگه تهرانی ببر بازار اگه نه بفرست برات تعمیر کنم

پُست خودمه برو همون صفحه ببین پیداش میکنی

سلام ایستاده بزار اگه برات مقدور نیست زیرش فن بزار فقط اگه فنت شیب داره یه چیزی بزار زیرش تراز بشه ولی عمودی از همش بهتره هم گرد و خاک کمتری رو برد میشینه هم تهویش بهتر انجام میشه

همونطور که دوستمون گفت شما کنسول چراغ زرد معروف رُ داده
کار شما نیست برای تعمیرش اگه تهرانی ببر بازار اگه نه بفرست برات تعمیر کنم

سلام..دوست عزیز اگه بدم برای تعمیر ایا کاملا درست میشه..اخه دوستان میگفتن که باز هم بعد از مدت کوتاه دوباره به این شکل چراغ زرد دچار میشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or