عزیز ps3 خودش فن داره . به فن اضافه احتیاجی نیست.سلام به دوستان:
من ps3 slim دارم و به طور خوابیده روی میز گذاشتمش
حالا دیدم میگین باید فن داشته باشه گفتم اگه میشه یه فن خوب بهم معرفی کنیین که قیمتش مناسب باشه و بگین چجوری راهش بندازم .
سلام . من میخوام فرمون logitech g27 رو واسه ps3 ایم بخرم. ps3 من کپی خور شده. میخواستم ببینم مشکلی که بوجود نمیاد؟
سلامسلام..دوست عزیز اگه بدم برای تعمیر ایا کاملا درست میشه..اخه دوستان میگفتن که باز هم بعد از مدت کوتاه دوباره به این شکل چراغ زرد دچار میشه
سلامسلام به دوستان:
من ps3 slim دارم و به طور خوابیده روی میز گذاشتمش
حالا دیدم میگین باید فن داشته باشه گفتم اگه میشه یه فن خوب بهم معرفی کنیین که قیمتش مناسب باشه و بگین چجوری راهش بندازم .
برید تو بخش مربوطش بپرسیددوستان من کنسولم رو همین امروز خریدم کپی خوره .. گار اف وار 2 رو دارم بازی میکنم ولی سیو نمیکنه سیو گیم هارو
سلامسلام و خسته نباشید
من یه ps3 گرفتم ولی هیچ اطلاعاتی ازش ندارم
فقط میدونم fat هستش
اگه لطف کنین بگین چطوری باید بفهمم
1.چند گیگ هست
2.اینکه frimware خودش چند بوده
3.الان که کپی خور شده چند شده
4.اصل و فرعش رو چطوری بفهمم(هم کنسول و هم دسته ها)
سلامسلام ps3 من دیگه بوت نمیشه مینویسه The System Software Cannot Be Run Correctly Press The PS Button To Try To Restart The System.
بعضی جاها نوشته بود بدون هارد روشن کنم اگه بدون هارد روشن کنم مشکل که پیش نمیاد ؟
لطفا کمک کنید
با اجازه جناب فینام:dسلام دوستان چند تا سوال داشتم.
1 چجوری باید فهمید دستگاه چقدر دیگه حافظه خالی داره؟
2 وقتی دسته توی شارژه اشکالی نداره بازی کرد؟
3 چراغ چشمک زن کنار یو اس بی چیه؟
4 وقتی من وارد یا خارج بازی میشم تصویر یه پرش کوچیک داره اشکالی که نداره؟ممنون
با اجازه جناب فینام:d
سوال1:system information<system setting
سوال دوم : نه اشکالی نداره
سوال سوم:کدوم اونیکه روی ps3 هست یکیش برای وایرلس هست و اون یکی فک کنم برایhddباشه
سوال چهارم :نه برای منم همینجوریه مشکلی پیش نیومده و نمیاد
و بازهم با تشکر از جناب فینام:d
کسی چیزی نمیدونه؟امروز داشتم بازی میکردم با ps3 و چند تا بازی مختلف رو بازی کردم و وقتی از بازی بیرون میومدم(دکمه ps رو نگه میداشتم و exit رو میزدم) نمیومد تو صفحه اصلی و یه دفعه کنسول ریستارت میشد.
خواستم بدونم کسی میدونه مشکل از چیه؟
ps3 slim 320 gb هستش و 1 ساله که خریدمش.
ممنون