پرسش و پاسخ ps3 (مشکل های نرم افزاری و سخت افزاری و رفع و رجوع آنها)

سلام به دوستان:

من ps3 slim دارم و به طور خوابیده روی میز گذاشتمش
حالا دیدم میگین باید فن داشته باشه گفتم اگه میشه یه فن خوب بهم معرفی کنیین که قیمتش مناسب باشه و بگین چجوری راهش بندازم .

سلام به دوستان:

حالا دیدم میگین باید فن داشته باشه گفتم اگه میشه یه فن خوب بهم معرفی کنیین که قیمتش مناسب باشه و بگین چجوری راهش بندازم .
عزیز ps3 خودش فن داره . به فن اضافه احتیاجی نیست.
شما جاشو خوب کن حله.

سلام ps3 من دیگه بوت نمیشه مینویسه The System Software Cannot Be Run Correctly Press The PS Button To Try To Restart The System.
بعضی جاها نوشته بود بدون هارد روشن کنم اگه بدون هارد روشن کنم مشکل که پیش نمیاد ؟
لطفا کمک کنید

سلام و خسته نباشید
من یه ps3 گرفتم ولی هیچ اطلاعاتی ازش ندارم
فقط میدونم fat هستش
اگه لطف کنین بگین چطوری باید بفهمم
1.چند گیگ هست
2.اینکه frimware خودش چند بوده
3.الان که کپی خور شده چند شده
4.اصل و فرعش رو چطوری بفهمم(هم کنسول و هم دسته ها)

سلام..دوست عزیز اگه بدم برای تعمیر ایا کاملا درست میشه..اخه دوستان میگفتن که باز هم بعد از مدت کوتاه دوباره به این شکل چراغ زرد دچار میشه
سلام
ببین تعمیر میشه ولی احتمال دوباره چراغ زرد شدنش زیاده به نظرم هزینه نکن بیا یه کنسول دیگه بخر همینو ازت خیلی خوب بردارن قیمت خیلی پایینیه (برمیدارم!) یه اسلیم بگیر خودتو خلاص کن به هزینه و تعمیر و دوباره کاریش نمیارزه
سلام به دوستان:

سلام
ببینید من نگفتم باید زیرش فن بزارید بلکه گزاشتن اون فن باعث میشه کمتر گرم بشه همین! خود من فن زیرش نزاشتم خوابیده هم گزاشتمش
دوستان من کنسولم رو همین امروز خریدم کپی خوره .. گار اف وار 2 رو دارم بازی میکنم ولی سیو نمیکنه سیو گیم هارو
برید تو بخش مربوطش بپرسید
PS3 JAILBREAK
سلام و خسته نباشید
من یه ps3 گرفتم ولی هیچ اطلاعاتی ازش ندارم
فقط میدونم fat هستش
اگه لطف کنین بگین چطوری باید بفهمم
1.چند گیگ هست
2.اینکه frimware خودش چند بوده
3.الان که کپی خور شده چند شده
4.اصل و فرعش رو چطوری بفهمم(هم کنسول و هم دسته ها)
سلام
1. برو به این آدرس SETTINGS>SYSTEM SETTINGS>SYSTEM INFORMATION اونجا ظرفیت هاردتو زده
2. تو همون آدرس سوال 1 برو نوشته چیه فریمورش
3. اونو نمیدونم
4. تا RESTORE PS3 SYSTEM نکنی نمیتونی بفهمی شماره سریالشو بده شاید بتونم بهت بگم در ضمن دسته فریمور نداره
============
دوستان همونطور که تو وضعیت پروفایلم گفتم تا شنبه یا یکشنبه نیستم یه وقت خدایی نکرده دلخور نشین :)

---------- نوشته در 02:09 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:07 AM ارسال شده بود ----------

سلام ps3 من دیگه بوت نمیشه مینویسه The System Software Cannot Be Run Correctly Press The PS Button To Try To Restart The System.
بعضی جاها نوشته بود بدون هارد روشن کنم اگه بدون هارد روشن کنم مشکل که پیش نمیاد ؟
لطفا کمک کنید
سلام
فکر نکنم مشکلی بشه احتمال زیاد باید بری تو منوی ریکاوری بعد فریمور نصب کنی 10-15 صفحه آخرو بخون یه جا توضیح دادم چجوری بری تو منوش

امروز داشتم بازی میکردم با ps3 و چند تا بازی مختلف رو بازی کردم و وقتی از بازی بیرون میومدم(دکمه ps رو نگه میداشتم و exit رو میزدم) نمیومد تو صفحه اصلی و یه دفعه کنسول ریستارت میشد.
خواستم بدونم کسی میدونه مشکل از چیه؟
ps3 slim 320 gb هستش و 1 ساله که خریدمش.
ممنون

برای چی من نمیتونم تو هیچ کدوم از بخش ها موضوع جدید ایجاد کنم؟
من الان کلی سوال دارم که مجبورم همین جا بپرسم
1.بهترین بازی هایی که بشه 2 نفره و به صورت آفلاین و با یه PS3 بازی کرد چیا هستن؟
2.یکی بگه اصل و فرع ps3 رو چطوری بفهمم
3.دوستمون گفت دسته فریمور نداره،یعنی اینا که بیرون میگن این دسته 40 این یکه 60 اون یکی 80 فرقشون چیه؟همه اصلین؟
4.دسته sisax بهتره یا dual shock3 ؟
5.این که فریمور خودش چند بوده؟(الان که تو system information میرم زده 3.55 که ماله آپدیت هستش)
6.من 160 gb گرفتم ولی زده 149 gb مشکلی نداره؟

آخرین ویرایش:
سلام دوستان چند تا سوال داشتم.
1 چجوری باید فهمید دستگاه چقدر دیگه حافظه خالی داره؟
2 وقتی دسته توی شارژه اشکالی نداره بازی کرد؟
3 چراغ چشمک زن کنار یو اس بی چیه؟
4 وقتی من وارد یا خارج بازی میشم تصویر یه پرش کوچیک داره اشکالی که نداره؟ممنون

سلام دوستان سوال داشتم من فیلم دانلود میکنم با حجم های بالا 4 گیگ با فرمت mkv , mp4, avi1- آیا پلی استیشن میتونه پخش کنه ? 2-چه طور بریزم رو هارد پلی و اینکه چه طور بریزم روی هارد اکسترنال که پلی بتونه بخونه

آخرین ویرایش:
سلام دوستان چند تا سوال داشتم.
1 چجوری باید فهمید دستگاه چقدر دیگه حافظه خالی داره؟
2 وقتی دسته توی شارژه اشکالی نداره بازی کرد؟
3 چراغ چشمک زن کنار یو اس بی چیه؟
4 وقتی من وارد یا خارج بازی میشم تصویر یه پرش کوچیک داره اشکالی که نداره؟ممنون
با اجازه جناب فینام:d
سوال1:system information<system setting
سوال دوم : نه اشکالی نداره
سوال سوم:کدوم اونیکه روی ps3 هست یکیش برای وایرلس هست و اون یکی فک کنم برایhddباشه
سوال چهارم :نه برای منم همینجوریه مشکلی پیش نیومده و نمیاد
و بازهم با تشکر از جناب فینام:d

با اجازه جناب فینام:d
سوال1:system information<system setting
سوال دوم : نه اشکالی نداره
سوال سوم:کدوم اونیکه روی ps3 هست یکیش برای وایرلس هست و اون یکی فک کنم برایhddباشه
سوال چهارم :نه برای منم همینجوریه مشکلی پیش نیومده و نمیاد
و بازهم با تشکر از جناب فینام:d

دستت درد نکنه

امروز داشتم بازی میکردم با ps3 و چند تا بازی مختلف رو بازی کردم و وقتی از بازی بیرون میومدم(دکمه ps رو نگه میداشتم و exit رو میزدم) نمیومد تو صفحه اصلی و یه دفعه کنسول ریستارت میشد.
خواستم بدونم کسی میدونه مشکل از چیه؟
ps3 slim 320 gb هستش و 1 ساله که خریدمش.
ممنون
کسی چیزی نمیدونه؟
دوباره امروز اینطوری شد!
داشتم medal of honor frontline بازی میکردم.شاید به این خاطره که بازیش قدیمیه ها!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or