drak
کاربر سایت
آره من دارم و به راحتی ساپورت میکنه(مگه دست خودشه که بخواد ساپورت نکنه):dدرود
میخواستم بدونم ps3های فت..بلوری 3 بعدی پخش میکنن یا نه؟یعنی hdmi 1.4رو ساپوزت میکنن؟
آره من دارم و به راحتی ساپورت میکنه(مگه دست خودشه که بخواد ساپورت نکنه):dدرود
میخواستم بدونم ps3های فت..بلوری 3 بعدی پخش میکنن یا نه؟یعنی hdmi 1.4رو ساپوزت میکنن؟
منم موندم !!بهتره به MANUALخود دستگاه مراجعه بشه آقا کیوان...یه سوال ابتدایی: PS3 ریجن 2 میتونه بلوری ریجن 1 رو اجرا کنه یا نه؟
یه سوال ابتدایی: PS3 ریجن 2 میتونه بلوری ریجن 1 رو اجرا کنه یا نه؟
یه سوال ابتدایی: PS3 ریجن 2 میتونه بلوری ریجن 1 رو اجرا کنه یا نه؟
نه کیوان جان نمیتونه به صورت معمولی اجرا کنه باید حتما به ریجنش بخوره مگه اینکه فری ریجن باشه فیلمتیه سوال ابتدایی: PS3 ریجن 2 میتونه بلوری ریجن 1 رو اجرا کنه یا نه؟
این پیغام برای سلامتیه که میگه اگه مشکلات عصبی یا فیزیکی یا ... دارید با مشاوره با دکترتون به بازی بشینید و...دوستان امروز دستگاه رو اپدیت کردم و با این وارنینگ موقع روشن کردن کنسول روبرومیشم
photosensitive epilepsy
مشکلی نداره؟
سلامسلام
بازی dragon age II نسخه ps3 رو گرفتم و یه ذره بازی کردم.
تقریبا همون اولای بازی یهو بازی فریز شد(کرد) که فقط صدای بازی میومد.
ممنون میشم راهنمایی کنید.
مرسی
اره.ممنون.نه کیوان جان نمیتونه به صورت معمولی اجرا کنه باید حتما به ریجنش بخوره مگه اینکه فری ریجن باشه فیلمت
این پیغام برای سلامتیه که میگه اگه مشکلات عصبی یا فیزیکی یا ... دارید با مشاوره با دکترتون به بازی بشینید و...
کلا مشکلی نیست
سلام دوستان سوال داشتم من فیلم دانلود میکنم با حجم های بالا 4 گیگ با فرمت mkv , mp4, avi1- آیا پلی استیشن میتونه پخش کنه ? 2-چه طور بریزم رو هارد پلی و اینکه چه طور بریزم روی هارد اکسترنال که پلی بتونه بخونه
صدای فیلمت اگه dts باشه باید تبدیل کنی به ac3 که خود برنامه تبدیل میکنه به تنظیمات دیگش دست نزدی؟ فارسی رُ خوب میاره؟ چقدر زمان میبره تبدیل بشه؟ معمولا وقتی رم کم میاره صدا میپره یا اینکه کانورت فیلمتون به فرمت mkv خوب انجام نشده و وسط کار به dts تبدیل میشهکسی مشکل قعطی صدای فیلم های تبدیل شده با MKV2VOB نداشته؟
تنظیماتش اتوماتیک هستش فقط سابتایتل و فعال کردم، یهو وسط فیلم صدا از دست میره!
سلام از کی خریدی؟ اگه u.T.a هستش من خودم به شخصه تضمینش میکنم!!سلام.ببخشید من یه PS3 فت 80 گیگ ریجن پال با دو دسته اورجینال خورb-) و کمی بازی تو هارد که از PSN سابق خریداری شده مثل جهاد3 و تعدادی دیگر!خریدم به قیمت 350000تومان.نظرتون چیه؟انشاالله امروز میرسه دستم.میخواستم بدونم تو PS3 برای دیدن فیلم بلو-ری فقط باید بلو-ری ارجینال فیلم باشه یا میشه از بلو-ری کپی استفاده کرد.مثلا یکسری سایت ها هستند فیلم بلو-ری میفروشند اونها رو میشه با PS3 اجرا کرد یا حتما باید بلو-ری ارجینال باشه!؟
مهندس تو پست 13893 همین تاپیک جوابتو دادم ها!!کسی نیست یه جوابی هم به ما بده
چرا خودتونو گره زدین برو یه گیم پد از همین usb ها بگیر با اون بازی کن فقط اول بزن به دستگاه بعد روشن کن (از طریق کلید روشن خاموشش) بعد دسته های خود کنسولو روشن کنسلام
باز ماهم برامون مشکل پیش اومد:d
دوستان اصولا من 2تادسته دارم ولی میخوایم به اتفاق یکی از دوستان
3نفری بازی کنیم به وسیله کیبرد!
ولی هرکاری میکنم ps3نمیشناسه!
کمک کنید ممنون میشم