arminbakhshi
کاربر سایت
راه سومو همه میدونن.حمید 2 تا کار میشه کرد یکی اینکه با مدیا سرور بیاری راش بندازی همونطور که خودت گفتی!
یه کار دیگه هم اینه که تبدیلش کنی به sub/Idx با برنامه subtitle creator و بندازی کنار فایلت بعد دیویکسش کنی که کلی دردسر داره!
بهترین کار همون مدیا سرور هست
راه سومس هم هست که بیخیال زیرنویس فارسی بشی:d
بلوری سه بعدیمن همچنان نميتونم 3d ببينم. از توي video هم باز مي كنم نميشه!!!! لطفا يه نفر كمكم كنه.
حمید نمیشه تو فلش یه فایل ویدیو و یه فایل زیرنویس رُ کنار هم بزاری بعد اجرا کنی تو کنسول حالا میخواد فارسی باشه یا انگلیسیراه سومو همه میدونن.
من میخوام بدونم اصن این تنظیمات زیرنویس که مثلث رو میزنی بعد اون تنظیم رو واسه چیه.
فقط بهم بگید با فلش چطوری زیرنویس رو رو فیلم نشون بدم حالا فارسی هم نشد نشد اینگلیسی باشه.
بلوری سه بعدی
تلوزیون سه بعدی
اونو خوندم. خوبه ولی به درد من نمیخوره.حمید نمیشه تو فلش یه فایل ویدیو و یه فایل زیرنویس رُ کنار هم بزاری بعد اجرا کنی تو کنسول حالا میخواد فارسی باشه یا انگلیسی
برو صفحه 352 کامل نوشتم بخون اگه گیر کردی بگو کمک کنم اینجوری میتونی اون دکمه زیرنویس رُ بزنی بیاد و بره
چشم :dناظم محترم تاکید کردن سوالات مربوط به کپیخوری و هک رُ جواب ندید دوستان به حرفای ناظم گوش بدید!!
دوستان من مولتی من رو از خود مولتی من دستگاه اپدیت کردم .. اوکی بود تم نصب کردم دیگه بالا نیماد مولتی من .. منم مجبور شدم پاکش کنم ... حالا چطوری میتونم دوباره نصبش کنم .. خواهش میکنم راهنمایی کنید .. من خیلی مبتدی هستم تو این کنسول
من از زمانی که اسلیم امده و تا جای که خبر دارم خیر فعلا اسلیم چراغ زرد ندادهآقا اجازه؟
slim ها هم چراغ زرد دارن؟
بستگی داره واحد پولش چی باشه پوند یورو یا دلارpsn card چنده از چه قیمت شروع میشه؟