پرسش و پاسخ ps3 (مشکل های نرم افزاری و سخت افزاری و رفع و رجوع آنها)

اونو خوندم. خوبه ولی به درد من نمیخوره.

یه برنامه دیگه بود mkv رو تبدیل میکرد ... mkvtovob رو دارم منظورم اون یکیه. ببینم با این چیکار میشه کرد.
سرعت تبدیل خوبی داره ولی وقتی پای زیرنویس به میون میاد خیلی کند میشه به خاطر ترنسکد کردن.
ببینم اونیکی تبدیل چجوریه. اسمشو میدونی دان کنیم..
برنامه ای که میخوای اسمش tsremux هستش تو گوگل سرچش کن بهت میده لینک دانلودشو
سلام
چه طور میتونم کد آنلاین رو دانلود کنم و تو یه پروفایل دیگه وارد کنم ؟
کد آنلاین فیفا 12 هست و جفت پروفایل ها تو دستگاه
سلام
شما اگه تو یه پروفایل هم ریجن بازیت کد رُ دانلود کنی با تمام پروفایل هاتون میتونید با اون بازی آنلاین بزنید من خودم آنچارتد رُ کدشو تو پروفایل ریجن 2م زدم ولی با ریجن یکم آنلاین شدم
آقا اجازه؟
slim ها هم چراغ زرد دارن؟
بله میشن چند مورد گزارش شده که چراغ زرد دادن تو ایران هم یکی به من گفته چراغ زرد داده (در اصل زرد نیست یه چراغ نارنجیه)
من از زمانی که اسلیم امده و تا جای که خبر دارم خیر فعلا اسلیم چراغ زرد نداده
فعلا جای خوبیش اینه که دستگاه قوی درست کرده سونی
حسین کلا 1 در 1000 همچین مشکلی ممکنه پیش بیاد که اونم احتمالا از نوسانات شدید برق باشه وگرنه اسلیم حالا حالا ها نمیمیره!
psn card چنده از چه قیمت شروع میشه؟
تو ریجن 1 از 10 - 20 - 50 دلاری شروع میشه
از ریجن 2 از 25 - 35 پوندی شروع میشه
تو ریجن امارات فقط 50 دلاری هست
قیمت دسته ارجینال PS3 چند هست الان؟
90,000 تومن ارزونترینشه
سلام چند تا سوال داشتم
دسته اورجینال چنده قیمتش؟
دسته جدید رو چطوری باید معرفی کنم؟
درایو بلوری این دستگاه میتونه 3دی هم نشون بده؟تی وی الجی مدل57000
دستگاهی که خریدم کپی خوره ولی بلوری نداره حتما باید براش بلوری هم تهیه کنم؟
صداش رو طوری میتونم به صسینمای خانگی وصل کنم؟
دیگه همینا ممنون میم جواب بدید.
راستی دسته اش رو چطوری شارژ کنم؟
سلام
90 تومن به بالا
کابلو وصل کن به دسته از اونورم بزن به کنسول بعد کنسولُ روشن کن ردیف میشه میشناسش
بله ولی شما بید تلویزیون 3d داشته باشی و همچنین کابل hdmi ورژن 1.4
اینو جواب نمیدم!
با کابل optical
بزن به دستگاه و روشنش کن بزار بمونه وقتی چراغ دسته چشمک نزد شارژه

1-سلام دوستان آیا مدل 120gb اسلیم دیگه تولید نمیشه؟
2-آیا این مدل از ps3 برای استفاده کردن اورجینال خرید و دانلود از psn حجمش کم نیست؟
3-اگر درحد نو پیدا بشه خریدش بصرف هست(البته خوب قیمتش هم مناسبه ولی نمیدونم 160gb بهتره یا این)
4-آیا رجین خاصیش در ایران نسبت به بقیه برتری داره (البته برای بازیهاش نپرسیدم چون رجین در اونجا مطرح نیست)

2-آیا این مدل از ps3 برای استفاده کردن اورجینال خرید و دانلود از psn حجمش کم نیست؟
3-اگر درحد نو پیدا بشه خریدش بصرف هست(البته خوب قیمتش هم مناسبه ولی نمیدونم 160gb بهتره یا این)
4-آیا رجین خاصیش در ایران نسبت به بقیه برتری داره (البته برای بازیهاش نپرسیدم چون رجین در اونجا مطرح نیست)
1-دیگه تولید نمیشه
2-بستگی به خودت داره که چقدر از بازی های psn خوشش بیاد و بخوای دانلود بکنی
3- اگه 160 بگیری بهتره (اشاره به شماره دوم)
4-برتری خواصی نداره

خیر قبلا 120 و 250 گیگ بود
که حالا 160 و 320 شده
اگه خریدت زیاد باشه بله کمه که در این صورت میتونی ارتقا حجم بدی با تعویض هارد و یا یه مدل با هارد بیشتر بگیری.
این دو جز حجم هارد هیچ فرقی با هم ندارن.
ریجن 2 تو ایران به خاطر اینکه فیلم هم ریجنش زیاده . محبوبیت بیشتری داره.

دسته غیر اصل و اصل دقیقا چه تفاوتی داره؟

غیر اصل مشابه اصلی بهترینش چه قیمتیه؟

با کابل HDMI 1.4میتونم بلوری سه بعدی ببینم؟تی وی هم سه بعدیه؟

یک قیمتی هم از کابل و دسته غیر اصلی بهم بدید؟90تومن خیلی خیلی زیاده برام..............

سلام ، فریمور دستگام الن 3.66 هستش ، اوریجنال بازم ، چه طوری به بالاترین ورژن ببرمش بدون وصل شدن به اینترنت ، با گذاشتن U3 خودش آپ میشه ؟!
و اینکه ریجن دستگاه رو کجای باکسش نوشته ؟!

سلام ، فریمور دستگام الن 3.66 هستش ، اوریجنال بازم ، چه طوری به بالاترین ورژن ببرمش بدون وصل شدن به اینترنت ، با گذاشتن U3 خودش آپ میشه ؟!

در مورد آپدیت اطلاعات ندارم ولی در مورد رجیون : روی کارتون PS3 عکس یک کره زمین هست که یک عدد کنارش نوشته ، همون عدد رجیون هست.

دسته غیر اصل و اصل دقیقا چه تفاوتی داره؟
تعداد پیچ:
اصل: 5 تا
بدل: 6 تا که یکیش زیر برچسب هستش
رنگ نوشته های رو دسته:
اصل: توسی یا جیوه ای
بدل: سفید
کارکرد:
بدلها بعد آپدیت معمولا بدون کابل کار نمیکنن
غیر اصل مشابه اصلی بهترینش چه قیمتیه؟
نمیدونم و توصیه هم نمیکنم.
با کابل HDMI 1.4میتونم بلوری سه بعدی ببینم؟تی وی هم سه بعدیه؟
اگه کابل اصل باشه کیفیت سه بعدیش هم بیشتره . اما با 1.3 معمولی هم میشه سه بعدی دید.
تلوزیون هم حتما باید سه بعدی رو ساپورت کنه.
یک قیمتی هم از کابل و دسته غیر اصلی بهم بدید؟90تومن خیلی خیلی زیاده برام..............
کابل 1.3 :
15 الا 20 تومن
کابل 1.4 معمولی :
25 الا 40 تومن بسته به متراژ کابل
کابل 1.4 اصل :
بالای 60 تومن
بهترین کار دانلود آپدیت هم ریجن کنسولت هست. که بعد میریزی داخل یک فلش و آپدیتش میکنی.
داخل فلش یه فولدر به اسم PS3 میسازی.
داخل همین فولدر یک فولدر دیگه به اسم UPDATE میسازی
بعد فایل دانلود شدت رو بدون دستکاری رو اسمش میریزی تو همین فولدر.
آخر سر میزنی به پلی 3 و گزینه آپ با فلش رو انتخواب میکنی و کنسول خود به خود سیستم رو آپ میکنه.
روی جعبه رو بگردی یه مربع سیاه پیدا میکنی که داخلش یک ربع دایره شطرنجی هست که روش یه عدد نوشته و اون ریجن کنسول شماست.

این سوال رو تو تایپیک ارورها پرسیدم کسی جواب نداد گفتم اینجا هم بپرسم شاید کسی جواب بده!
سلام.دوستان من به یه موردی برخوردم اونهم اینه که وقتی میخوام با دکمه پاور دستگاه رو روشن یا خاموش کنم دکمه کار نمیکنه!دکمه اجکت هم همینطور اونهم تقریبا کار نمیکنه!وقتی درایو خالی باشه دکمه اجکت رو میزنی یه صدایی باید بده که نمیده دیسک هم داخلش باشه بعد ار چند بار زدن بیرون میاره!شب اول(دوشنبه همین هفته) که وصل کردم اوکی بود.چون تنظیمت تصویر رو HDMI بود و روی تلویزیون معمولی تصویر نداشتم با راهنمایی فروشنده با استفاده از این دو کلید تنظیمات تصویر را درست کردم.یعنی این دو دکمه کار میکردن ولی بعد از اون که دستگاه رو بردم به اتاق خودم الان هر چه تلاش میکنم از این دو دکمه استفاده کنم نمیتونم.انگار نه انگار دکمه پاور هم هست!8-|
پ.ن : (البته هر از چندگاهی دکمه پاور کار میکنه اونهم با یبار لمس کردن:|)

این سوال رو تو تایپیک ارورها پرسیدم کسی جواب نداد گفتم اینجا هم بپرسم شاید کسی جواب بده!
سلام.دوستان من به یه موردی برخوردم اونهم اینه که وقتی میخوام با دکمه پاور دستگاه رو روشن یا خاموش کنم دکمه کار نمیکنه!دکمه اجکت هم همینطور اونهم تقریبا کار نمیکنه!وقتی درایو خالی باشه دکمه اجکت رو میزنی یه صدایی باید بده که نمیده دیسک هم داخلش باشه بعد ار چند بار زدن بیرون میاره!شب اول(دوشنبه همین هفته) که وصل کردم اوکی بود.چون تنظیمت تصویر رو HDMI بود و روی تلویزیون معمولی تصویر نداشتم با راهنمایی فروشنده با استفاده از این دو کلید تنظیمات تصویر را درست کردم.یعنی این دو دکمه کار میکردن ولی بعد از اون که دستگاه رو بردم به اتاق خودم الان هر چه تلاش میکنم از این دو دکمه استفاده کنم نمیتونم.انگار نه انگار دکمه پاور هم هست!8-|
پ.ن : (البته هر از چندگاهی دکمه پاور کار میکنه اونهم با یبار لمس کردن:|)
والا این یه مورد خیلی عجیبیه که من تا به امروز شنیدم از اون روزم که خوندم پستتون رُ دارم میگردم ببینم راه حلش چیه
تا الان نوسان برق نزده؟ یهو از برق کشیده نشده؟ ضربه نزدی بهش؟ دیسک تو درایو باشه دکمه پاور یا اجکتو بزنی کار میکنه؟ یه دستمال بردار با الکل سفید روی اون دکمه لمسی ها رُ تمیز کن! اگه باز دیدی راهی نداره این کارو بکن دستگاه رُ از برق بکش 2 سر دوشاخه رُ بزن به دیوار چند دقیقه نگه دار بعد دکمه پاور پشت دستگاه رُ چند بار بزن (همزمان که دوشاخه به دیوار وصله) تا هرچی برق تو خود دستگاه مونده تخلیه بشه بعد بزن به برق ببین درست میشه یا نه
خبرشو بهم بده

آقا با عرض شرمندگی از جمع نتونستم جایی غیر از اینجا برای سوالم پیدا کنم
این اصطلاح ریفر چیه باب شده!؟ میشه توضیح بدید یا جایی رو معرفی کنید که اطلاعات کسب کنیم

آقا با عرض شرمندگی از جمع نتونستم جایی غیر از اینجا برای سوالم پیدا کنم
این اصطلاح ریفر چیه باب شده!؟ میشه توضیح بدید یا جایی رو معرفی کنید که اطلاعات کسب کنیم

خواهش میکنم.
اگر اشتباه نکنم ریفر به کنسولهایی گفته میشن که مشکل داشتند و تعمیر شدن
یه سری از کنسول ها دارای مشکل سخت افزاری بودند که سونی اعلام کرد آنها را تحویل میگیره و تعمیر میکنه و دوباره وارد بازار میشه.(البته در خارج از ایران)
در ایران بعضی از فروشندگان این کنسول های تعمیر شده را با قیمت کمتری خریداری میکنند و متاسفانه به قیمت کنسول نو و سالم میفروشند

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or