Irisviel Ackerman
کاربر سایت
درود بر جناب فینام:dچرا خودتونو گره زدین برو یه گیم پد از همین usb ها بگیر با اون بازی کن فقط اول بزن به دستگاه بعد روشن کن (از طریق کلید روشن خاموشش) بعد دسته های خود کنسولو روشن کن
من PS3یم کپی خور نیست ولی فیلمهای بلوری کپی رو میتونم اجرا کنمبله از ایشون خریدم.دستگاه هم ترو تمیز و کامل هست.حیف پس یعنی PS3 فیلم بلو-ری کپی اجرا نمیکنه!چه فایدده
فارکرای رو با کیبورد بازی کردی؟ موس هم جواب داد؟؟؟ خیلی خوبه که!درود بر جناب فینام:d
میدونم ولی این دوستمون کل گذاشته و از قضا/غضا/غذا:dبا کامپیوتر و با کیبورد بازی میکنه و با گیم پد عادت نداره
رو بازی فارکرای 2امتحان کردم کار داد
نه مشکلی نداره فقط با دایره وارد میشی و با ضربدر خارج :dیک عدد PS3 40 گیگ ریجن NTSC / j asia هست که میخوام بخرم ایا ریجینش مشکل برام ایجاد نمی کنه
روی دستگاه هم Frimware 4 هستش میشه هکش کرد
ممنون
نباید از مولتی من بری تو xmb برو تو قسمت ویدیو اونجا فیلم بالا آورده برو توش و از 3d لذت ببر :dسلام دوستان. من یه سوً ال داشتم. من توی کنسولم یه فیلم بلو ری میزارم که ۳ بعدی هست، بعد وقتی میخوام فیلمو ببینم باید برم از توی مولتی من اول اجراش کنم. میخواستم ببینم اینطوریه یا من بلد نیستم!!! حالا مشکله اصلیم اینه که وقتی فیلم اجرا میشه ۳ بعدی نیست!!! یعنی با اینکه قبلش میرم توی ستینگ کنسول و تلویزیون رومیشناسه و میگه قابلیت ۳ بعدی داره ولی وقتی پخش میشه ۳ بعدی نیست!!! خیلی هم با تلویزیون ور رفتم ولی نمیشه. میخواستم ببینم کسی میتون کمکم کنه؟؟!! با تشکر
DVD !?..........آقا دستت درد نکنه از راهنماییت. فقط یادم نیست که رفتم تو قسمت ویدئو که ببینم اومده یا نه!! امیدوارم که اونجا اومده باشه. پس یعنی میگی وقتی DVD رو گذشتم توی کنسول خودش مستقیم میره توی ویدئو ها؟ بعد از اونجا اجرا کنم؟ تلویزیون هم ۳ بعدی هست (LG LW57000)
DVD !?..........
بچه های اهل فن.
فایل زیرنویس چطوری اجرا میشه؟
میدونم پلی 3 با فارسی مشگل داره فقط میخوام بدونم چطوری اجرا میشه حالا اینگلیسی هم بود مشگلی نیست.
کدوم فرمتای زیرنویس رو اجرا میکنه ؟ و چطوری؟
در2صورت میتونی زیر نویس فارسی رو ببینی صورت اول: دستگاهت باید جیلبرگ شده باشه
صورت دوم از رو فیلم بلوری که بهش زیرنویس چسوبنده شده باشه من این دومی رو دیدم
ناظم محترم تاکید کردن سوالات مربوط به کپیخوری و هک رُ جواب ندید دوستان به حرفای ناظم گوش بدید!!نه مشکلی نداره فقط با دایره وارد میشی و با ضربدر خارج :d
با E3flasher میشه دانگرید کرد یه 80 الا 100 خرج داره
---------- نوشته در 03:49 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:44 PM ارسال شده بود ----------
نباید از مولتی من بری تو xmb برو تو قسمت ویدیو اونجا فیلم بالا آورده برو توش و از 3d لذت ببر :d
راستی تلویزونتم باید 3d ساپورت کنه هاااااااااااااااااااا :-b
اگه 3d پخش نکرد باید تنظیمات تلویزیونو بررسی کنی مدل چیه؟
حمید 2 تا کار میشه کرد یکی اینکه با مدیا سرور بیاری راش بندازی همونطور که خودت گفتی!بچه های اهل فن.
فایل زیرنویس چطوری اجرا میشه؟
میدونم پلی 3 با فارسی مشگل داره فقط میخوام بدونم چطوری اجرا میشه حالا اینگلیسی هم بود مشگلی نیست.
کدوم فرمتای زیرنویس رو اجرا میکنه ؟ و چطوری؟