پرسش و پاسخ ps3 (مشکل های نرم افزاری و سخت افزاری و رفع و رجوع آنها)

برای چی من نمیتونم تو هیچ کدوم از بخش ها موضوع جدید ایجاد کنم؟
من الان کلی سوال دارم که مجبورم همین جا بپرسم
1.بهترین بازی هایی که بشه 2 نفره و به صورت آفلاین و با یه PS3 بازی کرد چیا هستن؟
2.یکی بگه اصل و فرع ps3 رو چطوری بفهمم
3.دوستمون گفت دسته فریمور نداره،یعنی اینا که بیرون میگن این دسته 40 این یکه 60 اون یکی 80 فرقشون چیه؟همه اصلین؟
4.دسته sisax بهتره یا dual shock3 ؟
5.این که فریمور خودش چند بوده؟(الان که تو system information میرم زده 3.55 که ماله آپدیت هستش)
6.من 160 gb گرفتم ولی زده 149 gb مشکلی نداره؟

کمک کنین

سلام دوستان
من از بازیهای کپی استفاده میکنم
بازی prince of persia رو تازگیا ریختم رو هارد اکسترنالموگرفتم و طرف گفت باید فقط از هارد اکسترنال بازی کنی
مشکل اینجاس که وقتی وارد بازی میشم تموم نوشته های بازی به زبان بلغاریه!!!
چیکار کنم که eng بشه؟؟؟
مرسی

سلام دوستان
بازی prince of persia رو تازگیا ریختم رو هارد اکسترنالموگرفتم و طرف گفت باید فقط از هارد اکسترنال بازی کنی
چیکار کنم که eng بشه؟؟؟
مرسی
رفیق عنوان تاپیک رو بخون!
به غیر از مسائل کپی خور

سلام ببخشید من چطوری تم های مخصوص پی اس 3 که از سایت پلیستیشن یونیورس دانلود میکنم چطوری بریزم رو پی اس 3 کپی خور هم نیست اوریجه اوریج؟؟؟؟؟؟؟

برای چی من نمیتونم تو هیچ کدوم از بخش ها موضوع جدید ایجاد کنم؟
من الان کلی سوال دارم که مجبورم همین جا بپرسم
1.بهترین بازی هایی که بشه 2 نفره و به صورت آفلاین و با یه PS3 بازی کرد چیا هستن؟
2.یکی بگه اصل و فرع ps3 رو چطوری بفهمم
3.دوستمون گفت دسته فریمور نداره،یعنی اینا که بیرون میگن این دسته 40 این یکه 60 اون یکی 80 فرقشون چیه؟همه اصلین؟
4.دسته sisax بهتره یا dual shock3 ؟
5.این که فریمور خودش چند بوده؟(الان که تو system information میرم زده 3.55 که ماله آپدیت هستش)
6.من 160 gb گرفتم ولی زده 149 gb مشکلی نداره؟
1. army of two ها resident evil 5 فوتبال ها rayman origins و...
2. منظورتو نمیفهمم اصل و فرع نداره همش از یه جا تولید میشه (بیشتر توضیح بده)
3. نه عزیز من اون که قیمت پایین میده فرعیه از یه شرکت بدون اسم و رسم بیرون اومده اونی که گرونه فابریکیه! در ضمن یه چیز دیگه هم هست که قروشنده الکی بالا میبره قیمتو
4. این سلیقه ای هستش چون به خاطر وجود موتور ویبره ها دسته dualshock سنگین میشه من(حامد) خوشم نمیاد ازشون ولی خیلی ها حال میکنن sixaxis هم نمیتونی آآکبند فابریکی پیدا کنی
5. ببین مشخص نمیکنه باید سال تولیدشو در بیاری ببینی چی هست بعد بری ببینی تو اون سال چه فریموری رو دستگاهها ریخته میشده (شاید اینجوری بشه فهمید)
6. نه مشکلی نداره!
سلام دوستان چند تا سوال داشتم.
1 چجوری باید فهمید دستگاه چقدر دیگه حافظه خالی داره؟
2 وقتی دسته توی شارژه اشکالی نداره بازی کرد؟
3 چراغ چشمک زن کنار یو اس بی چیه؟
4 وقتی من وارد یا خارج بازی میشم تصویر یه پرش کوچیک داره اشکالی که نداره؟ممنون
امیر عزیز جوابتو داد! (دمت گرم امیر)
سلام دوستان سوال داشتم من فیلم دانلود میکنم با حجم های بالا 4 گیگ با فرمت mkv , mp4, avi1- آیا پلی استیشن میتونه پخش کنه ? 2-چه طور بریزم رو هارد پلی و اینکه چه طور بریزم روی هارد اکسترنال که پلی بتونه بخونه
سلام
شما برو تو گوگل اینو بگیر mkv2vob بعد که گرفتی میتونی mkv رُ تبدیل کنی به فرمتی که بتونه کنسول بخونه فقط تو تنظیماتش باید تنظیم کنی که اسپلیت کنه به فت 4 گیگ تا بتونی رو هارد اکسترنال یا کولدیسکت بریزی
سلام دوستان
تعمیرکار خوب برای ps3 در مشهد یا تهران کسی می شناسه ؟
لنز دوتا از ps3 ها خراب شد می خواستم تعمیر کنم
سلام
من تو تهران سراغ دارم!
سلام دوستان
چیکار کنم که eng بشه؟؟؟
مرسی
سلام دوست عزیز اینجا در مورد کپی و کپی بازی و کپیخوری صحبت نمیکنیم! برو تو بخش ps3 jailbreak بهت تمام سوالاتتون جواب میدن
امروز داشتم بازی میکردم با ps3 و چند تا بازی مختلف رو بازی کردم و وقتی از بازی بیرون میومدم(دکمه ps رو نگه میداشتم و exit رو میزدم) نمیومد تو صفحه اصلی و یه دفعه کنسول ریستارت میشد.
خواستم بدونم کسی میدونه مشکل از چیه؟
ps3 slim 320 gb هستش و 1 ساله که خریدمش.
ممنون
مشکل حادی نیست یکم گرماش زیاد شده منم بعضی وقتا کنسولم اینجوری بازی در میاره

---------- نوشته در 02:05 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:00 PM ارسال شده بود ----------

سلام ببخشید من چطوری تم های مخصوص پی اس 3 که از سایت پلیستیشن یونیورس دانلود میکنم چطوری بریزم رو پی اس 3 کپی خور هم نیست اوریجه اوریج؟؟؟؟؟؟؟
سلام یه فایل دانلود میکنی به پسوند p3t بعد اونو بریز تو این مسیر تو فلشت PS3>THEME حروف باید بزرگ باشه بعد بزنی به کنسوا برو تو قسمت تنظیمات بعد برو به تنظیمات تم بعد مثلث رُ بزن برو رو instal بعد تمتو پیدا کن اینستالش کن

---------- نوشته در 02:05 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:05 PM ارسال شده بود ----------

سلام یه فایل دانلود میکنی به پسوند p3t بعد اونو بریز تو این مسیر تو فلشت PS3>THEME حروف باید بزرگ باشه بعد بزنی به کنسوا برو تو قسمت تنظیمات بعد برو به تنظیمات تم بعد مثلث رُ بزن برو رو instal بعد تمتو پیدا کن اینستالش کن

سلام یه سوال جالب
با توجه به اینکه دکمه O تو ریجن 3 کنسول کاره دکمه X تو ریجن پال رو انجام میده.اگه هنگام آپدیت کنسول ژاپن بجای Firmware ژاپن مال پالو بزنیم جای دکمه ها عوض میشه؟

سلام یه سوال جالب
با توجه به اینکه دکمه O تو ریجن 3 کنسول کاره دکمه X تو ریجن پال رو انجام میده.اگه هنگام آپدیت کنسول ژاپن بجای Firmware ژاپن مال پالو بزنیم جای دکمه ها عوض میشه؟
سلام نه عوض نمیشه بلکه باعث میشه کنسولت زود به زود هنگ کنه قاطی کنه و از همه بدتر شاید چراغ زرد بده!!!

سلام نه عوض نمیشه بلکه باعث میشه کنسولت زود به زود هنگ کنه قاطی کنه و از همه بدتر شاید چراغ زرد بده!!!
اا!
نمیدونستم!
خوب شد گفتی!
من یه بنده خدایی رو میشناسم که میخواست این کار رو بکنه! یادم باشه بهش بگم نکنه!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or