Hamid Ejdeha
کاربر سایت
من وقتی میرم توی system information حافظه ی خالی دستگاه رو میزنه 40g/111g. این یعنی 40g پره و 111g خالیه؟
يعني از 111gb موجود 40 Gb خالي مونده و 70 gb پر شدهمن وقتی میرم توی system information حافظه ی خالی دستگاه رو میزنه 40g/111g. این یعنی 40g پره و 111g خالیه؟
نه باو یعنی 11گیگ از چهل گیگ پره بقیش خالی29یعنی گیگ
برای چی من نمیتونم تو هیچ کدوم از بخش ها موضوع جدید ایجاد کنم؟
من الان کلی سوال دارم که مجبورم همین جا بپرسم
1.بهترین بازی هایی که بشه 2 نفره و به صورت آفلاین و با یه PS3 بازی کرد چیا هستن؟
2.یکی بگه اصل و فرع ps3 رو چطوری بفهمم
3.دوستمون گفت دسته فریمور نداره،یعنی اینا که بیرون میگن این دسته 40 این یکه 60 اون یکی 80 فرقشون چیه؟همه اصلین؟
4.دسته sisax بهتره یا dual shock3 ؟
5.این که فریمور خودش چند بوده؟(الان که تو system information میرم زده 3.55 که ماله آپدیت هستش)
6.من 160 gb گرفتم ولی زده 149 gb مشکلی نداره؟
رفیق عنوان تاپیک رو بخون!سلام دوستان
من از بازیهای کپی استفاده میکنم
بازی prince of persia رو تازگیا ریختم رو هارد اکسترنالموگرفتم و طرف گفت باید فقط از هارد اکسترنال بازی کنی
مشکل اینجاس که وقتی وارد بازی میشم تموم نوشته های بازی به زبان بلغاریه!!!
چیکار کنم که eng بشه؟؟؟
مرسی
1. army of two ها resident evil 5 فوتبال ها rayman origins و...برای چی من نمیتونم تو هیچ کدوم از بخش ها موضوع جدید ایجاد کنم؟
من الان کلی سوال دارم که مجبورم همین جا بپرسم
1.بهترین بازی هایی که بشه 2 نفره و به صورت آفلاین و با یه PS3 بازی کرد چیا هستن؟
2.یکی بگه اصل و فرع ps3 رو چطوری بفهمم
3.دوستمون گفت دسته فریمور نداره،یعنی اینا که بیرون میگن این دسته 40 این یکه 60 اون یکی 80 فرقشون چیه؟همه اصلین؟
4.دسته sisax بهتره یا dual shock3 ؟
5.این که فریمور خودش چند بوده؟(الان که تو system information میرم زده 3.55 که ماله آپدیت هستش)
6.من 160 gb گرفتم ولی زده 149 gb مشکلی نداره؟
امیر عزیز جوابتو داد! (دمت گرم امیر)سلام دوستان چند تا سوال داشتم.
1 چجوری باید فهمید دستگاه چقدر دیگه حافظه خالی داره؟
2 وقتی دسته توی شارژه اشکالی نداره بازی کرد؟
3 چراغ چشمک زن کنار یو اس بی چیه؟
4 وقتی من وارد یا خارج بازی میشم تصویر یه پرش کوچیک داره اشکالی که نداره؟ممنون
سلامسلام دوستان سوال داشتم من فیلم دانلود میکنم با حجم های بالا 4 گیگ با فرمت mkv , mp4, avi1- آیا پلی استیشن میتونه پخش کنه ? 2-چه طور بریزم رو هارد پلی و اینکه چه طور بریزم روی هارد اکسترنال که پلی بتونه بخونه
سلامسلام دوستان
تعمیرکار خوب برای ps3 در مشهد یا تهران کسی می شناسه ؟
لنز دوتا از ps3 ها خراب شد می خواستم تعمیر کنم
سلام دوست عزیز اینجا در مورد کپی و کپی بازی و کپیخوری صحبت نمیکنیم! برو تو بخش ps3 jailbreak بهت تمام سوالاتتون جواب میدنسلام دوستان
من از بازیهای کپی استفاده میکنم
بازی prince of persia رو تازگیا ریختم رو هارد اکسترنالموگرفتم و طرف گفت باید فقط از هارد اکسترنال بازی کنی
مشکل اینجاس که وقتی وارد بازی میشم تموم نوشته های بازی به زبان بلغاریه!!!
چیکار کنم که eng بشه؟؟؟
مرسی
مشکل حادی نیست یکم گرماش زیاد شده منم بعضی وقتا کنسولم اینجوری بازی در میارهامروز داشتم بازی میکردم با ps3 و چند تا بازی مختلف رو بازی کردم و وقتی از بازی بیرون میومدم(دکمه ps رو نگه میداشتم و exit رو میزدم) نمیومد تو صفحه اصلی و یه دفعه کنسول ریستارت میشد.
خواستم بدونم کسی میدونه مشکل از چیه؟
ps3 slim 320 gb هستش و 1 ساله که خریدمش.
ممنون
سلام یه فایل دانلود میکنی به پسوند p3t بعد اونو بریز تو این مسیر تو فلشت PS3>THEME حروف باید بزرگ باشه بعد بزنی به کنسوا برو تو قسمت تنظیمات بعد برو به تنظیمات تم بعد مثلث رُ بزن برو رو instal بعد تمتو پیدا کن اینستالش کنسلام ببخشید من چطوری تم های مخصوص پی اس 3 که از سایت پلیستیشن یونیورس دانلود میکنم چطوری بریزم رو پی اس 3 کپی خور هم نیست اوریجه اوریج؟؟؟؟؟؟؟
سلام یه فایل دانلود میکنی به پسوند p3t بعد اونو بریز تو این مسیر تو فلشت PS3>THEME حروف باید بزرگ باشه بعد بزنی به کنسوا برو تو قسمت تنظیمات بعد برو به تنظیمات تم بعد مثلث رُ بزن برو رو instal بعد تمتو پیدا کن اینستالش کنسلام ببخشید من چطوری تم های مخصوص پی اس 3 که از سایت پلیستیشن یونیورس دانلود میکنم چطوری بریزم رو پی اس 3 کپی خور هم نیست اوریجه اوریج؟؟؟؟؟؟؟
سلام نه عوض نمیشه بلکه باعث میشه کنسولت زود به زود هنگ کنه قاطی کنه و از همه بدتر شاید چراغ زرد بده!!!سلام یه سوال جالب
با توجه به اینکه دکمه O تو ریجن 3 کنسول کاره دکمه X تو ریجن پال رو انجام میده.اگه هنگام آپدیت کنسول ژاپن بجای Firmware ژاپن مال پالو بزنیم جای دکمه ها عوض میشه؟
اا!سلام نه عوض نمیشه بلکه باعث میشه کنسولت زود به زود هنگ کنه قاطی کنه و از همه بدتر شاید چراغ زرد بده!!!