پرسش و پاسخ ps3 (مشکل های نرم افزاری و سخت افزاری و رفع و رجوع آنها)

والا این یه مورد خیلی عجیبیه که من تا به امروز شنیدم از اون روزم که خوندم پستتون رُ دارم میگردم ببینم راه حلش چیه
تا الان نوسان برق نزده؟ یهو از برق کشیده نشده؟ ضربه نزدی بهش؟ دیسک تو درایو باشه دکمه پاور یا اجکتو بزنی کار میکنه؟ یه دستمال بردار با الکل سفید روی اون دکمه لمسی ها رُ تمیز کن! اگه باز دیدی راهی نداره این کارو بکن دستگاه رُ از برق بکش 2 سر دوشاخه رُ بزن به دیوار چند دقیقه نگه دار بعد دکمه پاور پشت دستگاه رُ چند بار بزن (همزمان که دوشاخه به دیوار وصله) تا هرچی برق تو خود دستگاه مونده تخلیه بشه بعد بزن به برق ببین درست میشه یا نه
خبرشو بهم بده
سللام.خیلی ممنون از پاسخ گویی شما.نه نواسان نداشته!یهو از برق کشیده شده ولی قبلش هم همیجوری بود(دلیل یهو از برق کشیده شدن رو تو تاپیک ارورهای PS3 گفتم)
اینکاری رو گفتی انجام دادم بعد تا یکبار لمسیدم پاور رو دستگاه روشن شد 8-|

سلام :d ، این صدای "دیگ ، دیگ" ( یا هر کوفتی مثله این :d) که دائم تو لودینگ ها و صد البته ابتدای HR رو مخ از خصوصیات PS3 ِ ؟! مشکلی نداره ؟! 360 اینجوری نیست :d

آخرین ویرایش:
دوستان کابل hdmi که طولش 6،7 متر باشه هم هست؟
بله هستش تا 20 متر هم موجوده (میتونم جور کنم)
سلام :d ، این صدای "دیگ ، دیگ" ( یا هر کوفتی مثله این :d) که دائم تو لودینگ ها و صد البته ابتدای HR رو مخ از خصوصیات PS3 ِ ؟! مشکلی نداره ؟! 360 اینجوری نیست :d
هیچ مشکلی نیست خیالت راحت طبیعیه

سللام.خیلی ممنون از پاسخ گویی شما.نه نواسان نداشته!یهو از برق کشیده شده ولی قبلش هم همیجوری بود(دلیل یهو از برق کشیده شدن رو تو تاپیک ارورهای PS3 گفتم)
اینکاری رو گفتی انجام دادم بعد تا یکبار لمسیدم پاور رو دستگاه روشن شد 8-|
خوشحالم تونستم کمک کنم الان مشکلی نداری؟

خوشحالم تونستم کمک کنم الان مشکلی نداری؟

وقتی اونکار رو کردم راحت روشن شد.الان که یه بار دیگه امتحان کردم باز هم تا پاور رو زدم روشن شد ولی بعدش که اجکت رو زدم اانگار نه انگار ! یه دیسک انداختم داخلش باز هم اجکت زدم بیرون نیومد بعد از چند بار زدن بیرون اومد بعد باز پاور رو زدم هیچی نشد.

وقتی اونکار رو کردم راحت روشن شد.الان که یه بار دیگه امتحان کردم باز هم تا پاور رو زدم روشن شد ولی بعدش که اجکت رو زدم اانگار نه انگار ! یه دیسک انداختم داخلش باز هم اجکت زدم بیرون نیومد بعد از چند بار زدن بیرون اومد بعد باز پاور رو زدم هیچی نشد.
این که میگی یهو برق کشیده شد ازش احتمالا مشکل ساز شده اگه میتونی بفرستش بدم یه نگاه بهش بندازن یا اگه میتونی با همین وضعیت کنار بیایی که هیچی
یه سوال با دسته هم همین مشکلو داره؟ یعنی وقتی با دسته روشن یا اجکت میکنی درست انجام میده؟

این که میگی یهو برق کشیده شد ازش احتمالا مشکل ساز شده اگه میتونی بفرستش بدم یه نگاه بهش بندازن یا اگه میتونی با همین وضعیت کنار بیایی که هیچی
یه سوال با دسته هم همین مشکلو داره؟ یعنی وقتی با دسته روشن یا اجکت میکنی درست انجام میده؟

این دلیل اینکه گفتم یهو از برق کشیده شده! : بررسی ، راهنمایی و مطرح کردن Error ها و خرابی های PS3 - صفحه 134
البته همونطور که گفتم قبلشم اینجور بود! نه با دسته راحت روشن خاموش و اجکت میکنم

این دلیل اینکه گفتم یهو از برق کشیده شده! : بررسی ، راهنمایی و مطرح کردن Error ها و خرابی های PS3 - صفحه 134
البته همونطور که گفتم قبلشم اینجور بود! نه با دسته راحت روشن خاموش و اجکت میکنم
پس بیخیال دکمه جلو بشو و با دسته کاراتو انجام بده چون بهتره تا جایی که ممکنه نره برای تعمیر یا باز شدن!

رفقا یه نظری بدید.
اون فت80 گیگ که هیچی ترکیده بود و قرار شد پس بدم..
یدونه 320 خریدم اسلیم,دوتا دسته اصلی,یدونه بلوری pes2010 کپی خور شده با همه اینا 450 خوبه؟
البته هر کاری میکنم با این کابل فابریکش تصویر نمیده با تلیویزون معمولی یکم نگرانم کرده!امیدوارم این یکی سالم باشه...

رفقا یه نظری بدید.
اون فت80 گیگ که هیچی ترکیده بود و قرار شد پس بدم..
یدونه 320 خریدم اسلیم,دوتا دسته اصلی,یدونه بلوری pes2010 کپی خور شده با همه اینا 450 خوبه؟
البته هر کاری میکنم با این کابل فابریکش تصویر نمیده با تلیویزون معمولی یکم نگرانم کرده!امیدوارم این یکی سالم باشه...
دکمه پاور رو بزن تا کنسول روشن بشه وقتی روشن شد انگشتتو بردار دوباره دکمه پاور رو فشار بده و نگه دار تا دستگاه ریست بشه و دوتا بوق که زد دستت رو بردار تصیویرش درست میشه
به قیمت مناسبی خریدی تو این گرونی

دوستان دستگاه من PAL هستش، می خوام بدونم این یک مزیتبه حساب میاد؟ اصلا PAL چیه ، همون ریجن دستگاه؟ ربطی به ساپورت فیلم بلوری یا بازی هم داره؟

دوستان دستگاه من PAL هستش، می خوام بدونم این یک مزیتبه حساب میاد؟ اصلا PAL چیه ، همون ریجن دستگاه؟ ربطی به ساپورت فیلم بلوری یا بازی هم داره؟
مزیت حساب نمیشه کلا ریجن های مختلف تفاوتی با هم ندارن از نظر کیفیتی و اینکه ماها (ایرانی ها) زیاد رو پال حساسیم چون فیلم بلوری زیاد برای ریجن منطقه ای ما میاد پس بهتره پال بگیریم
امروز یدونه کابل تری دی ساپورت هم خریدم براش از توپخونه!لامصبا یدونه کابل رو از 22تومن که خریدم تا 60تومن قیمت دادن!
خوب گرفتی من کابل سراغ دارم 200 تومن!
QUOTE=FreeGamer;1902061]سلام
Red screen of death چیست و چرا بوجود میاد؟[/QUOTE]
سلام
همونطور که میدونی چراغ زرد در اثر گرمای بیش از حد و فشار زیادی که به کنسول میاد به وجود میاد و باعث مرگ کنسول میشه
صفحه قرمز هم دقیقا مشابه اینه منتها ممکنه این 3 مورد هم بهش اضافه بشه
1- فریمور غیر ریجن دستگاه نصب شده
2- هارد درایو از بین رفته
3- cpu یا ram کنسول مشکل پیدا کرده مثلا یکی از 8 cell از کار افتاده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or