پرسش و پاسخ ps3 (مشکل های نرم افزاری و سخت افزاری و رفع و رجوع آنها)

دوست عزیز من توضیحات شما رو متوجه نشدم
من هارد اکسترنال ندارم میخوام بدونم میشه بازی ها رو بریزم رو کامپیوترم و هر وقت خواستم یکی دوتا رو منتقل کنم رو کنسول یا برعکس یا نه

دوستان ، حمید جان هر چیزی در مورد قیمت بازی ها گفتند کاملاً صدق می کند. ولی بعضی اوقات موارد استثنائی هم هستند که فروشنده ته انصاف هست و میخواد چیزی توی جیب خریدار نماند ! :دی
بازی ای که نخ ( باند ) Sony PS3 ـش کنده شده باشه و از قاب در اومده ، چه بخواهیم چه نخواهیم ، دست دوم است. توی ایران هر چیز دست دومی نصف قیمت اصلش ارزش دارد.
حالا حساب کد هم جداست. بعضی دوستان لطف دارند بخاطر یه کد آنلاین ، 20 تومن میزارن روی قیمت دست دوم ! :دی

آخرین ویرایش:
دوستان ، حمید جان هر چیزی در مورد قیمت بازی ها گفتند کاملاً صدق می کند. ولی بعضی اوقات موارد استثنائی هم هستند که فروشنده ته انصاف هست و میخواد چیزی توی جیب خریدار نماند ! :دی
بازی ای که نخ ( باند ) Sony PS3 ـش کنده شده باشه و از قاب در اومده ، چه بخواهیم چه نخواهیم ، دست دوم است. توی ایران هر چیز دست دومی نصف قیمت اصلش ارزش دارد.
حالا حساب کد هم جداست. بعضی دوستان لطف دارند بخاطر یه کد آنلاین ، 20 تومن میزارن روی قیمت دست دوم ! :دی
د نه دیگه اومدی نسازی :دی

جرئت داری یه بازی آک بگیر بعد سلفونشو باز کن بزار برای فروش اینجا اونم با نصف قیمت . بعد بو کن ببین چیه داره میسوزه. :دی
الان بعد اک تمیزی هم شرطه. قرار نیست یه بازی کثیف با بازی گه تازه سلفونش باز شده یکی باشه.
کد رو هم تو استور بگردی میبینی چند دلاره. ولی 20 تومن هم ندیدم کسی اینجا بفروشه.

من هارد اکسترنال ندارم میخوام بدونم میشه بازی ها رو بریزم رو کامپیوترم و هر وقت خواستم یکی دوتا رو منتقل کنم رو کنسول یا برعکس یا نه
بازی رو بریز تو فلش بعد بریز تو هارد کامپیوترت لازم نیست حتما از هارد اکسترنال استفاده کنی

نه نمیتونی
رو حالت اوریجینال (هک نشده) نمیتونی همچین کاری کنی!

سلام.
امروز بلوری هدیه الجی که 3دی هست رو گذاشتم داخل دستگاه ولی اجرا نکرد یعنی رو منوی ویدئو دیسک میومد ولی روش دایره میزدم نشون نمیداد میزد نو دیتا و ...

دستگاهم کپی خوره ریجین 3 هست.

دوستان ایا موس و کیبورد میشناسه ps3 اگه میشناسه بازی هم میشه کرد ؟

سلام یه سری مخصوصی داره آقا وحید

هر موس و کیبوردی رو نمی شناسه .. !

---------- نوشته در 02:12 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:11 PM ارسال شده بود ----------

سلام.
امروز بلوری هدیه الجی که 3دی هست رو گذاشتم داخل دستگاه ولی اجرا نکرد یعنی رو منوی ویدئو دیسک میومد ولی روش دایره میزدم نشون نمیداد میزد نو دیتا و ...

دستگاهم کپی خوره ریجین 3 هست.

در بعضی Ps3 ها البته دقیق نمی دونم

شنیدم ریجن بلوری باید با ریجن دستگاه 1 کی باشه .. !

چه جوری میشه رنگ سر دسته موو رو عوض کرد.؟
آقا به اینی که آواتار دیوید جفی داره گوش نده . ملت رو سر کار میزاره فقط :دی
ببین رنگ موو رو شما نمیتونی عوض کنی . بستگی به بازی و شرایط بازی داره که خودش عوض میشه .

سلام یه سری مخصوصی داره آقا وحید

هر موس و کیبوردی رو نمی شناسه .. !

---------- نوشته در 02:12 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:11 PM ارسال شده بود ----------

در بعضی Ps3 ها البته دقیق نمی دونم

شنیدم ریجن بلوری باید با ریجن دستگاه 1 کی باشه .. !
خو از کجا بفهمیم کدوم موس و کیبورد رو میشناسه

خو از کجا بفهمیم کدوم موس و کیبورد رو میشناسه

یه سری مدل هست که رو جعبه اش زده میشناسه

قبلا یکی تو بازارچه می فروخت ..

---------- نوشته در 11:42 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:41 PM ارسال شده بود ----------

آقا به اینی که آواتار دیوید جفی داره گوش نده . ملت رو سر کار میزاره فقط :دی
ببین رنگ موو رو شما نمیتونی عوض کنی . بستگی به بازی و شرایط بازی داره که خودش عوض میشه .

ایول 2 تا هم لایک زدن :دی ( آره بستگی داره من می خواستم بگم ولی محمد زود تر گفت .. )

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or