د نه دیگه اومدی نسازیدوستان ، حمید جان هر چیزی در مورد قیمت بازی ها گفتند کاملاً صدق می کند. ولی بعضی اوقات موارد استثنائی هم هستند که فروشنده ته انصاف هست و میخواد چیزی توی جیب خریدار نماند !
بازی ای که نخ ( باند ) Sony PS3 ـش کنده شده باشه و از قاب در اومده ، چه بخواهیم چه نخواهیم ، دست دوم است. توی ایران هر چیز دست دومی نصف قیمت اصلش ارزش دارد.
حالا حساب کد هم جداست. بعضی دوستان لطف دارند بخاطر یه کد آنلاین ، 20 تومن میزارن روی قیمت دست دوم !![]()
بازی رو بریز تو فلش بعد بریز تو هارد کامپیوترت لازم نیست حتما از هارد اکسترنال استفاده کنیدوست عزیز من توضیحات شما رو متوجه نشدم
من هارد اکسترنال ندارم میخوام بدونم میشه بازی ها رو بریزم رو کامپیوترم و هر وقت خواستم یکی دوتا رو منتقل کنم رو کنسول یا برعکس یا نه
نه نمیتونیدوست عزیز من توضیحات شما رو متوجه نشدم
من هارد اکسترنال ندارم میخوام بدونم میشه بازی ها رو بریزم رو کامپیوترم و هر وقت خواستم یکی دوتا رو منتقل کنم رو کنسول یا برعکس یا نه
با پی اس تری میشه سی دی یا دی وی دی رایت کرد؟
دوستان ایا موس و کیبورد میشناسه ps3 اگه میشناسه بازی هم میشه کرد ؟
سلام.
امروز بلوری هدیه الجی که 3دی هست رو گذاشتم داخل دستگاه ولی اجرا نکرد یعنی رو منوی ویدئو دیسک میومد ولی روش دایره میزدم نشون نمیداد میزد نو دیتا و ...
دستگاهم کپی خوره ریجین 3 هست.
چه جوری میشه رنگ سر دسته موو رو عوض کرد.؟
آقا به اینی که آواتار دیوید جفی داره گوش نده . ملت رو سر کار میزاره فقطچه جوری میشه رنگ سر دسته موو رو عوض کرد.؟
خو از کجا بفهمیم کدوم موس و کیبورد رو میشناسهسلام یه سری مخصوصی داره آقا وحید
هر موس و کیبوردی رو نمی شناسه .. !
---------- نوشته در 02:12 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:11 PM ارسال شده بود ----------
در بعضی Ps3 ها البته دقیق نمی دونم
شنیدم ریجن بلوری باید با ریجن دستگاه 1 کی باشه .. !
خو از کجا بفهمیم کدوم موس و کیبورد رو میشناسه
آقا به اینی که آواتار دیوید جفی داره گوش نده . ملت رو سر کار میزاره فقط
ببین رنگ موو رو شما نمیتونی عوض کنی . بستگی به بازی و شرایط بازی داره که خودش عوض میشه .