نه دوست عزیز . بعضی از باندل های خاص دوتا دسته داشتن . خیلی وقته ندیدم باندلی از ps3 دوتا دسته داشته باشه . شایدم باشه تو بازار ولی کلا باندل معمولی یه دسته داره .Slim 320 دو تا دسته داره ؟!![]()
نه دوست عزیز . بعضی از باندل های خاص دوتا دسته داشتن . خیلی وقته ندیدم باندلی از ps3 دوتا دسته داشته باشه . شایدم باشه تو بازار ولی کلا باندل معمولی یه دسته داره .Slim 320 دو تا دسته داره ؟!![]()
اینجا تاپیک قیمت ها نیست ولی چون تازه واردین اینبار میگمسلام خوب هستید من یه دستگاه میخوام بخرم .چند بخرم خوبه؟
ps3 slim cech - 2503B 320gb
لطفا نظر بدید.راستی یه دسته جدا+یه بازی pes2011 روش هست!.چند بخرم؟؟؟
واژه درست فارسیش میشه " بازگشت تعمیری "آقا با عرض شرمندگی از جمع نتونستم جایی غیر از اینجا برای سوالم پیدا کنم
این اصطلاح " ریفر " چیه باب شده!؟ میشه توضیح بدید یا جایی رو معرفی کنید که اطلاعات کسب کنیم
اگر میخواهی خوب قیمت ها بیاد پایین 5ماه بعد بخردوستان معمولا بازیهای ps3 روز اول گرونه چند وقت بعد خوبه بخره
دوستان معمولا بازیهای ps3 روز اول گرونه چند وقت بعد خوبه بخره
اگر میخواهی خوب قیمت ها بیاد پایین 5ماه بعد بخر
من که میذارم حداقل دوماه بگذره بعد بخرمش اون بازی که میخوام
بله. برو حالشو ببر . تریپ پور مخبرسلام دوستان يه سوال دارم ميخواستم بگم با ps3ميشه فيلم دي وي دي معمولي يا فيلم وي سي دي ديد؟چه جورياست؟
ps3 اکثر فرمت هارو میخونه ولی متاسفانه پرکاربردترینه اونهارو که mkv باشه رو نمیخونه
البته زمانی که کپی خور بود میشد با یه برنامه فرمت mkv رو اجرا کرد ولی الان دیگه نمیشه
امید وارم تو اینده ای نزدیک این اتفاق هم بیفته![]()
vcd رُ بعید میدونم ولی dvd رُ میدونم میخونه کار خاصی نمیخواد بکنی شما دیسکو میزاری تو دستگاه بعد تو منو میری تو قیمت video بعد میری رو دیسک زرد رنگ بعد روش ok میکنی یا مثلث رُ میزنی و play میکنیسلام دوستان يه سوال دارم ميخواستم بگم با ps3ميشه فيلم دي وي دي معمولي يا فيلم وي سي دي ديد؟چه جورياست؟
سلامسلام دوستان
شرمنده من یه پرسش داشتم
آیا میشه برای ذخیره بازیها از هارد کامپیوتر استفاده کرد اگر میشه چطور و با چه رابطی و چه برنامه ای میشه بازی ها رو بین کامپیوتر و پلی استیشن جابجا کرد؟
بالا توضیح دادم چجوری احراش کنید!جه جوري ؟دي وي دي رو ميزاري توش اجرا نميكنه.نح.ه ي خاصي داره اجرا كردنش ؟مثلا دوبار 3 بار خاموش روشن كردن اينا.دل خجسته اي داريا:d