پرسش و پاسخ ps3 (مشکل های نرم افزاری و سخت افزاری و رفع و رجوع آنها)

باعرض ادب و احترام خدمت دوستان بزرگوار

من الان یه دستگاه بلو ری پلیر شارپ دارم به همراه یه تلویزیون 46 اینچ سه بعدی شارپ

ایضا xbox و کینکت

الانه مردد هستم که اون بلو ری پلیره رو بفروشم و همینطور کینکت و ایکس باکس رو

و به جای اون یه ps3 بگیرم

الانه مشکلم اینه که:
1-ps3 اسلیم ایا فیلمهای سه بعدی کپی رو به همراه اورجینالش اجرا میکنه یا فقط فیلمهای اورجینال رو

2- کار کردن با دسته ps3 برای بازیهای شوتر سبک اول شخص مثل ایکس باکس راحته ( مث حالت تک تیر اندازی و ... ) چون من عاشق اینجور بازیها هستم

3- از همه مهمتر اینکه بازیهایی که میاد به صورت کپی شده ( که تا اینجایی که شنیدم میریزن روی هارد ) راخت گیر میاد یا اینکه با هر فرم ویر جدیدی که میاد راحت پیدا میشه؟
چون نمیخام برم بازی اورجینال بخرم

اخرین سوال هم اینه که بازیای ps3 چند تا سه بعدی داره و اگه داره کیفیتش خوبه

( من بازی های کرایسیس 2 و بلک اوپس رو به صورت 3d امتحان کردم خیلی بیمعنی بود از لحاظ کیفیتش )

پیشاپیش از بابت لطفی که می کنین و راهنماییم میکنین ممنونم

دوستان میخوام یک ps3 slim 120gb دست دو بخرم.میشه راهنمایی کنید تا ببینم چجوری تستش کنم تا اگه مشکلی داشت بفهمم
ضربه خوردگی باز شدن پیچ ها تمیز بودن خط و خش نداشتن اینا تو اولویت هستن بعدش میره تو منو و وضعیت روشن موندن دستگاه که صداش بالا نره زود داغ نکنه (زیاد داغ نکنه) راحت روشن یا خاموش بشه ریست نشه هنگ نکنه اینا تو اولویت دوم هستن

بچه ها دو تا سوال داشتم.
1.تروفی یعنی چی؟
2.برای آنلاین بازی کردن نیاز به چه سرعت اینترنتی و حجم دانلودی هست کلا چی لازم داره؟
ممنون میشم...
1. تروفی معنی لغویش میشه جام یا کاپ یا مدال تو بازی برای انجام یه سری کار هایی به شما یه سری از این تروفی ها داده میشه مثلا تو اویل 5 میگه اگه یه زامبی رُ رو هوا هدشات کنی (که هنوز نتونستم) این تروفی ها بیشتر بازیخور بودن طرف رُ نشون میده از طرفی هم حرفه ای بودن طرف رُ
2 سرعت مهم نیست پینگ مهمه من خودم سرعت 128 دارم دانلودمم نامحدوده سرعت دانلودمم تو ثانیه 16 کیلوبایته ولی میتونم آنلاین بزنم شما باید از شرکتی بگیری که پینگش پایین باشه
میخواستم بدونم Dual Shock 3 با Sisaxis چه فرقی داره؟کدوم جدیدتره و کدوم بهتره؟
فرقشون همونطور که گفتن تو شوک داشتنشونه و dual shock3 جدیدتر هستش من خودم به شخصه از sixaxis بیشتر خوشم میاد سبکتره (سلیقه ای هست)
سلام بچه ها من ميخوام يه ps3 بخرم دسته اول حدود قيمت 380 اينا.fat هم باشه مشكلي ندارم.فقط من قيلا ايكس باكس داشتم در مورد ايكس باكس همه چيو ميدونم .ولي در مورد ps3 زياد نميدونم .ميخوام يكي بگه چي بخرم؟در ضمن فريمور چيه يا ريجن 1 2 3 اينا چيه چه فرقي داره .بعد اين كه دستگاه كپي خور ميشه يعني ميشه بازي رو روي دي وي دي خريد بدون اينكه بريزي تو هارد بازي كرد؟يعني از روي ديويدي بازي كرد؟چند تا بازي توپ وئ شاخ ps3 ه م بگيد بخرم.با اين پولي كه دارم بهترينps3اي كه ميتونم بخرم چيه؟ps fat 80gig ميشه خريد؟خوبه .دمتون گرم بروبكس يه توضيح مختصر بدين.موي هم خوبه بخرم؟قيمتش چنده؟نوكرمممممممم
من متوجع نشدم اين دوستمون چي گفت؟يكي بياد كلا توضيح بده .تا اونجايي كه من ميدونم الان ps3 fat 80gig همون 380 اينا هستش.اول اون چيز هايي كه گفتم رو توضيح بدين ريفر؟ريجن 1 2 3 اينا چيه؟
ببین عزیز من ریفر یعنی دستگاهی هست خراب شده رفته به سوی سونی تعمیرش کرده و بسته بندی کرده و فرستاده تو بازار ریجن هم تو بازی ها مهم نیست فقط برای دیدن فیلم بلوری هست ولی بهتره ریجن 2 بخرید چون فیلماش زیادتره تو بازار
اونی که به شما هم داره اون قیمت میده مطمئنا داره بهتون ریفر میده که ریسک استفاده از این مدل دستگاه ها بالاس یهتره با ملایمت باهاشون رفتار بشه من توصیم اینه که شما داری با این مقدار هزینه خرید انجام میدی یه مقدار دیگه بزار روش و یه مدل اسلیم آکبند بخر کپیخوریش هم درسته بازی رو dvd داده میشه ولی شما باید بریزی رو هارد اکسترنال بعد بریزی رو هارد داخلی کنسول
باعرض ادب و احترام خدمت دوستان بزرگوار
من الان یه دستگاه بلو ری پلیر شارپ دارم به همراه یه تلویزیون 46 اینچ سه بعدی شارپ
ایضا xbox و کینکت
الانه مردد هستم که اون بلو ری پلیره رو بفروشم و همینطور کینکت و ایکس باکس رو
و به جای اون یه ps3 بگیرم
الانه مشکلم اینه که:
1-ps3 اسلیم ایا فیلمهای سه بعدی کپی رو به همراه اورجینالش اجرا میکنه یا فقط فیلمهای اورجینال رو
2- کار کردن با دسته ps3 برای بازیهای شوتر سبک اول شخص مثل ایکس باکس راحته ( مث حالت تک تیر اندازی و ... ) چون من عاشق اینجور بازیها هستم
3- از همه مهمتر اینکه بازیهایی که میاد به صورت کپی شده ( که تا اینجایی که شنیدم میریزن روی هارد ) راخت گیر میاد یا اینکه با هر فرم ویر جدیدی که میاد راحت پیدا میشه؟
چون نمیخام برم بازی اورجینال بخرم
اخرین سوال هم اینه که بازیای ps3 چند تا سه بعدی داره و اگه داره کیفیتش خوبه
( من بازی های کرایسیس 2 و بلک اوپس رو به صورت 3d امتحان کردم خیلی بیمعنی بود از لحاظ کیفیتش )
پیشاپیش از بابت لطفی که می کنین و راهنماییم میکنین ممنونم
سلام خدمت شما
1. کپیشو نه نمیتونه تو حالت اوریجینال (غیر هک) اجرا کنه
2. آره راحته بعضی جا ها بهتره
3. نه به سختی پیدا میشه الان فیفا یا pes چند ماهه اومدن ولی نوع کپیش هنوز تازه اومده تو بازار
خیلی ها هستن انحصاری ها بهتره وضعیت 3dشون
سلام میشه با میل ایرانی عضو psnشد ?
احتمالا بشه مشکلی پیش نمیاد
سلام من یه PS3 ریجین J دارم و اپدیتش هم کردم...تا حالا هر فیلم بلوری که گذاشتم مشکلی نداشته....یکی دوتا بلوری از امریکا گرفتم یکی هم از دبی...
اما یک فیلم رو از یکی از دوستان گرفتم که REGION B بود و گفت نمیتونه بخونه...راهی هست که بشه REGION B رو اجرا کنه؟ممنون
نه نمیشه مگه اینکه هکش کنی که جای صحبتشم تو ps3 jailbreak هستش
ایول پس حالا که YMAIL و GMAIL بسته است میتونیم کانکت بشیم( بامیل ایرانی)...راستی نمیشه چیزها یی که با اکانت قبلی گرفتیم به این اکانت بیاریم؟:mrgreen:
همشون الان باز هستن
نه نمیتونی بیاری هر اکانت = محتویات خود اون اکانت

سلام. دمت گرم دوست عزيز جواب دادي همه چي در مورد PS3دستم اومد.فقط ميخواستم ببينم PS3 FAT فقط ريفر موجوده؟يا اكشم هست تو بازار؟چرا فت ارزونتر از اسليمه؟مر30

سلام. دمت گرم دوست عزيز جواب دادي همه چي در مورد PS3دستم اومد.فقط ميخواستم ببينم PS3 FAT فقط ريفر موجوده؟يا اكشم هست تو بازار؟چرا فت ارزونتر از اسليمه؟مر30
چون فت تولید متوقف شده و خیلی نایاب هست واسه همین آکش اصلا گیر نمیاد مگر یکی 2تا مغازه اون ته مها یچیزی داشته باشن که بازم بعید میدونم باشه
فت بخاطر همین ریفر بودن ارزونتره
نظر منم رو خرید اسلیم(باز با خیال راحت بازی میکنی )

ميگم من صفحه خرابي و ارورهاي PS3 3تو اين انجمن رو مي خوندم .اصلا ادم ميترسه پول بده بخره.من 1سال XBOX360داشتم خدايش جيك نزد توپ توپ بود.پول نياز داشتم فروختم .الانم ميتونم تا 500تومن هم بدم دستگاه بخرم.ولي اينكه وسط بازي ها هنگ ميكنه و بعد لنز ميسوزه و اينا واقعا مسخره است.به خلطر اين نيست كه بازي رو اورجينال نميخريمو دستگاه كپي شده؟من نميخوام واسه دستگام چنين مشكل هايي پيش بياد چي كار بايد كنم؟اها اينكه اينترنت وصل ميشن واسه چيه؟اصلا نيازه وصل بشي؟بدون وصل شدن به نت نميشه بازي كرد؟

ميگم من صفحه خرابي و ارورهاي PS3 3تو اين انجمن رو مي خوندم .اصلا ادم ميترسه پول بده بخره.من 1سال XBOX360داشتم خدايش جيك نزد توپ توپ بود.پول نياز داشتم فروختم .الانم ميتونم تا 500تومن هم بدم دستگاه بخرم.ولي اينكه وسط بازي ها هنگ ميكنه و بعد لنز ميسوزه و اينا واقعا مسخره است.به خلطر اين نيست كه بازي رو اورجينال نميخريمو دستگاه كپي شده؟من نميخوام واسه دستگام چنين مشكل هايي پيش بياد چي كار بايد كنم؟اها اينكه اينترنت وصل ميشن واسه چيه؟اصلا نيازه وصل بشي؟بدون وصل شدن به نت نميشه بازي كرد؟

شما تو کدوم دنیای alternate زندگی می کنید که توش خرابی های PS3 از Xbox 360 بیشتره؟

دوست عزيز درست صحبت كن من حرفي در اين مورد نزدم گفتم خ.دم تست كردم 1سال ايكس باكس داشتم جيك نزده.اينجا طرف اومده 2روز PS3خريده فردا خراب شده.من به اينچيزا كاري ندارم حوصله بحث با شما هم ندارم .ميگم اين خرابي ها واسه همه طبيعيع؟يعني شانسيه؟دستگاه يكي خراب در مياد يكي سالم؟يا ائنا ازش درست استفاده نكردن؟

دوست عزيز درست صحبت كن من حرفي در اين مورد نزدم گفتم خ.دم تست كردم 1سال ايكس باكس داشتم جيك نزده.اينجا طرف اومده 2روز PS3خريده فردا خراب شده.من به اينچيزا كاري ندارم حوصله بحث با شما هم ندارم .ميگم اين خرابي ها واسه همه طبيعيع؟يعني شانسيه؟دستگاه يكي خراب در مياد يكي سالم؟يا ائنا ازش درست استفاده نكردن؟

نه خیر هیچ خرابی برای PS3 وجود نداره اگه آکبند بخرید، خرابی ها فقط مربوط به مدل های launch کنسوله. اون پست ها هم طرف دو روز PS3 خریده و خراب شده رو لطفا نشون بدید.

سلام موجود هست آک نیست و باشه سری اوله دسته 2 هست یا ریفر الان هم بیشتر ریفر هستش خب چون قدیمیه ریفره و زیاد نیست ازش ارزونتره ولی اسلیم فروشش خوبه خب طبعا گرونتره
صفحات اول صفحات 50 اينا .اگه اينجوري كه شما ميگي خوب دمت گرم ميريم ميخريم ديگه
دوست من صفحات 1 تا 50 هم میخونی به سال پست دادنشون هم نگاه کن قربونت برم پستای 4 سال پیشُ خوندی خب معلومه سکته میکنی در ضمن اسم اون تاپیک مشخص کننده همه چیه وقتی شما بری به یه مکان که توش ماشین های تصادفی رُ اوراق میکنن چه انتظاری داری بتونی دستت نلرزه یه ماشین برا خودت بخری؟
اگه ps3 fat دست دوم که ریفر هم باشه بخرم مشکلی بوجود میاد؟
چقدر عمر میکنه؟
ببینید بستگی به خودتون داره که چجوری ازش کار بکشید اگه فشار زیادی بهش بیارید ممکنه 6 ماه هم عمر نکنه (روزی 10-12 ساعت یه کله آنلاین بزنید بقیشم بزارید دانلود کنه!) به نظر من اگه هر 1 ساعت 1 ربع یا 20 دقیقه خاموش باشه بهتره اینجوری بهش فشار نمیاد و حالا حالا ها کار میکنه براتون

سلام دوستان عزیز ، یک سوال عجیب غریب داشتم. :دی

من نسخه معمولی ریجن ۲ بازی Resistance 3 رو خریدم و بازی کردم تموم شد رفت ! کدش رو هم زدیم مولتی هم زدیم.

اما حالا میخوام Resistance 3 Special Edition رو بخرم (همون ریجن ۲). از کد اضافه (آخه ۲ تا کد داره) که صرف نظر کنیم میخواستم بدونم میشه از کد معمولی بازی جهت فعال کردن یک اکانت دیگه استفاده کرد ؟

آخه من اینجا پک معمولی رو برای فروش گذاشتم میخواستم ببینم اگه میشه کد جدید هم همراهش بدم.

سلام دوستان عزیز ، یک سوال عجیب غریب داشتم. :دی

من نسخه معمولی ریجن ۲ بازی Resistance 3 رو خریدم و بازی کردم تموم شد رفت ! کدش رو هم زدیم مولتی هم زدیم.

اما حالا میخوام Resistance 3 Special Edition رو بخرم (همون ریجن ۲). از کد اضافه (آخه ۲ تا کد داره) که صرف نظر کنیم میخواستم بدونم میشه از کد معمولی بازی جهت فعال کردن یک اکانت دیگه استفاده کرد ؟

آخه من اینجا پک معمولی رو برای فروش گذاشتم میخواستم ببینم اگه میشه کد جدید هم همراهش بدم.

این سوال رو باید در این بخش بپرسی . حالا:d

در واقع شما می خواید بجای کد آنلاین نسخه معمولی که استفاده کردید کد آنلاین نسخه خاص که استفاده نشده رو جایگزین کنید و بازی معمولی رو با کد بفروشید .

هیچ مشکلی نداره اما برای اطمینان می تونی اون بار کد بقل قاب بازی هارو با هم چک کنی که یکی باشند یا اون کد آنلاین استفاده نشده رو تو اکانتت وارد کنی ببینی کار می ده مشکلی هم پیش نمی یاد چون ازت می پرسه می خوایید استفاده کنید که اینو بپرسه یعنی کد رو هر اکانت ریجن 2ـیی کار میده و هر بازی ریجن 2ـیی.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or