پرسش و پاسخ ps3 (مشکل های نرم افزاری و سخت افزاری و رفع و رجوع آنها)

سلام
دوستان روی دستگاه های 3.55 میشه فیلم های بلوری رو اجرا کرد ؟

یا دستگاه باید آپدیت شده باشه ؟

بعد حتما دیسک رو می خواد یا از رو هارد هم اجرا میشن ؟
ممنون

علیرضا جان فیلم بلوری که رو همه ورژنها اجرا میشه
مشکل بلوری های 3D بود که رو 3.55 اجرا میشن
فیلم رو از رو هارد نمیشه و حتما باید از دیسک اجرا کنی

سلام.من دستگاه fat 160gb دارم.چند روز وقتی uncharted بازی می کنم بعد از 10 دقیقه پیغام میده که دستگاه گرم شده باید خاموشش کنی.منم اگه خاموش نکنم خودش خاموش میشه.مشکل از کجاست

سلام
دوستان قیمت بازی های اورجینال حدودا چنده؟
چند تا مثال هم بزنید مثل آنچارد3
یه سوال دیگه هم داشتم اینکه بازی ها هم ریجن دارن مثلا آنچارد3 ریجن 2 . مگه اینطور نیست که ریجن هر دستگاه فقط برای فیلم دیدن هست؟؟؟ یه توضیحی برام بدین.

آخرین ویرایش:
سلام به همگی.
یکی دیگه بچه ها توی تایپیک (ps3 fat اکبند؟؟؟هان؟)این مشکل براش پیش اومده بود با انچارتد.فکر کنم gpu دستگاهت خرابه .یا مشکل داره.:-?من بیشتر از این نمیدونم

سلام
یه سوال دیگه هم داشتم اینکه بازی ها هم ریجن دارن مثلا آنچارد3 ریجن 2 . مگه اینطور نیست که ریجن هر دستگاه فقط برای فیلم دیدن هست؟؟؟ یه توضیحی برام بدین.
دوست عزیز تا ونجا که من میدونم ریجن بازیت تو اجرا شدن یا نشدن بازی بر روی کنسول با ریجن متفاوت تداخلی ایجاد نمیکنه و فقط دفترچه و جلد و ...ـــاینا تغییر میکنه(ولی برای فیلم همونجوریه که شما میگی)
راجع به سوال اولت
میتونی به فروشگاه استریو کنج :: مراجعه کنی
پ.ن:نمیدونم چرا اینقدر قیمتاش ارزونه دوستانی که این پستو میخونن یه نگاهی به سایته بتدازن مسکوکه :d

2تا کار میشه کرد یکی نفروشی go رُ یکی هم اینه که بری تو این سایت و بری تو اکانت دی اکتیو کنی psp رُ
ممنون.
فکر کنم سو تفاهم شد! منظورم این بود که کنسول را همراه بازیها بفروشم.یا بازیها قابلیت اجرا روی ویتا را دارند؟ بازیهاش اکثرا انحصاری هستند.لیتل و پیس واکر و گرن توریسمو و gow-sparta وموتور استورم و تیکن و فیفا

سلام.من دستگاه fat 160gb دارم.چند روز وقتی uncharted بازی می کنم بعد از 10 دقیقه پیغام میده که دستگاه گرم شده باید خاموشش کنی.منم اگه خاموش نکنم خودش خاموش میشه.مشکل از کجاست
سلام
خمیر سیلیکون روی چیپ گرافیک و cpu دستگاهتون سوخته و باعث میشه زود داغ کنه باید عوضش کنید مهارت خاصی تو باز کردن کنسول+ ابزار کامل+ خمیر سیلیکون نقره ای برای باز کردن و تعویضش لازمه توصیه میکنم زیاد از دستگاه کار نکشید تا خدایی نکرده صدمه نخوره به اجرا مهمش اگه میتونید خودتون بازش کنید اگه نمیتونید بسپارید به دست کسی که حداقل تجربه باز کردنشو داشته باشه
خودم به شخصه هم ابزار هم تجربه و هم خمیرشو دارم میتونم انجام بدم براتون
سلام
سلام به شما
حدودا از 70 تومن هست (برای بازی های قدیمی) تا 100-110 تومن (برای بازی های جدید)
آنچارتد 3 آکبندش 90-95 تومن هست
بله ریجن هر دستگاه برای فیلم دیدن هست منتها اون ریجن بازی تو خرید DLC های بازی از store به کار میاد و DLC باید با ریجن بازی یکی باشه. شما برای این کار نیاز دارید یک اکانت بسازید و کشور مورد نظرتون رُ انگلیس یا امارات انتخاب کنید تا به store ریجن 2 دسترسی داشته باشید و بتونید DLC های هم ریجن بازیتون رُ دانلود کنید (برای ریجن 1 کشور باید آمریکا باشه)
سلام به همگی.
یکی دیگه بچه ها توی تایپیک (ps3 fat اکبند؟؟؟هان؟)این مشکل براش پیش اومده بود با انچارتد.فکر کنم gpu دستگاهت خرابه .یا مشکل داره.:-?من بیشتر از این نمیدونم
gpu بعد از فشار زیاد خراب میشه فعلا برای ایشون خراب نشده (البته اگه کم کار کشیده باشن)
ممنون.
فکر کنم سو تفاهم شد! منظورم این بود که کنسول را همراه بازیها بفروشم.یا بازیها قابلیت اجرا روی ویتا را دارند؟ بازیهاش اکثرا انحصاری هستند.لیتل و پیس واکر و گرن توریسمو و gow-sparta وموتور استورم و تیکن و فیفا
الان متوجه شدم
خب ببینید مگه بازی ها تو اکانتتون نیست؟ پس میتونید بعدا توسط ویتا دانلود کنید ببینید کار میکنه یا نه چون فعلا من نمیدونم بازی های اوریجینال psp روی ویتا جواب میده؟

سلام با توجه به این که چند روزی اینترتت میل بسته است و نمیشه تو psn رفت.ولی با اون پی ان میشه رفت . راهی نداره بشه تو ps3 هم این پی ان داشته باشیم؟؟؟o:-)

میگم دوستان من این ICO کالکشن رو گرفتم ولی دوبله بازی ژاپنی هست . کلا خود بازی اینطوریه یا تنظیمات داره ؟ ریجن 2 هم هست تازه . همش تو بازی سایانورا ایشی باشی میشی باشی میکنن من هیچی نمیفهمم . البته زیرنویس انگلیسی داره . کلا دوبله انگلیسی نداره نه ؟

دوستان بنده ميخوام Wallpaper و كلا Picture بريزم رو دستگاه اما دستگاه اصلا نميشناستشون و روي هارد اصلا معلوم نيست !! هارد هم فرمتش FAT32 هست !

يعني فرمت خاصي بايد باشه عكسها ؟؟ ممنون ميشم اگه راهنمايي كنيد

میگم دوستان من این ICO کالکشن رو گرفتم ولی دوبله بازی ژاپنی هست . کلا خود بازی اینطوریه یا تنظیمات داره ؟ ریجن 2 هم هست تازه . همش تو بازی سایانورا ایشی باشی میشی باشی میکنن من هیچی نمیفهمم . البته زیرنویس انگلیسی داره . کلا دوبله انگلیسی نداره نه ؟

اون زبون ژاپنی هم نیست :دی
یه زبون من دراوردی باید باشه تازه یه خط جالبیم داره خرچنگ قورباقه به معنای واقعی :دی

سلام با توجه به این که چند روزی اینترتت میل بسته است و نمیشه تو psn رفت.ولی با اون پی ان میشه رفت . راهی نداره بشه تو ps3 هم این پی ان داشته باشیم؟؟؟o:-)
چرا راهی هست در قسمت ستینگ اون جایی که ****** سرور داره به جای do not use اون یکی رو انتخاب کن و بعد یوزر و پست رو بزن

باو برو تو منو یکم بگرد پیدا میکنی یا اینکه برو مسیرهارو از تو translate.google.com
ترجمه ی ژاپنیشو پیدا کن:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or