b3da
کاربر سایت
علیرضا جان فیلم بلوری که رو همه ورژنها اجرا میشه
مشکل بلوری های 3D بود که رو 3.55 اجرا میشن
فیلم رو از رو هارد نمیشه و حتما باید از دیسک اجرا کنی
دست گلت درد نکنه آقا رضای عزیز
ممنون
علیرضا جان فیلم بلوری که رو همه ورژنها اجرا میشه
مشکل بلوری های 3D بود که رو 3.55 اجرا میشن
فیلم رو از رو هارد نمیشه و حتما باید از دیسک اجرا کنی
دوست عزیز تا ونجا که من میدونم ریجن بازیت تو اجرا شدن یا نشدن بازی بر روی کنسول با ریجن متفاوت تداخلی ایجاد نمیکنه و فقط دفترچه و جلد و ...ـــاینا تغییر میکنه(ولی برای فیلم همونجوریه که شما میگی)سلام
دوستان قیمت بازی های اورجینال حدودا چنده؟
چند تا مثال هم بزنید مثل آنچارد3
یه سوال دیگه هم داشتم اینکه بازی ها هم ریجن دارن مثلا آنچارد3 ریجن 2 . مگه اینطور نیست که ریجن هر دستگاه فقط برای فیلم دیدن هست؟؟؟ یه توضیحی برام بدین.
ممنون.
سلامسلام.من دستگاه fat 160gb دارم.چند روز وقتی uncharted بازی می کنم بعد از 10 دقیقه پیغام میده که دستگاه گرم شده باید خاموشش کنی.منم اگه خاموش نکنم خودش خاموش میشه.مشکل از کجاست
سلام به شماسلام
دوستان قیمت بازی های اورجینال حدودا چنده؟
چند تا مثال هم بزنید مثل آنچارد3
یه سوال دیگه هم داشتم اینکه بازی ها هم ریجن دارن مثلا آنچارد3 ریجن 2 . مگه اینطور نیست که ریجن هر دستگاه فقط برای فیلم دیدن هست؟؟؟ یه توضیحی برام بدین.
gpu بعد از فشار زیاد خراب میشه فعلا برای ایشون خراب نشده (البته اگه کم کار کشیده باشن)سلام به همگی.
یکی دیگه بچه ها توی تایپیک (ps3 fat اکبند؟؟؟هان؟)این مشکل براش پیش اومده بود با انچارتد.فکر کنم gpu دستگاهت خرابه .یا مشکل داره.من بیشتر از این نمیدونم
الان متوجه شدمممنون.
فکر کنم سو تفاهم شد! منظورم این بود که کنسول را همراه بازیها بفروشم.یا بازیها قابلیت اجرا روی ویتا را دارند؟ بازیهاش اکثرا انحصاری هستند.لیتل و پیس واکر و گرن توریسمو و gow-sparta وموتور استورم و تیکن و فیفا
نه متاسفانه راهی ندارهسلام با توجه به این که چند روزی اینترتت میل بسته است و نمیشه تو psn رفت.ولی با اون پی ان میشه رفت . راهی نداره بشه تو ps3 هم این پی ان داشته باشیم؟؟؟o:-)
میگم دوستان من این ICO کالکشن رو گرفتم ولی دوبله بازی ژاپنی هست . کلا خود بازی اینطوریه یا تنظیمات داره ؟ ریجن 2 هم هست تازه . همش تو بازی سایانورا ایشی باشی میشی باشی میکنن من هیچی نمیفهمم . البته زیرنویس انگلیسی داره . کلا دوبله انگلیسی نداره نه ؟
چرا راهی هست در قسمت ستینگ اون جایی که ****** سرور داره به جای do not use اون یکی رو انتخاب کن و بعد یوزر و پست رو بزنسلام با توجه به این که چند روزی اینترتت میل بسته است و نمیشه تو psn رفت.ولی با اون پی ان میشه رفت . راهی نداره بشه تو ps3 هم این پی ان داشته باشیم؟؟؟o:-)
باو برو تو منو یکم بگرد پیدا میکنی یا اینکه برو مسیرهارو از تومیگم دوستان من این ICO کالکشن رو گرفتم ولی دوبله بازی ژاپنی هست . کلا خود بازی اینطوریه یا تنظیمات داره ؟ ریجن 2 هم هست تازه . همش تو بازی سایانورا ایشی باشی میشی باشی میکنن من هیچی نمیفهمم . البته زیرنویس انگلیسی داره . کلا دوبله انگلیسی نداره نه ؟
دوستان بنده ميخوام Wallpaper و كلا Picture بريزم رو دستگاه اما دستگاه اصلا نميشناستشون و روي هارد اصلا معلوم نيست !! هارد هم فرمتش FAT32 هست !
يعني فرمت خاصي بايد باشه عكسها ؟؟ ممنون ميشم اگه راهنمايي كنيد