پرسش و پاسخ ps3 (مشکل های نرم افزاری و سخت افزاری و رفع و رجوع آنها)

سلام دوستان عزیز
دستگاه من مشکل پیدا کرده اگه کمکم کنید ممنون میشم
دستگاهم 60گیگه ولی وقتی همه بازی های ریخته شده رو هارد و محتویات و....رو پاک می کنم فقط 44گیگ ازاد میشه
چی کارش کنم
بازی نصفه ریخته شده رو هارد هم ندارم

سلام دوستان عزیز
دستگاه من مشکل پیدا کرده اگه کمکم کنید ممنون میشم
دستگاهم 60گیگه ولی وقتی همه بازی های ریخته شده رو هارد و محتویات و....رو پاک می کنم فقط 44گیگ ازاد میشه
چی کارش کنم
بازی نصفه ریخته شده رو هارد هم ندارم
سلام به شما
کلا هارد ها یه مقدار از اون عددی که بهشون داده میشه کمتر هستن مثلا هارد 1000 گیگ در اصل 910 گیگه یا هارد 120 گیگ در اصل 117 گیگه ولی اینی که شما میگی یه مقدار زیاد از حد کمه به نظرم فرمتش کنی درست بشه البته اگه نمیخوای اطلاعاتت بپره در ضمن کنسولت قبلا هک شده نبوده؟ چون اگه بازی تو هاردش مونده باشه و شما از هک در آورده باشید و فرمت هم نکرده باشید، رقم فصای آزاد کنسولتون رو کم نشون میده
نمیدونم تونستم منظورمو برسونم یا نه

سلام به شما
کلا هارد ها یه مقدار از اون عددی که بهشون داده میشه کمتر هستن مثلا هارد 1000 گیگ در اصل 910 گیگه یا هارد 120 گیگ در اصل 117 گیگه ولی اینی که شما میگی یه مقدار زیاد از حد کمه به نظرم فرمتش کنی درست بشه البته اگه نمیخوای اطلاعاتت بپره در ضمن کنسولت قبلا هک شده نبوده؟ چون اگه بازی تو هاردش مونده باشه و شما از هک در آورده باشید و فرمت هم نکرده باشید، رقم فصای آزاد کنسولتون رو کم نشون میده
نمیدونم تونستم منظورمو برسونم یا نه
بله دوسته عزیز
حداقل باید55گیگ بشه نه 44گیگ
کنسولم هم الان هکه
بازی هم نصفه ریخته نشده
چون با مولتی چک کردم
اگه کنسول روفرمت کنم مطمعنن درس میشه؟
بعد هکش میپره یا می مونه؟
ممنون

بله دوسته عزیز
حداقل باید55گیگ بشه نه 44گیگ
کنسولم هم الان هکه
بازی هم نصفه ریخته نشده
چون با مولتی چک کردم
اگه کنسول روفرمت کنم مطمعنن درس میشه؟
بعد هکش میپره یا می مونه؟
ممنون
در مورد هک و همه چیزاش شما بری تو بخش ps3 jailbreak بهت بهتر راهنمایی میکنن

سلام اقایون میخواستم بدونم میشه موس و کیبرد رو به ps3 وصل کرد و ایا میشه باهاش بازی هم کرد مثل کال او دیوتی یا نه فقط برای تایپ کردن مورد استفاده قرار میگیره؟
و اینکه یه هدست ارزون بهم مورفی کنید که بشه باهاش تو محیط psn حرف زد با بقیه میخوام ارزون قیمت باشه مدل خواصی داره یا نه هر هدستی میتونه باشه؟

سلام اقایون میخواستم بدونم میشه موس و کیبرد رو به ps3 وصل کرد و ایا میشه باهاش بازی هم کرد مثل کال او دیوتی یا نه فقط برای تایپ کردن مورد استفاده قرار میگیره؟
و اینکه یه هدست ارزون بهم مورفی کنید که بشه باهاش تو محیط psn حرف زد با بقیه میخوام ارزون قیمت باشه مدل خواصی داره یا نه هر هدستی میتونه باشه؟

من دقیقا اطلاع ندارم. اما تا جایی که میدونم موس و کیبرد معمولی رو فکر نکنم بتونی وصل کنی.باید برای خود پلی 3 باشه.بعدشم تازه اگه وصل کنی فکر نکنم بشه باهاش بازی کرد.مخصوصا کیبرد که فکر کنم فقط برای تایپ باشه.
هد ست رو هم فکر کنم باید حتما مخصوص ps3 باشه.مدلش رو دیگه نمیدونم. اما شندیم ارزون هاش زود شارژ خالی میکنن.یکی از دوستام که ارزونش رو خریده بود میگفت خوب نبوده.

سلام آقا
موس و کیبورد فقط تو تایپ و اینترنت کاربرد داره کاربرد دیگه ای نداره
شما از مدل jabra بگیری قشنگ کارتو راه میندازه مدل 18 تومنیشم هست مدل 200 تومنیش خب مسلمه هرچقدر پول بدی همونقدر هم آش میخوری یه مدل 25-30 تومنی فکر کنم برای کارتون خوب باشه

با سلام دوستان....
تو رو خدا کمک کنید...
من دیروز صبح PES 2012 خریدم بعد گذاشتمش تو دستگاه ارور داد و گفت باید آپدیت کنی...منم تایید کردم..((البته به اینترنت وصل نبودم))خلاصه یه نواری اومد و از 0 تا 100 درصد پر شد و دستگاه ریستارت شد و از ظاهر معلوم بود که آپدیت شده....بازی هم اجرا شد و کلی هم بازی کردم ولی بعد از بازی دیگه تو مولتی من نمیره و نمیتونم بازی های توی هارد رو اجرا کنم یعنی تا میخوام برم تو مولتی من ارور میده....:((
کسی میدونه چی شده؟؟؟
یه روزه از خواب و خوراک افتادم لطفا کمک کنید...

با سلام دوستان....
تو رو خدا کمک کنید...
من دیروز صبح PES 2012 خریدم بعد گذاشتمش تو دستگاه ارور داد و گفت باید آپدیت کنی...منم تایید کردم..((البته به اینترنت وصل نبودم))خلاصه یه نواری اومد و از 0 تا 100 درصد پر شد و دستگاه ریستارت شد و از ظاهر معلوم بود که آپدیت شده....بازی هم اجرا شد و کلی هم بازی کردم ولی بعد از بازی دیگه تو مولتی من نمیره و نمیتونم بازی های توی هارد رو اجرا کنم یعنی تا میخوام برم تو مولتی من ارور میده....:((
کسی میدونه چی شده؟؟؟
یه روزه از خواب و خوراک افتادم لطفا کمک کنید...

تبریک میگم شما تونستید دستگاه خود را از حالت کپی خور در بیارید :d
باید دانگرید کنی. 100 تومن هزینشه

سلام میخواستم بدونم اگه وقت آپدیت با ps3 یه دفعه برقا بره مشکلی پیش میاد؟ آخه الان آپدیت 4.10 امروز اومده ولی تو سایتشون نذاشتن.
کنسولم ریجن 3 هست از کجا میشه برداشت با کامپیوتر . تو بخش global setting وقتی japan رو انتخاب میکنه ژاپنی مینویسه.

سلام میخواستم بدونم اگه وقت آپدیت با ps3 یه دفعه برقا بره مشکلی پیش میاد؟ آخه الان آپدیت 4.10 امروز اومده ولی تو سایتشون نذاشتن.
کنسولم ریجن 3 هست از کجا میشه برداشت با کامپیوتر . تو بخش global setting وقتی japan رو انتخاب میکنه ژاپنی مینویسه.
لینکشو گزاشتم تو بخش آپدیت ها موقع نصب آپدیت قدیم مشکل میشد الان مثل اینکه با منوی ریکاوری مشکل حل میشه
شما نگران نباش کل زمان آپدیت 10 دقیقه نیست فکر نکنم تو 10 دقیقه مشکلی پیش بیاد

سلام
من میخوام کنسول GO را بفروشم و ویتا بخرم ولی چون اکانت GO با اکانت PS3 یکی هست موندم چیکار کنم.حدود 8 تا بازی اریجینال توش هست که کلی ارزشش هست.

سلام
من میخوام کنسول GO را بفروشم و ویتا بخرم ولی چون اکانت GO با اکانت PS3 یکی هست موندم چیکار کنم.حدود 8 تا بازی اریجینال توش هست که کلی ارزشش هست.
2تا کار میشه کرد یکی نفروشی go رُ یکی هم اینه که بری تو این سایت و بری تو اکانت دی اکتیو کنی psp رُ

سلام
دوستان روی دستگاه های 3.55 میشه فیلم های بلوری رو اجرا کرد ؟

یا دستگاه باید آپدیت شده باشه ؟

بعد حتما دیسک رو می خواد یا از رو هارد هم اجرا میشن ؟
ممنون

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or