پرسش و پاسخ ps3 (مشکل های نرم افزاری و سخت افزاری و رفع و رجوع آنها)

ببخشیدps3توانایی پخش کردن بلوری های سه بعدی کپی رو داره؟
کلا بلوری های کپی میخونه؟
فایل هایisoرو از رو هارد اجرا میکنه؟
تو حالت کپیخور نشده نه نمیتونه دیسک بلوری کپی اجرا کنه حتما باید اوریجینال باشه

سلام من یه PS3 ریجین J دارم و اپدیتش هم کردم...تا حالا هر فیلم بلوری که گذاشتم مشکلی نداشته....یکی دوتا بلوری از امریکا گرفتم یکی هم از دبی...
اما یک فیلم رو از یکی از دوستان گرفتم که REGION B بود و گفت نمیتونه بخونه...راهی هست که بشه REGION B رو اجرا کنه؟ممنون

سلام میشه با میل ایرانی عضو psnشد ?

بله دوسته من همه ماها با ایمل ایرانی عضو شدیم ولی احتمال اینکه بهت فحش بدن زیاده سعی کن یه ایمل خارجی و با اسم خارجکی بسازی تا مشکلی ایجاد نکنه

سلام من یه PS3 ریجین J دارم و اپدیتش هم کردم...تا حالا هر فیلم بلوری که گذاشتم مشکلی نداشته....یکی دوتا بلوری از امریکا گرفتم یکی هم از دبی...
اما یک فیلم رو از یکی از دوستان گرفتم که REGION B بود و گفت نمیتونه بخونه...راهی هست که بشه REGION B رو اجرا کنه؟ممنون

نه در حالت اورجینال نمیشه که ریجن دستگاه رو عوض کرد ولی در حالت کپی خور میشه ریجن دستگاه رو عوض کرد و نگاه کنی

ایول پس حالا که YMAIL و GMAIL بسته است میتونیم کانکت بشیم( بامیل ایرانی)...راستی نمیشه چیزها یی که با اکانت قبلی گرفتیم به این اکانت بیاریم؟:mrgreen:

ایول پس حالا که YMAIL و GMAIL بسته است میتونیم کانکت بشیم( بامیل ایرانی)...راستی نمیشه چیزها یی که با اکانت قبلی گرفتیم به این اکانت بیاریم؟:mrgreen:
الان بازه الکی جو نده
یه چند روزی سیستم گوگل کلا قاطی داشت ولی الان درسته

---------- نوشته در 06:26 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:20 PM ارسال شده بود ----------

دوستان میخوام یک ps3 slim 120gb دست دو بخرم.میشه راهنمایی کنید تا ببینم چجوری تستش کنم تا اگه مشکلی داشت بفهمم
اسلیم ها خود به خودیه خود مشکل ندارن یعنی مثله فت ها نستن مگه اینکه طرف یه بلایی سرش آورده باشه
اول ببین خوده دستگاه تمیزه یا نه اگه واقعا تمیزه خیالت تا یه قسمت هایی راحت باشه
ولی خوب سعی کن مهلت تست بگیری
رام بلوریشو تست کن با گذاشتن بازی BD
بالای 5 تا 6 ساعت باهاش بازی کن ببین مشکلی نداشته باشه حالا چه از لحاظ صدا یا چیزهای دیگه
وای فایشو چک کن همینطور بلوتوثشو
حواست به لیبل پلمپشم باشه یه موقع دستکاری نشده باشه دستشم اورج باشه (زیره دسته باید 5 تا جا پیچ باشه)

بچه ها دو تا سوال داشتم.
1.تروفی یعنی چی؟
2.برای آنلاین بازی کردن نیاز به چه سرعت اینترنتی و حجم دانلودی هست کلا چی لازم داره؟
ممنون میشم...
1. تروفی یه جور جایزه هست که با انجام دادن کار خاصی در بازی بهت داده میشه مثلا با تموم کردن بازی یه تروفی طلا میگیری ، ارزشی نداره...
2.سرعت که 128 هم کافیه ولی 256 پیشنهاد میشه ، حجم هم فکر نکنم زیاد بخواد
میخواستم بدونم Dual Shock 3 با Sisaxis چه فرقی داره؟کدوم جدیدتره و کدوم بهتره؟

DS3 ها جدید تر هستن و قابلیت Vibtration یا همون لرزه رو دارن Sixaxis ها قدیمی تر هستن و قابلیت لرزه رو ندارن !

سلام بچه ها من ميخوام يه ps3 بخرم دسته اول حدود قيمت 380 اينا.fat هم باشه مشكلي ندارم.فقط من قيلا ايكس باكس داشتم در مورد ايكس باكس همه چيو ميدونم .ولي در مورد ps3 زياد نميدونم .ميخوام يكي بگه چي بخرم؟در ضمن فريمور چيه يا ريجن 1 2 3 اينا چيه چه فرقي داره .بعد اين كه دستگاه كپي خور ميشه يعني ميشه بازي رو روي دي وي دي خريد بدون اينكه بريزي تو هارد بازي كرد؟يعني از روي ديويدي بازي كرد؟چند تا بازي توپ وئ شاخ ps3 ه م بگيد بخرم.با اين پولي كه دارم بهترينps3اي كه ميتونم بخرم چيه؟ps fat 80gig ميشه خريد؟خوبه .دمتون گرم بروبكس يه توضيح مختصر بدين.موي هم خوبه بخرم؟قيمتش چنده؟نوكرمممممممم

سلام بچه ها من ميخوام يه ps3 بخرم دسته اول حدود قيمت 380 اينا.fat هم باشه مشكلي ندارم.فقط من قيلا ايكس باكس داشتم در مورد ايكس باكس همه چيو ميدونم .ولي در مورد ps3 زياد نميدونم .ميخوام يكي بگه چي بخرم؟در ضمن فريمور چيه يا ريجن 1 2 3 اينا چيه چه فرقي داره .بعد اين كه دستگاه كپي خور ميشه يعني ميشه بازي رو روي دي وي دي خريد بدون اينكه بريزي تو هارد بازي كرد؟يعني از روي ديويدي بازي كرد؟چند تا بازي توپ وئ شاخ ps3 ه م بگيد بخرم.با اين پولي كه دارم بهترينps3اي كه ميتونم بخرم چيه؟ps fat 80gig ميشه خريد؟خوبه .دمتون گرم بروبكس يه توضيح مختصر بدين.موي هم خوبه بخرم؟قيمتش چنده؟نوكرمممممممم
با این پول نمیتونی بخری!
نهایتش بتونی ریفر پیدا کنی اون 400 تومن اینطوراس ( که ریفر تعمیر شده توسط کارخون س ) که شما میگی دسته اول
متاسفم:d
بیا PS3 منو بخر 270 تومن + یه بتل 3 ارجینال = 330 برو انلاین بازی کنن حالشو ببر:d

من متوجع نشدم اين دوستمون چي گفت؟يكي بياد كلا توضيح بده .تا اونجايي كه من ميدونم الان ps3 fat 80gig همون 380 اينا هستش.اول اون چيز هايي كه گفتم رو توضيح بدين ريفر؟ريجن 1 2 3 اينا چيه؟

باعرض ادب و احترام خدمت دوستان بزرگوار

من الان یه دستگاه بلو ری پلیر شارپ دارم به همراه یه تلویزیون 46 اینچ سه بعدی شارپ

ایضا xbox و کینکت

الانه مردد هستم که اون بلو ری پلیره رو بفروشم و همینطور کینکت و ایکس باکس رو

و به جای اون یه ps3 بگیرم

الانه مشکلم اینه که:
1-ps3 اسلیم ایا فیلمهای سه بعدی کپی رو به همراه اورجینالش اجرا میکنه یا فقط فیلمهای اورجینال رو

2- کار کردن با دسته ps3 برای بازیهای شوتر سبک اول شخص مثل ایکس باکس راحته ( مث حالت تک تیر اندازی و ... ) چون من عاشق اینجور بازیها هستم

3- از همه مهمتر اینکه بازیهایی که میاد به صورت کپی شده ( که تا اینجایی که شنیدم میریزن روی هارد ) راخت گیر میاد یا اینکه با هر فرم ویر جدیدی که میاد راحت پیدا میشه؟
چون نمیخام برم بازی اورجینال بخرم

اخرین سوال هم اینه که بازیای ps3 چند تا سه بعدی داره و اگه داره کیفیتش خوبه

( من بازی های کرایسیس 2 و بلک اوپس رو به صورت 3d امتحان کردم خیلی بیمعنی بود از لحاظ کیفیتش )

پیشاپیش از بابت لطفی که می کنین و راهنماییم میکنین ممنونم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or