تو حالت کپیخور نشده نه نمیتونه دیسک بلوری کپی اجرا کنه حتما باید اوریجینال باشهببخشیدps3توانایی پخش کردن بلوری های سه بعدی کپی رو داره؟
کلا بلوری های کپی میخونه؟
فایل هایisoرو از رو هارد اجرا میکنه؟
سلام میشه با میل ایرانی عضو psnشد ?
سلام من یه PS3 ریجین J دارم و اپدیتش هم کردم...تا حالا هر فیلم بلوری که گذاشتم مشکلی نداشته....یکی دوتا بلوری از امریکا گرفتم یکی هم از دبی...
اما یک فیلم رو از یکی از دوستان گرفتم که REGION B بود و گفت نمیتونه بخونه...راهی هست که بشه REGION B رو اجرا کنه؟ممنون
الان بازه الکی جو ندهایول پس حالا که YMAIL و GMAIL بسته است میتونیم کانکت بشیم( بامیل ایرانی)...راستی نمیشه چیزها یی که با اکانت قبلی گرفتیم به این اکانت بیاریم؟:mrgreen:
اسلیم ها خود به خودیه خود مشکل ندارن یعنی مثله فت ها نستن مگه اینکه طرف یه بلایی سرش آورده باشهدوستان میخوام یک ps3 slim 120gb دست دو بخرم.میشه راهنمایی کنید تا ببینم چجوری تستش کنم تا اگه مشکلی داشت بفهمم
1. تروفی یه جور جایزه هست که با انجام دادن کار خاصی در بازی بهت داده میشه مثلا با تموم کردن بازی یه تروفی طلا میگیری ، ارزشی نداره...بچه ها دو تا سوال داشتم.
1.تروفی یعنی چی؟
2.برای آنلاین بازی کردن نیاز به چه سرعت اینترنتی و حجم دانلودی هست کلا چی لازم داره؟
ممنون میشم...
میخواستم بدونم Dual Shock 3 با Sisaxis چه فرقی داره؟کدوم جدیدتره و کدوم بهتره؟
با این پول نمیتونی بخری!سلام بچه ها من ميخوام يه ps3 بخرم دسته اول حدود قيمت 380 اينا.fat هم باشه مشكلي ندارم.فقط من قيلا ايكس باكس داشتم در مورد ايكس باكس همه چيو ميدونم .ولي در مورد ps3 زياد نميدونم .ميخوام يكي بگه چي بخرم؟در ضمن فريمور چيه يا ريجن 1 2 3 اينا چيه چه فرقي داره .بعد اين كه دستگاه كپي خور ميشه يعني ميشه بازي رو روي دي وي دي خريد بدون اينكه بريزي تو هارد بازي كرد؟يعني از روي ديويدي بازي كرد؟چند تا بازي توپ وئ شاخ ps3 ه م بگيد بخرم.با اين پولي كه دارم بهترينps3اي كه ميتونم بخرم چيه؟ps fat 80gig ميشه خريد؟خوبه .دمتون گرم بروبكس يه توضيح مختصر بدين.موي هم خوبه بخرم؟قيمتش چنده؟نوكرمممممممم