اگه بعد از پر شدن باطری بکشیش نه خراب نمیکنه ولی اگه وصل بمونه چرا بهم میریزشدوستان این وصل کردن دسته ps3 به pc باتری دسته رو خراب نمیکنه؟؟
اگه بعد از پر شدن باطری بکشیش نه خراب نمیکنه ولی اگه وصل بمونه چرا بهم میریزشدوستان این وصل کردن دسته ps3 به pc باتری دسته رو خراب نمیکنه؟؟
اره داداش میشه دسته ی کامپیوتر از طریق usb به ps3 وصل میشه .من امتحان کردم کارم می کنه.سلام.
دسته ی کامپیوتر از طریقusb به پی اس تری میخوره؟
منظورم انکه وصل میشه
بلهسلام.
دسته ی کامپیوتر از طریقusb به پی اس تری میخوره؟
منظورم انکه وصل میشه
چرا دوبار بار گفتی... :dاره داداش میشه دسته ی کامپیوتر از طریق usb به ps3 وصل میشه .من امتحان کردم کارم می کنه.
---------- نوشته در 04:26 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:25 PM ارسال شده بود ----------
اره داداش میشه دسته ی کامپیوتر از طریق usb به ps3 وصل میشه .من امتحان کردم کارم می کنه.
سلام من یه دستگاه فت دارم ورژنش3.55بود که با اینترنت به 4 اپدیتش کردم.دادم برون دانگریدش کردن دوباره به 3.70اسپوف که همون3.55هستش.ولی نمیدونم چی شده که سرعت لود دستگاه توی اول بازی کم شده یعنی وقتی میخواد یه بازی رو بیاره خیلی طول میکشه.ولی توی بازی اذیت نمیکنه.ایراد از چی هست...ممنون میشم راهنماییم کنید
بعضی سیو ها parental control شون بالاس و نمیشه کپی کرد تو یه یوزر یا یه کنسول دیگه!چرا دوبار بار گفتی... :d
خوـــــــــب ما برامون مشکل پیش اومد
به این شرح:
سیو یکی از بازیامو ریختم تو یه یوزر دیگه میرم تو بازی میگه نمیتونی از سیو استفاده کنی
طرز ریختن :میریزی رو فلش بعد میری تو قسنت سوا کپی میکنی درسته؟؟؟؟
خب بکشمش که نمیشه بازی کرد؟!:dاگه بعد از پر شدن باطری بکشیش نه خراب نمیکنه ولی اگه وصل بمونه چرا بهم میریزش
متوجه منظورت نشدم اگه شما بعد از پر شدن باطری دسته رُ از کابل جدا کنی میشه بازی کرد چرا نشه؟خب بکشمش که نمیشه بازی کرد؟!:d
با PC رو میگما؟؟متوجه منظورت نشدم اگه شما بعد از پر شدن باطری دسته رُ از کابل جدا کنی میشه بازی کرد چرا نشه؟
هول نکن مشکلی نیست برای منم اینجوری شدهآقا من الان یه مشکل عجیبی برام پیش اومده!
پی اس رو روشن میکنم چراغشم سبز میشه ولی چیزی نشون نمیده در ضمن همین امروز با همین کابل رو همین مانیتور داشتم بازی میکردم مشکل از اونا نیست.
وقتی هم میخوام خاموشش کنم دگمه پاور رو میزنم سه بار بوغ میزنه ولی خاموش نمیشه خواهشا کمک کنید
دستگاهم اسلیم 250 گیگ هست فریمورشم 4 هست.
ویرایش: دستگاه با دسته هم روشن نمیشه
شما مگه منظورت این نیست که دسته رُ با کابلش وصل کنی به pc بعد شارژش کنی؟با PC رو میگما؟؟
خواهش میکنم الان درست شده؟آقا این کار رو کردم یه صفحه اومد چند تا گزینه داشت آخریش آپگرید بود منم زدم آپگرید رو فلش 4.1 رو هم گذاشتم توش الان داره آپدیت میشه
والا من روشنش که کردم فکر کنم پام خورد به دستگاه کابلش در اومد خاموش شد بعدش اینجوری شد.
فینام جان یه دنیا ممممممممممنننننننننووووووووننننننن