پرسش و پاسخ ps3 (مشکل های نرم افزاری و سخت افزاری و رفع و رجوع آنها)

اره داداش میشه دسته ی کامپیوتر از طریق usb به ps3 وصل میشه .من امتحان کردم کارم می کنه.

---------- نوشته در 04:26 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:25 PM ارسال شده بود ----------

سلام.
دسته ی کامپیوتر از طریقusb به پی اس تری میخوره؟
منظورم انکه وصل میشه
اره داداش میشه دسته ی کامپیوتر از طریق usb به ps3 وصل میشه .من امتحان کردم کارم می کنه.

---------- نوشته در 04:26 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:25 PM ارسال شده بود ----------

چرا دوبار بار گفتی:-/... :d
خوـــــــــب ما برامون مشکل پیش اومد
به این شرح:
سیو یکی از بازیامو ریختم تو یه یوزر دیگه میرم تو بازی میگه نمیتونی از سیو استفاده کنی
طرز ریختن :میریزی رو فلش بعد میری تو قسنت سوا کپی میکنی درسته؟؟؟؟

سلام من یه دستگاه فت دارم ورژنش3.55بود که با اینترنت به 4 اپدیتش کردم.دادم برون دانگریدش کردن دوباره به 3.70اسپوف که همون3.55هستش.ولی نمیدونم چی شده که سرعت لود دستگاه توی اول بازی کم شده یعنی وقتی میخواد یه بازی رو بیاره خیلی طول میکشه.ولی توی بازی اذیت نمیکنه.ایراد از چی هست...ممنون میشم راهنماییم کنید

سلام من یه دستگاه فت دارم ورژنش3.55بود که با اینترنت به 4 اپدیتش کردم.دادم برون دانگریدش کردن دوباره به 3.70اسپوف که همون3.55هستش.ولی نمیدونم چی شده که سرعت لود دستگاه توی اول بازی کم شده یعنی وقتی میخواد یه بازی رو بیاره خیلی طول میکشه.ولی توی بازی اذیت نمیکنه.ایراد از چی هست...ممنون میشم راهنماییم کنید

[h=2]PS3 Jailbreak[/h]

چرا دوبار بار گفتی:-/... :d
خوـــــــــب ما برامون مشکل پیش اومد
به این شرح:
سیو یکی از بازیامو ریختم تو یه یوزر دیگه میرم تو بازی میگه نمیتونی از سیو استفاده کنی
طرز ریختن :میریزی رو فلش بعد میری تو قسنت سوا کپی میکنی درسته؟؟؟؟
بعضی سیو ها parental control شون بالاس و نمیشه کپی کرد تو یه یوزر یا یه کنسول دیگه!

آقا من الان یه مشکل عجیبی برام پیش اومده!
پی اس رو روشن میکنم چراغشم سبز میشه ولی چیزی نشون نمیده در ضمن همین امروز با همین کابل رو همین مانیتور داشتم بازی میکردم مشکل از اونا نیست.
وقتی هم میخوام خاموشش کنم دگمه پاور رو میزنم سه بار بوغ میزنه ولی خاموش نمیشه خواهشا کمک کنید
دستگاهم اسلیم 250 گیگ هست فریمورشم 4 هست.
:-s
ویرایش: دستگاه با دسته هم روشن نمیشه

آخرین ویرایش:
آقا من الان یه مشکل عجیبی برام پیش اومده!
پی اس رو روشن میکنم چراغشم سبز میشه ولی چیزی نشون نمیده در ضمن همین امروز با همین کابل رو همین مانیتور داشتم بازی میکردم مشکل از اونا نیست.
وقتی هم میخوام خاموشش کنم دگمه پاور رو میزنم سه بار بوغ میزنه ولی خاموش نمیشه خواهشا کمک کنید
دستگاهم اسلیم 250 گیگ هست فریمورشم 4 هست.
:-s
ویرایش: دستگاه با دسته هم روشن نمیشه
هول نکن مشکلی نیست برای منم اینجوری شده
خاموشش کن
دستت رُ روی دکمه پاور بزار بعد روشن که شد همینجوری نگه دار تا بوق دوم رُ بزنه اینقدر نگه دار تا خاموش بشه بعد روشنش کن ببین تصویر بهت میده
دسته رُ هم با کابل وصل کن بعد روشن کن کنسولُ
ببین اتفاقی میوفته یا نه
قبلا وصلش کرده بودی به یه تلویزیون دیگه؟ وسط بازی اینطوری شد یا روشن کردی اینجوری شده؟

---------- نوشته در 01:45 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:43 AM ارسال شده بود ----------

با PC رو میگما؟؟
شما مگه منظورت این نیست که دسته رُ با کابلش وصل کنی به pc بعد شارژش کنی؟

آقا این کار رو کردم یه صفحه اومد چند تا گزینه داشت آخریش آپگرید بود منم زدم آپگرید رو فلش 4.1 رو هم گذاشتم توش الان داره آپدیت میشه
والا من روشنش که کردم فکر کنم پام خورد به دستگاه کابلش در اومد خاموش شد بعدش اینجوری شد.
فینام جان یه دنیا ممممممممممنننننننننووووووووننننننن:x

آقا این کار رو کردم یه صفحه اومد چند تا گزینه داشت آخریش آپگرید بود منم زدم آپگرید رو فلش 4.1 رو هم گذاشتم توش الان داره آپدیت میشه
والا من روشنش که کردم فکر کنم پام خورد به دستگاه کابلش در اومد خاموش شد بعدش اینجوری شد.
فینام جان یه دنیا ممممممممممنننننننننووووووووننننننن:x
خواهش میکنم الان درست شده؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or