پرسش و پاسخ ps3 (مشکل های نرم افزاری و سخت افزاری و رفع و رجوع آنها)

دوستان این که میگن دستگاه ریفر هستش یعنی چی؟دستگاه من نوشته ps3 روش برجسته نیست و 2 تا usb داره و کدش هم cechl04 هستشخود دستگاه هم فت 80 گیگ هستشایا دستگاه بنده ریفر هستش؟این دستگاه هم احتمال چراغ زرد داره؟اخه از چند نفر شنیدم گفتن این سری از فت ها چراغ زرد نمیده. دوستانی که میدونن لطفا راهنمایی کنن
ريفر ىعنى يه بار خراب شدن دوباره تعمير شدن ريفرى ها جعبه شون مث قوطى کبريت همه ى فت ها هم احتمال چراغ زرد دادن رودارن

ريفر ىعنى يه بار خراب شدن دوباره تعمير شدن ريفرى ها جعبه شون مث قوطى کبريت همه ى فت ها هم احتمال چراغ زرد دادن رودارن

دوست عزیز اگه ریفر ها مثل جعبه کبریت هستن بقیه چجوری هستن؟

ریفر جدیدا اومده یا از قدیم بوده؟مال من فکر کنم برای سال 2009 باشه

برای من هم از بالا باز میشه. راستش من هنوز نفهمیدم که این ریفر ها از کجا باز میشن

دوستان میگن خریدی ببین پیج هاش باز شده نباشه و .... والله ما هرچی گشتیم 1دونه پیچ هم ندیدیم. دوستان راهنمایی کنن ما روی ماه این پیچ ها رو هم ببینیم

آخرین ویرایش:
دوستان این که میگن دستگاه ریفر هستش یعنی چی؟

دستگاه من نوشته ps3 روش برجسته نیست و 2 تا usb داره و کدش هم cechl04 هستش

خود دستگاه هم فت 80 گیگ هستش

ایا دستگاه بنده ریفر هستش؟

این دستگاه هم احتمال چراغ زرد داره؟اخه از چند نفر شنیدم گفتن این سری از فت ها چراغ زرد نمیده. دوستانی که میدونن لطفا راهنمایی کنن

ریفر یعنی دستگاه برگشته به سونی تعمیر شده و دوباره پلمپ شده برگشته تو بازار
ببین جعبه های ریفر مثل قوطی کبریت میمونن یعنی عکس کنسول به صورت کاور روی جعبه مقوایی (قهوه ای) کشیده شده و تا کاور رو در نیاری نمیشه جعبه رو باز کرد از بالا هم باز میشه جعبه ولی مشخصه اصلیشون اینه که عکس مثل کاور روش هست
کلا همه فت ها اگه درست استفاده نشن احتمال چراغ زرد دارن بله اگه درست استفاده بشه چراغ زرد نمیده
سلامدوستان خواهشا سوال های ما مبتدی ها رو هم جواب بدین دیگهسوال هایی که بالاتری پرسیدم هنوز بی جواب موندندوستان دستگاه من وقتی روی منو هستش صداش خیلی خیلی کم هستش ولی وقتی میرم بازی میکنم صداش زیاد میشه و وقتی از بازی میام بیرون و توی منو هیچ کاری انجام نمیدم صدای فنش دیگه کم نمیشه . الان انچارتد 2 بازی میکردم از بازی کامل خارج شدم و گذاشتم 20 دقیقه توی منو باشه ولی اصلا صداش کم نشد همون 5 دقیقه اول صدا فنش میره بالا و تا خاموش نکنم هیچ تغییری نمیکنهراستی این بازی اوریج رو همیشه بزارم توش باشه یا هی دربیارم؟؟یعنی اگه چند وقت توش بمونه برای دستگاه مشکلی نیست؟ممنون میشم همراه این ها به سوال های بالا منم جواب بدین
در مورد صدای فن دستگاهت توضیح دادم فکر کنم (یا اگه کس دسگه ای بود میتونی توضیحتم به اونو بخونی) ببین صدای زیاد مثل صدای پنکه رو دور آخر مثل صدای هواکش دستشویی یا آشپز خونه اگه صدای فنت مثل اوناس پس مشکل داری اگه نه فقط تو بازی بالا میره مشکلی نیست (البته نه به بلندی پنکه و هواکش) اما اینکه میگی فنش تو منو صداش کم نمیشه اینم یکم نگران کنندس باز باید بیشتر دقت کنی ببینی خیلی بلنده (مثل هواکش پنکه یا جاروبرقی) یا نه
دوست عزیز اگه ریفر ها مثل جعبه کبریت هستن بقیه چجوری هستن؟

ریفر جدیدا اومده یا از قدیم بوده؟مال من فکر کنم برای سال 2009 باشه
کنسولت برای اکتبر 2008 هستش اگه جعبش اون مدلیه که گفتم ریفر هست
باز ببین شماره سریال کنسول با جعبه یکی باشه اگه یکی نباشه احتمالا ریفره
برای من هم از بالا باز میشه. راستش من هنوز نفهمیدم که این ریفر ها از کجا باز میشن

دوستان میگن خریدی ببین پیج هاش باز شده نباشه و .... والله ما هرچی گشتیم 1دونه پیچ هم ندیدیم. دوستان راهنمایی کنن ما روی ماه این پیچ ها رو هم ببینیم
سمت طرفی که هارد کنسول هست یه برچسب داره اگه اون سر جاشه کنسول باز نشده مشکلی نداره تو فت فقط میشه به پیچ امنیتی توجه کرد که برچسب روش باشه تو اسلیمه که باید ببینی بقیه پیچ ها دست نخورده هستن یا نه

دوستان این PS3 اسلیم رفیقه ما هاردش پر شده . میخواد اضافه کنه هاردش رو . باید هارد لپتاپی بزاره روش ؟ چطوری ؟ منظورم اینه که چطوری باید اینکار رو بکنه . در ضمن چه هاردی خوبه . اگه مارک و قیمت بگین ممنون میشم .
پ.ن : دستگاه کپی خور نیست . اوریجینال بازی میکنه .

باید از بچه های تاپیک راهنمایی در خرید سخت افزار بپرسی ولی از نظر من یه هارد Portable مارک Seagate یا Western Digital بگیره.
500 گیگ هم کافی به نظر میرسه.

البته بگو USB 3.0 نگیره چون اولاً گرونه ، دوماً درگاه های PS3 پورت USB 3.0 رو ساپورت نمیکنه ؛ در نتیجه سرعتش هیچ فرقی نمیکنه با حالتی که هارد USB معمولی وصل کنی بهش ! :دی

دوستان این PS3 اسلیم رفیقه ما هاردش پر شده . میخواد اضافه کنه هاردش رو . باید هارد لپتاپی بزاره روش ؟ چطوری ؟ منظورم اینه که چطوری باید اینکار رو بکنه . در ضمن چه هاردی خوبه . اگه مارک و قیمت بگین ممنون میشم .
پ.ن : دستگاه کپی خور نیست . اوریجینال بازی میکنه .

بله بايد هارد لپتاپى 2.5 اينچى بزاره. روش تعويض هارد هم تو انجمن هست. در ضمن نميصرفه. به نظرم اکسترنال بگيرى بيشتر بيرزه.

Sent from my ST18i using Tapatalk 2

سلام من PS3 رو که میخوام اپدیت کنم این ارور رو میده چیکار کنم . 8002F157 اپدیت رو از سایت اسیا سونی بدون توقف گرفتم ;کنسول ریجن 3

لطفا کمک کنید من قبلا از 3.55 به 3.41 دانگرید کردم حالا هرکاری میکنم اپدیت نمیشه

آخرین ویرایش:
من چنتا بازي واسه ps 3 خريدم كه بعد از كپي كردن اونا اول كار كه خواستم بازي ها رو اجرا كنم يه ارور ميده ميگه بايد و‍‍‍رژن رو ارتقا بدي يه بار yes روزدم كلا ps3 هنگ كرد no رو هم كه ميزنم از بازي مياد بيرون بگيد چيكار كنم؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or