idahadi21
کاربر سایت
دوستان من میترسم ps3 چراغ زرد بده ... کسی هست از تجربیاتش بگه در چه حالتی ps3 به فنا میره ؟ :biggrin1: من حدود 4 سالی میشه که ps3 دارم ... اگه احتمالش زیاد هست بفروشمش :biggrin1:
کسی نیست ما رو ارشاد کنه ؟
دوستان من میترسم ps3 چراغ زرد بده ... کسی هست از تجربیاتش بگه در چه حالتی ps3 به فنا میره ؟ :biggrin1: من حدود 4 سالی میشه که ps3 دارم ... اگه احتمالش زیاد هست بفروشمش :biggrin1:
خوب ببین این چیزها رو که میگم بهت براش اتفاق تا حالا افتاده یا نه
ببین من وقتی بازی میکردم بیشتر دو ساعت نمیتونستم بازی کنم چون وقتی میخواستم بیام بیرون ازش ریستارت میکرد و یا توی بازی های سنگین که باید از روی بلوری میرفت همش بغضی اوقات هنگ میکحرد و مجبور بودم دستگاه رو از پشت خاموش کنم و حرارت زیاد که باعث میشد دستگاه زود به زود داغ کنه و دوره فنش بره بالا ببین از اینها به کدام مشکل برخوردی تا حالا
بین بازی ها ریستارت نمیکنه ... ولی موقع بازی چند دقیقه بعد صدای فن زیاد میشه ... ولی بعضی وقت ها که از دستگاه زیاد کار میکشم هنگ میکنه ... راه حلی برای پیشگیری نداره ؟توصیه تون چیه ؟
کسی هست دستگاهش بالای 4-5 سال داشته باشه بعد چراغ زرد نداده باشه ؟ میترسم وسط یکی از بازی های سنگین امسال به فنا بره ... اگه مطمئن بشم قراره مشکل پیدا بکنه بفروشم بره ...
دوستان یه سوال مهم: من داشتم بازی میکردم که صدای فن رفتش بالا، و بعد کنسول رو خاموش روشن کردم ببینم چی میشه دیدم درست نشد.و بعد از 2 ساعت دوباره کنسول رو روشن کردم دیدم بازم صدا میده ، و یه بازی از همون موقع موند توش هِونلی اسوورد و از ترس و اظطراب یادم رفته بود در بیارمش.و بعد یادم افتاد دیسک توشه و ناامیدانانه دیسک رو از دستگاه در آوردم دیدم همون لحظه صدا قطع شد.
حاالا نمیدونم صدای فن بود یا چیز دیگه.مشکل از چیه؟ من خیلی میترسم.راهنمایی کنید.(البته زیاد بازی میکنم.مثلاً 4 ساعت یا 5 ساعت یجا)
درود ... !
طبیعیه تو بعضی از بازی های سنگین مثلا L.A Noire همچین اتفاقی رخ میده... ولی دیگه خودتون رعایت کنید
داشتم لایو بازی میکردم , نیم ساعت از بازی کردنم گذشت که یکدفعه دستگاه سوت زد خاموش شد , چراغ قرمز چشمک میزد کلید پشت رو زدم خاموش کلی کردم بعد از 30 ثانیه دوباره دستگاه رو روشن کردم روشن شد ولی دوباره خاموش شد .... بعد از یک ساعت روشن کردم دیدیم روشن شد و به صورت عادی کار میکرد دوباره خودم خاموشش کردم ترسیدم ایرادی پیدا کرده باشه که دوباره روشن موندنش باعث وخامت حال دستگاه بشه ,, شما چی فکر میکنید؟ ازش کار بکشم؟
شايد تخلفي تو PSN كردي و مسئولان PSN بنت كردن شايد براي همين دستكاهت سوت كشيد و خاموش شد :-o:-o:-o
---------- نوشته در 12:21 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:08 AM ارسال شده بود ----------
لطفا از اين بست هاي ترسناك درباره PS3 نزنيد
ادم ميترسه با كونسولش بازي كنه
اگه گوشتو باید بهش بچسبونی تا بشنوی طبیعیهسلام, اقا من با ps3 روشنش که ميکنم که انگارى فن اصلا خاموشه ولى بعد از يه ده دقيقه صداى فن ميره بالا البته نه زياد بلنده نه زياد اروم بايد برى نزديکش تا بشنوى اين عادى يا نه ؟؟؟
دوستان من یه ps3 خریدم از یکی از بچه های بازی سنتر
بهم 24 ساعت مهلت تست داده
چجوری باید تستش کنم؟
این داستان صدای فن چیه؟مال من فت 80 گیگ هستش صدا هم میده اما نمیدونم در چه حدی طبیعی هستش
دوستان کمک کنید منتظر هستم
داشتم لایو بازی میکردم , نیم ساعت از بازی کردنم گذشت که یکدفعه دستگاه سوت زد خاموش شد , چراغ قرمز چشمک میزد کلید پشت رو زدم خاموش کلی کردم بعد از 30 ثانیه دوباره دستگاه رو روشن کردم روشن شد ولی دوباره خاموش شد .... بعد از یک ساعت روشن کردم دیدیم روشن شد و به صورت عادی کار میکرد دوباره خودم خاموشش کردم ترسیدم ایرادی پیدا کرده باشه که دوباره روشن موندنش باعث وخامت حال دستگاه بشه ,, شما چی فکر میکنید؟ ازش کار بکشم؟
اخه شنیده بودم بعد یه مدت اگه صدای فنش زیاد بشه مشکلی نداره ... !؟