پرسش و پاسخ ps3 (مشکل های نرم افزاری و سخت افزاری و رفع و رجوع آنها)

دوستان من میترسم ps3 چراغ زرد بده ... کسی هست از تجربیاتش بگه در چه حالتی ps3 به فنا میره ؟ :biggrin1: من حدود 4 سالی میشه که ps3 دارم ... اگه احتمالش زیاد هست بفروشمش :biggrin1:

خوب ببین این چیزها رو که میگم بهت براش اتفاق تا حالا افتاده یا نه

ببین من وقتی بازی میکردم بیشتر دو ساعت نمیتونستم بازی کنم چون وقتی میخواستم بیام بیرون ازش ریستارت میکرد و یا توی بازی های سنگین که باید از روی بلوری میرفت همش بغضی اوقات هنگ میکحرد و مجبور بودم دستگاه رو از پشت خاموش کنم و حرارت زیاد که باعث میشد دستگاه زود به زود داغ کنه و دوره فنش بره بالا ببین از اینها به کدام مشکل برخوردی تا حالا

شما عضو پلاس هستید که می خواهید این بازی رو دانلود کنید ؟

بروید توی منوی گیم ، بعدش PS Store ... توی منوی سرچ که شکل ذره بین داره تایپ کنید Lara و بازی رو انتخاب کرده و دانلود کنید.

خوب ببین این چیزها رو که میگم بهت براش اتفاق تا حالا افتاده یا نه

ببین من وقتی بازی میکردم بیشتر دو ساعت نمیتونستم بازی کنم چون وقتی میخواستم بیام بیرون ازش ریستارت میکرد و یا توی بازی های سنگین که باید از روی بلوری میرفت همش بغضی اوقات هنگ میکحرد و مجبور بودم دستگاه رو از پشت خاموش کنم و حرارت زیاد که باعث میشد دستگاه زود به زود داغ کنه و دوره فنش بره بالا ببین از اینها به کدام مشکل برخوردی تا حالا

بین بازی ها ریستارت نمیکنه ... ولی موقع بازی چند دقیقه بعد صدای فن زیاد میشه ... ولی بعضی وقت ها که از دستگاه زیاد کار میکشم هنگ میکنه ... راه حلی برای پیشگیری نداره ؟ :دی توصیه تون چیه ؟

کسی هست دستگاهش بالای 4-5 سال داشته باشه بعد چراغ زرد نداده باشه ؟ میترسم وسط یکی از بازی های سنگین امسال به فنا بره ... اگه مطمئن بشم قراره مشکل پیدا بکنه بفروشم بره ...

بین بازی ها ریستارت نمیکنه ... ولی موقع بازی چند دقیقه بعد صدای فن زیاد میشه ... ولی بعضی وقت ها که از دستگاه زیاد کار میکشم هنگ میکنه ... راه حلی برای پیشگیری نداره ؟ :دی توصیه تون چیه ؟

کسی هست دستگاهش بالای 4-5 سال داشته باشه بعد چراغ زرد نداده باشه ؟ میترسم وسط یکی از بازی های سنگین امسال به فنا بره ... اگه مطمئن بشم قراره مشکل پیدا بکنه بفروشم بره ...

شما ریسک نکن یه کنسول اسلیم بگیر بعد محتویات اینو منتقل کن تو اون و قبلی رو بفروش چون به ریسکش نمیارزه و چون صدای فنش بالا میره بهتره عوض بشه

دوستان یه سوال مهم: من داشتم بازی میکردم که صدای فن رفتش بالا، و بعد کنسول رو خاموش روشن کردم ببینم چی میشه دیدم درست نشد.و بعد از 2 ساعت دوباره کنسول رو روشن کردم دیدم بازم صدا میده ، و یه بازی از همون موقع موند توش هِونلی اسوورد و از ترس و اظطراب یادم رفته بود در بیارمش.و بعد یادم افتاد دیسک توشه و ناامیدانانه دیسک رو از دستگاه در آوردم دیدم همون لحظه صدا قطع شد.

حاالا نمیدونم صدای فن بود یا چیز دیگه.مشکل از چیه؟ من خیلی میترسم.راهنمایی کنید.(البته زیاد بازی میکنم.مثلاً 4 ساعت یا 5 ساعت یجا)

درود ... !

دوستان یه سوال مهم: من داشتم بازی میکردم که صدای فن رفتش بالا، و بعد کنسول رو خاموش روشن کردم ببینم چی میشه دیدم درست نشد.و بعد از 2 ساعت دوباره کنسول رو روشن کردم دیدم بازم صدا میده ، و یه بازی از همون موقع موند توش هِونلی اسوورد و از ترس و اظطراب یادم رفته بود در بیارمش.و بعد یادم افتاد دیسک توشه و ناامیدانانه دیسک رو از دستگاه در آوردم دیدم همون لحظه صدا قطع شد.

حاالا نمیدونم صدای فن بود یا چیز دیگه.مشکل از چیه؟ من خیلی میترسم.راهنمایی کنید.(البته زیاد بازی میکنم.مثلاً 4 ساعت یا 5 ساعت یجا)

طبیعیه تو بعضی از بازی های سنگین مثلا L.A Noire همچین اتفاقی رخ میده ;) ... ولی دیگه خودتون رعایت کنید

سلام, اقا من با ps3 روشنش که ميکنم که انگارى فن اصلا خاموشه ولى بعد از يه ده دقيقه صداى فن ميره بالا البته نه زياد بلنده نه زياد اروم بايد برى نزديکش تا بشنوى اين عادى يا نه ؟؟؟

دوستان من یه ps3 خریدم از یکی از بچه های بازی سنتر

بهم 24 ساعت مهلت تست داده

چجوری باید تستش کنم؟

این داستان صدای فن چیه؟مال من فت 80 گیگ هستش صدا هم میده اما نمیدونم در چه حدی طبیعی هستش

دوستان کمک کنید منتظر هستم

داشتم لایو بازی میکردم , نیم ساعت از بازی کردنم گذشت که یکدفعه دستگاه سوت زد خاموش شد , چراغ قرمز چشمک میزد کلید پشت رو زدم خاموش کلی کردم بعد از 30 ثانیه دوباره دستگاه رو روشن کردم روشن شد ولی دوباره خاموش شد .... بعد از یک ساعت روشن کردم دیدیم روشن شد و به صورت عادی کار میکرد دوباره خودم خاموشش کردم ترسیدم ایرادی پیدا کرده باشه که دوباره روشن موندنش باعث وخامت حال دستگاه بشه ,, شما چی فکر میکنید؟ ازش کار بکشم؟

داشتم لایو بازی میکردم , نیم ساعت از بازی کردنم گذشت که یکدفعه دستگاه سوت زد خاموش شد , چراغ قرمز چشمک میزد کلید پشت رو زدم خاموش کلی کردم بعد از 30 ثانیه دوباره دستگاه رو روشن کردم روشن شد ولی دوباره خاموش شد .... بعد از یک ساعت روشن کردم دیدیم روشن شد و به صورت عادی کار میکرد دوباره خودم خاموشش کردم ترسیدم ایرادی پیدا کرده باشه که دوباره روشن موندنش باعث وخامت حال دستگاه بشه ,, شما چی فکر میکنید؟ ازش کار بکشم؟

شايد تخلفي تو PSN كردي و مسئولان PSN بنت كردن شايد براي همين دستكاهت سوت كشيد و خاموش شد :-o:-o:-o

---------- نوشته در 12:21 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:08 AM ارسال شده بود ----------

لطفا از اين بست هاي ترسناك درباره PS3 نزنيد
ادم ميترسه با كونسولش بازي كنه

شايد تخلفي تو PSN كردي و مسئولان PSN بنت كردن شايد براي همين دستكاهت سوت كشيد و خاموش شد :-o:-o:-o

---------- نوشته در 12:21 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:08 AM ارسال شده بود ----------

لطفا از اين بست هاي ترسناك درباره PS3 نزنيد
ادم ميترسه با كونسولش بازي كنه

چرا اطلاعات غلط میدین؟
سلام, اقا من با ps3 روشنش که ميکنم که انگارى فن اصلا خاموشه ولى بعد از يه ده دقيقه صداى فن ميره بالا البته نه زياد بلنده نه زياد اروم بايد برى نزديکش تا بشنوى اين عادى يا نه ؟؟؟
اگه گوشتو باید بهش بچسبونی تا بشنوی طبیعیه
دوستان من یه ps3 خریدم از یکی از بچه های بازی سنتر

بهم 24 ساعت مهلت تست داده

چجوری باید تستش کنم؟

این داستان صدای فن چیه؟مال من فت 80 گیگ هستش صدا هم میده اما نمیدونم در چه حدی طبیعی هستش

دوستان کمک کنید منتظر هستم

باز تابستون شد دوستان از این صدای فن ترسیدن
ببینید دوستان یه مقدارش برای گرماس مشکلی نیست
صدای زیادم مثل صدای هواکشی که تو آشپزخونتون یا سرویس بهداشتیتون یا مثل پنکه رو دور آخر، اگه از این قبیل صدا ها هست باید یکم مراعات کنید تو بازی کردن و وقفه بندازید هر 1-2 ساعت
شما کنسولتو روشن کن بازی بزار برو بازی کن دسته سالم باشه بازیم بی دردسر اجرا بشه حله صدای فنشم مثل اینایی که بالا گفتم نشه حله دستگاه سالمه

شما دستگاهت OVERHEAT شده چند ساعت که بازی نکنی باهاش درست میشه اگه دیدی تکرار شد در صورت تو جای خنک بودن باید باز بشه و سرویس بشه
اخه شنیده بودم بعد یه مدت اگه صدای فنش زیاد بشه مشکلی نداره ... !؟

زیاد داریم تا خیلی بلند اگه صداش خیلی میره بالا زمانی که تو منو هست مشکل داره (مثل اون صداهایی که بالا مثال زدم) ولی اگه بعد ازچند دقیقه بازی کردن یه کمی بالا میره مشکلی نیست
==========
ببینید من همیشه میگم حدافل 10 صفحه آخر تاپیکو بخونید شاید جوابتونو داده باشم/ باشیم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or