dvdforoosh1
کاربر سایت
چرا اطلاعات غلط میدین؟
اگه گوشتو باید بهش بچسبونی تا بشنوی طبیعیه
باز تابستون شد دوستان از این صدای فن ترسیدن
ببینید دوستان یه مقدارش برای گرماس مشکلی نیست
صدای زیادم مثل صدای هواکشی که تو آشپزخونتون یا سرویس بهداشتیتون یا مثل پنکه رو دور آخر، اگه از این قبیل صدا ها هست باید یکم مراعات کنید تو بازی کردن و وقفه بندازید هر 1-2 ساعت
شما کنسولتو روشن کن بازی بزار برو بازی کن دسته سالم باشه بازیم بی دردسر اجرا بشه حله صدای فنشم مثل اینایی که بالا گفتم نشه حله دستگاه سالمه
شما دستگاهت OVERHEAT شده چند ساعت که بازی نکنی باهاش درست میشه اگه دیدی تکرار شد در صورت تو جای خنک بودن باید باز بشه و سرویس بشه
زیاد داریم تا خیلی بلند اگه صداش خیلی میره بالا زمانی که تو منو هست مشکل داره (مثل اون صداهایی که بالا مثال زدم) ولی اگه بعد ازچند دقیقه بازی کردن یه کمی بالا میره مشکلی نیست
==========
ببینید من همیشه میگم حدافل 10 صفحه آخر تاپیکو بخونید شاید جوابتونو داده باشم/ باشیم
داداش گاد 3 ارجینال داشت انداختم توش همون 10 قیقه اول صداش رفت بالا و 3 ساعت بکوب بازی کردم نه هنگ کرد نه مشکلی داشت صداش هم مثل همون اول بالا بود و تغییری نکرده بود. اصلا هم داغ نکرد چون فنش خیلی خوب کار میکرد و بعد از 3 ساعت بازی از روی بلوری فقط یه ذره بقلش داغ شده بود همین
به نظرتون سالم سالم هستش؟
راستی دسته رو چجوری میشه شارِژ کرد؟بهم گفتن به کامژیوتر هم بزنی شارژ میشه
3 ساعت به خود دستگاه وصل بود شارژش از خونه اول تکون نخورد اول چشمک زن بود بعد ثابت شده
زدم به کامژوتر 4 تا چراغش با هم چند بار روشن و خاموش شدن و بعد همه خاموش شدن
راستش من که نفهمیدم چجوری شارژ میشه. اگه روشی داره بهم یاد بدین اگه شارژر خواسی داره هم بگین
کنسول رو عمودی گذاشتم اشکال که نداره؟عمودی بزاریم بهتره یا افقی؟