پرسش و پاسخ ps3 (مشکل های نرم افزاری و سخت افزاری و رفع و رجوع آنها)

چرا اطلاعات غلط میدین؟

اگه گوشتو باید بهش بچسبونی تا بشنوی طبیعیه

باز تابستون شد دوستان از این صدای فن ترسیدن
ببینید دوستان یه مقدارش برای گرماس مشکلی نیست
صدای زیادم مثل صدای هواکشی که تو آشپزخونتون یا سرویس بهداشتیتون یا مثل پنکه رو دور آخر، اگه از این قبیل صدا ها هست باید یکم مراعات کنید تو بازی کردن و وقفه بندازید هر 1-2 ساعت
شما کنسولتو روشن کن بازی بزار برو بازی کن دسته سالم باشه بازیم بی دردسر اجرا بشه حله صدای فنشم مثل اینایی که بالا گفتم نشه حله دستگاه سالمه

شما دستگاهت OVERHEAT شده چند ساعت که بازی نکنی باهاش درست میشه اگه دیدی تکرار شد در صورت تو جای خنک بودن باید باز بشه و سرویس بشه

زیاد داریم تا خیلی بلند اگه صداش خیلی میره بالا زمانی که تو منو هست مشکل داره (مثل اون صداهایی که بالا مثال زدم) ولی اگه بعد ازچند دقیقه بازی کردن یه کمی بالا میره مشکلی نیست
==========
ببینید من همیشه میگم حدافل 10 صفحه آخر تاپیکو بخونید شاید جوابتونو داده باشم/ باشیم

داداش گاد 3 ارجینال داشت انداختم توش همون 10 قیقه اول صداش رفت بالا و 3 ساعت بکوب بازی کردم نه هنگ کرد نه مشکلی داشت صداش هم مثل همون اول بالا بود و تغییری نکرده بود. اصلا هم داغ نکرد چون فنش خیلی خوب کار میکرد و بعد از 3 ساعت بازی از روی بلوری فقط یه ذره بقلش داغ شده بود همین

به نظرتون سالم سالم هستش؟

راستی دسته رو چجوری میشه شارِژ کرد؟بهم گفتن به کامژیوتر هم بزنی شارژ میشه

3 ساعت به خود دستگاه وصل بود شارژش از خونه اول تکون نخورد اول چشمک زن بود بعد ثابت شده

زدم به کامژوتر 4 تا چراغش با هم چند بار روشن و خاموش شدن و بعد همه خاموش شدن

راستش من که نفهمیدم چجوری شارژ میشه. اگه روشی داره بهم یاد بدین اگه شارژر خواسی داره هم بگین

کنسول رو عمودی گذاشتم اشکال که نداره؟عمودی بزاریم بهتره یا افقی؟

هیچکس نیست ما رو راهنمایی کنه؟

صدای فنش دقیقا مثل هواکش اشپزخونه ما هستش یعنی تا 2 متریش بشینی کامل میفهمی

10 دقیقه بازی میکنم صداش شروع میشه و تا خاموش نکنم صدا فنش همون جور ثابت میمونه

اگه صداش اینیه که میگی مشکل داره باید تمیز بشه
اگه تازگی اینجوری شده با تمیز کردن داخلیش و تعویض خمیر سیلیکونش درست میشه
اگه نه خیلی وقته باید تعویضش کنی

راستی دسته رو چجوری میشه شارِژ کرد؟بهم گفتن به کامژیوتر هم بزنی شارژ میشه

3 ساعت به خود دستگاه وصل بود شارژش از خونه اول تکون نخورد اول چشمک زن بود بعد ثابت شده

زدم به کامژوتر 4 تا چراغش با هم چند بار روشن و خاموش شدن و بعد همه خاموش شدن

راستش من که نفهمیدم چجوری شارژ میشه. اگه روشی داره بهم یاد بدین اگه شارژر خواسی داره هم بگین
داداش اون چراغ های قرمز که نشونه ی شارژ نیست که پر و خالی بشه . اونا نشون دهنده ی اینه که شما پلیر چندمی اگر دسته اول باشی که به ps3 وصل میشه چراغ 1 روشن میشه اگر دوم باشی 2 اگر3 باشی ........
وقتی میزنیش به دستگاه چراغش چشمک زن شد یعنی داره شارژ میشه و وقتی دیگه چشمک نزد یعنی شارژ شدنش تموم شده . اگراون دکمه وسط دسترو فشار بدی که میره تومنو شارژ دستروهم بالای تصویر میندازه .

مرسی از همه دوستان برای راهنماییدوستان من دستگاه رو کامل تست کردم هیچ مشکلی نداشته همه بازی ها رو بدون هیچ مشکلی اجرا میکنه. گاد 3 ارجینال هم داره دیشب 3 ساعت بکوب باهاش بازی کردم هیچ مشکلی نداشتتنها چیزی که هست صدا فنش هستش . توی منو کاملا صداش کمه جوری که باید گوشت رو بزاری پیشش تا بشنوی ولی وقتی میره توی بازی حالا چه گاد 3 که از بلوری اجرا میشه چه انچارتد 2 که از هارد اجرا میشه صداش زیاد میشه و تا زمانی که خاموش نکنم صدای فنش همون هستش .به نظرتون دستگاه سالم هستش یا نه؟ببرم به تعمیر کار نشون بدم برای تست یا نه؟

مرسی از همه دوستان برای راهنماییدوستان من دستگاه رو کامل تست کردم هیچ مشکلی نداشته همه بازی ها رو بدون هیچ مشکلی اجرا میکنه. گاد 3 ارجینال هم داره دیشب 3 ساعت بکوب باهاش بازی کردم هیچ مشکلی نداشتتنها چیزی که هست صدا فنش هستش . توی منو کاملا صداش کمه جوری که باید گوشت رو بزاری پیشش تا بشنوی ولی وقتی میره توی بازی حالا چه گاد 3 که از بلوری اجرا میشه چه انچارتد 2 که از هارد اجرا میشه صداش زیاد میشه و تا زمانی که خاموش نکنم صدای فنش همون هستش .به نظرتون دستگاه سالم هستش یا نه؟ببرم به تعمیر کار نشون بدم برای تست یا نه؟
تو منو هر چند ساعت بمونه صداشنباید زیاد بالا بره اگه مثل همون زمانیه که بازی میکنی باید بدی تعمیر اگه نه فقط تو بازی بالا میره مشکلی نیست

من فکر میکنم سیستم تهویش بعد از 5 سال باید حسابی با گردو خاک مسدود شده باشه , آخه قبلش که اینجوری بشه برا اولین بار از لا شبکه هاش چندتا فوت محکم کردم کلی خاک تو هوا پخش شد , احتمالا فوتم کور کرده تا شفا بده

من میخوام یه PS3 دست دو بخرم.
موقع خرید باید به چه نکاتی توجه کنم.
و اینکه وقتی من خریدم اگه آوردم خونه دستگاه مشکل داشت من چه جوری طرفو پیدا کنم؟
من که آدرسی ازش ندارم که با مامور برم در خونشون؟ :d

آخرین ویرایش:
من میخوام یه PS3 دست دو بخرم.
موقع خرید باید به چه نکاتی توجه کنم.
و اینکه وقتی من خریدم اگه آوردم خونه دستگاه مشکل داشت من چه جوری طرفو پیدا کنم؟
من که آدرسی ازش ندارم که برم در خونشون؟ :d
دوست من هندونه در بسته نمیخری که حضوری تست کن سالم بود بردار سالم نبود نخر
10-20 صفحه آخر تاپیکو یه مرور کنی توضیح دادیم چه ملاک هایی باید داشته باشه

بذارین از اول شروع کنیم :|
من میرم دستگاه رو می بینم به پیچاش دقت می کنم و خلاصه وضعیت ظاهریشو بررسی می کنم.
بعد میارم خونه یه بازی خفنگ! میذارم چند ساعت بازی می کنم تا ببینم زیر فشار صداش در میاد یا نه.
دسته رو هم قشنگ چک می کنم و #:-s
حالا اگه آوردم خونه خراب بود و طرف هم حال نکرد جوابمو بده چه کنم؟ :)) >>>:((

آخرین ویرایش:
من میرم دستگاه رو می بینم به پیچاش دقت می کنم و خلاصه وضعیت ظاهریشو بررسی می کنم.
بعد میارم خونه یه بازی خفنگ! میذارم چند ساعت بازی می کنم تا ببینم زیر فشار صداش در میاد یا نه.

با کسی معامله کن که مطمئن باشه و حال کنه جوابت رو بده

خب شايد موقعي كه داشتي مي برديش خونه ويروس كرفته بعد خراب شده/:)

دوستان این که میگن دستگاه ریفر هستش یعنی چی؟

دستگاه من نوشته ps3 روش برجسته نیست و 2 تا usb داره و کدش هم cechl04 هستش

خود دستگاه هم فت 80 گیگ هستش

ایا دستگاه بنده ریفر هستش؟

این دستگاه هم احتمال چراغ زرد داره؟اخه از چند نفر شنیدم گفتن این سری از فت ها چراغ زرد نمیده. دوستانی که میدونن لطفا راهنمایی کنن

سلامدوستان خواهشا سوال های ما مبتدی ها رو هم جواب بدین دیگهسوال هایی که بالاتری پرسیدم هنوز بی جواب موندندوستان دستگاه من وقتی روی منو هستش صداش خیلی خیلی کم هستش ولی وقتی میرم بازی میکنم صداش زیاد میشه و وقتی از بازی میام بیرون و توی منو هیچ کاری انجام نمیدم صدای فنش دیگه کم نمیشه . الان انچارتد 2 بازی میکردم از بازی کامل خارج شدم و گذاشتم 20 دقیقه توی منو باشه ولی اصلا صداش کم نشد همون 5 دقیقه اول صدا فنش میره بالا و تا خاموش نکنم هیچ تغییری نمیکنهراستی این بازی اوریج رو همیشه بزارم توش باشه یا هی دربیارم؟؟یعنی اگه چند وقت توش بمونه برای دستگاه مشکلی نیست؟ممنون میشم همراه این ها به سوال های بالا منم جواب بدین

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or