پرسش و پاسخ ps3 (مشکل های نرم افزاری و سخت افزاری و رفع و رجوع آنها)

کسی نیست راهنمایی کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دوست عزیز هندونه در بسته که نیست شما هم منتظری همه کمکت کنن برو تاپیک قیمت به روز ببین قیمت چنده بعد بیا به تناسب کم کن هفته پیش 650 بوده برای 160 گیگ 30 درصد کم کن قیمت 160 گیگ دسته 2 در میاد بعد برو ببین هارد چه قیمته اونم با 40 عوض کرده یه مبلغی کم کن آخرش مشخص میشه چی به چیه بعد هم میری سر قرار تمیز بودن کنسولو مد نظر بگیر و در نهایت بخرش یا نخرش
این همه گفتم در مورد هک صحبت نکنید اینجا جاش نیست بازم کار خودتونو میکنید شما و چند نفر دیگه با اینکه اخطار گرفتید باز هم در موردش دارید صحبت میکنید منم قبلا گفتم هرکی در موردش صحبت کنه بی برو برگرد چه دوستم باشه چه غریبه گزارش میکنم پستشو

سلام:ps3 قبلا 500GB ساپورت میکردمیخواستم برای دانگل ps3 رو اپدیت کنم نمیشد هاردمو با هارد 60GB عوض کردم اپدیت شد و تونستم بازی کنم حالا که میخوام 500GB رو استفاده کنم ps3ساپورتش نمیکنه.حالا چی کار کنم
confused.gif

كسي نيست يه راهنمايي كنه ؟؟؟؟
اين ps3 بد جوري خاك ميكيره عصابم رو خورد كرد)x)x)x)x
اين بادان هم هفته اي يك بار طوفان شن مياد
وضع ps3 رو بد تر ميكنه
به خدا كم اوردم :((

سلام حامد جان اقا ما رو هاد داخلی کنسول بازی کپی داریم چندتا راه داره تا از رو هارد ورشون داریم هارد خالی شه چون الان ارجه بازیهای کپی رو نشون نمیده؟؟؟

بعد بازی از psn دانلود کردیم چطور میشه بدونه اون برنامه از رو فلش رو ps3 کپیش کرد بعد نصب کرد چون با اون برنامه P.S.3.P.r.o.x اینکارو به راحتی انجام میدم اما میخوام بدونم راه دیگه داره که از pc دانلود کردی از رو فلش ps3 بشناسه نصب کنه یا بدیم به کسه دیگه ای اونم بتونه نصب کنه؟؟؟ یا پاکش کردم بعد بخوام

دوباره نصب کنم چی کار باید بکنم؟؟؟

من تو psn که وارد میشم بعد توی playstation stor که میرم بعضی گزینه ها نیست مثل Moves نیست اکانتمم ماله UAE اماراته ماله اونه ؟؟؟ اگر USA بگیرم درست میشه ماله اونه؟؟؟

فعلان همین سوالا رو داشتم بازم هست اما اگر راهشو ندونستم میپورسم اذیت نشی....

كسي نيست يه راهنمايي كنه ؟؟؟؟
اين ps3 بد جوري خاك ميكيره عصابم رو خورد كرد)x)x)x)x
اين بادان هم هفته اي يك بار طوفان شن مياد
وضع ps3 رو بد تر ميكنه
به خدا كم اوردم :((

دوست عزیز راهی نداره شما باید بعد از اینکه کارت تموم شد یه لُنگ یا یه پارچه روش بندازی خاک نگیره و تند تند به جاروبرقی توشو تمیز کنی (از اون قسمتایی که هوا رد و بدل میشه تو کنسول تمیز کن)
سلام حامد جان اقا ما رو هاد داخلی کنسول بازی کپی داریم چندتا راه داره تا از رو هارد ورشون داریم هارد خالی شه چون الان ارجه بازیهای کپی رو نشون نمیده؟؟؟

بعد بازی از psn دانلود کردیم چطور میشه بدونه اون برنامه از رو فلش رو ps3 کپیش کرد بعد نصب کرد چون با اون برنامه P.S.3.P.r.o.x اینکارو به راحتی انجام میدم اما میخوام بدونم راه دیگه داره که از pc دانلود کردی از رو فلش ps3 بشناسه نصب کنه یا بدیم به کسه دیگه ای اونم بتونه نصب کنه؟؟؟ یا پاکش کردم بعد بخوام

دوباره نصب کنم چی کار باید بکنم؟؟؟

من تو psn که وارد میشم بعد توی playstation stor که میرم بعضی گزینه ها نیست مثل Moves نیست اکانتمم ماله UAE اماراته ماله اونه ؟؟؟ اگر USA بگیرم درست میشه ماله اونه؟؟؟

فعلان همین سوالا رو داشتم بازم هست اما اگر راهشو ندونستم میپورسم اذیت نشی....
والا من در مورد نشون دادن بازی های کپی چیزی نمیدونم باید بری تو بخش ps3 jailbreak
ولی تنها راه انتقال فایلی که توسط pc با نرم افزار ps3pro.x گرفته شده استفاده از همون نرم افزار ps3pro.x هست
اگه فایلو پاک کنید دوباره باید اقدام به دانلودش بکنید
تو بعضی از استور ها یه سری گزینه ها هست یه سری نیست کاملترین استور رو استور آمریکا (ریجن 1 ) داره

دوستان من جدیدا میخوام وصل شم به psn انواع و اقسام ارور ها رو میده قبلا هم اینطور میشه ولی یه بار نه دو روز - الان دو روزه psn نمیتونم برم ارور میده دوستان چی شده ؟8-|

دوستان من جدیدا میخوام وصل شم به psn انواع و اقسام ارور ها رو میده قبلا هم اینطور میشه ولی یه بار نه دو روز - الان دو روزه psn نمیتونم برم ارور میده دوستان چی شده ؟8-|

فکر کنم به خاطر یه سری تغییرات برای E3 موقت از دسترس خارجش کردن

فکر کنم به خاطر یه سری تغییرات برای E3 موقت از دسترس خارجش کردن

من امروز وارد PSN شدم ، مشکلی نداشت ،،،

---------- نوشته در 05:30 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:29 PM ارسال شده بود ----------

من تنها مشکلی که با PSN دارم اینه که نمیتونم بازی کن ، اونم به خاطر اینترنتمه.

راستی یه سوال PSN چیزه هیتلر نداره ؟

من امروز وارد PSN شدم ، مشکلی نداشت ،،،

---------- نوشته در 05:30 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:29 PM ارسال شده بود ----------

من تنها مشکلی که با PSN دارم اینه که نمیتونم بازی کن ، اونم به خاطر اینترنتمه.

راستی یه سوال PSN چیزه هیتلر نداره ؟

نه دوست عزیز نداره ;) !

با سلام
می خواستم بپرسم به دستگاه ps3 دسته ی دیگه ای متصل می شه آخه یه جایی رفتم یارو می گفت می تونم دسته ps2 رو بهش وصل کنم یا هر دسته ای که USB باشه کسی میتونه منو کمک کنه
کسی این کارو کرده
؟
لطفا جواب بدید ممنون

دوستان من میترسم ps3 چراغ زرد بده ... کسی هست از تجربیاتش بگه در چه حالتی ps3 به فنا میره ؟ :biggrin1: من حدود 4 سالی میشه که ps3 دارم ... اگه احتمالش زیاد هست بفروشمش :biggrin1:

با سلام
می خواستم بپرسم به دستگاه ps3 دسته ی دیگه ای متصل می شه آخه یه جایی رفتم یارو می گفت می تونم دسته ps2 رو بهش وصل کنم یا هر دسته ای که USB باشه کسی میتونه منو کمک کنه
کسی این کارو کرده
؟
لطفا جواب بدید ممنون
یه نوع تبدیل وجود داره که یه سرش یه ورودی هست که دسته ی ps2 پورتش میره تو اون و از اون ور یه خروجی usb داره که میخوره به جلوی ps3 و این جوری میتونی از دسته ی ps2 برای ps3 استفاده کنی .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or