mohammadl021
کاربر سایت
اقا اگه نظر من را می خواهی می ارزه یعنی اگه من بودم می خریدم
ولی یکم هاردش کمه حتما باید یک هارد براش بگیری
ولی یکم هاردش کمه حتما باید یک هارد براش بگیری
دوست عزیز هندونه در بسته که نیست شما هم منتظری همه کمکت کنن برو تاپیک قیمت به روز ببین قیمت چنده بعد بیا به تناسب کم کن هفته پیش 650 بوده برای 160 گیگ 30 درصد کم کن قیمت 160 گیگ دسته 2 در میاد بعد برو ببین هارد چه قیمته اونم با 40 عوض کرده یه مبلغی کم کن آخرش مشخص میشه چی به چیه بعد هم میری سر قرار تمیز بودن کنسولو مد نظر بگیر و در نهایت بخرش یا نخرشکسی نیست راهنمایی کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
كسي نيست يه راهنمايي كنه ؟؟؟؟
اين ps3 بد جوري خاك ميكيره عصابم رو خورد كرد)x)x)x)x
اين بادان هم هفته اي يك بار طوفان شن مياد
وضع ps3 رو بد تر ميكنه
به خدا كم اوردم![]()
والا من در مورد نشون دادن بازی های کپی چیزی نمیدونم باید بری تو بخش ps3 jailbreakسلام حامد جان اقا ما رو هاد داخلی کنسول بازی کپی داریم چندتا راه داره تا از رو هارد ورشون داریم هارد خالی شه چون الان ارجه بازیهای کپی رو نشون نمیده؟؟؟
بعد بازی از psn دانلود کردیم چطور میشه بدونه اون برنامه از رو فلش رو ps3 کپیش کرد بعد نصب کرد چون با اون برنامه P.S.3.P.r.o.x اینکارو به راحتی انجام میدم اما میخوام بدونم راه دیگه داره که از pc دانلود کردی از رو فلش ps3 بشناسه نصب کنه یا بدیم به کسه دیگه ای اونم بتونه نصب کنه؟؟؟ یا پاکش کردم بعد بخوام
دوباره نصب کنم چی کار باید بکنم؟؟؟
من تو psn که وارد میشم بعد توی playstation stor که میرم بعضی گزینه ها نیست مثل Moves نیست اکانتمم ماله UAE اماراته ماله اونه ؟؟؟ اگر USA بگیرم درست میشه ماله اونه؟؟؟
فعلان همین سوالا رو داشتم بازم هست اما اگر راهشو ندونستم میپورسم اذیت نشی....
دوستان من جدیدا میخوام وصل شم به psn انواع و اقسام ارور ها رو میده قبلا هم اینطور میشه ولی یه بار نه دو روز - الان دو روزه psn نمیتونم برم ارور میده دوستان چی شده ؟![]()
فکر کنم به خاطر یه سری تغییرات برای E3 موقت از دسترس خارجش کردن
من امروز وارد PSN شدم ، مشکلی نداشت ،،،
---------- نوشته در 05:30 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:29 PM ارسال شده بود ----------
من تنها مشکلی که با PSN دارم اینه که نمیتونم بازی کن ، اونم به خاطر اینترنتمه.
راستی یه سوال PSN چیزه هیتلر نداره ؟
یه نوع تبدیل وجود داره که یه سرش یه ورودی هست که دسته ی ps2 پورتش میره تو اون و از اون ور یه خروجی usb داره که میخوره به جلوی ps3 و این جوری میتونی از دسته ی ps2 برای ps3 استفاده کنی .با سلام
می خواستم بپرسم به دستگاه ps3 دسته ی دیگه ای متصل می شه آخه یه جایی رفتم یارو می گفت می تونم دسته ps2 رو بهش وصل کنم یا هر دسته ای که USB باشه کسی میتونه منو کمک کنه
کسی این کارو کرده
؟
لطفا جواب بدید ممنون
برید تو ستینگ بعد سیستم ستینگ گزینه ی یکی مونده به آخر فکر کنم سیستم اینفور میشن اسمش باشه برید تو اون . اونجا نوشته .دوستان از کجا میتونم ببینم فضای خالی روی هارد کنسولم چقدره ؟