پرسش و پاسخ ps3 (مشکل های نرم افزاری و سخت افزاری و رفع و رجوع آنها)

دوستان میخواستم بدونم اگه یه ساعت کال اف دیوتی آنلاین بازی کنیم چه قدر ترافیک میخواد؟؟؟؟؟؟

داداش دقیق نمی دونم ولی خیلی می خواهد من نیم ساعت می یام بازیسنتر حدود 100 مگ مصر می کنم

بعد دوستان یک سوال داشتم

من می خواهم ابدیت جدید ps3 را از سایت سونی بگیرم بعد چه جوری باید رو ps3 بریزم؟؟؟؟؟؟

داداش دقیق نمی دونم ولی خیلی می خواهد من نیم ساعت می یام بازیسنتر حدود 100 مگ مصر می کنم

بعد دوستان یک سوال داشتم

من می خواهم ابدیت جدید ps3 را از سایت سونی بگیرم بعد چه جوری باید رو ps3 بریزم؟؟؟؟؟؟

شما بعد از اينکه فايل رو گرفتى بريزش رو فلش بعدش برو تو setting قسمت update software از اونجا لودش کن. البته من خيلى وقت پيش اپديت کردم اميدوارم مسيرش رو درست گفته باشم.

Sent from my ST18i using Tapatalk 2

شما بعد از اينکه فايل رو گرفتى بريزش رو فلش بعدش برو تو setting قسمت update software از اونجا لودش کن. البته من خيلى وقت پيش اپديت کردم اميدوارم مسيرش رو درست گفته باشم.

خیلی خیلی ممنونم
یک چیز دیگه چه قدر تول می کشه تا بریزه؟

دوستان یه تم میخواستم از کیلزون 3 و گاد آو وار 3 که هر وقت کنسول رو خاموش روشن میکنیم یا میریم تو یه بازی و ازش در میام عکسه عوض شه.

یه سوال دیگم میدونم جاش اینجا نیست پس اخطار ندید: من برای psn ورژنم باید چند باشه؟

واسه psn بايد اخرين ورژن رو داشته باشى البته اگه منظورت با cfw هست بايد 3.55 داشته باشى.

من حامدم ها :d (حالا اگه منظورت من هستم)
باز کردنش کار خودت نیست یا باید بدی بیرون باز کنن تمیز کنن که کلی خط و خش میندازنن روش یا باید بدی یکی که باز کرده و بلده بازش کنه برات
اگه بخوام قدم به قدم برات توضیح بدم نحوه باز کردنشو فکر کنم 10 صفحه ای باید تایپ کنم :d
مشکلی نیست ولی خیلی تمیزش نمیکنه چون اون کمپرس باد کلا میکنه خاکو ولی این فقط انگار یه فوتش میکنه
میتونی بازی کنی چرا نتونی زمان تعیین کن برای بازی مثلا 1-2 ساعت بازی کردی نیم ساعت استراحت بده یا جای خنک بزار من الان کابل 15 متریو کشیدم کنسول اونور زیر کولر گازیه تصویر اینور تو مانیتورمه
اون حرکت هایی که گفتم (عمودی بزار و...) انجام دادی فرقی کرد؟
ببخشيد حامد جان كلا چند روزه تو فضاي خودم نيستم :d بخاطر همينم همش اشتباه ميكنم !
يعني انقدر كار سختي ؟؟ حالا يه توضيح خيلي كوچولو هم بديد بد نيست .

خب نگاه كنيد حامد جان كارتون رو انجام دادم و حدود 20 الي 25 دقيقه كنسول رو بدون اينكه فعاليتي باهاش بكنم روشن نگه داشتم ( سرپا چون من كنسول رو خوابيده نميزارم ) ولي دستگاه براش اتفاقي نيفتاد تا اينكه رفتم تو همين بازي بتل و بعد 10 دقيقه شروع كرد به صدا دادن !! و بالا رفتن دور فن ها و ....

يعني عمودي گذاشتن و افقي گذاشتن تاثيري داره ؟؟ كدومش بهتره ؟؟ من خودم عمودي ميزارم !!

بعد هم حامد جان وقتي ميخوام بازي كنم بعد 10 دقيقه شروع ميكنه به همون فعاليت زياد كنسول يعني عيب نداره با همين وضع يك ساعت يا يك ساعت و نيم بازي كنم ؟؟

ببخشيد حامد جان كلا چند روزه تو فضاي خودم نيستم :d بخاطر همينم همش اشتباه ميكنم !
يعني انقدر كار سختي ؟؟ حالا يه توضيح خيلي كوچولو هم بديد بد نيست .

خب نگاه كنيد حامد جان كارتون رو انجام دادم و حدود 20 الي 25 دقيقه كنسول رو بدون اينكه فعاليتي باهاش بكنم روشن نگه داشتم ( سرپا چون من كنسول رو خوابيده نميزارم ) ولي دستگاه براش اتفاقي نيفتاد تا اينكه رفتم تو همين بازي بتل و بعد 10 دقيقه شروع كرد به صدا دادن !! و بالا رفتن دور فن ها و ....

يعني عمودي گذاشتن و افقي گذاشتن تاثيري داره ؟؟ كدومش بهتره ؟؟ من خودم عمودي ميزارم !!

بعد هم حامد جان وقتي ميخوام بازي كنم بعد 10 دقيقه شروع ميكنه به همون فعاليت زياد كنسول يعني عيب نداره با همين وضع يك ساعت يا يك ساعت و نيم بازي كنم ؟؟

سخت بودن کارش به خاطر اینه یه بازو بسته کردنش و تمیز کردنش نزدیک 6 ساعت زمان میخواد که باید حوصله آدم بکشه در ضمن حداقل باید 40 تا پیچ رو باز کنید و اگه ندونی کدوم به کدومه اعصاب خورد میشه و از طرفی حداقل 3 مدل پیچ گشتی لازم داری کنار اینا اسپری تمیز کننده کمپرس هوا و دستمال و خمیر سیلیکون عالی هم نیاز هست
پس اگه فقط تو بازی صدای فنش بالا میره تا حدی طبیعیه ها شاید قبلا هم بالا میرفته ولی شما دقت نمیکردین (اینم تو نظر داشته باشین)، فن کنسول تو 3 مرحله صداش بالا میره شما اگه باز میتونید دقت کنید اگه یه بار بالا میره که هیچی ولی اگه تو 2 مرحله و 3 مرحله بالا میره اونوقت توصیه میکنم بازش کنید کلا کنسولتون به یه تمیزکاری نیاز داره چون 5 ساله خاک میره توش و همونجا میمونه :d
در مورد بازی کردنتون اگه فن دورش خیلی بالا میره بازی نکنید تا وقتی که تمیزش کردید ولی اگه ت ومرحله 1 میمونه میتونید تا چند ساعت بازی کنید تو مرحله 2 میره بعد 1 تا 2 ساعت بهش نیم ساعت استراحت بدید و اگه به 3 میرسه اصلا بازی نکنید تا تمیز بشه همچنان بازم میگم نیاز به تمیز کاری داره حالا چه تو مرحله 1 باشه دور فنش یا مرحله 3
عمودی گزاشتن تاثیرش تو خنک نگه داشتن کنسول کم نیست

سخت بودن کارش به خاطر اینه یه بازو بسته کردنش و تمیز کردنش نزدیک 6 ساعت زمان میخواد که باید حوصله آدم بکشه در ضمن حداقل باید 40 تا پیچ رو باز کنید و اگه ندونی کدوم به کدومه اعصاب خورد میشه و از طرفی حداقل 3 مدل پیچ گشتی لازم داری کنار اینا اسپری تمیز کننده کمپرس هوا و دستمال و خمیر سیلیکون عالی هم نیاز هست
پس اگه فقط تو بازی صدای فنش بالا میره تا حدی طبیعیه ها شاید قبلا هم بالا میرفته ولی شما دقت نمیکردین (اینم تو نظر داشته باشین)، فن کنسول تو 3 مرحله صداش بالا میره شما اگه باز میتونید دقت کنید اگه یه بار بالا میره که هیچی ولی اگه تو 2 مرحله و 3 مرحله بالا میره اونوقت توصیه میکنم بازش کنید کلا کنسولتون به یه تمیزکاری نیاز داره چون 5 ساله خاک میره توش و همونجا میمونه :d
در مورد بازی کردنتون اگه فن دورش خیلی بالا میره بازی نکنید تا وقتی که تمیزش کردید ولی اگه ت ومرحله 1 میمونه میتونید تا چند ساعت بازی کنید تو مرحله 2 میره بعد 1 تا 2 ساعت بهش نیم ساعت استراحت بدید و اگه به 3 میرسه اصلا بازی نکنید تا تمیز بشه همچنان بازم میگم نیاز به تمیز کاری داره حالا چه تو مرحله 1 باشه دور فنش یا مرحله 3
عمودی گزاشتن تاثیرش تو خنک نگه داشتن کنسول کم نیست
حامد جان بفرستم براي خودتون كنسول رو رديف ميكنيد ؟؟:d

نيگاه كنيد وحيد جان ن هميشه حواسم به دستگاه بوده و مطمئن باشيد يه چيز تكراري نبوده كه من الان بهتون بگم و تا برام اتفاق افتاد اومدم و اينجا توضيح دادم !! پس يه چيز طبيعي نبوده !!

اره فكر كنم ميره تو همون مرحله 3 يعني ديگه بخاطر فعاليت زياد فن ها صدا زياد ميشه و .......

این تم ها ما چی شد؟

در ضمن میخوام اون منو هاش هم عوض بشه.

یه سوال دیگه:آیا میشه بازی های ps2 رو روی ps3 اجرا کرد.؟ حتماً باید اورجینال باشن یا کپی هاش هم میشه؟

این تم ها ما چی شد؟

در ضمن میخوام اون منو هاش هم عوض بشه.

یه سوال دیگه:آیا میشه بازی های ps2 رو روی ps3 اجرا کرد.؟ حتماً باید اورجینال باشن یا کپی هاش هم میشه؟

رو بعضی نسخه های Ps3 می شد یادم نیست .. :|

درخواست منو اینجا نیست .. من هم بلد نیستم !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or