پرسش و پاسخ ps3 (مشکل های نرم افزاری و سخت افزاری و رفع و رجوع آنها)

شما برو تو این آدرس تو کنسولت
Settings > Sound Settings > Audio Output Settings
اونجا وقتی داری تنظیم میکنی صدا از فیبر نوری بیاد باید گزینه های مربوط به صدای 5.1 رُ تیک بزنی تا صدای داخل بازی هم از باند پخش بشه

مرسی.این تیکو میزنم ولی باز صدای بعضی بازیا نمیاد:(رو مولتی اوتپوت که میزارم صدا میاد البته تازه کشف کردم!مشکلی واسه دستگاه پیش نمیاد؟صدا دالبی اینجوری؟مرسی

multi output کنی مباد مشکلی هم نیست خیالت راحت به نظرم سینما خونگیتون از صدا های DTS نمیتونه پشتیبانی کنه چون اکثرا بازی ها DTS هستن به هر حال اینجوری هم مشکلی ندارین خیالتون راحت
سلام دوستان.آيا ميشه سيوهاي بازيهارو از يه كنسول به يه كنسول ديگه انتقال داد؟اگه ميشه چجوري؟
بله میتونی انتقال بدی ولی تروفی ها غیر فعال میشن و شما باید سیوی که کپی کردینُ پاک کنید تا دوباره فعال بشن
من میخاستم بازی un charted 3 رو در حالت 3d اجرا کنم ولی مشکل داره تو وسط بازی صفحه سیه میشه و باز برمیگرده
مشکل از کابل HDMIـتون هست باید یه نوع مرغوب بخرید ولی برای اطمینان جای پورتشو عوض کنید (مثلا اگه رو HDMI 1 هست بزارید رو HDMI 2 ) اگه باز هم مشکل داشتید کابلُ سرو ته بزنید واگه همچنان مشکل داشتید اقدام به تعویض کابل کنید و نوع مرغوب و خوبشو تهیه کنید
میتونم خوبشو براتون تهیه کنم

حامد جان چجوري كنسول رو باز كنم كه برم براي روغن كاري و غيره ؟؟ يعني از كجا باز كنم ؟؟

بعد عيب نداره براي خاك گيري از سشوار با باد خيلي خنك استفاده كنم ؟؟

راستي وحيد جان يعني من ديگه نميتونم بتل بازي كنم !!!! :((

آخرین ویرایش:
وحيد جان چجوري كنسول رو باز كنم كه برم براي روغن كاري و غيره ؟؟ يعني از كجا باز كنم ؟؟

بعد عيب نداره براي خاك گيري از سشوار با باد خيلي خنك استفاده كنم ؟؟

راستي وحيد جان يعني من ديگه نميتونم بتل بازي كنم !!!! :((

من حامدم ها :d (حالا اگه منظورت من هستم)
باز کردنش کار خودت نیست یا باید بدی بیرون باز کنن تمیز کنن که کلی خط و خش میندازنن روش یا باید بدی یکی که باز کرده و بلده بازش کنه برات
اگه بخوام قدم به قدم برات توضیح بدم نحوه باز کردنشو فکر کنم 10 صفحه ای باید تایپ کنم :d
مشکلی نیست ولی خیلی تمیزش نمیکنه چون اون کمپرس باد کلا میکنه خاکو ولی این فقط انگار یه فوتش میکنه
میتونی بازی کنی چرا نتونی زمان تعیین کن برای بازی مثلا 1-2 ساعت بازی کردی نیم ساعت استراحت بده یا جای خنک بزار من الان کابل 15 متریو کشیدم کنسول اونور زیر کولر گازیه تصویر اینور تو مانیتورمه
اون حرکت هایی که گفتم (عمودی بزار و...) انجام دادی فرقی کرد؟

منم 2تا سوال دارم. پینگ مناسب برا بازی زدن تو لایو چند هست.2مبین نت دارم یکی از دوستان میگه مناسب نیست برا لایو مبین سرعت اش هم 1 مگ هست. کسی داره مبین که امتحان کرده؟

منم 2تا سوال دارم. پینگ مناسب برا بازی زدن تو لایو چند هست.2مبین نت دارم یکی از دوستان میگه مناسب نیست برا لایو مبین سرعت اش هم 1 مگ هست. کسی داره مبین که امتحان کرده؟
من با پینگ 170 -200 آنلاین بازی میکنم ابته بازی های شلوغ پینگ پایینتری میخوان
کلا وایمکس زیاد به درد آنلاین زدن نمیخوره من خودم امتحان نکردم ولی خیلی ها تست کردن زیاد راضی نبودن

دوست عزيز هيچکدوم از سوالاى شما به اين تاپيک ربطى نداره.

Sent from my ST18i using Tapatalk 2

من با پینگ 170 -200 آنلاین بازی میکنم ابته بازی های شلوغ پینگ پایینتری میخوان
کلا وایمکس زیاد به درد آنلاین زدن نمیخوره من خودم امتحان نکردم ولی خیلی ها تست کردن زیاد راضی نبودن
با ای دی اس ال چه سرعتی حداقل مناسبه برا هر بازی لایو. وچه شرکتی رو پیشنهاد میدید؟

---------- نوشته در 02:51 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:49 PM ارسال شده بود ----------

دوست عزيز هيچکدوم از سوالاى شما به اين تاپيک ربطى نداره.

Sent from my ST18i using Tapatalk 2
نوشته هر سوال راجع به پی اس تی ری.

---------- نوشته در 02:57 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:51 PM ارسال شده بود ----------

این تایپیک بچه هاش اطلاعاتشون خوبه و سریع به جوابم میرسم چند وقته برا لایو دارم ادیت میشم . نهایتا بعدی رو پی ام خصوصی باید بزنم دوست عزیز اگه بی ارتبا ط شد .به هر حال ممنون.

با ای دی اس ال چه سرعتی حداقل مناسبه برا هر بازی لایو. وچه شرکتی رو پیشنهاد میدید؟

---------- نوشته در 02:51 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:49 PM ارسال شده بود ----------

---------- نوشته در 02:57 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:51 PM ارسال شده بود ----------

این تایپیک بچه هاش اطلاعاتشون خوبه و سریع به جوابم میرسم چند وقته برا لایو دارم ادیت میشم . نهایتا بعدی رو پی ام خصوصی باید بزنم دوست عزیز اگه بی ارتبا ط شد .به هر حال ممنون.

فکر کنم اگه منظورتون بازی آنلاین هست بهتره از واژه psn استفاده کنید تا لایو ... لایو تا اونجایی که میدونم مربوط به x360 هست !

سرعت 128 هم من تست کردم جواب داده تو ADSL هر شرکتی جواب میده زیاد مهم نیست از چه شرکتی باشه
تاپیک هر سوالی در باره playstation network هست ولی حالا 2-3 تا سوال تو اینجا پرسیئه بشه زیاد جای دوری نمیره

سرعت 128 هم من تست کردم جواب داده تو ADSL هر شرکتی جواب میده زیاد مهم نیست از چه شرکتی باشه
تاپیک هر سوالی در باره playstation network هست ولی حالا 2-3 تا سوال تو اینجا پرسیئه بشه زیاد جای دوری نمیره

منم با سرعت 128 بازی می کنم خیلی هم خوبه علبته بعضی وقت ها یک گیری به خاطر سرعت پایین اینترنت هست ولی مشکلی پیش نمی اید ولی تو بازی مثل فوتبال بد جور گیر داره

دوستان یه تم میخواستم از کیلزون 3 و گاد آو وار 3 که هر وقت کنسول رو خاموش روشن میکنیم یا میریم تو یه بازی و ازش در میام عکسه عوض شه.

یه سوال دیگم میدونم جاش اینجا نیست پس اخطار ندید: من برای psn ورژنم باید چند باشه؟

دوستان یه تم میخواستم از کیلزون 3 و گاد آو وار 3 که هر وقت کنسول رو خاموش روشن میکنیم یا میریم تو یه بازی و ازش در میام عکسه عوض شه.

یه سوال دیگم میدونم جاش اینجا نیست پس اخطار ندید: من برای psn ورژنم باید چند باشه؟

بعضی تم ها حالت Premium یا Dynamic دارند مشکلی نداره

4.11 !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or