پرسش و پاسخ ps3 (مشکل های نرم افزاری و سخت افزاری و رفع و رجوع آنها)

برو یه Trophy Guide از تو IGN یا هر سایت دیگه پیدا کن.نوشته چطوری اون تروفیارو بگیری.[/QUOTE]
گشتم ولی نبود میخام اونی که این ترافی رو خودش گرفته یا بلده کمک کنه دارم فصیل میشم~x(

برو یه Trophy Guide از تو IGN یا هر سایت دیگه پیدا کن.نوشته چطوری اون تروفیارو بگیری.
گشتم ولی نبود میخام اونی که این ترافی رو خودش گرفته یا بلده کمک کنه دارم فصیل میشم~x([/QUOTE]

ps3trophies.com

ماله کدوم بازی رو می خوای ؟

Twisted Metal من خودم گایدش رو نوشتم خواستی بگو لینکش رو بدم !

سلام من میخوام PS3 رو اپدیت کنم بعضی موقع ها تا 12 درصد میره قطع میشه بعضی موقع ها هم که تا 100 درصد میره میاد اپدیت شه این ارور رو میزنه البته از 67 تا 100 درصد در عرض یکی دو ثانیه پر میشه لطف کنید کمک کنید the data is corrupted
8002f157​

سلام من میخوام PS3 رو اپدیت کنم بعضی موقع ها تا 12 درصد میره قطع میشه بعضی موقع ها هم که تا 100 درصد میره میاد اپدیت شه این ارور رو میزنه البته از 67 تا 100 درصد در عرض یکی دو ثانیه پر میشه لطف کنید کمک کنید the data is corrupted
8002f157​

شما باید سوالت رو اینجا میگفتی:
http://forum.bazicenter.com/thread17243/
شما بهتره آپدیت رُ از اینترنت دانلود کنید بعد با کولدیسک آیدیت کنی
ولی تا اونجاییکه من دیدم این ارور مال اون کپیخور بودن بود

دوستان بعد از داشتن 5 سال كنسول PS3 الان به يه مشكل برخوردم كه بعد از 5 سال واقعا عجيب هست !!!!

جريان اينه كه كنسول من در دو بازي LA NOIRE و Battle*ield 3 يه دفعه بعد 10 دقيقه فنها قدرت بيشتري بكار ميبرن و صدا هم زياد ميشه و كلا باد بيشتري هم از كنسول خارج ميشه ! كلا فعاليت كنسول يه دفعه زياد ميشه و احساس ميكنم فشار سنگيني روش هست و دلم نمياد با اين وضع ادامه بدم !! ( كنسول fat 40 Gig )

حالا سوال اينه كه ايا اين موضوع اسيبي به كنسول ميرسونه ؟؟

ايا وضعش رو بدتر ميكنه ؟؟ ( يعني يه روند ادامه اي پيدا ميكنه و براي هر بازي همينطور ميشه ؟؟ )

واقعا ممنون ميشم بگيد چون اصلادلم نمياد بخاطر دوتا بازي به كسنول اسيب جدي وارد بشه !! اونم بعد از 5 سال كه مثل بچه ام ازش نگه داري كردم !!

دوستان بعد از داشتن 5 سال كنسول PS3 الان به يه مشكل برخوردم كه بعد از 5 سال واقعا عجيب هست !!!!جريان اينه كه كنسول من در دو بازي LA NOIRE و Battle*ield 3 يه دفعه بعد 10 دقيقه فنها قدرت بيشتري بكار ميبرن و صدا هم زياد ميشه و كلا باد بيشتري هم از كنسول خارج ميشه ! كلا فعاليت كنسول يه دفعه زياد ميشه و احساس ميكنم فشار سنگيني روش هست و دلم نمياد با اين وضع ادامه بدم !! ( كنسول fat 40 Gig )حالا سوال اينه كه ايا اين موضوع اسيبي به كنسول ميرسونه ؟؟ايا وضعش رو بدتر ميكنه ؟؟ ( يعني يه روند ادامه اي پيدا ميكنه و براي هر بازي همينطور ميشه ؟؟ )واقعا ممنون ميشم بگيد چون اصلادلم نمياد بخاطر دوتا بازي به كسنول اسيب جدي وارد بشه !! اونم بعد از 5 سال كه مثل بچه ام ازش نگه داري كردم !!
برادر به احتمال زياد خمير سيليکونش خشک شده بايد عوضش کنى

مطمئنيد ؟؟!؟!؟ اخه فقط سر اين دوتا اين فيلم رو در اورده ها !! حالا اين مورد كجا گير مياد ؟؟ قيمت ؟؟
واسه شما رو نميدونم ولى وقتى کنسول روشنه و بعد از ده دقيقه دور فن ها خيلى ميره بالا به احتمال زياد از خمير سيليکون بيرون بگرديد تعير کارا عوض ميکنن هزينه اش هم فک نکنم بيشتر از10-15 تومن بشه

دوستان من با یه مشکل عمده برخورد کردم.صدای پلی استیشن میخام از سینمای خانگی بگیرم با کابل اپتیکال،وصل که میکنه صدای منو از سینمای خانگی میاد ولی تو بازی که میرم یا فیلم که میبینم صدا نمیاد از سینما خانگی!:(کلافم کرده.کسی میتونه منو راهنمایی کنه؟مرسی
پلی استیشنم فت 80 گیگ،سینما خانگیم پاناسونیک.مرسی

شما برو تو این آدرس تو کنسولت
Settings > Sound Settings > Audio Output Settings
اونجا وقتی داری تنظیم میکنی صدا از فیبر نوری بیاد باید گزینه های مربوط به صدای 5.1 رُ تیک بزنی تا صدای داخل بازی هم از باند پخش بشه
دوستان بعد از داشتن 5 سال كنسول PS3 الان به يه مشكل برخوردم كه بعد از 5 سال واقعا عجيب هست !!!!

جريان اينه كه كنسول من در دو بازي LA NOIRE و Battle*ield 3 يه دفعه بعد 10 دقيقه فنها قدرت بيشتري بكار ميبرن و صدا هم زياد ميشه و كلا باد بيشتري هم از كنسول خارج ميشه ! كلا فعاليت كنسول يه دفعه زياد ميشه و احساس ميكنم فشار سنگيني روش هست و دلم نمياد با اين وضع ادامه بدم !! ( كنسول fat 40 Gig )

حالا سوال اينه كه ايا اين موضوع اسيبي به كنسول ميرسونه ؟؟

ايا وضعش رو بدتر ميكنه ؟؟ ( يعني يه روند ادامه اي پيدا ميكنه و براي هر بازي همينطور ميشه ؟؟ )

واقعا ممنون ميشم بگيد چون اصلادلم نمياد بخاطر دوتا بازي به كسنول اسيب جدي وارد بشه !! اونم بعد از 5 سال كه مثل بچه ام ازش نگه داري كردم !!

باید بگم به مرور آسیب میرسونه اگه بیش از حد تو این حالت بمونه چئت اون 2 تا بازی فشار زیادی به کنسول میارن اگه مدت زمان تو دور بالا موندن کنسول زیاد شد (مثلا 1 دقیقه بود شد 5 دقیه) بهتره بهش فشار نیاری چون عمرشو کرده و ممکنه بهش آسیب برسه
میتونی بازش کنی تمیزش کنی فنشو روغن کاری کنی و خمیر سیلیکونشو تغییر بدی تا وضعیتش بهتر بشه
البته یه استثنا هم هست و اونم اینه که کلا کنسولت تو جای گرمی باشه (اتاق گرم باشه) اونوقت قضه فرق میکنه و شما باید ببریش تو جای خنک
من خودم یه کابل HDMI 15 متری دارم میخوام کنسولو بزارم تو اتاقی که کولر هست و کابلشو بکشم بزنم به مانیتور تو اتاقم اینجوری تو جای خنک میمونه

باید بگم به مرور آسیب میرسونه اگه بیش از حد تو این حالت بمونه چئت اون 2 تا بازی فشار زیادی به کنسول میارن اگه مدت زمان تو دور بالا موندن کنسول زیاد شد (مثلا 1 دقیقه بود شد 5 دقیه) بهتره بهش فشار نیاری چون عمرشو کرده و ممکنه بهش آسیب برسه
میتونی بازش کنی تمیزش کنی فنشو روغن کاری کنی و خمیر سیلیکونشو تغییر بدی تا وضعیتش بهتر بشه
البته یه استثنا هم هست و اونم اینه که کلا کنسولت تو جای گرمی باشه (اتاق گرم باشه) اونوقت قضه فرق میکنه و شما باید ببریش تو جای خنک
من خودم یه کابل HDMI 15 متری دارم میخوام کنسولو بزارم تو اتاقی که کولر هست و کابلشو بکشم بزنم به مانیتور تو اتاقم اینجوری تو جای خنک میمونه

واقعا ممنونم حامد جان .

يعني الان كنسولم پير شده ؟؟ :((:d

خمير سيليكون رو عوض كنم سرحال مياد ؟؟ بعد اون وقت حامد جان يه درجه بهم ميدي ( ماكسيموم و مينيموم گرما ) كه چقدر باشه ؟؟ چون خودمم يه حدسياتي از گرما زدم ؟

اين كبل با توجه به معماري خونه ما سازگار نيست !! ميشه پنكه بزارم جلوش ؟؟؟

بعد يه چيزي كه خيلي شك ام رو برده بالا اينه كه من الان فيفا 12 ميزنم ولي همچين اتفاقي تو همون درجه گرما رخ نميده ولي همين كه بتلفيلد ميزارم به همچين حالتي ميوفته !!!!!

واقعا ممنونم حامد جان .

يعني الان كنسولم پير شده ؟؟ :((:d

خمير سيليكون رو عوض كنم سرحال مياد ؟؟ بعد اون وقت حامد جان يه درجه بهم ميدي ( ماكسيموم و مينيموم گرما ) كه چقدر باشه ؟؟ چون خودمم يه حدسياتي از گرما زدم ؟

اين كبل با توجه به معماري خونه ما سازگار نيست !! ميشه پنكه بزارم جلوش ؟؟؟

بعد يه چيزي كه خيلي شك ام رو برده بالا اينه كه من الان فيفا 12 ميزنم ولي همچين اتفاقي تو همون درجه گرما رخ نميده ولي همين كه بتلفيلد ميزارم به همچين حالتي ميوفته !!!!!

خواهش میکنم
آره داداش پیر شده همونطور که کنسول 40 گیگ فت منم پیر شده بود و مجبور به تعویضش شدم
ببین تاثیر بسزایی داره ولی همونطور که میگی تو یه بازی اینجوریه تو یه بازی نیست اونم به خاطر فشار زیاد بازیه که به کنسول میده
از نظر max یا min بودن دما من دقیقا نمیدونم ولی میشه یه جورایی حدس زد شما کنسولتو روشن کن و فقط بزار تو منو بمونه و هیچ حرکت دیگه ای باهاش نزن و اگه بعد از مدتی دور فنش رفت بالا (نه خیلی بالا) بدون که اون محیط براش گرمه و نیاز به هوای خنک داره یه تست بگیر ببین تو حالت ایستاده هم صداش بالا میره یا نه اگه باز اینجوری بشه بهتره خمیر سیلیکون عوض بشه و تو کنسول حسابی با کمپرس باد قوی خاک زدایی بشه و فنش هم روغن کاری بشه ( هرچند تو خیلی موارد نیاز به روغن کاری نیست)
پنکه گزاشتن جلوش ممکنه تاثیر خوبی بزاره ولی باز هوای گرم جابجا میشه شما نیاز به هوای خنک داری
به نظرم یه سرویس بشه و تمیز بشه تاثیر بیشتر میزاره چون منم وقتی اون فتمو باز کردم تمیزش کردم روشن با خاموشش از نظر صدای فن هیچ فرقی نداشت

شما برو تو این آدرس تو کنسولت
Settings > Sound Settings > Audio Output Settings
اونجا وقتی داری تنظیم میکنی صدا از فیبر نوری بیاد باید گزینه های مربوط به صدای 5.1 رُ تیک بزنی تا صدای داخل بازی هم از باند پخش بشه

مرسی.این تیکو میزنم ولی باز صدای بعضی بازیا نمیاد:(رو مولتی اوتپوت که میزارم صدا میاد البته تازه کشف کردم!مشکلی واسه دستگاه پیش نمیاد؟صدا دالبی اینجوری؟مرسی

سلام دوستان.آيا ميشه سيوهاي بازيهارو از يه كنسول به يه كنسول ديگه انتقال داد؟اگه ميشه چجوري؟

يه فلش بزن رو دستگاه برو تو سيوها مثلث رو بزن سيوها رو کپى کن تو فلش بعد فلش رو بزن تو دستگاه بعدى برو سيوا رو لود کن. البته بعضى سيوا قفلن نميشه کپى کرد.

Sent from my ST18i using Tapatalk 2

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or