پرسش و پاسخ ps3 (مشکل های نرم افزاری و سخت افزاری و رفع و رجوع آنها)

ملتفت نشدید! مثلا یک تریلر یا دمو از سایت دانلود میکنم بعد وقتی وارد بازی میشوم دانلود تریلر قطع میشود(pending). و نمتوانم همزمان بازی و دانلود داشته باشم! یا بازی یا دانلود. قبلا اینجوری نبود فکر کنم بعد از آپدیت4 اینجوری شد!

ملتفت نشدید! مثلا یک تریلر یا دمو از سایت دانلود میکنم بعد وقتی وارد بازی میشوم دانلود تریلر قطع میشود(pending). و نمتوانم همزمان بازی و دانلود داشته باشم! یا بازی یا دانلود. قبلا اینجوری نبود فکر کنم بعد از آپدیت4 اینجوری شد!

داداش ملتفتم یه سوال تو هر بازی اینجوری میشه؟
شما بازیتون احتمالا نیاز به online pass داره داره که نزدید و به خاطر همین دسترسیو قطع میکنه

---------- نوشته در 11:00 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:59 PM ارسال شده بود ----------

سلام دوستان راهی هست که ps3رُ به یک lcdسونی به طور بی سیم وصل کرد؟:-/

جلل الخالق من اولین بار هستش اینو میشنوم اگه راهی هست بگو ما هم یاد بگیریم
مدل TV چیه؟

داداش ملتفتم یه سوال تو هر بازی اینجوری میشه؟
شما بازیتون احتمالا نیاز به online pass داره داره که نزدید و به خاطر همین دسترسیو قطع میکنه

---------- نوشته در 11:00 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:59 PM ارسال شده بود ----------

جلل الخالق من اولین بار هستش اینو میشنوم اگه راهی هست بگو ما هم یاد بگیریم
مدل TV چیه؟
بازیش توریسمو هست، از این قاب نقره ای ها،بهش پلاتینیوم میگن؟

با سلام
جای دیگه ای به جز روی جعبه ریجن رو نوشته؟
چون برای من جعبه دستگاه از اول که خریدم عوض شده بود ومن نمیدونستم
البته روی جعبه نوشته ریجن 2 هست ولی همونطور که گفتم جعبه عوض شده
نوع دستگاهمم ps3 40gb ریفر هست

با سلام جای دیگه ای به جز روی جعبه ریجن رو نوشته؟چون برای من جعبه دستگاه از اول که خریدم عوض شده بود ومن نمیدونستمالبته روی جعبه نوشته ریجن 2 هست ولی همونطور که گفتم جعبه عوض شدهنوع دستگاهمم ps3 40gb ریفر هست
پشت دستگاه اونجا که مشخصات داره فک کنم داشته باشه چون واسه من که ريجن سه هست اونجا نوشته NTSC J توام نگاه کن اگه ريجن دو باشه نوشته Pal

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or