batman-love
کاربر سایت
داداش مشکلی نیست حالا 1-2 تا سوال تو اون مورد مد نظر شما اشکالی نداره ولی در مورد هک نباید صحبتی زده بشهای بابا من کی بحث قیمت کردم؟
آقا عنوان تاپیک چیه؟(هر سوال و هر مطلبی در مورد PS3 *به غیر از مسائل کپی خور*) ps3 به جز کنسول بازی یه دستگاه Media هم هست...
حالا من بر سر فیلم بحثی نکردم،در مورد ریجن دیسک بلوری داشتیم حرف میزدیم
تمام![]()
resident evil 3 منظورت هست؟ اون که اصلا HD نداره یعنی ساخته نشدهevil nemesis hd تو psn هستش واسه دانلود؟
واسه ps1 رو دیدم بود اما hd رو نمیدونم!
evil nemesis hd تو psn هستش واسه دانلود؟
واسه ps1 رو دیدم بود اما hd رو نمیدونم!
سلامسلام يه ps3 fat دارم هيچ مشکلى هم نداره ولى همينطورى ميخوام محض اطمينان خمير سيليکونشو عوض کنم ميخواستم بدونم از خمير سيليکونى که واسه سى پى يو کامپيتور استفاده ميشه واسه ps3 هم ميشه استفاده کرد بعد خودم ميتونم عوض کنم ؟؟؟؟؟
اقا كسي سايتي سراغ نداره كه بازي بلي استيشن 3 ارجينال بفروشه؟؟؟
قضیه اینه که تو یوب یه ویدیو دیدم که از تو ps3 این بازیرو باز کرد!اما کیفیتش تقریبا مثله همون ps1 بود شاید کمی بهتر من هم شک کردم که hd نیست اما عنوانش زده بود hd یعنی سره کاری!داداش مشکلی نیست حالا 1-2 تا سوال تو اون مورد مد نظر شما اشکالی نداره ولی در مورد هک نباید صحبتی زده بشه
تو تمام مباحث تاپیکش هست ولی یه موقع پیدا کردنشون سخته اشکالی نداره بپرسید خیلی هاشون هم مهم نیستن که بشه به همین راحتی پیدا کرد
سوالاتتون در حیطه هک و کپیخور نباشه مشکلی نیست بپرسید
resident evil 3 منظورت هست؟ اون که اصلا HD نداره یعنی ساخته نشده
قضیه اینه که تو یوب یه ویدیو دیدم که از تو ps3 این بازیرو باز کرد!اما کیفیتش تقریبا مثله همون ps1 بود شاید کمی بهتر من هم شک کردم که hd نیست اما عنوانش زده بود hd یعنی سره کاری!
ماله همون ps1 بوده الکی مردم سره کار میزارن!
مگه تلویزون وایرلس هم داریم؟سلام دوستان راهی هست که ps3رُ به یک lcdسونی به طور بی سیم وصل کرد؟![]()
سلام دوستان راهی هست که ps3رُ به یک lcdسونی به طور بی سیم وصل کرد؟![]()
از کدوم حرفا؟:d
منظورم اینه که از یه راهی میشه مثلا دسته ی شما بیسیمه گرفتین؟