پرسش و پاسخ ps3 (مشکل های نرم افزاری و سخت افزاری و رفع و رجوع آنها)

ps3 اسلیم رو بدون استند عمودی بذاریم مشکلی پیش میاد ؟.. فعلا همین جوری گذاشتم به نظرم استوار میاد ..............

نه زیاد مشکلی ایجاد نمی کنه البته بستگی داره اون سطحی که گذاشتی کجاست

احتمال دست خوردن یا افتادن داره جاش رو تغییر بده البته من استند هم دارم فقط روی محیط شیشه ـی اثرش خیلی زیاده ... !

یه سری اضافات همراه پک بازی شما هست. با همدیگه راحت میتونید آنلاین بازی کنید.

مثلاً در مورد دارک سولز ... پک معمولی بازی ، که فقط شامل بازی میشه ، دفترچه + قاب .
ولی پک لیمیتد ، علاوه بر اینها یه آلبوم از طراحی بازی + کد برای دانلود ساندترک های بازی هم همراهش هست.

یعنی خود بازی تغییر نمیکنه؟؟
به طور کلی پس بازی هیچ تغییری نمیکنه.درسته؟؟

من ps3 slim رو افقی گذاشتم رو میزم اینقدر داغ کرد که اون قسمت میزم تیزه شد( نیمه سوخته) !!!

واقعا؟؟؟؟؟؟
من که الان PS3 Slim رو مدت ها هست که عمودی روی میز گذاشتم و هیچ مشکلی هم نداشتم باهاش ، پایه استند هم ندارم.
میر چوبی هست و روش شیشه داره ، البته زیاد بازی نمیکنم.

برو بچ یکی جواب مارو بده الان میخوام با usb دستگامو اپدیت کنم راهنمایی کنید ریجن 2 هست اپدیت هم از سایت UK گرفتم ریجن 2 حالا.....تاحالا هم با دستگاه کسی لایو نزده فقط بازی بوده من میخوام لایو بزنم باهاش

من میخوام ps3 رو اپدیت کنم فایل UPdate 4.11 رو هم از سایت سونی داولود کردم پوششم ساختم ریختم توش میخواستم آپ دیت کنم گفتم بکاپی چیزی نباید بگیرم تروفی میپره نمی پره این چرتو پرتاش بهم نمیخوره کسی که وارد بیاد بگه حوصله کنه توضیح بده...ممنون...

بعد بازی MotorStorm AP چه طوری 3D میشه؟؟؟هیچ جاش منونی فعال کردنش نبود تلویزیون 3D نیست نمیا باید بیاد مانیتورم 3D بهش وصل کنم نشون میده؟؟؟ یه راهنمایی کنید مثلا BatMan AC و Crysis داره پس ماله این کوفتی کجاست؟؟؟ فعال کردن 3D

برو بچ یکی جواب مارو بده الان میخوام با usb دستگامو اپدیت کنم راهنمایی کنید ریجن 2 هست اپدیت هم از سایت UK گرفتم ریجن 2 حالا.....تاحالا هم با دستگاه کسی لایو نزده فقط بازی بوده من میخوام لایو بزنم باهاش
من میخوام ps3 رو اپدیت کنم فایل UPdate 4.11 رو هم از سایت سونی داولود کردم پوششم ساختم ریختم توش میخواستم آپ دیت کنم گفتم بکاپی چیزی نباید بگیرم تروفی میپره نمی پره این چرتو پرتاش بهم نمیخوره کسی که وارد بیاد بگه حوصله کنه توضیح بده...ممنون...

بعد بازی MotorStorm AP چه طوری 3D میشه؟؟؟هیچ جاش منونی فعال کردنش نبود تلویزیون 3D نیست نمیا باید بیاد مانیتورم 3D بهش وصل کنم نشون میده؟؟؟ یه راهنمایی کنید مثلا BatMan AC و Crysis داره پس ماله این کوفتی کجاست؟؟؟ فعال کردن 3D

هیچی نمیپره با خیال راحت آپدیت کن
همه کارو گردی چیو توضیح بدم؟
پسر خوب تلویزیون 3d نیست چطور انتظار داری 3d نشونت بده؟
مانیتورت بله نشون میده همون لحظه که بری تو بازی ازت میخواد 3d باشه یه 2d

با سلام مجدد.
چجوری میشه اهنگ و فیلم و عکس بریزم تو ps3 البته از روی فلش.؟!؟
اصلا با دستگاه اوریج خور میشه؟؟

میشه

باید فرمت فلش ــتون FAT32 باشه بعدش دیگه میریزید

البته فیلم رو یه فرمت های خواصی ساپورت می کنه

اقا ببخشيد كه دارم اين سئوال رو مي كنم جاره اي نداشتم لطفا جواب سئوالم رو بديد
1- اكه من PS3 رو هك كنم ديكه نميتونم بازي ارجينال بخرم؟؟؟؟:(:((
2- منظور از ريجن جيه مثلا ميكن فلان بازي PS3 ريجن 2 فروش ميرود؟؟؟؟؟:((

---------- نوشته در 12:08 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:58 AM ارسال شده بود ----------

يه سئوال ديكه جطوري ميشه فهميد ورزن PS3 جنده؟؟؟؟

می تونی بخری ولی احتمال اینکه هکت بهپره بالاست ( البته اینجا نباید می پرسیدی )

برای آنلاین بازی کردن و کد و DLC و ...

تو Setting تو بخش System Information فک کنم !

فلشم رو به فت فرمتش کردم.
ولی بازم میزنم به ps3 اهنگارو نمیشناسه.
ایا باید فولدری درست کنم تو فلش؟
الان میرم تو بخش موزیک و اسم فلشمو پیدا میکنه اما بازش میکنم هیچی نیست:|.

فلشم رو به فت فرمتش کردم.
ولی بازم میزنم به ps3 اهنگارو نمیشناسه.
ایا باید فولدری درست کنم تو فلش؟
الان میرم تو بخش موزیک و اسم فلشمو پیدا میکنه اما بازش میکنم هیچی نیست:|.

فکر کنم آره باید یه فولدر درست کنی به اسم Music .برای ویدئو هم یه پوشه به اسم Video

اِی خدا ! دیوونه شدم !!!

چند بار حامد فینام بهتون گفت بحث هک ، جیلبریک ، بازی ریختن روی هارد ، و هر حرفی که مربوط به کپی خور شدن میشه رو اینجا نزنید !!!؟؟ :|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or