پرسش و پاسخ ps3 (مشکل های نرم افزاری و سخت افزاری و رفع و رجوع آنها)

کی میگه.ps3 دارای بلو ری و سخت افزار قویتریه.

سخت افزارش خيلى تفاوت با ايکس باکس نداره. درايو بلورى هم فقط به درد کسايي ميخوره که فيلم بلورى ميبينن که خيلى طرفدار نداره هنوز. کلا براى گيم بازى کردن به طورى که بخواى هزينه ى کمى صرف کنى ايکس باکس خيلى بهتره من خودم از فناى سونى ام ولى به شما ايکس باکس رو پيشنهاد ميدم.

Sent from my ST18i using Tapatalk 2

دارم با راهنمایی دوستان کم کم قدرت انتخاب پیدا میکنم

هزینه بازی های 360 و پی اس 3 چقدره؟

هزینه هک و اپدیتشون چی؟هر چند وقت باید اپدیت بشه؟

جی تک چی هستش؟

کلا هزینه دستگاه برام مهم هستش

راستی در رابطه با سه چراغه و چراغ زرد هم راهنماییم کنید که چون اصولا با دستگاه زیاد بازی میکنم دچار این مشکل ها نشم

راستی بازی های کرک شده برای کدومشون زودتر میاد؟

اگه ایکس باکس بگیرم باید هک کنم یا جی تک؟

در تمام موردى که شما ميخواى ايکس باکس سرتره. تمام بازيا زودتر رو ايکس باکس مياد. حتى ظايد در بيشتر وقتا از پى سى ام زودتر مياد. اما روى پى اس 3. چند وقتيه که از هکش جلوگيرى کردن. يعنى بازياى جديد فعلا واسش نميان و اصلا ثباتى نداره و معلوم نيست که بازم بشه يا نشه.

در تمام موردى که شما ميخواى ايکس باکس سرتره. تمام بازيا زودتر رو ايکس باکس مياد. حتى ظايد در بيشتر وقتا از پى سى ام زودتر مياد. اما روى پى اس 3. چند وقتيه که از هکش جلوگيرى کردن. يعنى بازياى جديد فعلا واسش نميان و اصلا ثباتى نداره و معلوم نيست که بازم بشه يا نشه.

پس اگه اینجوری هستش خرید ایکس باکس خیلی بهتر هستش که

هم هزینه خود دستگاه کمتر هستش هم هزینه بازی هاش هم زودتر بازی هاش میاد

فقط هزینه های هکش در چه حدی هستش؟ جی تگ چی هستش؟ 4 گیگ بگیرم یا 250 گیگ؟ یعنی این تفاوت هارد به چه در میخوره؟من همین جوری هارد 80 گیگ کامپیوترمم خالی هستش چه برسه هارد ایکس باکس

لطفا یه تاپیک برای اموزش تصویری چیز هایی که قبل از خرید نیاز هستش بهم بدین تا از روی عکس ها فریمور و داشبرد و ... رو کامل یاد بگیرم که ایشاالله یه دستگاه خوب بخرم

دوستان دیگه اگه نظری در رابطه با این که 360 بخرم یا ایکس باکس حتما بگن که خیلی به درد ادم های مبتدی مثل بنده میخوره

مرسی

چقدر بگم مسائل مربوط به هکش به این تاپیک مربوط نمیشه!
بعد از این هر کسی حرفی از هک بزنه بدون رودرواسی گزارش میکنم پستشو
خوبه بالای صفحه رو بخونید نوشته به جز مسائل هک و کپیخور

---------- نوشته در 10:09 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:08 PM ارسال شده بود ----------

پس اگه اینجوری هستش خرید ایکس باکس خیلی بهتر هستش که

هم هزینه خود دستگاه کمتر هستش هم هزینه بازی هاش هم زودتر بازی هاش میاد

فقط هزینه های هکش در چه حدی هستش؟ جی تگ چی هستش؟ 4 گیگ بگیرم یا 250 گیگ؟ یعنی این تفاوت هارد به چه در میخوره؟من همین جوری هارد 80 گیگ کامپیوترمم خالی هستش چه برسه هارد ایکس باکس

لطفا یه تاپیک برای اموزش تصویری چیز هایی که قبل از خرید نیاز هستش بهم بدین تا از روی عکس ها فریمور و داشبرد و ... رو کامل یاد بگیرم که ایشاالله یه دستگاه خوب بخرم

دوستان دیگه اگه نظری در رابطه با این که 360 بخرم یا ایکس باکس حتما بگن که خیلی به درد ادم های مبتدی مثل بنده میخوره

مرسی
اینجا بخش ps3 هست لطفا برو تو بخش 360 اونجا هستن راهنماییت کنن برای خریدش

اول فکر کردم تاپیک رو اشتباه اومدم ! بعد دیدم نه درست اومدم !!!!

دوستان ، به پست هایی پاسخ بدهند که مسائل مربوط به PS3 باشه. دلیل چیه ؟ خُب فکر کنید من ِ نوبی که تازه این کنسول رو خریدم ، به این امید میام پست های جدید تاپیک رو نگاه کنم که یه چیزی به معلوماتم در مورد این کنسول اضافه بشود. نه اینکه بفهمم خرید 360 به صرفه تره یا PS3 !!!

پستهای نامربوط ، حُکم ِ پرسیدن مسائل جیلبریک و هک توی این تاپیک دارند. ;)

شما هم برای رهایی تون از سردرگمی ، یه تاپیک بزنید و سوال کنید از اساتید گرامی.

اول فکر کردم تاپیک رو اشتباه اومدم ! بعد دیدم نه درست اومدم !!!!

دوستان ، به پست هایی پاسخ بدهند که مسائل مربوط به PS3 باشه. دلیل چیه ؟ خُب فکر کنید من ِ نوبی که تازه این کنسول رو خریدم ، به این امید میام پست های جدید تاپیک رو نگاه کنم که یه چیزی به معلوماتم در مورد این کنسول اضافه بشود. نه اینکه بفهمم خرید 360 به صرفه تره یا PS3 !!!

پستهای نامربوط ، حُکم ِ پرسیدن مسائل جیلبریک و هک توی این تاپیک دارند. ;)

شما هم برای رهایی تون از سردرگمی ، یه تاپیک بزنید و سوال کنید از اساتید گرامی.

شما درست ميگى. ولى من دوس دارم کمک کنم به بقيه وقتى ديدم ايشون کمک ميخواد اصلا حواسم پرت شد. من از تمام دوستان معذرت ميخوام.

سلام ميخواستم بدونم بهترين مارک و نوع هارد اکسترنال واسه ps3 چيه ؟؟ممنون
شما هر هاردی بهش وصل کنی مشکلی نداره فقط باید توجه کنید که FAT32 باشه NTFS رو نمیشناسه !
در ضمن برای اینکه هارد USB3 به کنسولتون وصل کنید حتما نیاز به یه USB Hub دارید !*

(تا اونجایی که میدونم رو کنسول های Phat نیازی به USB Hub هم ندارید و فقط رو Slim باید با USB Hub وصل کنید )*

سلام اقا من یه فیلم بلو-ری 3بعدی خریدم اما وقتی میزارم تو کنسول و میخوام پخشش کنم میگه به تلویزیون 3 بعدی وصل کن منم 3 بعدی ندارم فقط یه led fullhd دارم نمیشه همینجوری پلی بشه؟؟
اگه متوجه نشدید از روی ارورش عکس بگیرم.
راستی یه چیزایی هم در باره ی اینترنت کانکشن و اینا هم میگه

دوستان من تو ی بازی modern warfare2 مشکل fetching playlists رو دارم یعنی هر وقت میرم تو مولتیش روی این گیر میکنه اون زیر nat type رو هم مینویسه Moderate
ولی توی setting دستگاه زده type2
ممنون میشم کمک کنید.;)

سلام اقا من یه فیلم بلو-ری 3بعدی خریدم اما وقتی میزارم تو کنسول و میخوام پخشش کنم میگه به تلویزیون 3 بعدی وصل کن منم 3 بعدی ندارم فقط یه led fullhd دارم نمیشه همینجوری پلی بشه؟؟
اگه متوجه نشدید از روی ارورش عکس بگیرم.
راستی یه چیزایی هم در باره ی اینترنت کانکشن و اینا هم میگه
عرفان جان بعضی از فیلم ها هم 2 بعدی هستن و هم 3 بعدی و بعضی ها فقط 3 بعدی هستن و متاسفانه فیلم شما از دسته دوم هستش و فقط با تلویزیون 3 بعدی قابل پخشه

یه سری اضافات همراه پک بازی شما هست. با همدیگه راحت میتونید آنلاین بازی کنید.

مثلاً در مورد دارک سولز ... پک معمولی بازی ، که فقط شامل بازی میشه ، دفترچه + قاب .
ولی پک لیمیتد ، علاوه بر اینها یه آلبوم از طراحی بازی + کد برای دانلود ساندترک های بازی هم همراهش هست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or