پرسش و پاسخ ps3 (مشکل های نرم افزاری و سخت افزاری و رفع و رجوع آنها)

اقا این قضیه ی اکامت میدم و اینا واسه ی فروش بازی های دسته دوم چیه؟؟
یکی یه توضیح به زبان مایه مبتدی بده
اگه منظورت برا اکانته :d
هر کسی که یه بازی یا DLC یا Pass code یا theme خلاصه هر چی که از psn بخری رو می تونی با یه نفر دیگه شیر کنی یعنی کلا 2 نفر
قدیما با 5 نفر بود الان با 2 نفر البته بعضی ها هم 5 نفره هستن

اگه منظورت برا اکانته :d
هر کسی که یه بازی یا DLC یا Pass code یا theme خلاصه هر چی که از psn بخری رو می تونی با یه نفر دیگه شیر کنی یعنی کلا 2 نفر
قدیما با 5 نفر بود الان با 2 نفر البته بعضی ها هم 5 نفره هستن

وایییییییی سوتی دادم.
البته فرقش توی یه چپ و راسته.
حالا به عنوان مثال من میخوام یه فیفا دسته 2 بگیرم طرف هم کدشو زده حالا بعد اگه تا حالا اون کد رو با کسی شیر نکرده باشه میتونه با من شیر کنه درسته؟؟
یعنی من بازی بدون کد میگیرم اون با من شیر میکنه کد رو درسته؟؟؟
بعد این شیر کردن چه شرایطی داره ؟؟
چجوریه؟

سلام

من یه بازی FIFA 12 داشتم که ریجن 2 بود با کد آنلاینش فروختم. الآن که به خریدار یوزر و پسورد اکانتم رو می دهم تا برود ووچر کد رو از اکانتم دانلود کند ، ارور میده که روی 3 دستگاه فعال است.
در حالی که من بازی رو آک خریدم و کدش رو توی اکانت ریجن دویم زدم. اما همیشه از طریق ریجن یک بازی می کردمش.
از طرفی قبل فروش بازی به یکی از بچه ها اکانت دادم یه DLC از بازی دیگه دانلود کند ولی اون کد رو دانلود نکرده. مطمئنم از رفیقم.

احتمالش هست منظورش از دو دستگاه فعال دیگه هر دو اکانت ریجن یک و دوی من باشه ؟

الآن چکار کنم که اون بنده خدا بتونه آنلاین بازی کنه ؟

سلام

من یه بازی FIFA 12 داشتم که ریجن 2 بود با کد آنلاینش فروختم. الآن که به خریدار یوزر و پسورد اکانتم رو می دهم تا برود ووچر کد رو از اکانتم دانلود کند ، ارور میده که روی 3 دستگاه فعال است.
در حالی که من بازی رو آک خریدم و کدش رو توی اکانت ریجن دویم زدم. اما همیشه از طریق ریجن یک بازی می کردمش.
از طرفی قبل فروش بازی به یکی از بچه ها اکانت دادم یه DLC از بازی دیگه دانلود کند ولی اون کد رو دانلود نکرده. مطمئنم از رفیقم.

احتمالش هست منظورش از دو دستگاه فعال دیگه هر دو اکانت ریجن یک و دوی من باشه ؟

الآن چکار کنم که اون بنده خدا بتونه آنلاین بازی کنه ؟
حامد جان
منظور از فعال بودن فعال بودن کد نیست منظورش فعال بودن اکانته شما که به اون دوستت دادی دانلود کنه در اصل اکانت شما رو اون کنسول فعال شده و دیگه رو کنسول دیگه ای محتویاتی که مربوط به 2 اکانته میشن قابل دانلود نیستن
تنها راهش اینه که اون دوستت که اکانتتو داره دیَکتیو کنه تا اون شخصی که میخواد کد فیفا رو دانلود کنه بتونه استفاده کنه

وایییییییی سوتی دادم.
حالا به عنوان مثال من میخوام یه فیفا دسته 2 بگیرم طرف هم کدشو زده حالا بعد اگه تا حالا اون کد رو با کسی شیر نکرده باشه میتونه با من شیر کنه درسته؟؟
چجوریه؟

جواب نمیدید؟

درود !

وایییییییی سوتی دادم.
چجوریه؟

بله می تونه با شما شیر کنه !

در اصل کد داره شما برای آنلاین می خوایید فقط اون اکانت میده محتوی Online Pass رو دانلود کنید

شرایط : نمی دونم :دی ولی باید اون طرف اکانتش روی دستگاه دیگه Active نباشه ...

آسونه اکانت رو میده شما میری تو Download List ـشون بعد کد رو دانلود می کنید .. تمام ;) !

موفق و موید باشید ... !

سلام به همه دوستان

بنده تازه میخوام یه کنسول بازی برای خودم بگیرم . میدونم اینجا جای این سوال ها نیست ولی شرمنده هرچی گشتم نتونستم جواب سوالم رو درست پیدا کنم

با شرایت موجود و اینکه داره 720 میاد خرید 360 بهتره یا ps3؟ هزینه های اولیه و اینده کدوم بیشتره؟ مثل بازی و هک و ....

میشه دوستان چند تا جای مطمعن و خوش قیمت بهم معرفی کنن؟چون قراره همین چند روزی بیام تهران و بگیرم

ممنون میشم دوستان توی انتخاب کمکم کنن اخه اصلا نمیتونم تصمیم بگیرم که کدوم اینده بهتری داره و بیشتر میشه ازش استفاده کرد

راستی برای هک و این جور چیزا هم راهنماییم کنید. بازی هایی که جدید معرفی میشن برای کدوم کنسول زودتر هک میشن؟

سلام به همه دوستان

بنده تازه میخوام یه کنسول بازی برای خودم بگیرم . میدونم اینجا جای این سوال ها نیست ولی شرمنده هرچی گشتم نتونستم جواب سوالم رو درست پیدا کنم

با شرایت موجود و اینکه داره 720 میاد خرید 360 بهتره یا ps3؟ هزینه های اولیه و اینده کدوم بیشتره؟ مثل بازی و هک و ....

میشه دوستان چند تا جای مطمعن و خوش قیمت بهم معرفی کنن؟چون قراره همین چند روزی بیام تهران و بگیرم

ممنون میشم دوستان توی انتخاب کمکم کنن اخه اصلا نمیتونم تصمیم بگیرم که کدوم اینده بهتری داره و بیشتر میشه ازش استفاده کرد

راستی برای هک و این جور چیزا هم راهنماییم کنید. بازی هایی که جدید معرفی میشن برای کدوم کنسول زودتر هک میشن؟

دوست عزيز در مورد هک و اسون بودن بازيا ايکس باکس خيلى بهتره ولى خب پى اس 3 بازياى انحصاريه بهترى داره. از نظر اينده جفتشون خوبن. اگر واست بازى هاى انحصارى واست مهم نيست ايکس باکس بگير دردسرش با پى اس 3 زمين تا اسمون فرق داره.

Sent from my ST18i using Tapatalk 2

دوست عزيز در مورد هک و اسون بودن بازيا ايکس باکس خيلى بهتره ولى خب پى اس 3 بازياى انحصاريه بهترى داره. از نظر اينده جفتشون خوبن. اگر واست بازى هاى انحصارى واست مهم نيست ايکس باکس بگير دردسرش با پى اس 3 زمين تا اسمون فرق داره.

Sent from my ST18i using Tapatalk 2

انحصاری های ps3 رو خیلی دوست دارم و مهمترین چیز برام هزینه های اینده این دو کنسول مثل بازی و هک و ..... هستش

منظورتون از مشکلات ps3 چی هستش؟برام کامل توضیح بدین خیلی مبتدی هستم

ps3 قابلیت ÷شتیبانی از بلوری رو داره فکر نمیکنید بازی های اینده با حجم های بالا قابلیت اجرا روی ایکس باکش رو نداشته باشن؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or