پرسش و پاسخ ps3 (مشکل های نرم افزاری و سخت افزاری و رفع و رجوع آنها)

درود
دوستان من یه مودم وایرلس دارم که تو یکی از اتاق های منزل کنار کامپیوتر گذاشته شده و Id و Pass هم رو خود مودم ست شده . هر وقت روشن کنم خودش به نت وصل میشه . Ps3 رو هم که تو یه اتاق دیگست با استفاده از همین وایرلسه به نت وصلش میکنم . یه مشکلی دارم هر چند وقت یک بار میزنه به سر Ps3 و سیگنال نمیگیره . هی باید Enable و Disable کنم تا یه بار سیگنال بگیره .
یه مودم Wired هم دارم . میخوام ببینم میتونم اون مودم با سیم رو بزارم کنار Ps3 و وصلش کنم بهش ؟ میشه تو خونه از دوتا مودم استفاده کرد ؟ یعنی اون وایرلسه که روشنه واسه خودش . بعدا من ps3 رو روشن کردم . مودم با سیم اونم رو روشن کنم و هر دوتا به نت وصل بشن ؟

چرا نتونی ! مسلماً میتونی ! :دی

مودم وایرلس که کلاً ربطی به خط تلفن نداره ، اون مودم Wired هم که گفتی احتمالاً فکر کنم منظورت ADSL باشه هم فقط دیتا میگیره از خط تلفن.
خود من مودم وایرلس رو به PS3 و اون یکی به PC وصل میکنم.
فقط نمیتونی همزمان دو تاش رو به یه دستگاه وصل کنی.

چرا نتونی ! مسلماً میتونی ! :دی

مودم وایرلس که کلاً ربطی به خط تلفن نداره ، اون مودم Wired هم که گفتی احتمالاً فکر کنم منظورت ADSL باشه هم فقط دیتا میگیره از خط تلفن.
خود من مودم وایرلس رو به PS3 و اون یکی به PC وصل میکنم.
فقط نمیتونی همزمان دو تاش رو به یه دستگاه وصل کنی.
مودم وایرلسم که به هوا وصل نیست که . سیم داره رفته تو خط تلفن .

انحصاری های ps3 رو خیلی دوست دارم و مهمترین چیز برام هزینه های اینده این دو کنسول مثل بازی و هک و ..... هستش

منظورتون از مشکلات ps3 چی هستش؟برام کامل توضیح بدین خیلی مبتدی هستم

ps3 قابلیت ÷شتیبانی از بلوری رو داره فکر نمیکنید بازی های اینده با حجم های بالا قابلیت اجرا روی ایکس باکش رو نداشته باشن؟

بازى هاى ايکس باکس رو فشرده ميکنن. اگرم رو يه ديسک جا نشه چندتا ديسکش ميکنن. من خودم بازى خريدم 3 ديسک بوده. از اون نظر خيالت تخت(your dream is bed) ولى خب اگر هزينه واست مهمه ايکس باکس ىگير چون خيلى ميخرن بازياشم زياده. وقتيم از چيزى زياد باشه رقابت ايجاد ميشه و نتيجش اين ميشه که روز به روز قيمت بازياش افت ميکنه. در مورد مشکلات ps3. تمام مشکلاتش مربوط ميشت به اجراى بازياش. پيدا کردن و اجراى بازياش سخته و هزينه بر. تازه هم که چندين ماهه جلوى ش رو گرفتن. در کل اگر هزينه واست مهمه تو خريد ايکس باکس شک نکن

Sent from my ST18i using Tapatalk 2

مودم وایرلسم که به هوا وصل نیست که . سیم داره رفته تو خط تلفن .
منظورت چیه سیم داره رفته توی خط تلفن !؟ مودم وایرلس که همون نانو استیشن 5 است که روی پشت بام است و میاد پایین سیمش !

اینکه به تلفن وصل میشه ، منظورت مودم wi-fi است ؟

منظورت چیه سیم داره رفته توی خط تلفن !؟ مودم وایرلس که همون نانو استیشن 5 است که روی پشت بام است و میاد پایین سیمش !

اینکه به تلفن وصل میشه ، منظورت مودم wi-fi است ؟
نانو استیشنم کجا بوده ؟ :دی
Wireless Router دیگه .

درود
دوستان من یه مودم وایرلس دارم که تو یکی از اتاق های منزل کنار کامپیوتر گذاشته شده و Id و Pass هم رو خود مودم ست شده . هر وقت روشن کنم خودش به نت وصل میشه . Ps3 رو هم که تو یه اتاق دیگست با استفاده از همین وایرلسه به نت وصلش میکنم . یه مشکلی دارم هر چند وقت یک بار میزنه به سر Ps3 و سیگنال نمیگیره . هی باید Enable و Disable کنم تا یه بار سیگنال بگیره .
یه مودم Wired هم دارم . میخوام ببینم میتونم اون مودم با سیم رو بزارم کنار Ps3 و وصلش کنم بهش ؟ میشه تو خونه از دوتا مودم استفاده کرد ؟ یعنی اون وایرلسه که روشنه واسه خودش . بعدا من ps3 رو روشن کردم . مودم با سیم اونم رو روشن کنم و هر دوتا به نت وصل بشن ؟
محمد جان درود
آقا مشکل اصلی شما سیمانی بودن دیوارهاتون هست که باعث میشه سیگنال افت کنه و مجبور به اون کار بشی
در مورد 2 تا مودم هم خیالتو راحت کنم نمیشه مگه اینکه موقعی که میخوای با ps3 به نت وصل بشی اون مدم وایرلس رُ کلا خاموش کنی و اینو جاش وصل کنی
یه کار دیگه هم میتونی بکنی البته ممکنه یکم سرعتت بیاد پایین و اونم اینه که بیایی یه سیم از همین مودم وایرلست بگیری بکشی وصل کنی به ps3 ولی همونطور که گفتم افت سرعت داری
راه دیگش اینه که کنسولُ بیاری نزدیکتر به مودم
راه دیگری هم اینه که مودمتو عوض کنی مثلا 150 مگابیتشُ بخری که قدرت فرکانسش قویتر باشه و بتونه از دیوارها به راحتی وصل بشه
میتونم برات تهیه کنم
به نظرم کم هزینه ترین راهش همون سیم کشی از همین مودم وایرلسته

بازى هاى ايکس باکس رو فشرده ميکنن. اگرم رو يه ديسک جا نشه چندتا ديسکش ميکنن. من خودم بازى خريدم 3 ديسک بوده. از اون نظر خيالت تخت(your dream is bed) ولى خب اگر هزينه واست مهمه ايکس باکس ىگير چون خيلى ميخرن بازياشم زياده. وقتيم از چيزى زياد باشه رقابت ايجاد ميشه و نتيجش اين ميشه که روز به روز قيمت بازياش افت ميکنه. در مورد مشکلات ps3. تمام مشکلاتش مربوط ميشت به اجراى بازياش. پيدا کردن و اجراى بازياش سخته و هزينه بر. تازه هم که چندين ماهه جلوى ش رو گرفتن. در کل اگر هزينه واست مهمه تو خريد ايکس باکس شک نکن
مرسی از شما دوست عزیز

دوستان کسی دیگه ای نیست که بنده رو راهنمایی کنه که 360 بخرم یا پی اس 3؟؟

هر نظری میدین حتما برام دلیل بیارین تا بنده هم بتونم تصمیم بگیرم

با تشکر از همه دوستان

.....................................................................................

مرسی از شما دوست عزیز

با تشکر از همه دوستان

.....................................................................................

دوست عزیز اگه آنلاین مجانی میخوای برو ps3 بخر از طرفی اگه هزینه بازی هاش برات سنگین نیست و میتونی ماهی 1-2 تا بازی بخری بهترین گزینس
از طرفی اگه اهل آنلاین زدن نیستی خب میتونی 360 بخری هم بازیاش ارزونه هم راحت گیر میاد
-----------
تجربه ی خودم
من از اول ps3 داشتم بعد از یه مدت 360 هم خریدم ولی بعد از چند ماه فروختمش چون دیدم به درد من نمیخوره من اهل آنلاین هستم ولی اون آنلاین نداره به خاطر همین ردش کردم رفت و به جاش چند تا بازی ps3 خریدم
کلا سلیقه ای هستش ببین کدومو میخوای برو همونو بگیر

دوستان راهی برای پاک کردن دسته جمعیه سیو ها یا کپی کردنشون تو فلش هست؟

راه دسته جمعی ای وجود نداره باید تک تک کپی/پاک کنید
بعضی از سیو ها نمیشه کپیشون کرد به خاطر امنیتی بودنشون

آخرین ویرایش:
مرسی از شما دوست عزیز

با تشکر از همه دوستان

به نظر من تنها تفاوتشون بازى هاى انحصاريشونه

Sent from my ST18i using Tapatalk 2

دارم با راهنمایی دوستان کم کم قدرت انتخاب پیدا میکنم

هزینه بازی های 360 و پی اس 3 چقدره؟

هزینه هک و اپدیتشون چی؟هر چند وقت باید اپدیت بشه؟

جی تک چی هستش؟

کلا هزینه دستگاه برام مهم هستش

راستی در رابطه با سه چراغه و چراغ زرد هم راهنماییم کنید که چون اصولا با دستگاه زیاد بازی میکنم دچار این مشکل ها نشم

راستی بازی های کرک شده برای کدومشون زودتر میاد؟

اگه ایکس باکس بگیرم باید هک کنم یا جی تک؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or