پرسش و پاسخ ps3 (مشکل های نرم افزاری و سخت افزاری و رفع و رجوع آنها)

چراغ زرد به چه چيزهاى ديگه اى ربط داره اگه ميشه بگيد که پيشگيرى کنيم
چراغ زرد توسط گرمای بیش از حد، نوسانات برق، خراب شدن هارد دیسک، بیش از حد تو ساعت های اوج مصرف برق کار کشیدن به وجود بیاد
البته تو بعضی موارد بوده که طرف حسابی مراقبت کرده ولی باز چراغ زرد داده
فقط فت ها ممکنه چراغ زرد بدن
البته یه مورد تو اسلیم چراغ زرد تو ایران گزارش شده که ملاک زرد شدن اسلیم ها نمیتونه قرار بگیره
بهترین راه اینه که تو ساعات سر شب روشن نکنید کنسولو
از UPS استفاده کنید (برای جلوگیری از قطع یا نوسانات برق)
زیر کنسول پایه بزارید تا یکم هوا جریان داشته باشه (فن لپتاپی بزارید بهتره)
ایستاده بزارید هم کمک میکنه برای خنک شدنش
اگه دیدید کنسولاتون باگ های عجیب غریبی میزنه که قبلا این باگ ها رو نداشته نسبت به تعویض هاردش اقدام کنید
بهترین مدل های هارد تو بازار SSD ها هستن (البته خیلی گرون هستن) اگه بودجشو دارید بخرید رو کنسول بزارید هم تو سرعت بوت، لود تاثیر داره هم گرماش کمتره
سلام تلویزیون من فقط COMPOSITE داره ولی کنسول بالا نمیاد الان باید چی کار کنم ممکن مشکل از TV باشه , وقتی این پورتو داره باید اجرا کنه دیگه , دمت گرم راهنمایی کنید
شما کنسولو خاموش کن دستتو رو دکمه پاور نگه دار بزار روشن بشه و بر ندار تا بوغ دوم رو بزنه بعد خاموشش کن دوباره روشنش کن باید تنظیمات تصویر ریست بشه
سلام دوستان راستش من میخواستم MW3 بازی کنم ولی هی وسط fetching your porfile ارور میده ! نمیدونم چکارش کنم
لطفا یکی کمکم کنه
ممنون
شما یه زحمتی بکش برو تو تاپیک خود بازیش بپرس حتما کسی هست راهنماییت کنه

اين فن لپتابى قيمتش حول و حوش چنده ؟بعد اون ups که گفته بوديد انلاين افلاين داره يعنى چى ؟؟به اينترنت ربط داره يا يه چيز ديگس؟؟؟؟
فن های لپتاپی چند مدل داریم اونایی که زیر لپتاپ گزاشته میشه و کلا رو میز گزاشته میشه یه مدل دیگه هم هست خودش پایه داره و حالت یه میز کوچیکُ داره
یه سر برید بازار کامپیوتر انواع و اقسام مدلاشو پیدا میکنید
سلام دوستان این لینکو ببینین حال کنین . نظرتون در این مورد چیه؟

Easy 3-Step DIY - How to stop your PS3 slim from overheating.. Permanently! - Blu-ray Forum
این حرکت خوبه به شرطی که بتونی منبع تغذیه اون فن رو درست تامین کنید که به کنسول فشار نیاد
این مدل برای اسلیم توضیح داده که من تا حالا فقط یه بار شنیدم اسلیم چراغ زرد میده
آپدیت جدید کی اومده و چنده؟!
میپرسم واسه اینکه الان آپ کنم دوباره 1 هفته بعد جدیدتر بیاد
16 فبریه 2012 اومدش احتمالا سونی همین نزدیکی ها یه آپدیت بده اگه میخواین یه باره بشه بزارید برای اون موقع
اگه هم قصد آنلاین دارید دانلودش کنید

---------- نوشته در 11:28 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:27 AM ارسال شده بود ----------

یادم رفت بگم فن لپتاپی مدل های خوب از 10-15 تومن به بالا هستش (قیمتش)

سوال اولت که مربوط به کپی خور و اینا میشه من نمیتونم توضیح بدم ، ( اونجا بپرس میگم بت )

سوال دوم هم باید بگم که اصلا PS3 چیزه دیگری هست و PSVITA چیز دیگری،

هر دوتاشون عالین ، ویتا که توی کنسول های دستی فوق العالاده هستش ، بله بازی هاش هم توی ایران هست.
کجا باید بگم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:-/

آقا این پلاتینیوم چیه؟ بازی های پلاتینیوم.مثلاً پلاتینیوم آنچارتد 1.چین؟

وقتی تمام تروفی های اصلی یک بازی رو بگیری پلاتینیوم میگیری ...

برای بالا بردن Rank تو PSN خوبه

حالا پلات بعضی از بازی ها سخت .. بعضی ها آسونند !

سلام
بازیهایی که بیش از یک میلیون نسخه ازشون فروخته میشه بعد از مدتی با یک قاب طوسی رنگ فروخته میشن و ب اونا پلاتینیوم میگن(معمول قضیه اینه)

در تکمیل جواب آقا میثم بازیهای پلات با قیمت بسیار کمی فروخته میشوند
بیشتر بازیهای داخل پک ps3 پلات هستن
ارزش آرشیو کردن ندارن البته اینی که گفتم عرفه یکی شاید پلات رو هم آرشیو کنه

سلام به همه

میدونم اینجا جای این بحث نیست ولی خدا میدونه الان 1 ساعته دنبال یجا میگردم این سوالو بکنم

اول از همه بگم تو این زمینه بوق بوقم ولی منظورم این نیس عقب افتادم :-b

من 12 ساله کامپیوتر دارم ولی تا حالا سمت کنسول نرفتم جز (میکرو - آتاری - سگا - پلی 1 - پلی 2 - psp - ایکس باکس (از اون قدیما) )

بیخیال حالا میخوام یه ps3 بخرم (ولی بوقم)

ولی از ایران نه. از دبی - عراق - هلند - کانادا - آمریکا ... خلاصه هر جا که یه فامیل یا آشنایی داریم

نظرتون راجب این چیه ؟
71EHrhXxt4L.jpg

Amazon.com: PlayStation 3 320GB System: Video Games

اگه بگم اینو بیارن بعدا با مشکل برخورد نمیکنم (همجوره) هک - بازی - سخت افزاری -... خلاصه گیر نده دیگه بزاره مثل آدم gow3 , 4 رو درست بازی کنم

لطفا پیشنهاد خودتونو هم بگید
لطفا راهنمایی بکنید

چجوری میشه فهمید دستهps3اصله؟

در صورتی که روی دستگاه فریمور بالا 4 بخونه دسته اصله !
سلام به همه

میدونم اینجا جای این بحث نیست ولی خدا میدونه الان 1 ساعته دنبال یجا میگردم این سوالو بکنم

من 12 ساله کامپیوتر دارم ولی تا حالا سمت کنسول نرفتم جز (میکرو - آتاری - سگا - پلی 1 - پلی 2 - psp - ایکس باکس (از اون قدیما) )

ولی از ایران نه. از دبی - عراق - هلند - کانادا - آمریکا ... خلاصه هر جا که یه فامیل یا آشنایی داریم

نظرتون راجب این چیه ؟

اگه بگم اینو بیارن بعدا با مشکل برخورد نمیکنم (همجوره) هک - بازی - سخت افزاری -... خلاصه گیر نده دیگه بزاره مثل آدم gow3 , 4 رو درست بازی کنم

لطفا راهنمایی بکنید

به احتمال زیاد فریمور کارخونه ــیش باید 3.56 باشه که اصلا هک نمیشه

اگر می خوای هک نشه بخر دوست عزیز ;) مگر نه از همین دیار بگیر !

سلام به همه

نظرتون راجب این چیه ؟
71EHrhXxt4L.jpg

لطفا راهنمایی بکنید
سلام حالا لازم نبود این همه خودتو تخریب کنب ها:d
همین مدل خوبه به مشکل هم بر نمیخوری اگه این چند صفحه آخر رُ بخونی (راه و روش استفاده تو تابستون)
در مورد هکش چیزی نمیدونم
از نظر بازی اوریجینال که اینجا تقریبا 2 برابره قیمتش
از نظر سخت افزار هم که همشون شبیه هم هستن هیچ فرقی نداره
چجوری میشه فهمید دستهps3اصله؟
پشتش باید جای 5 تا پیچ باشه
وقتی به کنسول ورژن 3.6 به بالا میزنی باید کار کنه
همین گزینه ها برای تشخیص دسته اصل و فرعی کفایت میکنه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or