Hamed Vincent
Loyal Member
خدا دو تا چشم داده بهتون ، سواد هم که دارید شُکر خدا !
پس عنوان تاپیک رو بخونید و دیگه در مورد این مباحث پست ندهید !
دونستن خیلی خوبه ، ولی برو توی تاپیک خود کپی بازها این موضوعات رو مطرح کن !!!
آقای محترم اینجا نوشته به غیر از مسائل کپیخور (سواد که داری)منظورت از فريمور 3.55
همون ورزن 3.55 هست؟؟؟
---------- نوشته در 03:40 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:38 PM ارسال شده بود ----------
دونستن يه مطلي بهتر از ندونستن مطلبي هست كه باعث دردسر و ضرر ميشه
میگم حامد جان این که میگن بخش مثلا آهنگ رو که میزنن هیچی نمیاد میتونن خب مثلثو بزنن display allرو بزنن که کل محتویات فلش رو نشون بده دیگه!اینقدر زحمت نمیخواد فقط برای تم و آپدیت لازمه!:dآقای محترم اینجا نوشته به غیر از مسائل کپیخور (سواد که داری)
پستتون در مورد هک و غیره گزارش شد
هرکی هم از این به بعد صحبتی در مورد هک بکنه گزارش میکنم (دیگه نمیگم برای آخرین بار)
صحبت در مورد هک دارید برید PS3 Jailbreak اونجا جاشه نه اینجا
---------- نوشته در 03:51 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:45 PM ارسال شده بود ----------
دوستان تو فلشتون به این صورت باید فولدر بسازید
MUSIC برای آهنگ
VIDEO برای ویدیو
PICTURE برای عکس
PS3/UPDATE برای آپدیت (تو فولدر PS3 یه فولدر دیگه به اسم UPDATE بسازید بعد فایل آپدیت رُ کپی کنید توش)
PS3/THEME برای تم (تو فولدر PS3 یه فولدر دیگه به اسم THEME بسازید بعد فایل تِم رُ کپی کنید توش)
PS3/SAVEDATA برای سیو (تو فولدر PS3 یه فولدر دیگه به اسم SAVEDATA بسازید بعد فایل سیو رُ کپی کنید توش)
دوستان به نظرتون یه ps3 slim 160 دسته دو چند میرزه؟
از چه نظر بهتره؟بازی هاش راحت گیر میاد؟فیلم بلوری با این ریجن راحت گیر میاد؟الان این سوالایی که دارم میکنم جاش همین جاست؟سوال بعدی: به زودی... :dبله همون پال ــه ریجن 1 بهتره هم ارزش راحت تر هم Store ــش بهتر !
از چه نظر بهتره؟بازی هاش راحت گیر میاد؟فیلم بلوری با این ریجن راحت گیر میاد؟الان این سوالایی که دارم میکنم جاش همین جاست؟سوال بعدی: به زودی... :d
سلام جدیدا کنسولم موقع بازی دانلود نمیکند(ملتفت شدید!) یعنی وقتی دانلود رزومه میکنم بعد میرم تو گیم دانلود قطع میشه بعد که از بازی خارج میشم دوباره باید استارت کنم! فکر کنم از آپدیتها باشد! شما هم همچین مشکلی دارید؟
يه سول ميشه راحت بازي هاي ps2رو رو ps3جرا كرد؟كسي بلده راهنمايي كنه
اقا من نميدونستم تايبيكي در مورد مسائل كبي خور هست
براي همين مجبور شدم اون سئوالي كه داده بودم اينجا ببرسم
يكي از دوستان ادرس تايبيك مسائل كبي خور رو بم داد
خب اون حرکت مخصوص اونایی هست که حوصله ندارن از راهش برن جلو در ضمن اگه فولدر بندی کنید برای کپی کردن هم مشکلی ندارید اگه فولدر بندی نباشه ممکنه تو حالت کپی کلی به مشکل بر بخوریدمیگم حامد جان این که میگن بخش مثلا آهنگ رو که میزنن هیچی نمیاد میتونن خب مثلثو بزنن display allرو بزنن که کل محتویات فلش رو نشون بده دیگه!اینقدر زحمت نمیخواد فقط برای تم و آپدیت لازمه!:d
برو تاپیک قیمت به روز ps3 تو فروشگاهها رُ پیدا کن تو اون قیمت به روزش هست 30-35 درصد کم کن دسته 2ش در میاددوستان به نظرتون یه ps3 slim 160 دسته دو چند میرزه؟
آره جاش همینجاس معمولا بازی های ریجن 2 این چند وقته راحت تر پیدا میشناز چه نظر بهتره؟بازی هاش راحت گیر میاد؟فیلم بلوری با این ریجن راحت گیر میاد؟الان این سوالایی که دارم میکنم جاش همین جاست؟سوال بعدی: به زودی... :d
اگه بازی ای که دارید میرید کد آنلاین میخواد و شما اون کد رُ وارد نکردید کنسول اتصالتون به اینترنت رُ قطع میکنه به خاطر همین دانلود هاتون stop میشهسلام جدیدا کنسولم موقع بازی دانلود نمیکند(ملتفت شدید!) یعنی وقتی دانلود رزومه میکنم بعد میرم تو گیم دانلود قطع میشه بعد که از بازی خارج میشم دوباره باید استارت کنم! فکر کنم از آپدیتها باشد! شما هم همچین مشکلی دارید؟
سری های اولیه PS3 میتونستن دیسک های اوریجینال Ps2 و PS1 رُ اجرا کنن ولی سونی به خاطر ارزونتر کردن کنسول این قابلیت رُ ازشون برداشتيه سول ميشه راحت بازي هاي ps2رو رو ps3جرا كرد؟كسي بلده راهنمايي كنه
ای بابا من کی بحث قیمت کردم؟خرید فقط و فقط خرید ..
بازی هاش گرون تر گیر میاد
فیلم بلوری والا بیشتر فک کنم ریجن 2 ــه ..
( بحث قیمت و فیلم اینجا نیست ) !