پرسش و پاسخ ps3 (مشکل های نرم افزاری و سخت افزاری و رفع و رجوع آنها)

خدا دو تا چشم داده بهتون ، سواد هم که دارید شُکر خدا !

پس عنوان تاپیک رو بخونید و دیگه در مورد این مباحث پست ندهید !

دونستن خیلی خوبه ، ولی برو توی تاپیک خود کپی بازها این موضوعات رو مطرح کن !!!

منظورت از فريمور 3.55
همون ورزن 3.55 هست؟؟؟

---------- نوشته در 03:40 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:38 PM ارسال شده بود ----------

دونستن يه مطلي بهتر از ندونستن مطلبي هست كه باعث دردسر و ضرر ميشه
آقای محترم اینجا نوشته به غیر از مسائل کپیخور (سواد که داری)
پستتون در مورد هک و غیره گزارش شد
هرکی هم از این به بعد صحبتی در مورد هک بکنه گزارش میکنم (دیگه نمیگم برای آخرین بار)
صحبت در مورد هک دارید برید PS3 Jailbreak اونجا جاشه نه اینجا

---------- نوشته در 03:51 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:45 PM ارسال شده بود ----------

دوستان تو فلشتون به این صورت باید فولدر بسازید
MUSIC برای آهنگ
VIDEO برای ویدیو
PICTURE برای عکس
PS3/UPDATE برای آپدیت (تو فولدر PS3 یه فولدر دیگه به اسم UPDATE بسازید بعد فایل آپدیت رُ کپی کنید توش)
PS3/THEME برای تم (تو فولدر PS3 یه فولدر دیگه به اسم THEME بسازید بعد فایل تِم رُ کپی کنید توش)
PS3/SAVEDATA برای سیو (تو فولدر PS3 یه فولدر دیگه به اسم SAVEDATA بسازید بعد فایل سیو رُ کپی کنید توش)

آقای محترم اینجا نوشته به غیر از مسائل کپیخور (سواد که داری)
پستتون در مورد هک و غیره گزارش شد
هرکی هم از این به بعد صحبتی در مورد هک بکنه گزارش میکنم (دیگه نمیگم برای آخرین بار)
صحبت در مورد هک دارید برید PS3 Jailbreak اونجا جاشه نه اینجا

---------- نوشته در 03:51 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:45 PM ارسال شده بود ----------

دوستان تو فلشتون به این صورت باید فولدر بسازید
MUSIC برای آهنگ
VIDEO برای ویدیو
PICTURE برای عکس
PS3/UPDATE برای آپدیت (تو فولدر PS3 یه فولدر دیگه به اسم UPDATE بسازید بعد فایل آپدیت رُ کپی کنید توش)
PS3/THEME برای تم (تو فولدر PS3 یه فولدر دیگه به اسم THEME بسازید بعد فایل تِم رُ کپی کنید توش)
PS3/SAVEDATA برای سیو (تو فولدر PS3 یه فولدر دیگه به اسم SAVEDATA بسازید بعد فایل سیو رُ کپی کنید توش)
میگم حامد جان این که میگن بخش مثلا آهنگ رو که میزنن هیچی نمیاد میتونن خب مثلثو بزنن display allرو بزنن که کل محتویات فلش رو نشون بده دیگه!اینقدر زحمت نمیخواد فقط برای تم و آپدیت لازمه!:d

از چه نظر بهتره؟بازی هاش راحت گیر میاد؟فیلم بلوری با این ریجن راحت گیر میاد؟الان این سوالایی که دارم میکنم جاش همین جاست؟سوال بعدی: به زودی... :d

خرید فقط و فقط خرید ..

بازی هاش گرون تر گیر میاد

فیلم بلوری والا بیشتر فک کنم ریجن 2 ــه ..

( بحث قیمت و فیلم اینجا نیست ) !

سلام جدیدا کنسولم موقع بازی دانلود نمیکند(ملتفت شدید!) یعنی وقتی دانلود رزومه میکنم بعد میرم تو گیم دانلود قطع میشه بعد که از بازی خارج میشم دوباره باید استارت کنم! فکر کنم از آپدیتها باشد! شما هم همچین مشکلی دارید؟

اقا من نميدونستم تايبيكي در مورد مسائل كبي خور هست
براي همين مجبور شدم اون سئوالي كه داده بودم اينجا ببرسم
يكي از دوستان ادرس تايبيك مسائل كبي خور رو بم داد:(

آخرین ویرایش:
سلام جدیدا کنسولم موقع بازی دانلود نمیکند(ملتفت شدید!) یعنی وقتی دانلود رزومه میکنم بعد میرم تو گیم دانلود قطع میشه بعد که از بازی خارج میشم دوباره باید استارت کنم! فکر کنم از آپدیتها باشد! شما هم همچین مشکلی دارید؟

بعضی از بازی ها آپدیتش اینجوریه دوست عزیز ...

يه سول ميشه راحت بازي هاي ps2رو رو ps3جرا كرد؟كسي بلده راهنمايي كنه

میشه اگر Ps3 اوریج باشه و بازی از Store بخرید

یا یه مدل Ps3 اومده با یه سری دیسک بازی کپی خور می خونه ( ماله Ps2 ــرو ) !

اقا من نميدونستم تايبيكي در مورد مسائل كبي خور هست
براي همين مجبور شدم اون سئوالي كه داده بودم اينجا ببرسم
يكي از دوستان ادرس تايبيك مسائل كبي خور رو بم داد:(

واقعا پیدا کردن بخش کپیخور و تاپیک مرجع اینقدر سخت هست؟
http://forum.bazicenter.com/thread33248/page653

میگم حامد جان این که میگن بخش مثلا آهنگ رو که میزنن هیچی نمیاد میتونن خب مثلثو بزنن display allرو بزنن که کل محتویات فلش رو نشون بده دیگه!اینقدر زحمت نمیخواد فقط برای تم و آپدیت لازمه!:d
خب اون حرکت مخصوص اونایی هست که حوصله ندارن از راهش برن جلو در ضمن اگه فولدر بندی کنید برای کپی کردن هم مشکلی ندارید اگه فولدر بندی نباشه ممکنه تو حالت کپی کلی به مشکل بر بخورید
دوستان به نظرتون یه ps3 slim 160 دسته دو چند میرزه؟
برو تاپیک قیمت به روز ps3 تو فروشگاهها رُ پیدا کن تو اون قیمت به روزش هست 30-35 درصد کم کن دسته 2ش در میاد
کلا پُره پُرش 400 هست اونم به شرط تمیزی
از چه نظر بهتره؟بازی هاش راحت گیر میاد؟فیلم بلوری با این ریجن راحت گیر میاد؟الان این سوالایی که دارم میکنم جاش همین جاست؟سوال بعدی: به زودی... :d
آره جاش همینجاس معمولا بازی های ریجن 2 این چند وقته راحت تر پیدا میشن
بلوری هاش هم آره راحتتره
اگه بازی ای که دارید میرید کد آنلاین میخواد و شما اون کد رُ وارد نکردید کنسول اتصالتون به اینترنت رُ قطع میکنه به خاطر همین دانلود هاتون stop میشه
يه سول ميشه راحت بازي هاي ps2رو رو ps3جرا كرد؟كسي بلده راهنمايي كنه
سری های اولیه PS3 میتونستن دیسک های اوریجینال Ps2 و PS1 رُ اجرا کنن ولی سونی به خاطر ارزونتر کردن کنسول این قابلیت رُ ازشون برداشت

خرید فقط و فقط خرید ..

بازی هاش گرون تر گیر میاد

فیلم بلوری والا بیشتر فک کنم ریجن 2 ــه ..

( بحث قیمت و فیلم اینجا نیست ) !
ای بابا من کی بحث قیمت کردم؟:-/
آقا عنوان تاپیک چیه؟(هر سوال و هر مطلبی در مورد PS3 *به غیر از مسائل کپی خور*) ps3 به جز کنسول بازی یه دستگاه Media هم هست...
حالا من بر سر فیلم بحثی نکردم،در مورد ریجن دیسک بلوری داشتیم حرف میزدیم
تمام:(

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or