با سلام
جای دیگه ای به جز روی جعبه ریجن رو نوشته؟
چون برای من جعبه دستگاه از اول که خریدم عوض شده بود ومن نمیدونستم
البته روی جعبه نوشته ریجن 2 هست ولی همونطور که گفتم جعبه عوض شده
نوع دستگاهمم ps3 40gb ریفر هست
شماره سریالشو بگو بهت بگم ریجنش چیه
با سلام
جای دیگه ای به جز روی جعبه ریجن رو نوشته؟
چون برای من جعبه دستگاه از اول که خریدم عوض شده بود ومن نمیدونستم
البته روی جعبه نوشته ریجن 2 هست ولی همونطور که گفتم جعبه عوض شده
نوع دستگاهمم ps3 40gb ریفر هست
نه نیازی نیست ریجن یکی باشهمیشه؟برای انلاین بازی ریجن اش با ریجن ذستگاه باید یکی باشه حتما؟ فرق بازی پلات با ساده چیه؟
سلام بر همگى !!!! وقتى کنسول روشنه و شخصم تو بازى يه دفعه برق که ميره بعد دوباره مياد دستگاهو که روشن ميکنم يه پيغامى ميده نميدونم با دسته خاموش کنو از اين جور چيزا ميخواستم بدونم ضررى چيزى واسه دستگاه داره ؟؟؟
اولا که بازى هاى ايکس باکس زود تر نميان بعدشم مشکلات کمترش به خاطر هکشه.هر موقع هم بخواى ميتونى سونى رو از حالت کپى در بيارى و انلاين بزنىچرا ميتونى گرز او وار م بازى کنى البته بايد يه ايکس باکسم بگيرى!!! خوب دوسته من انحصارى ايکس باکسه ديگه!!!فت با اسليم فرقاش تو تاپيک ها هست بگردى پيدا ميکنىشايد اونايى که دارن ميفروشن کپى ميزدن انحصارى ها رو بازى کردن و حالا ميخوان برن سراغ بازى هاى جديدسلام دوستان بنده چند روزه دارم با همه مشورت میکنم که ps3 بخرم یا 360. طبق پرس و جو های بنده بیشتر بهم گفتن 360 بگیر چون مشکلاتش کمتر هستش و بازی هاش زودتر میاد و ps3 رو دوباره از حالت هک خارج کردن و بازی های جدید رو نمیشه کپی بازی کرد و ....من انحصاری های ps3 رو خیلی دوست دارماگه ps3 بخرم دیگه نمیتونم gears fo war بازی کنم؟ps3 فت بخرم چه فرقی با اسلیم داره؟یکی از دوستان فت 80 گیگ داره میگه 280 تومن اگه اشتباه نکنم خوب میگه؟ظاهر دستگاه ه تمییز هستشراستی 1 سوال خیلی مهم دارم اکثر دوستانی که ps3 خودشون رو میفروشن حالا چه فت و چه اسلیم میخوان برن 360 بخرن دلیل این کار چی هستش؟لطفا کامل منو روشن کنینلطفا راهنماییم کنید که چکار کنم
اولا که بازى هاى ايکس باکس زود تر نميان بعدشم مشکلات کمترش به خاطر هکشه.هر موقع هم بخواى ميتونى سونى رو از حالت کپى در بيارى و انلاين بزنىچرا ميتونى گرز او وار م بازى کنى البته بايد يه ايکس باکسم بگيرى!!! خوب دوسته من انحصارى ايکس باکسه ديگه!!!فت با اسليم فرقاش تو تاپيک ها هست بگردى پيدا ميکنىشايد اونايى که دارن ميفروشن کپى ميزدن انحصارى ها رو بازى کردن و حالا ميخوان برن سراغ بازى هاى جديد
سلام دوستان
بنده چند روزه دارم با همه مشورت میکنم که ps3 بخرم یا 360. طبق پرس و جو های بنده بیشتر بهم گفتن 360 بگیر چون مشکلاتش کمتر هستش و بازی هاش زودتر میاد و ps3 رو دوباره از حالت هک خارج کردن و بازی های جدید رو نمیشه کپی بازی کرد و ....
من انحصاری های ps3 رو خیلی دوست دارم
اگه ps3 بخرم دیگه نمیتونم gears fo war بازی کنم؟
ps3 فت بخرم چه فرقی با اسلیم داره؟یکی از دوستان فت 80 گیگ داره میگه 280 تومن اگه اشتباه نکنم خوب میگه؟ظاهر دستگاه ه تمییز هستش
راستی 1 سوال خیلی مهم دارم اکثر دوستانی که ps3 خودشون رو میفروشن حالا چه فت و چه اسلیم میخوان برن 360 بخرن دلیل این کار چی هستش؟لطفا کامل منو روشن کنین
لطفا راهنماییم کنید که چکار کنم
اقایان من یک مشگل توی یکی از ترافی هایTWISTED METALدارم اون ترافی هیدنش رو هر کاری کردم نفهمیدم چی کار کنم آزاد بشهاز هرکسی پرسیدم نمی دونست اگه میدونید بگید خیلی لازم دارم بدونم خیلی هم فوری
اگه اون بازیتون online pass یا همون کد داشته باشه لازمه که ریجن اکانت با بازی یکی باشه!حاج حامدمیشه؟برای انلاین بازی ریجن اش با ریجن ذستگاه باید یکی باشه حتما؟ فرق بازی پلات با ساده چیه؟
برو یه Trophy Guide از تو IGN یا هر سایت دیگه پیدا کن.نوشته چطوری اون تروفیارو بگیری.اقایان من یک مشگل توی یکی از ترافی هایTWISTED METALدارم اون ترافی هیدنش رو هر کاری کردم نفهمیدم چی کار کنم آزاد بشهاز هرکسی پرسیدم نمی دونست اگه میدونید بگید خیلی لازم دارم بدونم خیلی هم فوری