پرسش و پاسخ ps3 (مشکل های نرم افزاری و سخت افزاری و رفع و رجوع آنها)

با سلام
جای دیگه ای به جز روی جعبه ریجن رو نوشته؟
چون برای من جعبه دستگاه از اول که خریدم عوض شده بود ومن نمیدونستم
البته روی جعبه نوشته ریجن 2 هست ولی همونطور که گفتم جعبه عوض شده
نوع دستگاهمم ps3 40gb ریفر هست

شماره سریالشو بگو بهت بگم ریجنش چیه

ریجن بازی روش نوشته استرالیا 2 حساب میشه؟ریجن بازی پی اس 3 رو چطور میشه فهمید؟امریکا زده باشه میشه 1 ؟کشورهای اروپایی 2 و اسیا یی ها کشور سازنده اش باشن 3 حساب میشه؟برای انلاین بازی ریجن اش با ریجن ذستگاه باید یکی باشه حتما؟

اقایان من یک مشگل توی یکی از ترافی هایTWISTED METALدارم اون ترافی هیدنش رو هر کاری کردم نفهمیدم چی کار کنم آزاد بشه:-/ از هرکسی پرسیدم نمی دونست اگه میدونید بگید خیلی لازم دارم بدونم خیلی هم فوری

(⊙o⊙)

سلام بر همگى !!!! وقتى کنسول روشنه و شخصم تو بازى يه دفعه برق که ميره بعد دوباره مياد دستگاهو که روشن ميکنم يه پيغامى ميده نميدونم با دسته خاموش کنو از اين جور چيزا ميخواستم بدونم ضررى چيزى واسه دستگاه داره ؟؟؟

سلام بر همگى !!!! وقتى کنسول روشنه و شخصم تو بازى يه دفعه برق که ميره بعد دوباره مياد دستگاهو که روشن ميکنم يه پيغامى ميده نميدونم با دسته خاموش کنو از اين جور چيزا ميخواستم بدونم ضررى چيزى واسه دستگاه داره ؟؟؟

هروقت برق بره یا دستگاه رو یه راست از برق بکشی بیرون این پیغام رو میده ! من فک کنم اگه زیاد تکرار بشه قطعا آسیب میزنه به دستگاه !

سلام دوستان

بنده چند روزه دارم با همه مشورت میکنم که ps3 بخرم یا 360. طبق پرس و جو های بنده بیشتر بهم گفتن 360 بگیر چون مشکلاتش کمتر هستش و بازی هاش زودتر میاد و ps3 رو دوباره از حالت هک خارج کردن و بازی های جدید رو نمیشه کپی بازی کرد و ....

من انحصاری های ps3 رو خیلی دوست دارم

اگه ps3 بخرم دیگه نمیتونم gears fo war بازی کنم؟

ps3 فت بخرم چه فرقی با اسلیم داره؟یکی از دوستان فت 80 گیگ داره میگه 280 تومن اگه اشتباه نکنم خوب میگه؟ظاهر دستگاه ه تمییز هستش

راستی 1 سوال خیلی مهم دارم اکثر دوستانی که ps3 خودشون رو میفروشن حالا چه فت و چه اسلیم میخوان برن 360 بخرن دلیل این کار چی هستش؟لطفا کامل منو روشن کنین

لطفا راهنماییم کنید که چکار کنم

سلام دوستان بنده چند روزه دارم با همه مشورت میکنم که ps3 بخرم یا 360. طبق پرس و جو های بنده بیشتر بهم گفتن 360 بگیر چون مشکلاتش کمتر هستش و بازی هاش زودتر میاد و ps3 رو دوباره از حالت هک خارج کردن و بازی های جدید رو نمیشه کپی بازی کرد و ....من انحصاری های ps3 رو خیلی دوست دارماگه ps3 بخرم دیگه نمیتونم gears fo war بازی کنم؟ps3 فت بخرم چه فرقی با اسلیم داره؟یکی از دوستان فت 80 گیگ داره میگه 280 تومن اگه اشتباه نکنم خوب میگه؟ظاهر دستگاه ه تمییز هستشراستی 1 سوال خیلی مهم دارم اکثر دوستانی که ps3 خودشون رو میفروشن حالا چه فت و چه اسلیم میخوان برن 360 بخرن دلیل این کار چی هستش؟لطفا کامل منو روشن کنینلطفا راهنماییم کنید که چکار کنم
اولا که بازى هاى ايکس باکس زود تر نميان بعدشم مشکلات کمترش به خاطر هکشه.هر موقع هم بخواى ميتونى سونى رو از حالت کپى در بيارى و انلاين بزنىچرا ميتونى گرز او وار م بازى کنى البته بايد يه ايکس باکسم بگيرى!!! خوب دوسته من انحصارى ايکس باکسه ديگه!!!فت با اسليم فرقاش تو تاپيک ها هست بگردى پيدا ميکنىشايد اونايى که دارن ميفروشن کپى ميزدن انحصارى ها رو بازى کردن و حالا ميخوان برن سراغ بازى هاى جديد

دوستان من با یه مشکل عمده برخورد کردم.صدای پلی استیشن میخام از سینمای خانگی بگیرم با کابل اپتیکال،وصل که میکنه صدای منو از سینمای خانگی میاد ولی تو بازی که میرم یا فیلم که میبینم صدا نمیاد از سینما خانگی!:(کلافم کرده.کسی میتونه منو راهنمایی کنه؟مرسی
پلی استیشنم فت 80 گیگ،سینما خانگیم پاناسونیک.مرسی

اولا که بازى هاى ايکس باکس زود تر نميان بعدشم مشکلات کمترش به خاطر هکشه.هر موقع هم بخواى ميتونى سونى رو از حالت کپى در بيارى و انلاين بزنىچرا ميتونى گرز او وار م بازى کنى البته بايد يه ايکس باکسم بگيرى!!! خوب دوسته من انحصارى ايکس باکسه ديگه!!!فت با اسليم فرقاش تو تاپيک ها هست بگردى پيدا ميکنىشايد اونايى که دارن ميفروشن کپى ميزدن انحصارى ها رو بازى کردن و حالا ميخوان برن سراغ بازى هاى جديد

دوست عزیز معمولا بازی های ایکس باکس زودتر لیک میشن شما ریلیز جهانی رو نگاه نکن.

سلام دوستان

بنده چند روزه دارم با همه مشورت میکنم که ps3 بخرم یا 360. طبق پرس و جو های بنده بیشتر بهم گفتن 360 بگیر چون مشکلاتش کمتر هستش و بازی هاش زودتر میاد و ps3 رو دوباره از حالت هک خارج کردن و بازی های جدید رو نمیشه کپی بازی کرد و ....

من انحصاری های ps3 رو خیلی دوست دارم

اگه ps3 بخرم دیگه نمیتونم gears fo war بازی کنم؟

ps3 فت بخرم چه فرقی با اسلیم داره؟یکی از دوستان فت 80 گیگ داره میگه 280 تومن اگه اشتباه نکنم خوب میگه؟ظاهر دستگاه ه تمییز هستش

راستی 1 سوال خیلی مهم دارم اکثر دوستانی که ps3 خودشون رو میفروشن حالا چه فت و چه اسلیم میخوان برن 360 بخرن دلیل این کار چی هستش؟لطفا کامل منو روشن کنین

لطفا راهنماییم کنید که چکار کنم

دوست عزیز اینجوری که من برداشت کردم شما جز گیمرهایی نیستی که خیلی تجربه داشته باشی. ببین هم PS3 خوبه هم X360. ولی اگر بخوای PS3 بخری باید چند تا چیز رو در نظر بگیری. یکی اینکه به احتمال خیلی زیاد دیگه هک نمیشه و بازی های آینده رو باید به صورت اورجینال تهیه کنی که با توجه به نرخ روز افزون دلار روز به روز از مرز 100 تومن بالا میره بازیاش. دوم اینکه مطمئنا دردسر و عصاب خوردیش خیلی بیشتر از X360 هست. من خودم از فن های سونی و پلی استیشن هستم. ولی واقعا دردسر داره. البته دردسرش فقط واسه زمانیه که شما بخوای بازیهارو به صورت کپی انجام بدی. وگرنه اگر بخوای اورجینال تهیه بفرمایی دردسری نداره ولی اون موقع هزینه ی بسیار زیادی رو باید متحمل بشی. در مورد آنلاین هم بهت بگم که بی خیالش بشی بهتره. من خودم کرج هستم و از 3 تا شرکت تا الان سرویس سرعت بالا گرفتم ولی اینقدر پینگشون پایینه که نگو. و البته اگرم بخوای بگردی و سرویسی رو پیدا کنی که بتونی راحت و بی لگ بازی کنی بازم باید هزینه ی زیادی رو بدی. در کل بهت بگم اگر میخوای راحت و بی دردسر و با هزینه ی پایین بازی کنی من بهت X360 رو پیشنهاد میدم. ولی اگر از پس هزینه های بازی های گرون PS3 برمیای بهت PS3 رو پیشنهاد میکنم. در مورد اینکه اونایی که PS3 دارن و میفروشن X360 میخرن. اونا چند حالت دارن. یا اینکه وقتی هک شد خریدن تا انحصاری ها رو بازی کنن و بفروشن. بعدی اینکه وقتی هک شد فکر کردن هک ادامه پیدا میکنه و دیگه نمیتونن جلوشو بگیرن و تا الان هم منتظر هک جدید موندن ولی چون هک جدید نیومد تصمیم به فروش گرفتن. یه سری ها هم هستن که توانی خرید هر دو کنسول رو ندارن و به خاطر کینکت مجبور به فروش PS3 شون شدن تا برن X360 با کینکت بخرن. یه سری ها هم هستن که بعد از خرید PS3 متوجه شدن که از انحصاری های X360 بیشتر خوششون میاد که فکر کنم تعدادشون کم باشه چون سلیقه ی ایرانیا بیشتر دور و ور انحصاری هایPS3 میچرخه و ......... در کل دوست عزیز خیلی فکر و ذهنتو مشغول نکن. هر دو کنسول خوبن. فقط هزینه رو بررسی کن و با توجه به هزینه انتخاب کن.

موفق باشی

اقایان من یک مشگل توی یکی از ترافی هایTWISTED METALدارم اون ترافی هیدنش رو هر کاری کردم نفهمیدم چی کار کنم آزاد بشه:-/ از هرکسی پرسیدم نمی دونست اگه میدونید بگید خیلی لازم دارم بدونم خیلی هم فوری

کسی نبود سوال من رو جواب بده:((

میشه؟برای انلاین بازی ریجن اش با ریجن ذستگاه باید یکی باشه حتما؟ فرق بازی پلات با ساده چیه؟​

اگه اون بازیتون online pass یا همون کد داشته باشه لازمه که ریجن اکانت با بازی یکی باشه!حاج حامد :D درست گفتن.من اینو گفتم تا بعدا مشکلی برات پپیش نیاد.

اقایان من یک مشگل توی یکی از ترافی هایTWISTED METALدارم اون ترافی هیدنش رو هر کاری کردم نفهمیدم چی کار کنم آزاد بشه:-/ از هرکسی پرسیدم نمی دونست اگه میدونید بگید خیلی لازم دارم بدونم خیلی هم فوری​

برو یه Trophy Guide از تو IGN یا هر سایت دیگه پیدا کن.نوشته چطوری اون تروفیارو بگیری.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or