پرسش و پاسخ ps3 (مشکل های نرم افزاری و سخت افزاری و رفع و رجوع آنها)

میشه از رو هارد اکسترنال بازی اورجینال اجرا کرد:-/ آخه هر چی گشتم مال کپی خور بود.
یعنی بازی رو کپی کنی رو هارد ؟ اگر ابن جوری میشد که یعنی دستگاه مادر زاد کپی خوره که . تو اورجینال ها فقط بعضی از بازی ها یه بخشی از بازی رو کپی میکنن رو هارد که فکر کنم زمان لود هارو کم کنن مثل MGS4 که قبل از هر چپتر یه اینستال داره .

یعنی بازی رو کپی کنی رو هارد ؟ اگر ابن جوری میشد که یعنی دستگاه مادر زاد کپی خوره که . تو اورجینال ها فقط بعضی از بازی ها یه بخشی از بازی رو کپی میکنن رو هارد که فکر کنم زمان لود هارو کم کنن مثل MGS4 که قبل از هر چپتر یه اینستال داره .
نه بازیاییو که از psn دانلود می کنم از رو اکسترنال بازی کنم.آخه من هاردم 40 گیگ بیشتر نیستش و پلاس کلی بازی اصلی و پرحجم داده.یعنی تنها راه اینه که هارد خود دستگاه رو عوض کنم؟
بعد انگار بک آپ ترافی ها و اکانتو حفظ نمی کنه:-s

من چنتا بازي واسه ps 3 خريدم كه بعد از كپي كردن اونا اول كار كه خواستم بازي ها رو اجرا كنم يه ارور ميده ميگه بايد و‍‍‍رژن رو ارتقا بدي يه بار yes روزدم كلا ps3 هنگ كرد no رو هم كه ميزنم از بازي مياد بيرون بگيد چيكار كنم؟تورو خدا زود جواب بدين كارم گيره؟:(
سوالتو تو http://forum.bazicenter.com/thread33248/page659/ بپرس.

سلام من PS3 رو که میخوام اپدیت کنم این ارور رو میده چیکار کنم . 8002F157 اپدیت رو از سایت اسیا سونی بدون توقف گرفتم ;کنسول ریجن 3

لطفا کمک کنید من قبلا از 3.55 به 3.41 دانگرید کردم حالا هرکاری میکنم اپدیت نمیشه
کمک کنید لطفا

سلام, ps3 ويروس ميگيره/ ؟؟ اگه اره چه طورى ميشه ويروس کشيش کرد؟؟
سلام نه ویروس نمیگیره برنامه نویسیش بر پایه لینوکس هست و اکثر ویروس ها بر پایه ویندوز طراحی میشن
دوستان این PS3 اسلیم رفیقه ما هاردش پر شده . میخواد اضافه کنه هاردش رو . باید هارد لپتاپی بزاره روش ؟ چطوری ؟ منظورم اینه که چطوری باید اینکار رو بکنه . در ضمن چه هاردی خوبه . اگه مارک و قیمت بگین ممنون میشم .
پ.ن : دستگاه کپی خور نیست . اوریجینال بازی میکنه .
شما اول باید یه هارد اکسترنال تهیه کنی بعد فت 32 فرمتش کنی بعد از کنسولت بکاپ بگیری و در تروفی ها رو هم سینک کنی بعد از همه اینا هارد لپتاپی بگیری و تعویض کنی هاردو (فقط حواست باشه ساتا 3 ننداز روش خیلی داغ میکنه ساتا 1 یا سالا 1.5 گیگابیت بر ثانیه بزار روش) بعد جدیدترین آپدیتو رو فلش کپی کن بعد بزن به کنسول و روشن کن کنسولتو تا سیستم عاملشو نصب کنه هاردو فرمت کنه و آمادش کنه بعد هارد اکسترنالو بزن بهش و و اطلاعاتو ریستور بکن
باید از بچه های تاپیک راهنمایی در خرید سخت افزار بپرسی ولی از نظر من یه هارد Portable مارک Seagate یا Western Digital بگیره.
500 گیگ هم کافی به نظر میرسه.

البته بگو USB 3.0 نگیره چون اولاً گرونه ، دوماً درگاه های PS3 پورت USB 3.0 رو ساپورت نمیکنه ؛ در نتیجه سرعتش هیچ فرقی نمیکنه با حالتی که هارد USB معمولی وصل کنی بهش ! :biggrin1:
منظورشون هارد داخلی بود
میشه روی ps3 پسورد گذاشت که کسی نتونه باهاش بازی کنه؟
نه به اون صورتی که تو ویندوز یا کامپیوتر پسورد میزارید
سلام من PS3 رو که میخوام اپدیت کنم این ارور رو میده چیکار کنم . 8002F157 اپدیت رو از سایت اسیا سونی بدون توقف گرفتم ;کنسول ریجن 3

لطفا کمک کنید من قبلا از 3.55 به 3.41 دانگرید کردم حالا هرکاری میکنم اپدیت نمیشه
برو تو این بخش اینجا جاش نیست PS3 Jailbreak
من چنتا بازي واسه ps 3 خريدم كه بعد از كپي كردن اونا اول كار كه خواستم بازي ها رو اجرا كنم يه ارور ميده ميگه بايد و‍‍‍رژن رو ارتقا بدي يه بار yes روزدم كلا ps3 هنگ كرد no رو هم كه ميزنم از بازي مياد بيرون بگيد چيكار كنم؟
برو تو این بخش اینجا جاش نیست PS3 Jailbreak
میشه از رو هارد اکسترنال بازی اورجینال اجرا کرد:-/ آخه هر چی گشتم مال کپی خور بود.
نه نمیشه دوست من راهسی نداره بشه از رو هارد اکسترنال اجراش کرد اگه مشکل جا تو هاردتون رو دارید بهتره یه هارد بخرید یا اطلاعات GAME DATA مربوط به بازی هایی که کم بازی میکنید رُ پاک کنید
اقا قابل توجه كساني كه كنسولشون ارور ميده
به نظر من شايد كنسولتون ويروس داره

اين حرفي كه زدم ممكنه به احتمال 30% واقيعت داشته باشه
بالا گفتم کنسول ویروس نمیگیره خیالتون راحت

سلام

چند تا سوال دارم

1. اکه بلوری ارجینال بازی همیشه توی دستگاه باشه عیب داره؟یعنی در بیارم هر وقت خواستم بازی کنم دوباره بزارم؟مثلا روزی 3 بار

2.توی شهر ما بازی کپی دونه ای 5تومن میدن و بنده هم هارد ندارم بدم یکی از دوستان که تهران هستش برام بازی بریزن میخوام روی دی وی دی 4.5 رایت کنن و بنده روی هارد نصب کنم. طریقه نصب از روی دی وی دی چطور هستش ؟ راستی بندهد هارد اکسترنال یا فلشی که بشه بازی ها رو روش کپی کرد بعد به دستگاه انتقال داد ندارم و فقط میخوام با همون دی وی دی ها بزارم توی دستگاه و روی هاردش کپی کنم

راستی میشه کپی کنم توی فلش 8 گیگ و توی چند بار کلش رو بریزم توی دستگاه؟

طرینه نصب بازی کپی به چه صورت هستش؟

دوستان اگه جایی رو میشناسن که بازی روی دی وی دی و بلوری با قیمت مناسب بده معرفی کنن مرسی

سلام

چند تا سوال دارم

1. اکه بلوری ارجینال بازی همیشه توی دستگاه باشه عیب داره؟یعنی در بیارم هر وقت خواستم بازی کنم دوباره بزارم؟مثلا روزی 3 بار

2.توی شهر ما بازی کپی دونه ای 5تومن میدن و بنده هم هارد ندارم بدم یکی از دوستان که تهران هستش برام بازی بریزن میخوام روی دی وی دی 4.5 رایت کنن و بنده روی هارد نصب کنم. طریقه نصب از روی دی وی دی چطور هستش ؟ راستی بندهد هارد اکسترنال یا فلشی که بشه بازی ها رو روش کپی کرد بعد به دستگاه انتقال داد ندارم و فقط میخوام با همون دی وی دی ها بزارم توی دستگاه و روی هاردش کپی کنم

راستی میشه کپی کنم توی فلش 8 گیگ و توی چند بار کلش رو بریزم توی دستگاه؟

طرینه نصب بازی کپی به چه صورت هستش؟

دوستان اگه جایی رو میشناسن که بازی روی دی وی دی و بلوری با قیمت مناسب بده معرفی کنن مرسی
به جز سوال اولتون بقیش جاش اینجا نیست چون در مورد کپی خور کردنه .
در مورد سوال اولتونم یادمه یه بار تو همین سایت خوندم گفتن اگر تو دستگاه بمونه برای دستگاه خوب نیست . نمیدونم چرا من فقط خوندم . شایدم اصلا اشتباه دارم میکنم.

دوستان ببخشید آیا پلی3 هم ریجین مختلف داره؟
و بازی ها واسه ریجن های مختلف است مانند ایکس باکس یا فری هست؟
بله پلی3 ریجن های مختلفی داره میتونی بری توی این پست ریجن ها رو ببینی
http://forum.bazicenter.com/thread6616/page437/#post1052110
اره برای بازی ها هم ریجن مختلف هستند و هر یجن بازی رو میتونی توی هر ریجن پلی3 بازی کنید
وقتی ما میگیم ریجن بیشتر منظورمون توی انلاین هست و ریجن برای انلاین مهم تر ست
روی ایکس باس رو نمیدونم دوسته من

واسه دسترسی به اطلاعات pc از طریق ps3 من این کار ها رو انجام دادم و در اخر ارور تحویل گرفتم ....... :d

K-lite codec pack ////// microsoft .net رو نصب کردمرو pc خود نرم افزار مدیا سرور هم نسخه 1.52.1 هست انتی ویروس هم دیزیبل و از ps3 هم مدیا فعال
ارور داد
download failed ; http/1.0 403 forbiden

کیست مرا یاری کند ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or