پرسش و پاسخ ps3 (مشکل های نرم افزاری و سخت افزاری و رفع و رجوع آنها)

نمیدونم وایسا اساتید محترم بیان جوابتو بدن.
ما ها دیگه جواب نمیدیم گزارش میکنیم
خود من به شخصه هر کسی در مورد هک و مسائلش چیزی بگه بپرسه یا هر چیزی مطرح کنه بی برو برگرد گزارش میکنم و خودتونم میدونید رسیدگی میشه بهش
قوانین برای همس نه فقط یه قشر خاص، بهش احترام بزارید

سلام دوستان عزیز.از اونجایی که نمیدونستم سوالم رو کجا بپرسم و مربوط به هک نمیشه اینجا میپرسم.
من وقتی میرم بخش music یه نرم افزاری هست به اسم music unlimited بعد زدم دانلود بشه که 119 مگ بود.وقتی که خواست اجرا بشه صفحه سیاه شد بعد از 2-3 ثانیه برگشت و ارور 80010017 داد.میخواستم ببینم میتونید کمک کنید.راستی همین جریان سر نرم افزار playstation Home هم اتفاق افتاد.همون ارور رو داد.
راستی فریمور 3.55.2 rebug نصبه و وقتی که داشتم دانلود میکردم sign in کرده بودم تو psn.

سلام دوستان عزیز.از اونجایی که نمیدونستم سوالم رو کجا بپرسم و مربوط به هک نمیشه اینجا میپرسم.
من وقتی میرم بخش music یه نرم افزاری هست به اسم music unlimited بعد زدم دانلود بشه که 119 مگ بود.وقتی که خواست اجرا بشه صفحه سیاه شد بعد از 2-3 ثانیه برگشت و ارور 80010017 داد.میخواستم ببینم میتونید کمک کنید.راستی همین جریان سر نرم افزار playstation Home هم اتفاق افتاد.همون ارور رو داد.
راستی فریمور 3.55.2 rebug نصبه و وقتی که داشتم دانلود میکردم sign in کرده بودم تو psn.

شما برو تو بخش Ps3 jailbreak بپرس کمکت میکنن

دوستان خرید دستگاه ریفر ارزش داره؟ البته بحث قیمت مد نظرم نیست؛ میخوام بدونم که این دستگاه‌ها به مشکل بر میخورند یا نه.

دوست عزيز معلوم نيست. من خودم ريفر ديدم خوب کار کرده ولى ريفر هم ديدم که زود ترکيده.

Sent from my ST18i using Tapatalk 2

چطوری میتونم از تروفیها بک اپ بگیرم و بعد هم دوباره برشون گردونم؟میخوام یه از تروفیها بک اپ بگیرم و بعد هاردو فرمت کنم و بعد دوباره برشون گردونم.

دوستان خرید دستگاه ریفر ارزش داره؟ البته بحث قیمت مد نظرم نیست؛ میخوام بدونم که این دستگاه‌ها به مشکل بر میخورند یا نه.
من خودم به شخصه ریفر هایی رو دیدم که از نو بهتر کار میکنن
بخواد به مشکل بخوره میخوره و شما هم نمیتونی کاریش کنی ولی اگه جوانب امنیتی رو رعایت کنی مشکلی برات پیش نمیاد

---------- نوشته در 09:54 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:53 PM ارسال شده بود ----------

برای خرید ps3 slim دسته دوم باید به چه نکاتی توجه کرد ؟ یا از فروشنده پرسید ؟

20 صفحه آخر تاپیکو بخون توضیح دادم/یم

---------- نوشته در 09:58 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:54 PM ارسال شده بود ----------

چطوری میتونم از تروفیها بک اپ بگیرم و بعد هم دوباره برشون گردونم؟میخوام یه از تروفیها بک اپ بگیرم و بعد هاردو فرمت کنم و بعد دوباره برشون گردونم.

شما به psn وصل شو بعد برو تو قسمت Game بعد برو رو آیکن تروفی بعد مثلث رو بزن بعد sync to server رو بزن 100% که شد حله بعد از فرمت تا وصل بشی به psn و بری تو همون sync تروفی هات برمیگرده

احتمال داره به زودی بازیهای ps2 هم در ps خریداری و دانلود کرد؟!
الان که نیست؟!
چرا مثلا بازی resident evil 4 HD که ماله پلی2 بود برو روی پلی 3 آمده و یا متال گیر هم هست و حتی دویل می کرای 1و2و3 اچ دی همست
در اینده بیشتر هم میذاره
البته بگم اون دو تا اخری روی بلوری آمده

سلام
دوستان لطف کنن یه اطلاعاتی در مورد وصل شدن کنیکت به PS3 بدن اصلا میشه یانه ؟
در ضمن میخواستم ببینم برای پلی 3 هم دستگاهی مثل کنیکت ساخته شده یانه ؟ اگه اره مدل و اسمش رو بزارید؟؟
ممنون

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or