RAT PATROL 01
کاربر سایت
ما ها دیگه جواب نمیدیم گزارش میکنیمنمیدونم وایسا اساتید محترم بیان جوابتو بدن.
سلام دوستان عزیز.از اونجایی که نمیدونستم سوالم رو کجا بپرسم و مربوط به هک نمیشه اینجا میپرسم.
من وقتی میرم بخش music یه نرم افزاری هست به اسم music unlimited بعد زدم دانلود بشه که 119 مگ بود.وقتی که خواست اجرا بشه صفحه سیاه شد بعد از 2-3 ثانیه برگشت و ارور 80010017 داد.میخواستم ببینم میتونید کمک کنید.راستی همین جریان سر نرم افزار playstation Home هم اتفاق افتاد.همون ارور رو داد.
راستی فریمور 3.55.2 rebug نصبه و وقتی که داشتم دانلود میکردم sign in کرده بودم تو psn.
دوستان خرید دستگاه ریفر ارزش داره؟ البته بحث قیمت مد نظرم نیست؛ میخوام بدونم که این دستگاهها به مشکل بر میخورند یا نه.
من خودم به شخصه ریفر هایی رو دیدم که از نو بهتر کار میکنندوستان خرید دستگاه ریفر ارزش داره؟ البته بحث قیمت مد نظرم نیست؛ میخوام بدونم که این دستگاهها به مشکل بر میخورند یا نه.
برای خرید ps3 slim دسته دوم باید به چه نکاتی توجه کرد ؟ یا از فروشنده پرسید ؟
چطوری میتونم از تروفیها بک اپ بگیرم و بعد هم دوباره برشون گردونم؟میخوام یه از تروفیها بک اپ بگیرم و بعد هاردو فرمت کنم و بعد دوباره برشون گردونم.
راهی نیست که بدون وصل شدن به PSN بک اپ بگیرم؟من sync کردنو میدونستم این بک اپ رو برا کسی میخوام که میخواد بدون انلاین شدن بک اپ بگیره.
چرا مثلا بازی resident evil 4 HD که ماله پلی2 بود برو روی پلی 3 آمده و یا متال گیر هم هست و حتی دویل می کرای 1و2و3 اچ دی همستاحتمال داره به زودی بازیهای ps2 هم در ps خریداری و دانلود کرد؟!
الان که نیست؟!