T-078 TYRANT
کاربر سایت
راستی به نظرت اون بازیهای مده نظرم ممکنه به زودی تو ps قرار بگیره یا احتمالش ضعیفه؟!کلا یه اصول و مبنایی داره یا اینکه هر بازی خوده سونی بخواد قرار میده؟!
بعد اینکه فرقی نمیکنه بازیهارو از ps امریکا خرید یا اروپا؟!یعنی با ریجن کنسول نباید هماهنگ باشه؟!
سلام دوستان شاید این سوالم تکراری باشه
هیج راهی نیست از صحفه Ps3 بشه فیلم گرفت ؟!
نه عزیز تا حالا پیش نیمده من یه دسته ps3 دارم مال 4 سال قبل از روز اولش بهتر کار میکنه بعد هم سوال از این مسخره تر میشد پرسید.اقا
يه سراي بازي هايي هستن مثل كيليزون 2
من وقتي دارم بازي ميكنم مجبورم تند بدوم و براي تند دويدن بايد (((( شوك ))) فشار بدم
سئوالم اينجاست كه كسي هست از بسكي شوك دستش رو فشار داده خراب شده ؟؟؟
جون وقتي بازي ميكنم ميترسم شك دستم رو فشار بدم
تا اون جایی که میدونم کلا نمیشه ps3 رو فارسی توش ریخت . ولی یکم شک دارم .دوستان یه سوال داشتم چطور میتونم فونت فارسی به ps3 انتقال بدم بدون وصل کردن کامپیوتر به ps3 یعنی با هارد یا فلش یو اس بی؟؟؟؟؟؟
سلام دوستان
مکانی که برای ps3 خودم در نظر گرفتم زیاد هوا جریان نداره ( یعنی داره میترسم کم باشه ) . دستگاه من فت هستش میخوام تهویه مناسب داشته باشه مه مشکل دار نشه. به نظرتون از این فن های لپ تاپی بگیرم براش؟
مثلا این مدل که عکسش رو میزارم توی تهویه و چرخش هوا و خنک کردنش تاثیر داره؟
ممنون میشم تا فردا کمکم کنید
منظورم اين نبود
منظورم اينه روش كليك كنيد مي فهميد
بازیسنتر | سوال و جواب | PS3 | سوالات عمومی راجع به PS3 و مدل های آن
نه عزیز تا حالا پیش نیمده من یه دسته ps3 دارم مال 4 سال قبل از روز اولش بهتر کار میکنه بعد هم سوال از این مسخره تر میشد پرسید.
درود بر شما
من یک ps3خریدم 160 گیگش نمی دونم برا چی کیفیت نداره مثلا فیفا 12 بازی می کنم انگاری که کارتونکین بازیکناش نمی دونم و چمنش خیلی مسخره نشون میده مثل بازی های فیفا برای موبایل هست نمی دونم چه مرگشه اصلا حال نمی کنم کمکم کنید
با کابل اچ دی ام ای هم وصلش کردم روی ال ای دی 46 اینچ سام سونگ بازی می کنم
تو تنظیمات پلی استیشن هم گذاشتم روی اچ دی ام ای ولی درست نشد
ممکنه که پلی استیشن 3 روی ال ای دی جواب نده و باید روی ال سی دی وصلش کرد؟؟؟
لطفا کمکم کنید با تشکر
اره اين فنا خيلى خوبه. اما بهتره از مدلاى هيت سينک دار بخرى. هم فن داره هم هيت سينک. تو خنک کردن خيلى تاثير داره. در اخر بهت بگم اگه بتونى هر چند ساعت يک بار نيم ساعت به دستگات استراحت بدى اصلا نيازى به فن نيست.ممنون از کمک دوست عزیزمون
دوستان کسی دیگه ای هم میدونه استفاده این این فن های لپ تاپی تاثیر داره یا نه؟
---------------------------------------
سلام دوستان
مکانی که برای ps3 خودم در نظر گرفتم زیاد هوا جریان نداره ( یعنی داره میترسم کم باشه ) . دستگاه من فت هستش میخوام تهویه مناسب داشته باشه مه مشکل دار نشه. به نظرتون از این فن های لپ تاپی بگیرم براش؟
مثلا این مدل که عکسش رو میزارم توی تهویه و چرخش هوا و خنک کردنش تاثیر داره؟
ممنون میشم تا فردا کمکم کنید