پرسش و پاسخ ps3 (مشکل های نرم افزاری و سخت افزاری و رفع و رجوع آنها)

سلام چون من ps3 fat دارم و از اسليم خبر ندارم ميخواستم بدونم اسليم هم مثله فت هولوگرام داره ؟؟واسه فهميدن اينکه تا حالا باز شده يا نه ؟؟؟
سلام
بله هلوگرام داره زیر دستگاه هستش
اقا
يه سراي بازي هايي هستن مثل كيليزون 2
من وقتي دارم بازي ميكنم مجبورم تند بدوم و براي تند دويدن بايد (((( شوك ))) فشار بدم
سئوالم اينجاست كه كسي هست از بسكي شوك دستش رو فشار داده خراب شده ؟؟؟
جون وقتي بازي ميكنم ميترسم شك دستم رو فشار بدم
من که الان از سال 2008 آنالوگ ها رو فشار میدم تا الان مشکلی براش پیش نیمده مگه اینگه اضافه فشار بیاری روش یه فشار کوچیک کافیه
بله خیلی ها به من دادن دستشون رو که ببرم آنالوگشو عوض کنم اونم فقط به این دلیل که اضافه فشار آوردن
دوستان یه سوال داشتم چطور میتونم فونت فارسی به ps3 انتقال بدم بدون وصل کردن کامپیوتر به ps3 یعنی با هارد یا فلش یو اس بی؟؟؟؟؟؟
دوست عزیز اونطور که فهمیدم برای فیلم دیدن و اینجور چیزا میخوای زیرنویس بندازی یه سر به این صفحه بزن
http://forum.bazicenter.com/thread6616/page352/#post710782
سلام دوستان

مکانی که برای ps3 خودم در نظر گرفتم زیاد هوا جریان نداره ( یعنی داره میترسم کم باشه ) . دستگاه من فت هستش میخوام تهویه مناسب داشته باشه مه مشکل دار نشه. به نظرتون از این فن های لپ تاپی بگیرم براش؟

مثلا این مدل که عکسش رو میزارم توی تهویه و چرخش هوا و خنک کردنش تاثیر داره؟

ممنون میشم تا فردا کمکم کنید

میتونید از همین فن ها به کار ببرید فقط مدلی تهیه کنید که شیب نداشته باشه و فقط زمانی که کنسول روشنه اینم روشن کنید و حدالامکان از برق USB خود کنسول استفاده نکنید
تاثیر داره من خودم از اینا استفاده میکنم ولی اگه تاثیر خیلی بیشتر میخواید جاشو تغییر بدید و تو یه مکانی قرار بدید هوا جریان داشته باشه
درود بر شما
من یک ps3خریدم 160 گیگش نمی دونم برا چی کیفیت نداره مثلا فیفا 12 بازی می کنم انگاری که کارتونکین بازیکناش نمی دونم و چمنش خیلی مسخره نشون میده مثل بازی های فیفا برای موبایل هست نمی دونم چه مرگشه اصلا حال نمی کنم کمکم کنید
با کابل اچ دی ام ای هم وصلش کردم روی ال ای دی 46 اینچ سام سونگ بازی می کنم
تو تنظیمات پلی استیشن هم گذاشتم روی اچ دی ام ای ولی درست نشد
ممکنه که پلی استیشن 3 روی ال ای دی جواب نده و باید روی ال سی دی وصلش کرد؟؟؟
لطفا کمکم کنید با تشکر
درود بر شما
شما کابلت از جنس با کیفیت نیست و مشکل اصلیتونم اینه که کنسولتون تنظیم نیستش (فقط قرار دادن خروجی روی HDMI مهم نیستش
این مسیر ها رو که میگم برید و تغییراتو اعمال کنید (اونایی که قرمز نوشتمباید دقیقا همونی باشه که نوشتم اگه عین اینا نیست تغییر بده)
settings>video settings> BD / DVD Video Output Format HDMI AUTOMATIC
settings>video settings> BD 1080p 24 Hz Output HDMI AUTOMATIC
Settings > Display Settings > Video Output Settings HDMI 1080P
Settings > Display Settings > Cross Color Reduction ****** ON
Settings > Display Settings > RGB Full Range HDMI FULL
Settings > Display Settings > Y Pb / Cb Pr / Cr Super-White HDMI ON
Settings > Display Settings > Deep Color/Colour Output HDMI AUTOMATIC
سلام کسی میدونه چرا وقتی که پلی استیشن 3 من وقتی که دی وی دی بازی توش میزارم که بازی کنم صدا میده مشکل چیه
بعد پلی استیشن اسلیم بهتره یا فت
از کجا بدونم اسلیمه یا فت.
دوست من شما وقتی cd تو cdrom هم میزاری صدا میده آیا خراب شده؟ خب میچرخه و لنز جابجا میشه برای خوندن اطلاعات، طبیعیه صدا بده
اسلیم
colorware-ps3-slim_1.jpg
فت
ps3-phat.jpg

کلا من توصیه میکنم اسلیم تهیه کنید چون هم CPU و GPU کنسول تو این مدل بهینه شده و احتمال بروز خرابی تقریبا به صفر رسیده
دوستان من اخرش نفهمیدم این فن ها لپ تاپی خوب هستن یا نه؟باید از این ها بخرم یا به گفته دوستمون ببرم توش فن کمکی بزارن؟

برای فن کمکی باید دستگاه رو کامل باز کنن؟صدا فنش زیادتر میشه؟
کلا برای سیستم خنک کننده به هیچ وجه کنسولو دست کاری نکنید
دوستان همه ی PS3 Slim 120 gb ریفر شده هستند یا خیر؟
راهی برای تشخیص ارائه کنید ممنون;)
بهتره از مدل 160 گیگ آکبند استفاده کنید
کنسول تا هر ظرفیتی به صورت اکسترنال فت 32 رو جواب میده و بهترین مدل های بازار وسترن دیجیتال و سیگیت هستش

تابستون شده و به خاطر تعطیلی مدارس یوزرهای کم سن و سال تو سایت زیاد شدن. عزیزان نحوه پست دادن و رفتار تو انجمن رو یاد بگیرید وگرنه شرمنده ـتون میشم.

خوب برای تهویه هوا چه کار کنم؟

---------- نوشته در 04:30 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:30 PM ارسال شده بود ----------

البته به جز گذاشتن در جا و مکان خوب

ممنون از پاسخ شما دوست عزیز

بنده هرچی فن لپ تاپی دیدم همشون شیب دار هستن و فن بدون شیب تا حالا ندیدم.حالا چکار کنم از همین شیب دار ها یه مدل بگیرم؟

همشون هم با یو اس بی کار میکنن.بنده هم میخوام به یو اس بی جلو کنسول وصل کنم تا هر وقت کنسول خاموش و روشن میشه فن هم شروع به کار بکنه.این کار که یو اس بی کنسول منبع تغذیه فن باشه چه مشکلی داره؟

تنهاغ دو راه به فکر من میرسه
اینه که ببینی اون برجسب اکبندش خراب نشده باشه و یا ببینی کنده نباشه و سرجاش باشه همونجا گوشه دستگاه یه برجسب سیاه رنگی هست
بعد ببینی که پیچ هاش سالمه چون معمولا وقتی به پیچ رو باز میکنند یکمی پیچ یعنی سر پیچ حرس میشه یعنی خوردگی پیدا میکنه
اینها نشونه هاش هستند که باید دقت کنی
اهان راستی باید ببنی که هاردشم عوض شده یا نه هارد داخلی کنسول

برچسبش چه شکلیه؟

آقای phenom ممنون - ولی من نمیخوام به sub تبدیل کنم -من میخوام فیلم mkv رو بازیرنویس فارسی تو ps3 اجرا کنم -تا حالا کسی فیلمی رو بازیرنویس فارسی که فرمتش srt هست رو تو ps3 اجرا نکرده؟؟؟؟؟؟؟؟؟لطفا کمک کنید

منم مثل شما هستم و این مدل رو خریداری کردم
همه دارای کمی شیب هستند
این نوع فن اصلا دستگاهمو خنک نمیکنه بلکه وقتی دستم رو نزدیکی فن میبرم جریان هوا رو حس میکنم
یک چیز برای من عجیب هست اینکه من یکبار وقتی داشتم بازی میکردم و وقتی از بازی اومدم بیرون و دستگاه رو خاموش کردم این فن داشت در حالت خاموشی دستگاه(البته به برق وصل بود)کار میکرد.
و دفعه بعد اصلا هم چین اتفاقی نیفتاد و وقتی دستگاه رو خاموش کردم فن هم خاموش شد
چرا یه دفعه فن روشن بود ولی یه دفعه خاموش بود .ایا دستگاهم مشکلی داره؟

به نظر من از فن لبتاب استفاده نكن هيج تاثيري نداري

رو چه حساب میگی تاثیر نداره؟ یه دلیل بیار من خودم به همه میگم اگه محت تهویه هوا مناسبه استفاده نکنید اگه نه تهویه هوا مناسب نیست استفاده کنید
خوب برای تهویه هوا چه کار کنم؟

---------- نوشته در 04:30 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:30 PM ارسال شده بود ----------

البته به جز گذاشتن در جا و مکان خوب

همین فنو تهیه کن کارتو راه میندازه
ممنون از پاسخ شما دوست عزیز

بنده هرچی فن لپ تاپی دیدم همشون شیب دار هستن و فن بدون شیب تا حالا ندیدم.حالا چکار کنم از همین شیب دار ها یه مدل بگیرم؟

همشون هم با یو اس بی کار میکنن.بنده هم میخوام به یو اس بی جلو کنسول وصل کنم تا هر وقت کنسول خاموش و روشن میشه فن هم شروع به کار بکنه.این کار که یو اس بی کنسول منبع تغذیه فن باشه چه مشکلی داره؟
میتونی یه چیزی زیرش بزاری و سطحشو هم تراز کنی (شیبشو بگیری)
شما یه آداپتور (از این مدل ها که خروجی USB داره) بگیر بزنش به برق اونورشم وصل کن به فن
مشکل داره بعضی وقتا خاموش نمیشه و به برد کنسول فشار میاره و مواقع روشن بودن هم باعث داغ شدن کنسول میشه
آقای phenom ممنون - ولی من نمیخوام به sub تبدیل کنم -من میخوام فیلم mkv رو بازیرنویس فارسی تو ps3 اجرا کنم -تا حالا کسی فیلمی رو بازیرنویس فارسی که فرمتش srt هست رو تو ps3 اجرا نکرده؟؟؟؟؟؟؟؟؟لطفا کمک کنید
شما MKV رو نمیتونی تو کنسول با زیرنویس ببینی مگه اینکه از این دو برنامه استفاده کنی
1. tsmuxer
2. mkv2vob
جفتشون تو گوگل پیدا میشن
هیچ راهی برای دیدن فایل MKV بدون تبدیل کردن به همراه فایل زیرنویس SRT موجود نیست 4 ساله خودم وجب به وجب اینترنتو گشتم برنامه ای نبود
منم مثل شما هستم و این مدل رو خریداری کردم
همه دارای کمی شیب هستند
این نوع فن اصلا دستگاهمو خنک نمیکنه بلکه وقتی دستم رو نزدیکی فن میبرم جریان هوا رو حس میکنم
یک چیز برای من عجیب هست اینکه من یکبار وقتی داشتم بازی میکردم و وقتی از بازی اومدم بیرون و دستگاه رو خاموش کردم این فن داشت در حالت خاموشی دستگاه(البته به برق وصل بود)کار میکرد.
و دفعه بعد اصلا هم چین اتفاقی نیفتاد و وقتی دستگاه رو خاموش کردم فن هم خاموش شد
چرا یه دفعه فن روشن بود ولی یه دفعه خاموش بود .ایا دستگاهم مشکلی داره؟
دستگاهتون مشکلی نداره هر وسیله الکتریکی ای که میره رو stand by (نه خاموش کامل) توش یه مقدار برق جریان داره تا دوباره روشن بشه (زمانی جریان کاملا قطع میشه که از برق بکشید) و این مقدار برقی که توش هست باعث روشن موندن فن میشه که کنسول نتونسته برق فنو switch off کنه به خاطر همین یه بار روشن میمونه یه بار خاموش میشه
بالا توضیح دادم آداپتور بگیرید و وصل کنید به اون و وقتی بازیتون تموم شد از برق بکشیدش
usbadapt1.jpg

رو چه حساب میگی تاثیر نداره؟ یه دلیل بیار من خودم به همه میگم اگه محت تهویه هوا مناسبه استفاده نکنید اگه نه تهویه هوا مناسب نیست استفاده کنید

اين فن ها فقط قاب دستكاه رو خنك ميكنند
اصلا اكه اين طوريه خود شركت سوني ميكفت بريد باسه PS3 تون فن لبتاب بزاريد
ديكه خود سوني هم نميومد به خودش زحمت بده بياد داخل دستكاه فن نصب كنه

اين فن ها فقط قاب دستكاه رو خنك ميكنند
اصلا اكه اين طوريه خود شركت سوني ميكفت بريد باسه PS3 تون فن لبتاب بزاريد
ديكه خود سوني هم نميومد به خودش زحمت بده بياد داخل دستكاه فن نصب كنه
خود شرکت سونی رو سیستمش لینوکس نصب میشد چرا برداشت؟
خود شرکت سونی رم ریدر داشتن کنسولاش چرا برداشت؟
خود شرکت سونی قابلیت بازی کردن بازی های ps1 و ps2 رو گزاشته بود رو دستگاه چرا برداشت؟
شما کیست بدون فن هستش میری براش یه فن میخری در نتیجه باید بگیم چون رو کیس نزاشتن نباید بخری؟ نیازی نیست بخری؟
----
اینا وسایل اضافبه که خود USER باید تهیه کنه بنا به شرایط استفادش بله اگه ایشون کنسولش روی میز بود و خنکی کولر هم میخورد بهش من میگفتم نیازی نیست ولی وقتی تهویه هوا نداره باید خودش این حرکتو انجام بده
امیر جان شما برو خودت یه تست بکن کنسولتو بزار روی میز چند ساعت بازی کن باهاش زیر کنسولو دست بزن ببین چقدر داغه بعد برو 4 تا قوطی کبریت بیار بزار زیرش (4 طرفش) ببین چقدر از اون گرما کم میشه
وقتی میگم بهتره فن بزارن حتما یه چیزی میدونم میگم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or