سلام چون من ps3 fat دارم و از اسليم خبر ندارم ميخواستم بدونم اسليم هم مثله فت هولوگرام داره ؟؟واسه فهميدن اينکه تا حالا باز شده يا نه ؟؟؟
سلام
بله هلوگرام داره زیر دستگاه هستش
اقا
يه سراي بازي هايي هستن مثل كيليزون 2
من وقتي دارم بازي ميكنم مجبورم تند بدوم و براي تند دويدن بايد (((( شوك ))) فشار بدم
سئوالم اينجاست كه كسي هست از بسكي شوك دستش رو فشار داده خراب شده ؟؟؟
جون وقتي بازي ميكنم ميترسم شك دستم رو فشار بدم
من که الان از سال 2008 آنالوگ ها رو فشار میدم تا الان مشکلی براش پیش نیمده مگه اینگه اضافه فشار بیاری روش یه فشار کوچیک کافیه
بله خیلی ها به من دادن دستشون رو که ببرم آنالوگشو عوض کنم اونم فقط به این دلیل که اضافه فشار آوردن
دوستان یه سوال داشتم چطور میتونم فونت فارسی به ps3 انتقال بدم بدون وصل کردن کامپیوتر به ps3 یعنی با هارد یا فلش یو اس بی؟؟؟؟؟؟
دوست عزیز اونطور که فهمیدم برای فیلم دیدن و اینجور چیزا میخوای زیرنویس بندازی یه سر به این صفحه بزن
http://forum.bazicenter.com/thread6616/page352/#post710782
سلام دوستان
مکانی که برای ps3 خودم در نظر گرفتم زیاد هوا جریان نداره ( یعنی داره میترسم کم باشه ) . دستگاه من فت هستش میخوام تهویه مناسب داشته باشه مه مشکل دار نشه. به نظرتون از این فن های لپ تاپی بگیرم براش؟
مثلا این مدل که عکسش رو میزارم توی تهویه و چرخش هوا و خنک کردنش تاثیر داره؟
ممنون میشم تا فردا کمکم کنید
میتونید از همین فن ها به کار ببرید فقط مدلی تهیه کنید که شیب نداشته باشه و فقط زمانی که کنسول روشنه اینم روشن کنید و حدالامکان از برق USB خود کنسول استفاده نکنید
تاثیر داره من خودم از اینا استفاده میکنم ولی اگه تاثیر خیلی بیشتر میخواید جاشو تغییر بدید و تو یه مکانی قرار بدید هوا جریان داشته باشه
درود بر شما
من یک ps3خریدم 160 گیگش نمی دونم برا چی کیفیت نداره مثلا فیفا 12 بازی می کنم انگاری که کارتونکین بازیکناش نمی دونم و چمنش خیلی مسخره نشون میده مثل بازی های فیفا برای موبایل هست نمی دونم چه مرگشه اصلا حال نمی کنم کمکم کنید
با کابل اچ دی ام ای هم وصلش کردم روی ال ای دی 46 اینچ سام سونگ بازی می کنم
تو تنظیمات پلی استیشن هم گذاشتم روی اچ دی ام ای ولی درست نشد
ممکنه که پلی استیشن 3 روی ال ای دی جواب نده و باید روی ال سی دی وصلش کرد؟؟؟
لطفا کمکم کنید با تشکر
درود بر شما
شما کابلت از جنس با کیفیت نیست و مشکل اصلیتونم اینه که کنسولتون تنظیم نیستش (فقط قرار دادن خروجی روی HDMI مهم نیستش
این مسیر ها رو که میگم برید و تغییراتو اعمال کنید (اونایی که قرمز نوشتمباید دقیقا همونی باشه که نوشتم اگه عین اینا نیست تغییر بده)
settings>video settings> BD / DVD Video Output Format HDMI
AUTOMATIC
settings>video settings> BD 1080p 24 Hz Output HDMI
AUTOMATIC
Settings > Display Settings > Video Output Settings
HDMI 1080P
Settings > Display Settings > Cross Color Reduction ******
ON
Settings > Display Settings > RGB Full Range HDMI
FULL
Settings > Display Settings > Y Pb / Cb Pr / Cr Super-White HDMI
ON
Settings > Display Settings > Deep Color/Colour Output HDMI
AUTOMATIC
سلام کسی میدونه چرا وقتی که پلی استیشن 3 من وقتی که دی وی دی بازی توش میزارم که بازی کنم صدا میده مشکل چیه
بعد پلی استیشن اسلیم بهتره یا فت
از کجا بدونم اسلیمه یا فت.
دوست من شما وقتی cd تو cdrom هم میزاری صدا میده آیا خراب شده؟ خب میچرخه و لنز جابجا میشه برای خوندن اطلاعات، طبیعیه صدا بده
اسلیم
فت
کلا من توصیه میکنم اسلیم تهیه کنید چون هم CPU و GPU کنسول تو این مدل بهینه شده و احتمال بروز خرابی تقریبا به صفر رسیده
دوستان من اخرش نفهمیدم این فن ها لپ تاپی خوب هستن یا نه؟باید از این ها بخرم یا به گفته دوستمون ببرم توش فن کمکی بزارن؟
برای فن کمکی باید دستگاه رو کامل باز کنن؟صدا فنش زیادتر میشه؟
کلا برای سیستم خنک کننده به هیچ وجه کنسولو دست کاری نکنید
دوستان همه ی PS3 Slim 120 gb ریفر شده هستند یا خیر؟
راهی برای تشخیص ارائه کنید ممنون
بهتره از مدل 160 گیگ آکبند استفاده کنید
کنسول تا هر ظرفیتی به صورت اکسترنال فت 32 رو جواب میده و بهترین مدل های بازار وسترن دیجیتال و سیگیت هستش