پرسش و پاسخ ps3 (مشکل های نرم افزاری و سخت افزاری و رفع و رجوع آنها)

سلام
من میخوام ی ps3 بگیرم ولی نمیدونم بهترین رجین چیه؟کدوم رجین بهتره؟
مثلا من رجین 3 یگیرم و یک بازی رجین 2 بزارم تو دستگام اجرا میکنه یا نه؟
این رجین ها چه تفاوتی دارن؟
مرسی:d.

سلام

زیاد تفاوت نداره ریجن دستگاه ;) ...

آره اجرا می کنه

بیشتر تو کارتن ــاشون متفاوتند

سلام
جز تو اجرا فیلم های بلوری تفاوت دیگه ای ندارن.(برای اجرای فیلم ریجنا باید یکی باشه)

دوستان خرجها بالاست برای همین سوالم شاید مسخره بنظر بیاد !!!!

من تا حالا دستگاه و باز نکردم ( fat ) از آنجایی که اعصابشم نست میگن داخلش و باید تمیز کنم چه خاکی بر گل بگیرم من ( دور و بر من PS3 باز وجود نداره )
از طرفی که این چراغ زرد من و به سکته انداخته از اونجایی که از حواشی بی اطلاع هستم و خیلی وقته نبودم و قابل سرچ نیست بجز L.A بازی دیگه نیمد که مشکل 3 چراغه ایجاد کنه با تشکر

سلام خسته نباشید.من تبدیل hdmi به dvi گرفتم و ps3 رو به مانیتور وصل کردم ولی صرا نداره.یعنی اصلا درگاهی نیست که بخوای بهش اسپیکرو وصل کنی نه رو مانیتور نه رو ps3!!!راهی نیست؟دوستان یه کمکی بکنین

سلام خسته نباشید.من تبدیل hdmi به dvi گرفتم و ps3 رو به مانیتور وصل کردم ولی صرا نداره.یعنی اصلا درگاهی نیست که بخوای بهش اسپیکرو وصل کنی نه رو مانیتور نه رو ps3!!!راهی نیست؟دوستان یه کمکی بکنین
شما بایداون فیش اصلی ps3 که 3 تا خروجی داررو 2 تاشو (قرمز و سفید ) رو به اسپیکرتون وصل کنید و برای این کار باید با استفاده از تبدیل اون چیزی که میخواید بسازید . میری مغازه اکتریکی میبینی چه تبدیل هایی داره مثلا اگر تبدیلی داره که 2 تا ورودی مثل خروجی های ps3 داره و یه ورودی مثل خروجی های اسپیکر ، اونو بر میداری (نمیدونم همچین تبدیلی هست یا نه ) و راحت وصلش میکنی ولی من خودم واسش وقت نذاشتم بگردم رفتم دیدم یه نوع تبدیل داره که 2 تا ورودی داره و از اون ور یه خروجی 2تا از همونا بر داشتم فیش های ps3 رو زدم تو یدونش و بعد اون تک خروجیش رو زدم پشت اونیکی تبدیل فیش اسپیکرم زدم به اون یکی ورودیش که خالی بود و این جوری کار کرد . ولی یه بارم یکی از بچه های همین سایت بود فکر کنم رفته بود یدونه از همین 2 ورودی و یک خروجی ها گرفته بود با یه تبدیلی که دوسرش مادگی (ورودی ) بود و 2 تا فیش ps3 رو زده بود به اون ولیه و یه خروجی گرفت و اونو زد به اون تبدیل 2 سر ورودیش و از اون طرفم فیش اسپیکرو زده بود به اون یکی ورودی که خای مونده بود . (چقدر سخت شد :d ولی نوشتنش سخته بری تبدیلارو ببینی برات روشن میشه .)
بعد از این کارم میری تو ستینگ ps3 تو بخش sound setting و تو اون جا گزینه ی اولی که نوشته audio output setting تو اون بخش 3 تا گزینه داره که شما باید آخریشو بزنی و این جوری صدا رو میتونی بگیری .

شما بایداون فیش اصلی ps3 که 3 تا خروجی داررو 2 تاشو (قرمز و سفید ) رو به اسپیکرتون وصل کنید و برای این کار باید با استفاده از تبدیل اون چیزی که میخواید بسازید . میری مغازه اکتریکی میبینی چه تبدیل هایی داره مثلا اگر تبدیلی داره که 2 تا ورودی مثل خروجی های ps3 داره و یه ورودی مثل خروجی های اسپیکر ، اونو بر میداری (نمیدونم همچین تبدیلی هست یا نه ) و راحت وصلش میکنی ولی من خودم واسش وقت نذاشتم بگردم رفتم دیدم یه نوع تبدیل داره که 2 تا ورودی داره و از اون ور یه خروجی 2تا از همونا بر داشتم فیش های ps3 رو زدم تو یدونش و بعد اون تک خروجیش رو زدم پشت اونیکی تبدیل فیش اسپیکرم زدم به اون یکی ورودیش که خالی بود و این جوری کار کرد . ولی یه بارم یکی از بچه های همین سایت بود فکر کنم رفته بود یدونه از همین 2 ورودی و یک خروجی ها گرفته بود با یه تبدیلی که دوسرش مادگی (ورودی ) بود و 2 تا فیش ps3 رو زده بود به اون ولیه و یه خروجی گرفت و اونو زد به اون تبدیل 2 سر ورودیش و از اون طرفم فیش اسپیکرو زده بود به اون یکی ورودی که خای مونده بود . (چقدر سخت شد :d ولی نوشتنش سخته بری تبدیلارو ببینی برات روشن میشه .)
بعد از این کارم میری تو ستینگ ps3 تو بخش sound setting و تو اون جا گزینه ی اولی که نوشته audio output setting تو اون بخش 3 تا گزینه داره که شما باید آخریشو بزنی و این جوری صدا رو میتونی بگیری .
شرمنده ولی هیچی نفهمیدم:| .میتونی یه عکس از مال خودت بهم نشون بدی

شرمنده ولی هیچی نفهمیدم:| .میتونی یه عکس از مال خودت بهم نشون بدی
عکس گرفتم ولی نشد قرار بدم . نمیدونم چرا خراب شد . شما این جارو نگاه کن فیش و تبدیل های صوتی/ تصویری, فروشگاه آنلاین قطعات الکترونیک و روباتيك - ایران میکرو همه ی تبدیل هارو با اسمش نوشته .
اینم از اون تبدیلاییه که من ازش استفاده میکنم
$%28KGrHqVHJB8E63%28O7nrWBO4cV%29%29Eh%21%7E%7E60_35.JPG

شما اون کابل 3 فیش ps3 رو باید قرمز و سفیدشو به فیش اسپیکرت وصل کنی .

آخرین ویرایش:
عکس گرفتم ولی نشد قرار بدم . نمیدونم چرا خراب شد . شما این جارو نگاه کن فیش و تبدیل های صوتی/ تصویری, فروشگاه آنلاین قطعات الکترونیک و روباتيك - ایران میکرو همه ی تبدیل هارو با اسمش نوشته .
اینم از اون تبدیلاییه که من ازش استفاده میکنم

$%28KGrHqVHJB8E63%28O7nrWBO4cV%29%29Eh%21%7E%7E60_35.JPG

شما اون کابل 3 فیش ps3 رو باید قرمز و سفیدشو به فیش اسپیکرت وصل کنی .

ممنون تا اینجارو گرفتم.ولی حالا تصویرو چیکار کنم؟یعنی میشه hdmi به مانیتور و وصل کرد با این فیش صدایی که شما گفتین؟جفتش همزمان با هم کار میکنه؟

ممنون تا اینجارو گرفتم.ولی حالا تصویرو چیکار کنم؟یعنی میشه hdmi به مانیتور و وصل کرد با این فیش صدایی که شما گفتین؟جفتش همزمان با هم کار میکنه؟

بله دوست گرامی شما همین حرکتی که دوستمون گفتنو بزن تصویر از HDMI میره صدا هم از فیش سفید قرمز
خودم فکر کنم 40-50 صفحه آخرو بگردی برای یکی از بچه ها کامل توضیح دادم چیکار کنه

دوستان خرجها بالاست برای همین سوالم شاید مسخره بنظر بیاد !!!!

من تا حالا دستگاه و باز نکردم ( fat ) از آنجایی که اعصابشم نست میگن داخلش و باید تمیز کنم چه خاکی بر گل بگیرم من ( دور و بر من PS3 باز وجود نداره )
از طرفی که این چراغ زرد من و به سکته انداخته از اونجایی که از حواشی بی اطلاع هستم و خیلی وقته نبودم و قابل سرچ نیست بجز L.A بازی دیگه نیمد که مشکل 3 چراغه ایجاد کنه با تشکر

با جاروبرقی تمیزش کن اون قسمت هایی که هوا ازش رد میشه رو در مقابل خرطومی جاروبرقی قرار بده (قبلشم کیسه جاروبرقیو خالی کن تا قدرتش بالا بره) بعد با بیشترین قدرت جاروبرقی نگهش دار و یکم عقب جلو کن خرطومیو و این کارو چند بار تکرار کن تا گرد و خاک بیاد بیرون
اگه کسی نیست برات تمیزش کنه بیار بده خودم برات بازش کنم تمیزش کنم
ولی همون جاروبرقی و قرار دادن تو جای خنک کفایت میکنه

دوستان کسی سیو بازی متال گیر 4 رو داره ؟!!!!!!!

یادم رفت تا اونجای که رفته بودم رو سیوشو نگه دارم پاک شد !

من تا اون مرحله رفتم که اون پسر شمشیریه رو برای اولین بار میبینه و تو بازارچه از دست ربات ها فرار میکنه و ....

دوستان یه سوال دارم
تفاوت Kmeaw CFW و cfw و debug چی هست؟؟؟؟؟؟ از کجا بدونیم که کنسولمون cfw یا debug یا kmeaw هست؟؟؟؟؟لطفا جواب بدین

[h=1]هر سوال و هر مطلبی در مورد PS3 *به غیر از مسائل کپی خور* (پست اول تاپیک خوانده شود)[/h]
عزیز سوالتون رو 2 بار پرسیدید فک کنم اخطار میگیرید لطفا سوالات هک در بخش مربوطه !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or