پرسش و پاسخ ps3 (مشکل های نرم افزاری و سخت افزاری و رفع و رجوع آنها)

خود شرکت سونی رو سیستمش لینوکس نصب میشد چرا برداشت؟
خود شرکت سونی رم ریدر داشتن کنسولاش چرا برداشت؟
خود شرکت سونی قابلیت بازی کردن بازی های ps1 و ps2 رو گزاشته بود رو دستگاه چرا برداشت؟
شما کیست بدون فن هستش میری براش یه فن میخری در نتیجه باید بگیم چون رو کیس نزاشتن نباید بخری؟ نیازی نیست بخری؟
----
اینا وسایل اضافبه که خود USER باید تهیه کنه بنا به شرایط استفادش بله اگه ایشون کنسولش روی میز بود و خنکی کولر هم میخورد بهش من میگفتم نیازی نیست ولی وقتی تهویه هوا نداره باید خودش این حرکتو انجام بده
امیر جان شما برو خودت یه تست بکن کنسولتو بزار روی میز چند ساعت بازی کن باهاش زیر کنسولو دست بزن ببین چقدر داغه بعد برو 4 تا قوطی کبریت بیار بزار زیرش (4 طرفش) ببین چقدر از اون گرما کم میشه
وقتی میگم بهتره فن بزارن حتما یه چیزی میدونم میگم
دوست عزیز قیمت این فن ها برای PS3 حدودا چقدره؟
(جنس خوب یا متوسطش)

اقایون اساتید
من خودم میتونم سیلیکن فن ps3 fat رو عوض کنم؟؟؟و فنشو سرویس کنم؟؟سیلیکنش از همین سیلیکن های cpu که برای کامپیوتر استفاده میشنه دیگه ها؟؟؟یه جنس خوب بگیرم خمیر شو عوض کنم ، میشه؟؟؟ خودم تو کار کامپیوترو این چیزا بودم ینی با سیلسکن و این جو چیزا زیاد کار کردم فقط میخام بدونم سیلیکنش همون جوریه یا نه مدلش و اینا فرق میکنه؟؟؟

بچه ها کسی کد تقلب بازی متال گیر 4 رو داره ؟

آهنگ ایپود نمیخواما !!!!!! :d:d

کد درست حسابی ! جون بی نهایت ! باز کردن همه ی سلاح ها و ......... >:d

دوستان نمیدونم اینجا باید بپرسم یا نه اما فکر کنم به اینجا هم مربوط بشه
چند روز هر چی تروفی میگیرم لول من روی 12 و یک درصد گیر کرده
چه کار باید بکنم؟

نه عزیز نداره مطمئن باش باید خودت زحمت بکشی و اینها رو بدست بیاری البته تا جای که من یادم هست بعضی از اسلحه هاش این طوری مکس میشند

دوستان نمیدونم اینجا باید بپرسم یا نه اما فکر کنم به اینجا هم مربوط بشه
چند روز هر چی تروفی میگیرم لول من روی 12 و یک درصد گیر کرده
چه کار باید بکنم؟

شما یکبار دیگه سینگ بکن ببین درست میشه یا نه
اجتمالا قاطی کرده درست میشه

نه دوست عزیز متعصفانه نشد
الان چند روزه...
نمیدونم اولین بارمه که این طوری میشه و میشنوم یکی این طوری گیر کرده
ببین این گزینه رو امتحان کن خوب ببین جواب میده یا نه این دیگه اخرین امیدته
از منو بالا برو به
setting=system setting=Restore PS3 system
فقط قبلش سیوهاتو بردار باشه تا مشکلی نداشته باشی
چون فرمت میکنه و دستگاهت برمیگرده به تنظیمات اولیه کارخانه ی
نمیدوم حالا شاید با این کار درست نشه ولی شاید درست بشه پنچاه به پنچاه درصد امکان داره

دوست عزیز قیمت این فن ها برای PS3 حدودا چقدره؟
(جنس خوب یا متوسطش)
جنس خوبش از 10 تومن هست به بالا بعضی مدلاش پایه دارن و حالت یه میز کوچیک میشن که یه مقداری قیمتشو بالا میبره
اقایون اساتید
من خودم میتونم سیلیکن فن ps3 fat رو عوض کنم؟؟؟و فنشو سرویس کنم؟؟سیلیکنش از همین سیلیکن های cpu که برای کامپیوتر استفاده میشنه دیگه ها؟؟؟یه جنس خوب بگیرم خمیر شو عوض کنم ، میشه؟؟؟ خودم تو کار کامپیوترو این چیزا بودم ینی با سیلسکن و این جو چیزا زیاد کار کردم فقط میخام بدونم سیلیکنش همون جوریه یا نه مدلش و اینا فرق میکنه؟؟؟
ببین دوست من حداقل باید 40-50 تا پیچ جور واجورو باز کنی و کلی هم وقت و دقت نیاز داری در کنار اینا باید ابزار و پیچ گشتی های مناسب داشته باشی به جز اینا به کنتاکت شور، بلوور (کمپرس هوا با فشار بالا)، خمیر سیلیکون Arctic silver 5 یا مشابه اون (که قیمتش بالا هست) نیاز داری
اگه تا حالا باز نکردین و یا ندیدین چجوری باز میکنن بهتره بهش دست نزنین و بسپارینش به دست کسایی که حداقل تجربه این کارو دارن
من خودم چند بار باز و بسته کردمش میتون انجام بدم
شما و بقیه برید تو بخش بازی مربوطه سوال کنید اینجا مسائل مربوط به خود کنسول مطرح میشه

آخرین ویرایش:
سلام به همه ی دوستان.آقا یه سوال دارم اساسی.می خواستم بدونم هیچکدوم از هدستایی که واسه ps3 اومده
میشه باهاش صدای بازی رم با کیفیت خوب شنید؟یا فقط برای بازی لایو به درد میخوره؟
من هدفون دارم ولی متاسفانه تلویزیونم هدفون نمی خوره.کیفیت صدای تلویزیون هم خیلی خوب نیست.
اصلا این مدل هدستش رو میشه تو ایران پیدا کرد؟؟؟اگه آره قیمتشم بگید ممنون میشم
ps3wirelessheadsets500.png

سلام به همه ی دوستان.آقا یه سوال دارم اساسی.می خواستم بدونم هیچکدوم از هدستایی که واسه ps3 اومده
میشه باهاش صدای بازی رم با کیفیت خوب شنید؟یا فقط برای بازی لایو به درد میخوره؟
من هدفون دارم ولی متاسفانه تلویزیونم هدفون نمی خوره.کیفیت صدای تلویزیون هم خیلی خوب نیست.
اصلا این مدل هدستش رو میشه تو ایران پیدا کرد؟؟؟اگه آره قیمتشم بگید ممنون میشم

سلام به شما
دوست من به جز این بقیه فقط صدای حرف زدنشون جابجا میشه صدای بازی در کار نیست
من خودم همین هدستو که عکسشو گزاشتی تو تهران خریدم الانم هستش تو بازار
خیلی وسیله خداییه:d از من میشنوی بگیرش
دوستان دسته جدا که میخریم اولش باید چند ساعت شارژ بشه؟
حداقل 5 ساعت حداکثر 8 ساعت شما همون 6-7 ساعت بزار بمونه باطریش راه میوفته

از کجا بفهمیم یه ps3 کاملا آکبنده و جعبش تا حالا باز نشده؟
جعبه ی هیچ ps3 آک بند نیست . ولی اگر میخوای ببینی که قبلا استفاده نشده باشه وقتی ps3 برای اولین بار میخواد استفاده بشه یه سری تنظیمات میخواد . مثلا ازت ساعت رو میخواد که تنظیم کنی . تا اون جایی که یادمه راهش همینه ولی اگر راه دیگه ای هم داره و دوستان بلدن بهت میگن .

از کجا بفهمیم یه ps3 کاملا آکبنده و جعبش تا حالا باز نشده؟

یه برچسب پلمپ شیشه ای رو در جعبه هست اون نشونه پلمپ بودنشه
البته نمیشه 100% بهش اطمینان کرد فقط به اون دقت کن به ظاهر کنسول و اون تنظیماتی که دوستمون گفتش

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or