منظورتون کابل برقه؟ میشه بیشتر توضیح بدی؟وقتی که کابل وصل باشه بعضی موقه ها هنگ می کنه و خاموش نمیشه وقتی می زنم رو خا موش چراغ سبز چشمک می زنه مشکل از کجاست؟
همونطوری که صادق عزیز گفت به هیچ وجه نمیتونی تروفی ها رو انتقال بده چون این اکانت با یه اسم و پسورد هست اون اکانت با یه اسم و پسورد دیگه ولی میتونی کد آنلاین بازیتو تو اکانت اماراتت بزنی بعد بری تو اکانت اصلیت بازی کنیمن دو تا اکانت روی PS3 تعریف کردم ، همه ی تروفی هام توی اکانت اولی ـه که مال آمریکاست.
اکانت دوم مال امارات است و بخاطر ریجن 2 بودن کنسول ساختم برای وارد کردن Reedem Code بازیهایی که آک میگیرم تا بتونم آنلاین بازی کنم.
حالا سوال من اینه : نمیشه تروفی هام رو از اکانت امریکا به اکانت امارات منتقل کنم !؟
سلام به شما و سال نوتون مبارکسلام به همه دوستان سال نو همه شما مبارک باشه
یه عرضی داشتم چند وقت پیش دستگاه ps3 40 gb fat من چراغ زرد داده و دیگه روشن نمیشه
الان میخواستم از دوستم که یک ps3 80 gb fat رو داره میخواد بفروشه و من میخوام بخرم بگم که دستگاه سالم و هیچ مشکلی هم نداره و تعمیری هم نیست .
به نظر شما ارزش خرید رو داره و با چه قیمتی ازش بگیرم به نفع من هست
ممنون میشم راهنمایی کنید ... بازم تشکر اگه اینجا مطرح کردم به خاطر این بود که خرابی کنسول خودم و اینجا مطرح کردم و دوستان لطف کردن راهنمایی کردن من رو .... بازم تشکر
ریکاوری میره این کارها رو بکنسلام
کنسول را که روشن میکنم این ارور را میده
![]()
به ریکاور هم نمیره
چیکار کنم
ریکاوری میره این کارها رو بکن
1. کنسولو خاموش کن
2. دکمه پاور جلوی کنسولو نگه دار کنسول روشن بشه و همینطور نگه دار تا خاموش بشه
3. وقتی تو مرحله قبل کنسول خاموش شد دستتو دوباره رو دکمه پاور بزار و اینقدر نگه دار تا دو تا بیپ پشت سر هم بشنوی
4. وقتی دوتا بیپُ شندید دستتو از رو دکمه پاور بردارید
5. بهتون پیغام میده که دسته رو با کابل وصل کنید و ps رو بزنید
6. منو ریکاوری بالا میاد دوباره فریمورو نصب کنید اگه باز درست نشد هاردو فرمت کنید یا از گزینه restore ps3 system استفاده کنید
سلام
کنسول را که روشن میکنم این ارور را میده
![]()
به ریکاور هم نمیره
چیکار کنم
دوسته عزیز امکان داره هارد کنسول یه تکونی خورده ببین هارد رو در بیار و دوباره بذار سر جاش ببین درست میشه یا نه
اولین بارم همچنین ارورهای مبینم خدای من
باز هم نشد
چه جوری میشه هارد را با pc فرمت کرد؟
اههمم چه سریع انجام دادی
نمیدونم شاید با فرمت هم درست نشد اخه چیزی مهمی توی هاردت نداری فرمت کن بره با این برنامه
Paragon.Partition.Manager.Magic.10
همه چی میپره حتی بازی و کپیخوریش باید از نو کپیخورش کنینه چیز مهمی ندارم به غیر بازی آنچراتد
اونموقع اگه فرمت کنم کپی خور و فریمور چی میشه؟
کابل لن(اینترنت)منظورتون کابل برقه؟ میشه بیشتر توضیح بدی؟
بعضی وقتا که کانکشن اینترنتتون قطع میشه حالا چه توسط جدا کردن کابل یا قطع شدن توسط ISP این مشکل به وجود میادکابل لن(اینترنت)
میخوای در حین اینکه با PS3 کار میکنی ، کامپیوتر هم به وایرلس وصل باشه !!؟سلام من مي خواستم به وسيله وايرلس ps3 به اينترنت وصل بشم من وايرلس كامپيوتر را شر كردم كه موبايام و يك لب تايه ديگه پيدا مي كنه اما وايرلس ps3 پيدا نمي كنه چيكار كنم؟
نه چیز مهمی ندارم به غیر بازی آنچراتد
اونموقع اگه فرمت کنم کپی خور و فریمور چی میشه؟