پرسش و پاسخ ps3 (مشکل های نرم افزاری و سخت افزاری و رفع و رجوع آنها)

وقتی که کابل وصل باشه بعضی موقه ها هنگ می کنه و خاموش نمیشه وقتی می زنم رو خا موش چراغ سبز چشمک می زنه مشکل از کجاست؟
منظورتون کابل برقه؟ میشه بیشتر توضیح بدی؟
من دو تا اکانت روی PS3 تعریف کردم ، همه ی تروفی هام توی اکانت اولی ـه که مال آمریکاست.
اکانت دوم مال امارات است و بخاطر ریجن 2 بودن کنسول ساختم برای وارد کردن Reedem Code بازیهایی که آک میگیرم تا بتونم آنلاین بازی کنم.
حالا سوال من اینه : نمیشه تروفی هام رو از اکانت امریکا به اکانت امارات منتقل کنم !؟
همونطوری که صادق عزیز گفت به هیچ وجه نمیتونی تروفی ها رو انتقال بده چون این اکانت با یه اسم و پسورد هست اون اکانت با یه اسم و پسورد دیگه ولی میتونی کد آنلاین بازیتو تو اکانت اماراتت بزنی بعد بری تو اکانت اصلیت بازی کنی
سلام به همه دوستان سال نو همه شما مبارک باشه
یه عرضی داشتم چند وقت پیش دستگاه ps3 40 gb fat من چراغ زرد داده و دیگه روشن نمیشه
الان میخواستم از دوستم که یک ps3 80 gb fat رو داره میخواد بفروشه و من میخوام بخرم بگم که دستگاه سالم و هیچ مشکلی هم نداره و تعمیری هم نیست .
به نظر شما ارزش خرید رو داره و با چه قیمتی ازش بگیرم به نفع من هست
ممنون میشم راهنمایی کنید ... بازم تشکر اگه اینجا مطرح کردم به خاطر این بود که خرابی کنسول خودم و اینجا مطرح کردم و دوستان لطف کردن راهنمایی کردن من رو .... بازم تشکر
سلام به شما و سال نوتون مبارک
ببینید الان کنسول های غیر ریفر تا مرز 450 تومنم براشون ارزش داره پول پرداخت بشه و با توجه به 600 تومنی بودن قیمت اسلیم به صرفه تر هست تهیه کنید ولی بازم تاکید میکنم غیر ریفر بودنش مهمه

سلام
کنسول را که روشن میکنم این ارور را میده

01719574508033190549.jpg

به ریکاور هم نمیره
چیکار کنم

سلام

01719574508033190549.jpg

به ریکاور هم نمیره
چیکار کنم
ریکاوری میره این کارها رو بکن
1. کنسولو خاموش کن
2. دکمه پاور جلوی کنسولو نگه دار کنسول روشن بشه و همینطور نگه دار تا خاموش بشه
3. وقتی تو مرحله قبل کنسول خاموش شد دستتو دوباره رو دکمه پاور بزار و اینقدر نگه دار تا دو تا بیپ پشت سر هم بشنوی
4. وقتی دوتا بیپُ شندید دستتو از رو دکمه پاور بردارید
5. بهتون پیغام میده که دسته رو با کابل وصل کنید و ps رو بزنید
6. منو ریکاوری بالا میاد دوباره فریمورو نصب کنید اگه باز درست نشد هاردو فرمت کنید یا از گزینه restore ps3 system استفاده کنید

ریکاوری میره این کارها رو بکن
1. کنسولو خاموش کن
2. دکمه پاور جلوی کنسولو نگه دار کنسول روشن بشه و همینطور نگه دار تا خاموش بشه
3. وقتی تو مرحله قبل کنسول خاموش شد دستتو دوباره رو دکمه پاور بزار و اینقدر نگه دار تا دو تا بیپ پشت سر هم بشنوی
4. وقتی دوتا بیپُ شندید دستتو از رو دکمه پاور بردارید
5. بهتون پیغام میده که دسته رو با کابل وصل کنید و ps رو بزنید
6. منو ریکاوری بالا میاد دوباره فریمورو نصب کنید اگه باز درست نشد هاردو فرمت کنید یا از گزینه restore ps3 system استفاده کنید

چند بار تست کردم به ریکاوری نمیره

سلام

01719574508033190549.jpg

به ریکاور هم نمیره
چیکار کنم

دوسته عزیز امکان داره هارد کنسول یه تکونی خورده ببین هارد رو در بیار و دوباره بذار سر جاش ببین درست میشه یا نه
اولین بارم همچنین ارورهای مبینم خدای من

اههمم چه سریع انجام دادی
نمیدونم شاید با فرمت هم درست نشد اخه چیزی مهمی توی هاردت نداری فرمت کن بره با این برنامه
Paragon.Partition.Manager.Magic.10

نه چیز مهمی ندارم به غیر بازی آنچراتد
اونموقع اگه فرمت کنم کپی خور و فریمور چی میشه؟

کابل لن(اینترنت)
بعضی وقتا که کانکشن اینترنتتون قطع میشه حالا چه توسط جدا کردن کابل یا قطع شدن توسط ISP این مشکل به وجود میاد
خیلی مشکل حادی نیستش ولی اگه میتونید از حالت وایرلس استفائه کنید یا کابلتونو کوتاهتر و مرغوب تر تهیه کنید

سلام من مي خواستم به وسيله وايرلس ps3 به اينترنت وصل بشم من وايرلس كامپيوتر را شر كردم كه موبايام و يك لب تايه ديگه پيدا مي كنه اما وايرلس ps3 پيدا نمي كنه چيكار كنم؟

سلام من مي خواستم به وسيله وايرلس ps3 به اينترنت وصل بشم من وايرلس كامپيوتر را شر كردم كه موبايام و يك لب تايه ديگه پيدا مي كنه اما وايرلس ps3 پيدا نمي كنه چيكار كنم؟
میخوای در حین اینکه با PS3 کار میکنی ، کامپیوتر هم به وایرلس وصل باشه !!؟
اگر آره که باید یه Wireless Router بگیری که نوع خوبش TP-Link و یا Link-SYS است و بین 85 تا 105 تومن باید خرج کنی.
اگر هم نه که کابل Lan رو از آداپتور وصل کن به جای کابل اترنت پشت PS3 ، در منوی Network Setting ، اتصال با سیم ( Wired ) رو انتخاب کن ، Easy رو بزن و PPPOE رو انتخاب کن. Username , Password کانکشن وایرلس خودت رو بده و در انتها هم Test Connection رو بزن ...
سرعت حالت دوم از حالت اول خیلی بیشتره. پیشنهاد من هم حالت دوم است.

سلام به همه عزیزان جیگر خودم :)

یه پلی 3 فت هستش که وقتی روشن میکنم همون اول که آرم پلی 3 میاد میاد انگار تو لود گیر کنه همینجوری میمونه و دیگه منو ها نمیاد چه کار کنم ؟

---------- نوشته در 10:39 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:37 PM ارسال شده بود ----------

نه چیز مهمی ندارم به غیر بازی آنچراتد
اونموقع اگه فرمت کنم کپی خور و فریمور چی میشه؟

احسان جان شما اگه هارد با خود پلی 3 فرمت کنی کپی خورت نمیپره فقط مولتی منت پاک میشه که دوباره میتونی نصبش کنی بازی روی هاردتم پاک میشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or